Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 27 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Reykjavik 29.04.2007

Wreck - Reykjavik
Hieno kappale jälleen. Tuotannossa on hifistelty ihan runsaasti ja tässä se toimiikin hyvin. Kitaroita on sata päällekkäin, mutta ne ovat kaikki hienoja. Rumpukompit on makeita. Ton saundin eteen on varmana tehty paljon töitä ja lopputulos on onnistunut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frozen grooves - I want to be (demo) 04.12.2006

Frozen grooves - I want to be (demo)
tarkoitukseni oli kirjoittaa tohon alkuun 'tää on jotenkin vaan niin ihan kiva'
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frozen grooves - I want to be (demo) 04.12.2006

Frozen grooves - I want to be (demo)
tää on jotenkin vaan niin kiva. makeita äänimaailmoja on eri puolilla. tää biisi on ihan hauska mut rumpujen pitäis potkii sikana kovemmin. mun korvaan kuulostaa että ihan kun rumpali ois nukahtamaisillaan ja se saa mutkin melkein nukahtamaan. jostain pitäisi löytää paljon lisämunaa. rumpujen pitäis potkia enemmän. se avaisi myös ovet dynamiikalle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Star without fame 17.03.2006

Twiline - Star without fame
Tämä kuulostaa Lanewalkeria paremmalta. Koukut ovat jonnin verran mielenkiintoisempia. Ihan alussa laulu tosin tökkii aika pahasti mun korvaan. Soolo on hyvä. Jotain puuttuu kuitenkin, ehkäpä yhteensoittavuutta?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Lanewalker 17.03.2006

Twiline - Lanewalker
Hyvähkö meininki. Sävellys ei ole kovin yllätyksellinen, mutta tän tyylisessä musassa ei sen tarvitsekaan välttämättä olla. Soitto on kyllä kohillaan, mutta laulussa on ehkä hieman parantamisen varaa. Hieman tää on ehkä yllätyksetön. Bändi ei tän perusteella ole ihan valmis. Epävalmius ei kuitenkaan välttämättä tarkoita ettei se voisi muuttua joskus valmiudeksi! Potentiaalia kuuluu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Intro ( Better Tomorrow 2005) 07.03.2006

Silent Dream - Intro ( Better Tomorrow 2005)
Kovat soittaja on vetänyt. Laulussa aika hyvä huutosaundi. Makea on tuotos. Kyllä tästä syntyy kiinnostusta muita biisejä kohtaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mala Luna - Journey 04.03.2006

Mala Luna - Journey
Hieno kappale. Kiinnostusta herättävä omaperäinen luomus. Laulajalla on kuin onkin tarpeeksi vahva ja luotettava. Progeilut toimii ja kuulostaa korvaani luonnolliselta eikä väkisin väännetyltä. Kympin arvoinen suoritus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mala Luna - Mortality 04.03.2006

Mala Luna - Mortality
Hyvä akkaririffi alussa. Laulu toimii melkoisen hyvin tässäkin hyvää laulajaa vaativassa rauhallisessa kipaleessa. Väliriffi siinä 3:00 on makee vaik rummut ei ehkä ihan täydellisesti mee yhteen, kuka nyt täydellistä haluaisi kuunnella? oikein erittäin ysi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele APADITUS - ODOTTAMINEN KOITUU...! 17.03.2006

APADITUS - ODOTTAMINEN KOITUU...!
Tää on ihan ok. Tää on kunnollista ja rehellistä röytöä. Alun riffit eivät aivan lyö jalkoja alta, mutta hienoja hetkiä löytää eikä tässä oo ihan liiallista toistoo vaikka basso koko ajan saman sävelen ympärillä pyöriikin. Uskon tämän olleen hauskempi kokemus soittaa kuin mitä se on ulkopuoliselle kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Broken Dreams (Remastered) 07.03.2006

Silent Dream - Broken Dreams (Remastered)
Hieno biisi. Kaikki osa-alueet toimii mun mielestä oikein hyvin. En tykkää noista rääkymisosista jostain syystä. Laulajalla kun on makee ääni niin tuntuu hölmöltä kun yhtäkkiä jostain tulee ehkä jopa hieman hupaisan kuuloinen ääni purkamaan sieluaan. Huomattavasti vaikuttavammin tulisi tunteet minulle välitettyä. Muuten ysin biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Ready To Fall 07.03.2006

Silent Dream - Ready To Fall
Oikein hyvä laulaja on onnistunut tehtävässään loistavasti. Biisi on tosi makee. Hieno kitaratyöskentely tuo mielenkiintoa. Toimiva kokonaisuus. Kyllä kiinnostaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Bulletproof 31.10.2006

Wreck - Bulletproof
oho.. siis t.iiti
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Bulletproof 31.10.2006

Wreck - Bulletproof
Tää on mun lemppari
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Bulletproof 21.02.2006

Wreck - Bulletproof
Loisto sävellys taas kerran Hebalta. Koko bandi soittaa tosi hianosti. Ootte työ niin ihania.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PROGEnstatuutio - NAINEN 19.03.2006

PROGEnstatuutio - NAINEN
Kyllä tää on niin toimivaa et helposti kuuntelee ton kymmenen minsaa. Kitaristilla on kyllä lahjoja ehdottoman huomattavasti. Kun vaan kuuntelee keskittyen ni tää on mielenkiintosta. Basistittomuus herättää ennakkoluuloja, mutta ne karsiutuvat pois. Tää on tosiaan rehellistä kamaa. Kun Heidegger sano että taide on ainut asia, joka voi paljastaa jotain todellisesta olemisesta, se varmaan tarkotti tällasta taidetta. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 06.03.2006

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
Hieno kokonaisuus biisinä. Varmaan voisi olla tulevaisuutta näinä nykypäivän räminäaikoina. Laulaja on oikein hyvä mikä on tietysti potentiaalisuuden ensimmäinen mahdollistaja. Soittajat on kovia. Ehkä noi jotkut kitarajutut tos kertsin päällä ei oo niin loistavii. Kertsi on esiinnostamisen arvoinen. Hyvää hardrockia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tropical Heat - Spying Flies 21.02.2006

Tropical Heat - Spying Flies
Lennokasta rokkia hienoilla riffeillä. Tykkään todella. Pidin jo those r nothinista mut kyllä tämä toki voiton vie. Kitaristi on äijä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Turbulence 21.02.2006

Wreck - Turbulence
Kyllä tää on Ligths offin ohella parasta wreckiä. Juhon kitarat loistavat kirkkaasti. Ekstraspecialplussa Jaken rummuttelulle! Levyä tännepäin vaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gunnarin paskalinko (GPL) - Anarkistinistisika 21.02.2006

Gunnarin paskalinko (GPL) - Anarkistinistisika
Uuh beibe. Kyllä paska lentää!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acumen (a.k.a. Milan Kolarovic) - Residue of Desire 03.03.2006

Acumen (a.k.a. Milan Kolarovic) - Residue of Desire
Loistavaa. Saundimaalima on todella kaunis, aivan loistava. Soitto on melko omapersäistäkin jopa eli plussaa siitä. Sävelmä on makea. Tästä tulee suuresti mieleen Neal Schonin soolokama. Hieno on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Content Provider 06.03.2006

Dr.Groove - Content Provider
Hauska kipale... en tiennyt mitä odottaa luettuani historiaa, yllätyin positiivisesti. Rummut on kyllä vähän kämäset mutta kun meininki on toi ne voi pitää mukavan hiljasina ja jos ei tarkoin viilaten kuuntele, ei ne häiritse.. hauskasti on laulettu koko kappale. kitarasolo on melkein oikein hyvä mutta fonisolo ei niinkään. Sanoissa välillä jotain hölmöjä juttuja, mutta ei se mitään. Paljon epäkohtia mutta mieleni tekevi silti antaa 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Metaphor 12.08.2006

Insert Remedy - Metaphor
Toimii erinomasesti. Kitara saundit on mahtavat ja mahtipontiset ja kaikki muutkin saundit on vaan todella loistavia. Biisi on mukavan melodinen ja siinä on tarttumapintaa. Loppu tuntuu ehkä vähän pitkäksi venytetyltä. Mutta hieno meininki kaikinpuolin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susi - Jakomäki 22.02.2006

Susi - Jakomäki
On kyllä hyvä kappale tämä toki. Toimii oikein hyvin. Sitä levyä oottelen vieläkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Second Hand Hasselhoffs - Breakout 22.07.2006

Second Hand Hasselhoffs - Breakout
Toimii kuin upouusi mikro! Tästä on vaikea ainakaan biisinä löytää vikoja, joten silloin niitä ei pidä etsiäkkään. Vokaalisuoritus on loistava!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Second Hand Hasselhoffs - Passions 22.07.2006

Second Hand Hasselhoffs - Passions
Loistava biisi. Kaikki osat toimii tosi hyvin. Erityisesti mieluista kuultavaa oli kertosäe ja se kitarariffiosa. Heikkouksiksi voisi laskea jonkinmoiset ääntämisongelmat ja keyboard-fiilistelyt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susi - Tarina muusikosta 23.02.2006

Susi - Tarina muusikosta
Tää on biisinä kyllä parempi vielä kun toi jakomäki. Toi kertsi on tositosi hjuva. Timo soittelee kans kivasti. Hyvä poijaat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Glow - Why is that..? 08.03.2006

Glow - Why is that..?
Laulu on mieletöntä. Biisistäkin oon ruvennu tykkäämään vasta aika monennella kerralla. Tää on kyl siinä määrin omaperänen. Heban soolokin on ihan ok. Upeesti laulettu. Mut mitä voisikaan tulevalta voice of mcdonaldsilta odottaa ;)
9