Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 121 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - Setara (Parte II) 26.01.2018

Asgardão - Setara (Parte II)
Ompas hauska vuosien jälkeen löytää vanhojen suosikkiartistien uusia biisejä. Hyvin tämäkin tykittää eteenpäin, artistin kädenjälki on selvästi kuultavissa mutta biisien tekemisessä ollaan kehitytty. Aina oon tätä aatellut instrumenttaaliprojektina, mutta hyvin toimii myös laulettuna.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - Setara (Part I) 31.05.2011

Asgardão - Setara (Part I)
Hienoa huomata että vielä ilmestyy tähänkin projektiin uusia kappaleita. Tämä oli taas tällaista enemmän tunnelmoivaa musiikkia mikä sopisi esim. elokuvan soundtrackille. Ihan alusta tuli hiukan mieleen Iron Maidenin Clansman, mutta kun korkeat jouset tulivat mukaan mielenyhtymä hävisi. Suht simppeli sävellys, mutta toimii hyvin. Vaikka tuota yhtä melko yksinkertaista melodiaa toistetaan melkein koko kappaleen ajan, siihen ei ehdi loppuunkaan mennessä kyllästymään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Initiation To Agenthood 04.08.2008

Agent Metal - Initiation To Agenthood
Tykkään siitä että tässä kappaleessa on paljon eri osia ja koko ajan mennään eteenpäin, eikä jäädä junnaamaan muutaman riffin ympärille. Toi riffi mikä tulee tossa kohtaa kun kappale rauhottuu on kyllä yks tän levyn parhaista ja se on jo paljon se :). Toi cleaneilla soitettu kohta toimii myös hyvin. Onko tossa kertsissä ollu modplug versiossa vielä joku kitara vai miten musta kuulostaa jotenkin niin kuin sieltä puuttuis nyt jotain?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - The Trailing 04.08.2008

Agent Metal - The Trailing
Tykkään tän biisin kertsistä. Hyvä soolo. Toi väliosa sopii hyvin tonne välillä vähän rauhottamaan biisiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - The Chosen Path 04.08.2008

Agent Metal - The Chosen Path
Toimiva kappale tämäkin. Hyvä toi meldia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - The One 04.08.2008

Agent Metal - The One
Hieno kappale tämäkin. Sopii hyvin ton rauhallisen Lamentation Of The Agentin perään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Lamentation Of The Agent 04.08.2008

Agent Metal - Lamentation Of The Agent
Omaperäinen teos. Hiukan häiritsee puheen voimakkuuden isot vaihtelut. Kompressori olis varmasti auttanu paljon. Myös pop filtteriä olis joihin kohtaan kaivannut. Hienosti on näköjään myös orkesterille säveltäminen hallussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Through The White Hell 04.08.2008

Agent Metal - Through The White Hell
Tämä on ehkä lempikappaleeni Agent Metal biiseistä. Oon kuullu tästä joskus myös sen Modplug version ja siinä kuulu paremmin toi versen bassokuvio. Kyllä sen nytkin kuulee että jotain se basisti soittaa, mutta ei oikein saa selvää että mitä. Sinänsä harmi kun se tois paljon tohon verseen lisää. Myös siitä kitara melodiasta tykkäsin mikä on jostain syystä jätetty tän version kertsistä pois. Ehkä ite olisin lopusta jättäny ton melodia pätkän noiden kahden versen välistä pois ja siirtyny suoraan kertsiin, mutta makuasioita nämä ovat.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Agents Of Metal Pt. 1 04.08.2008

Agent Metal - Agents Of Metal Pt. 1
En tiedä miks, mutta mulle tulee tästä kappaleesta mieleen että jos jostain Agent Metal biisistä pitäis tehä "hittibiisi" niin se biisi olis tää. Tämä siis ihan positiivisessa mielessä :) Tykkään ton intron melodiasta ja toi soolon jälkeinen kohta on kyllä hieno.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Return Of The Elite 04.08.2008

Agent Metal - Return Of The Elite
Hyvä keksintö toi alku. Tosin hieman hämää ettei äänenlaatu puheissa ja noissa tehosteissa oo ihan paras mahdollinen. Itse biisi on taas taattua Agent Metal laatua. Taitaa mennä hiukan korkealle tällekkin laulajalle tuolla lopussa toi laulumelodia, mutta hyvältä se silti kuulostaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - The Gunbearer 04.08.2008

Agent Metal - The Gunbearer
Hyvä teos tämäkin. Hyvä outro. Sopii hyvin levyn lopetukseksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Scarecrow 04.08.2008

Agent Metal - Scarecrow
Toi kohta kun tulee intron jälkeen ennen verseä on ehkä koko levyn paras kohta. Myös chorus on tässä biisissä hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Living Proof 04.08.2008

Agent Metal - Living Proof
Varsin toimiva kappale tämäkin. Tykkään tän biisin soolosta paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Without A Trace 04.08.2008

Agent Metal - Without A Trace
Tykkään tosta wah kitara kohasta. Tänkin kappaleen kertsiin voi hyvin kuvitella miten täys stadiollinen laulaa sen mukana :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - March Of The Greys 04.08.2008

Agent Metal - March Of The Greys
Vaikka laulaja onkin todella hyvä niin kiva kuulla tältä yhtyeeltä välillä instrumenttaaliakin. Hyvä kappale tämäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Sign Of The Gun 04.08.2008

Agent Metal - Sign Of The Gun
Hyvä intro ja sen jälkeen tuleekin heti yksi levyn parhaista riffeistä. Loistava alotus kappaleelle. Myös kappaleen outrosta tykkään paljon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Reptilians 04.08.2008

Agent Metal - Reptilians
Kyllä luulis että on käsi väsyny tollasen sahaamisen jälkeen :) Hieno biisi tämäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Monarch 04.08.2008

Agent Metal - Monarch
Hieno toi vähän progressiivisempi intro. Puhe vois olla vähän kovemmalla tossa väliosassa. Ei oikein saa selvää mitä siinä sanotaan. Toi kiljasu on kyllä hauska tossa ennen sooloa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Agents Of Metal Pt. 2 04.08.2008

Agent Metal - Agents Of Metal Pt. 2
Onko tossa alussa joku eri laulaja? Kuulostaa ainakin jotenkin paljon vaisummalta. Se mulle ei oo koskaan selvinny että miten tää kappale liittyy Agents Of Metal Pt.1:seen muuten kuin nimeltään. Tässä kappaleessa on kyllä tosi hyvä kertosäkeistö. Toimis varmasti tosi hyvin livenä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Wings Of Fury 04.08.2008

Agent Metal - Wings Of Fury
Hyvä intro levylle. Tykkään tosi paljon tosta modulaatio kohdasta bridgessä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Erehwon 04.08.2008

Agent Metal - Erehwon
Kiva kuunnella välillä rymistelyn jälkeen hieman rauhallisempaakin musiikkia. Tykkään paljon noista jousi ja käyrätorvi jutuista. Tosi hyvin on saatu tästä omanlainen ja massasta erottuva balladi. Ei tuu sellanen olo että on väkisin yritetty vääntää joku hidas kappale välillä. Laulajankin taidot pääsee ehkä vielä paremmin esille, kun on välillä rymistelyä ja välillä rauhallista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Agent Metal 04.08.2008

Agent Metal - Agent Metal
Hauska toi latausääni tossa alussa. Tykkään tosta kohdasta ennen sooloa. Taustalaulu olis saanu olla mielestäni pikkasen kovemmalla tuolla ihan lopussa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - Freedom Metal & Might 04.08.2008

Agent Metal - Freedom Metal & Might
Tykkään erityisesti tän biisin soolosta. Harmi vaan että toi toinen soolokitara on jääny miksauksessa pikkasen hiljaselle tällä levyllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agent Metal - The Oath Of The Agent 04.08.2008

Agent Metal - The Oath Of The Agent
Taattua Agent Metal tavaraa. Toimivat riffit, hyvä laulaja ja hyvät soolot. Mitäpä muuta sitä biisiltä voisi toivoa? Tässä biisissä on paljon hyviä basso juttuja joista tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Were we here? 30.07.2007

Somnam - Were we here?
En ole konemusiikin ystäviä, mutta täytyy sanoa että genre huomioiden tämä oli yllättävän hyvä tekele. Esim. jättämällä nuo konerummut pois ja sovittamalla tämä täydelle sinfoniaorkesterille tästä saisi ihan kauniinkin kappaleen. Pidin etenkin tuosta synkemmästä piano melodiasta. Siirtymistä siitä tuossa kolmen minuutin kohdalla olisi voinut vielä miettiä. En tiedä oletko kuunnellut millaista musiikkia, mutta itse olen ainakin kuulevinani tästä vaikutteita raskaammasta musiikista. Nyt kappale muuttuu siinä kohdassa jotenkin töksähtävästi. Myös loppua voisi hiukan hioa. Kyllä tämä ihan hyvä kappale on. Itse olisin vain sovittanut tämän eri tavalla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Baikonur 30.07.2007

Metaplasm 646a - Baikonur
Ei ole ihan minun musiikkiani tämä. Aika yksinkertaisilla aineksilla mennään yleensä tällaisessa konemusiikki kappaleissa kuten tässäkin. Kaipaan enemmän yllätyksellisyyttä, vaihtelevampia melodioita ja rikkaampaa äänimaisemaa. Rikkaammalla äänimaisemmalla tarkoitan siis stemmoja, erikoisempia sointuja, päällekkäisiä melodioita ja muuta sellaista, enkä sitä että laitetaan lisää soittimia soittamaan samaa melodiaa. Kaipa tämä omassa genressään on ihan toimiva tekele.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Fallen soldier 25.07.2007

Electrical Shaman - Fallen soldier
Tää oli vissiin huumorilla tehty teos? Ei tässä mitään järkeä ollut ja kun tää on näin pitkä niin oot varmaan laittanu tän vaan muita ärsyttääkses kommenttirinkiin. Mun puolesta saa tehä tällasta musiikkia, mutta laita ees genreksi huumori, niin ei hyvä uskoiset hevin kuuntelijat turhaan eksy tätä kuuntelemaan. Eipä tässä ollut oikeastaan edes yhtään hyvää riffiä.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cravestoalytuzum - Tunnen 30.07.2007

Cravestoalytuzum - Tunnen
Varsinkin intro toi mieleen schindlerin listan. Muutenkin tuota introa kuunnellessani ehdin jo toivoa että tämähän on varsin kaunis kappale, mutta sitten yhtäkkiä muuttuikin meininki täysin. Laulaja kyllä otti korvaan aika pahasti. Vireestä ei ollut kyllä mitään tietoa ja lähinnä tuli mieleen että jossain karaokessa joku umpihumalainen laulaa oikein sydämensä pohjasta. Tuo siirtyminen tuossa 2:16 kohdalla oleva juttu oli hienon kuuloinen, mutta siirtyminen siitä oli aika tökerö mielestäni. Sävellyksenähän tämä olisi muutamilla muutoksilla varsin hyvä, mutta toteutuksessa olikin sitten epäonnistuttu monessa paikassa pahasti. Miksauksessakin olisi paljon parantamisen varaa. Rummut kuulostavat hyvin etäisiltä ja esim. basaria ei juurikaan pysty erottamaan. Kitara soundi on pelkkää surinaa ja keskiäänet puuttuvat täysin. Riffejä on vähän paha kommentoida mitenkään kun niistä ei juurikaan saa selvää. Kappale loppui jotenkin hiukan yllättäen. Kyllä tästä kuulee että säveltäjästä löytyy paljon potentiaalia ja tämä oli mukavan erikoinen kappale. Nyt tarvitsee vain paljon lisää harjoitusta tuohon toteutus ja laulu puoleen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Hasekki 22.07.2007

FEL - Hasekki
Ei oikein ole minun musiikkiani tämä. Kaipaan musiikilta enemmän melodiaa. Tämä rumpujen päristely ei oikein tuota vaatimusta täytä, vaikka kyllähän sitä taitavaa rytmisoittimen soittajaa jaksaa jonkin aikaa kuunnella, mutta kun nämäkin on tehty koneella niin sekin hienous katoaa. Onhan tuolla toki jotain ihmeellisiä soittimia soittamassa jotain melodiaa, mutta minusta ne kuulostavat jotenkin irrallisilta eikä tässä ollut mitään sointuja tai stemmoja. Pelkästään yksittäisi melodian pätkiä. Kaipa tämä omassa genressään on ihan ok biisi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cravestoalytuzum - Syntymä:55 19.07.2007

Cravestoalytuzum - Syntymä:55
Laulaja ei oikein vakuuttanut. Vire horjuu ja laulutyylistä en muutenkaan oikein pitänyt. Lisäksi siihen on laitettu kauhea määrä kaikua (ehkä juuri virheiden peittämiseksi). Kitarasoundi on aikamoista surinaa. Keskiääntä saisi nostaa reippaasti. Itse sävellys oli ihan ok. Kyllähän tuollaista kuuntelee, mutta olisi saanut olla jotain omaperäisyyttä lisää.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oblivions Summoning - Atonal gathering 22.07.2007

Oblivions Summoning - Atonal gathering
Aika progressiivista on. Ehkä tämä oli osittain huumorilla tehty, tai sitten tämä oli jotain suurta taidetta mitä minä en ymmärtänyt. Tuli vähän joku nintendo noista soundeista mieleen. Lisää vaihtelua tämä ainakin olisi ainakin kaivannut.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Multi Climex - Waiting 16.07.2007

Multi Climex - Waiting
Olen itsekkin joskus ajatellut että voisi käyttää kontabassoa jossain rock biisissä. Harmi vain että se oli tässä miksattu niin hiljaiselle että sitä ei oikein tahtonut kuulla sieltä. Aika perinteinen kappale, joka suuremmin säväyttänyt. Kappaleen introsta kyllä tykkäsin. Ihan hyvä laulja teillä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kantapään kautta 23.07.2007

Lepakkotiimi - Kantapään kautta
En ole tällaisen musiikin ystäviä, mutta yritän jotain rakentavaa palautetta antaa. Tausta oli muuten hyvä, mutta tuohon Em tilalle olisi ehkä sopinut paremmin E7. Tuon viimesen rummun iskun olisi voinut ehkä jättää pois. Toi ensimmäinen laulaja oli noista paras. Kai tämä omassa genressään on ihan hyvä kappale.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Excrement - Metal Warrior Theme (c64) 01.07.2007

Excrement - Metal Warrior Theme (c64)
Hyvin potkii eteenpäin koko ajan. Pidin kuorosta. Se toi vähän mahtipontisuutta kappaleeseen. Ehkä hiukan liikaa toistoa, mutta varsin kelpo kappale ja etenkin jonkun pelin taustamusiikkina toisto ei haittaa yhtään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Almost Human 16.07.2007

Van der Phunck - Almost Human
Kuulostaa joltain kuunnelmalta. Itse sävellys ei oikein iskenyt. Siinä oli koko ajan sama rummutus ja aika köyhät melodiat. Kappaleen suurin mielenkiinto syntyi kun kuunteli tuota tarinaa ja sehän taas ei säveltämiseen liity mitenkään.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minimirangaistus - Trollit hyppii silmille! 16.07.2007

Minimirangaistus - Trollit hyppii silmille!
Rumpali ei oikein pysy tahdissa. Laulajan vire heittää ja kuulostaa siltä että puuttuu vähän itseluottamusta. Ihan hauska idea biisissä, mutta toteutus ei ole oikein onnistunut. Sävellys on ihan peruspunkkia.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Yö on kaunis kasvoillasi 13.07.2007

Routaraja - Yö on kaunis kasvoillasi
Tykkäsin versestä ja hyvin biisi nousi kohti chorusta, mutta itse chorus kuulostaa jotenkin sekavalta. En tiedä onko siinä liikaa soittimia tai jotain efektiä. Tykkäsin jotenkin biisin bassosta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - You = Disease 30.07.2007

G.O.R.E. - You = Disease
Agresiivisuudesta ei ollut kyllä pulaa tässä kappaleessa. Into toi ihan mieleen system of downin. Pidin siitä että laulajalla on monta erilaista laulutapaa. Miksausessa ollaan varmaan saavutettu se mitä on haettukkin. Ehkä olisi voinut kitaroita hiukan laskea. Bassoa on nyt aika hankala kuulla niiden alta, mutta niinhän se usein on tällaisessa musiikissa. Mukavasti löytyy hiukan progresiivisuuttakin sävellyksestä. Varsin ammattitaitoista soittamista ja toimiva sävellys. Valitettavasti vain tällaista musiikkia löytyy jo mailmasta niin paljon että tämäkin meinaa hukkua massaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - Tamy - Que Pena / Tanto Faz (Microtheft remix) 16.07.2007

Microtheft - Tamy - Que Pena / Tanto Faz (Microtheft remix)
Ei ole ihan minun tyyppistä tämä musiikki. Kyllähän tätä nyt taustalla kuuntelee, mutta en minä tästä mitään suuria tunne-elämyksiä saanut.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 13.07.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Tähän olisi sopinut mielestäni mieslaulaja paremmin. Kappale ei ollut oikein mitenkään erityisen omaperäinen tai massasta poikkeava. Soundit kuulostivat hyvältä. Ainoastaan se hiukan hämäsi että ennen verseä tuleva kitarariffi kuulostaa tulevan hiukan lähempää kuin muuten. Ei tämä mikään huono kappale ollut ja kyllähän tällaista kuuntelisi radiosta vaikka töihin ajaessaan, mutta ei tämä mikään tajunnan räjäyttävä teos ollut.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Veikko (akateeminen versio) 18.07.2007

Turingin poppikone - Veikko (akateeminen versio)
Ei ollut hirveän kummoinen sävellys. Paikoitellen laulajan vire vähän heitää. Tämä olisi laulun kannalta voinut toimia paremmin vähän korkeammasta sävellajista. Minua hämäsi vähän toi oudon kuuloinen syntikka choruksessa. Tälläisessa musiikissa pitäisi olla tarttuvampi kertosäkeistö.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Kaappihetero (akateeminen versio) 14.07.2007

Turingin poppikone - Kaappihetero (akateeminen versio)
En oo varma onko toi tamburiini välillä vähän jäljessä. Vähän sekavan oloinen kappale. Kauheasti soittimia, eikä oikein meinaa tietää että mitä pitäisi kuunnella. Olisin tykännyt että laulaja olisi laulanut reippaammin ja kovemmalla äänellä. Lopetus oli aika ihmeellinen. Poppi kappaleissa pitäisi olla selkeä ja tarttuva kertosäkeistö, mutta tämä oli aika vaisu.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Satellight 13.07.2007

Somnam - Satellight
Jotenkin tuntuu että kappale on koko ajan kasvamassa, mutta ei koskaan pääse sinne huipulle. Kyllähän tämä jossain taustamusiikkina menee, mutta ei tämä mitenkään sävähdyttävä ollut. Tuolla lopussa menee äänentaso särölle.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 13.07.2007

Marccus - So Bizarre
En tiiä miks mutta voisin kuvitella että tää olis tehty joskus 70-luvulla. Tässä kuulu vaikutteita vähän funkista. Ihan mukava oli välillä kuunnella tällaistakini musiikkia. Tämä biisi saa ihan hyvälle tuulelle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Emma tieda 16.07.2007

Electric Lady Band - Emma tieda
Kiva nimi biisillä :). Hienot oli soundit ja upeasti toimii sävellyskin. Uskoisin kyllä jos minulle sanottaisiin että tässä soittaa maailman huiput soittajat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattle Machine - Give It a Rest 18.07.2007

Rattle Machine - Give It a Rest
Tulee mieleen että tää biisi vois soida jonkun amerikkalaisen komedian lopputeksteissä. Ihan ok kappale ja hyvät soundit, mutta jotain omaperäisyyttä tämä kyllä olisi kaivannut. Laulaja olisi voinut laulaa vähän agressiivisemminkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westis - aural progression 30.07.2007

Westis - aural progression
Ei ole ihan minun tyyppistäni tällainen musiikki. Kaipaan musiikilta enemmän vaihtelua ja yllätyksellisyyttä. Tuota progressiivisuutta en tästä ihan hirveän helposti löydä. Aika pitkälle mennään tässäkin kappaleessa ihan molliskaalan mukaan eikä yhtään erikoisempaa sointua ole käytetty. Eri melodioitakaan soi päällekkäin hyvin harvoin. Kai tämä omassa genressään on ihan ok kappale, mutta itse en osaa pitää kovinkaan suuressa arvossa tällaisen musiikin säveltäjää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-03 (Part 1 of 1) 27.07.2007

Extracorporeal Shock Wave - Melua-03 (Part 1 of 1)
En tällaista "musiikkia" oikein ole koskaan ymmärtänyt. Minusta kuulostaa siltä että tähän on vaan heitetty kaikennäköisiä ihmeellisiä efektejä. Säveltämisen taitoa, teoriaa tai soittotaitoa ei tällaiseen juuri tarvita ja ne ovat ne asiat mitä musiikissa arvostan. Ehkä tämä on jotain suurta taidetta jota en ymmärrä, mutta minusta tämä kuulosti siltä kuin joku pikakelaisi jotain kappaletta ja sellainen ei oikein iske.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Purification - Flèches D'amour 23.07.2007

Sound Purification - Flèches D'amour
En oikein ole tällaisen musiikin ystäviä, mutta yritän jotain järkevää palautetta antaa. Tälläinen kappale ei mikään tajunnanräjäyttäjä kyllä ollut. Voisi kuvitella että tällainen soisi vaikka jonkun pelin taustalla. Kyllähän tätä nyt taustamusiikkina kuuntelee, mutta en minä tästä oikein mitään irti saanut.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hailmix - Essential Oil 17.07.2007

Hailmix - Essential Oil
Kuulostaa minusta enemmän joltain ambientilta kuin popilta. Kyllähän tämä taustamusiikkina on ihan toimiva tekele.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Matkalla 16.07.2007

Muistikuva - Matkalla
Tälläista musiikkia tulee harvemmin kuunneltua, mutta hyvin tuntuu toimivan. Tuli mieleen vähän Maija Vilkkumaa. Laulaja saisi laulaa ehkä hiukan agressiivisemmin. Nyt tämä kuulosti vähän siltä että rock kappaleessa on iskelmä laulaja. Kappleen lopetus oli ehkä hiukan outo. Tosin hyvin tämä silti toimii. Hyvin voisi tälläinen soida radiossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 13.07.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Rummut kuulostavat vähän etäisiltä, niiden äänittämiseen olisi varmaan voinut käyttää enemmänkin mikkejä. Lisäksi soitossa kuuluu hiukan epätarkkuutta. Välillä jotkut soittimet eivät soi oikein yhteen. En tiedä onko siellä vierekkäisiä ääniä vai mikä siellä kuulostaa oudolta. Jännä tunnelma kappaleessa kyllä oli, mutta muuta ihmeellistä tässä ei sitten oikein ollutkaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drown Me Blue - Snow Covers Your Sleep 23.07.2007

Drown Me Blue - Snow Covers Your Sleep
Hyviä riffejä tässä kyllä oli paljon ja vaihteluakin mukavasti. Viulut kuulostaa aika konemaiselta (johtuen varmaan siitä että ne on tietokoneella tehty). Laulajasta en oikein tykännyt. Melkein olisi instrumenttaalina toiminut tämä paremmin. Soundit potkii ja muutenkin on hyvä meininki. Soitto on tarkkaa ja taitavaa. Kyllähän tällaista kuuntelee mielellään. Hauskan kuulonen toi juttu tossa 1:50 kohdalla. Tuli aika paljon norther tästä mieleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele psykoosi - Ethnic 14.07.2007

psykoosi - Ethnic
En ole tällaista musiikkia pahemmin kuunnellut, mutta yritän jotakin hyödyllistä palautetta antaa. Mielestäni kappale oli tylsä. Syynä varmaankin se että koko kappaleen ajan soivat taustalla nuo samat soinnut ja sitten siihen päälle on vaan laitettu jotain rytmisoittimia ja ihmeellisiä efektejä. Kappaleessa pitäisi tapahtua jotain muutosta välillä. Kun on kuunnellut kappaletta 15 sekuntia on jo oikeastaan kuullut koko kappaleen, eikä sillä ole enää mitään uutta tarjottavaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Valheet 18.07.2007

Malvo - Valheet
Jostain syystä en oikein pidä hevin ja suomalaisten sanoitusten yhdistämisestä, mutta se on tietysti mielipideasia. Laulussa olisi saanut olla selkeämpi melodia. Nyt se hukkuu tuon huutamisen alle. Agressiivisuutta kappaleesta ainakin löytyy. Rummut taitaa muutamassa kohdassa ihan vähän laahata. Tuota pääriffiä toistetaan kappaleessa liikaa, muuten on ihan hyvin vaihtelevuutta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nbc - Poika 18.07.2007

Nbc - Poika
Ei ole kauheasti tullut kuunneltua tällaista musiikkia, koska tällaisissa kappaleissa musiikillinen sisältö on yleensä aika köyhä ja kappale keskittyy sanoituksiin, joilla ei mielestäni sävellyksen kannalta ole juurikaan merkitystä. Tässäkin kappaleessa on kokoajan ihan sama tausta, johon välillä tulee joku hyvin pieni muutos. Kun on kuunnellut kappaletta 10 sekuntia on kuullut jo koko sävellyksen. Sanoituksien tekeminen on oma taiteenlajinsa ja eroaa säveltämisestä. Lopun kitarasoolo oli oikeastaan ainoa kiinnostava kohta tässä kappaleessa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division XIX - Synti 14.07.2007

Division XIX - Synti
Mukavan mahtipontinen kappale. Siirtyminen 0:30 kohdalla oli vähän outo. Kappale muuttuu jotenkin yhtäkkiä. Tähän olisi voinut laittaa jotain syntikka juttua ehkä enemmänkin. Tykkäsin tosta riffistä mikä tulee ton "himmauskohdan" jälkeen. Toi lopussa ollut sointukierto on aika monessa kappaleessa, eikä siksi ole mitenkään erikoinen. Kitaroihin olisi voinut laittaa ihan reilusti keskiääntä lisää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Huuto, silta hiljainen 25.07.2007

Takalo & Turunen - Huuto, silta hiljainen
Tää vois soida jonkun elokuvan taustalla jossain kohtauksessa missä kaikki näytetään hidastettuna. Aika jännä tunnelma tässä oli. Sävellyksenä tämä ei mikään varsinainen suuri taideteos ollut, mutta ihan kivoja hiukan erikoisempiakin sointuja sieltä kyllä löytyy. Toi laulu oli aika kummallinen. Olisi voinut toimia tämä melkein paremmin ilman sitä. Vähän turhan pitkä teos tämä oli. Olisi kaivannut ainakin lisää vaihtelua näin pitkäksi biisiksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 13.07.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Hyvin jytisee. Omassa tyylilajissaan varmasti varsin onnistunut tekele. Itseeni ei tämän tyylinen laulu ole oikein koskaan kolahtanut. Kitaroiden tasoa olisi ehkä voinut vähän laskea.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DX Gorollaz - Oikeesti Kaunis 05.08.2007

DX Gorollaz - Oikeesti Kaunis
Olisit pistänyt noita lauluja kovemmalle. Nyt mä en saa oikein muuta selvää kuin että aki huutaa tossa väliosassa ojalaa. onneks oo sentään sanat laittanu tohon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DX Gorollaz - Vierzehn, Fünfzehn, Sexzehn 07.08.2007

DX Gorollaz - Vierzehn, Fünfzehn, Sexzehn
toi on hieno toi akin kiljunta. erittäin hyödyllinen kappale. tuli opittua paljon saksaa. toi akin ääni tossa tremolokohdassa tulee muuten vähän myöhässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DX Gorollaz - Vakina 07.08.2007

DX Gorollaz - Vakina
tosta alusta tulee mieleen mortal combat. mua jäi hämäämään että mikä akilta putos tossa puolessa välissä kappaletta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DX Gorollaz - Pandatanssi 07.08.2007

DX Gorollaz - Pandatanssi
tee siellä koululla musavideokin tähän niin tästä tulee varmasti suuri hitti

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 13.07.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Laulu kuulostaa paikoitellen hiukan epävireiseltä (taitaa jäädä vähän alavireiseksi). En oikein pitänyt versen laulun rytmityksestä. Se oli vähän liian töksähtelevä. Soundit olivat kyllä kohdallaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 14.07.2007

Pyromaniac - LÄPI
Ottaen huomioon että tämä oli black metallia, niin tämä oli aika iloinen. Ainakin tästä löytyy asennetta ja kovasti jytisee eteenpäin. Sävellys itsessään tosin ei ollut mikään erityisen mullistava. Versen riffi oli kyllä ihan hyvä, mutta bridge ja chorus eivät oikein iskeneet. Toi riffi tossa 2:50 kohdalla oli kyllä tämän kappaleen paras kohta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Maailman Meno 25.09.2006

LeijonaHarja - Maailman Meno
Olisin kaivannut lisää vaihtelua. Aika yksitoikkoinen biisi tällähetkellä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele VIP - Helpompaa luovuttaa 28.09.2006

VIP - Helpompaa luovuttaa
Mahtavat soundit. Intro oli tosi lupaavan kuuloinen. En oikein vain jostain syystä tykännyt laulutavasta. Makuasiahan se on, mutta itse olisin varmaan laulanut enemmällä säröllä ja muutenkin hieman eri tavalla. Riffittely on kyllä hyvää ja soittotaitoa löytyy. Aika yllättävä lopetus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - High Velocity Champions 18.07.2007

SpeedHawk vs. Riktronik - High Velocity Champions
Tää kuulostaa joltain nintedopeliltä. Oli mukavasti vaihtelua ottaen huomioon musiikkityylin. En tällaista musiikkia juurikaan kuuntele, mutta omassa genressään varmasti varsin toimiva kappale.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 13.07.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Laulu kuulosti versessä hiukan monotoniselta, mutta chorukseen tunnelma nousikin sitten hienosti. Valitettavasti vain pelkkä hyvä chorus ei onnistunut tekemään koko kappaleestta hyvää. Koskettimet olisi voinut miksata ehkä hiukan hiljaisemmalle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Monk\'s Hill - Dumb Angel 07.09.2006

Bad Monk\'s Hill - Dumb Angel
Laulajan ääni jää vähän taakse. Ehkä siinä on hiukan liikaa kaikua tai sitten sitä pitäisi laittaa vaan hiukan kovemmalle. Itse sävellykksestä tykkäsin. Mukavasti kulkee eteenpäin. Vähän loppui kappale ehkä kesken.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Itämainen kullinmyyjä 23.08.2006

FEL - Itämainen kullinmyyjä
Olipas kummallisia soundeja. Ton minuutin jälkeen tulevat siirtymät oli vähän outoja. Vähän voisi tota dynamiikkaa varmaan pienentää. Hyvin tässä on osattu yhdistellä erilaisia soittimia, mutta muuten ei oikein iskenyt minuun tämä. Kummallinen lopetus.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Loputon tyylien Sekous Matka 02.10.2006

Tyylisekous - Loputon tyylien Sekous Matka
Aika erikoinen kappale. Tyylisekotus tosiaan. Vähän oli jotenkin ehkä sekava kappale kun tuo tyyli vaihtuu niin useaan otteeseen. Hienoja kitarajuttuja tässä kyllä oli.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Eclipsed 23.07.2007

Argon - Eclipsed
Tosta bassointrosta en oikein pitänyt. Kuulosti vähän kuin olisi vaan roiskittu vähän nuotteja sinne tänne. Kitaraoiden tullesessa mukaan tunnelmakin nousi. Noihin alkuriffeihin kyllä voisi jotain laulua tulla. Nyt alku kuulostaa vähän siltä että on muuten valmis kappale, mutta lauluja ei vielä ole ehditty äänittämään. Laulaja voisi kyllä laulaa hiukan agressiivisemminkin. Paikoitellen laulussa myös pientä epävireisyyttä. Toi laulussa oleva huonekaiku vähän hämää. Kuulostaa kuin laulaja olisi eri tilassa kuin muut soittajat. Kitaroihin olisi voinut lisätä keskiääntä. Ei tämä ihan hirveän prgressiivista ollut. Loppua kohden kappale kyllä parani. Tosin toi seitsemän minuutin kohdalla ollut juttu ei oikein mielestäni sopinut. Lopusta olisin varmaan jättänyt tuon bassojutun pois.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Excrement - Edge Of Unknown 17.08.2006

Excrement - Edge Of Unknown
Ensimmäisenä kiinnitin huomiota hyvään kitarasoundiin. Mukavan pehmeä ja lämmin vaikka onkin raskas. Tähän olisi mielestäni sopinut sellainen tasainen kosketinmatto ainakin kertosäkeeseen. Kokonaisuudessaan kuitenkin loistava sävellys. Tästä tuli jotenkin voimakkaammin stratovarius mieleen kuin noista muista kappaleista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BULLET RIDE - Best I Can 15.05.2006

BULLET RIDE - Best I Can
Tässä oli ainakin miksaus ja soundit kohdillaan. Heikon lenkki tässä biisissä on mielestäni laulu, mikä ei sekään toki ole huono, mutta enemmän persoonallisempaa ääntä olisin ehkä kaivannut. Taitavaa soittoa ja hyvää sävellystyötä. Biisi kulkee hyvin eteenpäin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 23.07.2007

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Tässä ei kyllä ollut mitään ylimääräistä kikkailua, vaan aika suoraviivaista rockia oli tämä. Kyllähän tässä on ihan hittibiisin ainekset. Tarttuvat ja selkeät melodiat ja tarttuva kertosäkeistö. Mitenkään hirveästi tämä ei massasta erotu, mutta en olisi ihan hirveän yllättyny jos kuulisin tämän kappaleen radiosta. Omassa tyylilajissaan ihan huipputasoa. Kyllä taitaa olla ammattilaiset asialla niin soittimien kuin miksauspöydänkin takana.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 17.07.2007

POLTE - Lennetään taivaalla
Tää kuulostaa musta melkein enemmän punkilta kuin rokilta. Hyvä meininki tässä on. Ei tämä välttämättä mikään suuri taideteos ollut, mutta omassa genressään ihan hyvä kappale.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamshore - Avaruusmies 11.02.2007

Dreamshore - Avaruusmies
Kivat ufo soundit. Kuulostaa kuin joku ampuis tuolla takana jollain sädepyssyllä. Toimii varmasti hyvin pelin taustamusiikkina.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamshore - Land Of Aluria 09.12.2006

Dreamshore - Land Of Aluria
Tykkäsin tämän kappaleen mahtipontisuudesta. Myös harppu arpegio oli hienon kuuloinen tuossa lopussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamshore - Village Of Brim 11.02.2007

Dreamshore - Village Of Brim
Kivan kevyt tunnelma. Kitaraan oli saatu hyvin tollasia nopeita juttuja ilman että tästä tuli rauhattoman kuuloista. Loppu tuli ehkä hiukan töksähtäen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamshore - Village Of Firjik 11.02.2007

Dreamshore - Village Of Firjik
Kivasti oli vaihtelua tässä kappaleessa. Välillä vähän vauhdikkaampaa ja välillä rauhallisempaa, ilman että tunnelma olisi muuttunut. Ton soittimen 0:42 kohdalla olisin ehkä vaihtanut johonkin toiseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamshore - Path Trough The Forest 11.02.2007

Dreamshore - Path Trough The Forest
Salaperäisemmän kuuloista musiikkia. Noi viulujutut pystyy jotenkin yhdistämään johonkin synkkään metsään. Lopussa tuli mieleen ehkä joku aurinkoisempi metsäpolku.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamshore - Mist Sets 09.12.2006

Dreamshore - Mist Sets
Kivan kuuloinen toi kohta kun muuttuu tahti suffleksi. Jotenkin keskiaikainen ja hieman ehkä pelotavakin tunnelma. Tykkään tallaisesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamshore - Farewell For The Sunrise 09.12.2006

Dreamshore - Farewell For The Sunrise
Mukavan rauhallinen ja leppoisa tunnelma. Tässäkin korvani olivat kuulevinaan jotain pieniä japanilaisia vivahteita.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamshore - Tears Of The Earth 09.12.2006

Dreamshore - Tears Of The Earth
Tämän alusta tuli mieleen joku japanilainen kappale. Johtuu varmaan tosta huilusta. Luonnonläheinen tunnelma tässä kyllä jotenkin on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen 05.09.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen
Tässä oli hyvä intro ja kertsi, mutta tosta versestä en niin paljon tykännyt. Lauluun olisin halunnut lisää asennetta. Se on tällä hetkellä kappaleen heikon kohta ja miksattu liian kovalle. Olisin laittanut myös kaikua lauluun. Muuten hyvä miksaus. Hyviä riffejä ja sävellys on onnistunut. Laululle kun saisi tehtyä jotain niin tästä saisi paljon paremman.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West 07.09.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West
Minua häiritsi tässä vähän se että stereokuva on kokoajan vähän vasemmalle kallellaan. Rumpujen panorointi keskemmälle auttaisi jo asiaa. Lisäksi rumpuja olisi voinut laittaa mielestäni paljon kovvemmalle. Aika omaperäinen kappale kyllä kieltämättä. Ehkä tätä voisi käyttää jossain pelissä taustamusiikkina.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2) 07.09.2006

Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2)
Tämä taisi olla enemmänkin äänimaisema kuin musiikkia. Kivoja efektejä oot kyllä kitarasta löytänyt. Minusta kuulosti siltä että oot vaan laittanu tähän kaikkia ihmeellisiä ääniä mitä on tullut mieleen ilman suurempaa suunnittelua.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Excrement - After The Armageddon (remake) 18.08.2006

Excrement - After The Armageddon (remake)
Tämä kappale toimisi varmaan hyvin livenä kun yleisö rupeaa laulamaan kertosäkeistössä mukana. Hieno Kotipelto kiljaisu lopussa :). Tykkäsin kappaleen tunnelmasta. Raskas, mutta myös hiukan iloinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Burn them down 19.02.2006

Celestial Aeon Project - Burn them down
Nuo trumpetin törähdykset kuulostavat kyllä hienoilta. Vähän tuo lautanen tuossa ihan lopussa hämää kun se tuo niin voimakkaasti Danny Elfmanin Batmanin teeman mieleen. Hyvää orkesterointia, ei mene sotkuiseksi, mutta on kuitenkin riittävän monipuolista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Excrement - Dr.Faustus 17.08.2006

Excrement - Dr.Faustus
Tähän olisi sopinut kertosäkeeseen isompikin kuoro, tai ehkä joku viulujuttu... Syntikka olis saanut olla soolokohdassa hiukan kovemmallakin. Täytyy kyllä sanoa että on taitavaa soittoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Excrement - Tranquility Bay 17.08.2006

Excrement - Tranquility Bay
Toi terssien runsas käyttö loi tähän biisin jotenkin omanlaisen tunnelman. Tulee vähän mieleen että tää olis jostain iskelmästä tehty heviversio (ei millään pahalla :). Onko toi 2:30 kohdalla alkava juttu jostain oikeasta klassisesta teoksesta? Soolon tausta muistutti jotenkin ynkän sooloissa käyttämiä taustoja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Masquerade 19.02.2006

Celestial Aeon Project - Masquerade
Tulee mieleen jotenkin talvinen maisema. Tähän sopisi mielestäni hyvin joku sopraanolaulaja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - New Dawn 19.02.2006

Celestial Aeon Project - New Dawn
Tästä tuli vähän mieleen Conserning Hobbits. Toisaalta tämä voisi tuon snaren takia sopia vaikka johonkin sotaelokuvan loppuun jossa sankarit palaa rintamalta perheidensä luokse.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - ruosteinen kuu 19.07.2007

POLTE - ruosteinen kuu
Ihan hyvä biisi tämä oli. Luulen että tässä on onnistuttu saavuttamaan se mitä on haettukin, kun sävellystä on alettu tekemään. Mitenkään erityisen omaperäinen teos tämä ei ollut. Soitto toimii hyvin. Kyllähän tällaista radiosta kuuntelisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 28.08.2006

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Tää intro kuulostaa vähän tolta mun japan biisiltä :) Laulajasta tulee kyllä ihan mieleen ac/dc mikä ilmeisesti on tarkoituskin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revenant - Against The World 22.08.2006

Revenant - Against The World
Pidin taas tuosta introriffistä. Tykkäsin tosta soolosta, varsinkin sen aloituksesta. Lopetus oli hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revenant - Ascension Earth 22.08.2006

Revenant - Ascension Earth
Tässä oli kyllä tollaista priest meninkiä varsinkin tossa versessä. Tarttuva biisi tämäkin. Oliko tässä kitarat hiukan eri vireessä?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revenant - With Mind I Fly 22.08.2006

Revenant - With Mind I Fly
Kunnon meininki on taas päällä. Upeaa riffittelyä. Alussa en olisi ehkä käyttänyt bassossa säröä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revenant - Concealed Truth 22.08.2006

Revenant - Concealed Truth
Tykkäsin tosta introriffistä. Versen laulumelodia on loistava. Kappaleessa on mielestäni hyvä tunnelma joka kantaa koko kappaleen läpi.
9

Sivu: 1 2