Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 159 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Face Control - Blush 11.07.2015

Face Control - Blush
Osoittaa vahvaa sitoutumista gnereen, kun rinkipisteetkin pidetään lukemissa 66.6. Annan tälle 6,66 pistettä. BTW - Oliko joku vosu oikeasti käynyt voihkimassa biisiin, vai oliko samplepakista vedetty?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machine of the Absurd - Nevermind The Journey, You're Already There 11.07.2015

Machine of the Absurd - Nevermind The Journey, You're Already There
Tähän aikaan yöstä kuunneltuna alkaa simmu luppaseen, etenkin kun odottaa milloin biisi varsinaisesti alkaa.. Mutta kannatti odottaa, sieltähän tuli asiallista vokaalia ja miellyttävää soundia, niin miesten, kuin varsi-naistenkin osalta. Biisi täyttää kyllä hyvin progen tunnusmerkit, vaikutteena varmaan progen ihana seiskytluku.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brother Knuckles - Chocolate train 11.07.2015

Brother Knuckles - Chocolate train
Mageita soundeja!!! Niin kasari/ysäriä, että oikeen on hienoo kuunnella. Silti biisin nimi ei mitenkään inspiroi, tulee vaan fingerbori mieleen...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tons Of Monarchy - Native American People 11.07.2015

Tons Of Monarchy - Native American People
Go Kouvola Ladies! Tätä palloa en kuitenkaan uskalla ottaa syliin, sillä tulee niin kovaa. Uskon biisin toimivan tarkoitusperässään täydellisesti. Miksi kutsutaankaan naisten munasuojia, kun ei niillä ole muniakaan? Ainiin, siilisuojiksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fool's criteria - Let us stay 11.07.2015

Fool's criteria - Let us stay
Elektro-Metal? Eikä ollenkaan paha asia. Ja onneksi ei mitään örinöitä, vaan valoisaa tulkintaa. Biisissä on tarpeeksi koukkua, joten se voisi aivan hyvin toimia laajemmallekin julkaisukunnalle, kuin mitä tämä mikseri.net on. Lisäksi biisissä on selkeä elinkaari.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Sakeimpaan Liejuun EP 11.07.2015

Toni Pandora - Sakeimpaan Liejuun EP
Niin, tämä oli mainossikermä.. Paljon on asiaa, mutta myös vihaa tuotteessa. Taidokkaasti siinä räpäytellään menemään, toki se oli sellaista paatosta, että itse musiikki jäi sivuosaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpikudos - Hapen Sylkijä (demo) 11.07.2015

Arpikudos - Hapen Sylkijä (demo)
Näihin argumentteihin voi aivan hyvin monikin kuulija samaistua. Hyvä kannanotto ja biisin rakenne hyvin vivahteikas, sekä vaiherikas. Hatunnosto itse Herra Ulottuvuudelle, joka paukutti itse kaiken ilmoille noin painokkaasti ja taidokkaasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Tapiolan valtias 11.07.2015

Kaarnekorpi - Tapiolan valtias
Messevä tom-intro, jotka kantavina voimina luovat tunnelmaa pidemmällekin. Kuten aiemminkin olen (luultavasti) kyseisen kokoonpanon kohdalla maininnut, niin tämä on kuunneltavaa metallia. Tässä on selkeästi melodiaa ja nuotteja, sanomaa sekä korvalle sopivaa tuotantoa. Mikäpä teillä edetessä, homma kun on niin hyvin valtian hallussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - On kesä 11.07.2015

P. M. Kostiainen Project - On kesä
Kostiainen taipuu mihin vain, muttei katkea. Kyllä tässä oli sopivasti DJ BOBOa ja Tohtori Albaania, kuten ysärin ajankuvaan kuuluukin olla. Hittipotentiaalia nyky-nuorisolle, vaikkei ne mitään ysäristä muistakaan. Aiemmasta herran tuotannosta poiketen oli tilulilu-välisoittoakin oivasti mukana. Tykkäsin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Soutaja 16.11.2014

Kaarnekorpi - Soutaja
Laakeeta melodista metallia, hienosti lähti käyntiin siis. Plussaa tulee myös mörinästä, jonka sanoista saa selvää! Heti paljon mukavampi kuunnella, kun on jotain jota voi ymmärtää. Lisäksi naisvokalisti tuo freesiä elementtiä mukaan muutoin niin harmaan ankeaan kommenttiringin biisivalikoimaan. Tämä on oivallista metallia, voisi ja soisi soida aivan radiotaajuuksillakin asti. Tuplabasarit puurouttivat paikoin muutoin niin toimivaa kokonaiskuvaa. Ammattimaista meininkiä, muistaakseni aiemminkin olen kuulostellut kiinnostuneena korvana kokoonpanon kappaleita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Syksyinen sävelmä 16.11.2014

P. M. Kostiainen Project - Syksyinen sävelmä
Järjestetäänköhän tänä syksynä MTV:n syksyn sävel kilpailua? Tämä siellä edustettuna toisi aivan uudenlaista näkökulmaa kyseiseen biisikisaan. Ja myös lisää uusia kuuntelijoita, kenties. Kelvollisesti riimit rimmaa, kunhan ei vaan ideatulvaa himmaa. Pitäis itseki laskee rimaa, niin ei jäis biisit himaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Hän tanssii varjoissa 27.05.2014

Sound of Wood - Hän tanssii varjoissa
Hienoa tunnelmointia, kitaran sointia, solistin vointia. Toki tässä on elokuvamaisia elementtejä, noin sävellyksellisesti etenkin. Erittäin mukava piristys tämän kaiken muun kommenttiringin massan mukana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodica Finlandia - Stereo Love 27.05.2014

Melodica Finlandia - Stereo Love
Mukavat soundit. Biisistä tulee teinivuosien viihdyttävät videopelit mieleen: kesä, hiki, autokaahailupelit, välissä biitsillä uinti. Mikäli ei halua tietsikkapeli -fiilistä mieleen, niin kumpuileva melodialirkutus esim. jollain akustisen kuuloisella soundilla tulisi kehitellä tähän kaiken päälle. Näin saisi instrumentaalisena kuunteluna enemmän tarttumapintaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Vedin vitun päähäni 27.05.2014

P. M. Kostiainen Project - Vedin vitun päähäni
Aijai, aina viihdyttävää lyriikkaa! Ja biisi svengaa paikoin oikeinkin mukavasti. Tämän tahtiin meduusat sykkii taatusti, eiku vitusti. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele 40Hz - Älykotchi 12.05.2014

40Hz - Älykotchi
Missäpä ei nykyään olisi älyä. Mutta yhden paikan tiedän, missä ei taatusti ole...päässäni. Olen aivan älytön, siksi mulle ei sovi mitkään älykännykät sun muut. Ei kai sitten älykotsikaan..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Ride Back Home 12.05.2014

Dr.Groove - Ride Back Home
Idea on hyvä, toteutus hieman haparoi. Jos sovitusta veisi samalla myös countryn suuntaan, toimisi isommallekin kuulijakunnalle, veikkaan. Yöllä yksin ajaessa (autolla/pyörällä) se letkeästi soljuva country toimii vaan niin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodica Finlandia - Black Hawk 12.05.2014

Melodica Finlandia - Black Hawk
Viimeistelyn vuoksi, näin jytkivälle biitille iisi sisäänajo olisi suotavaa, jottei hypi suoraan silmille/korville. Muutoin oikein mukavan kepeää metkuilua. Koska varsinainen päämelodia puuttuu, teos sopisi loistavasti esim. tietsikkapelin taustaksi. Autopeli? Vrrrrrrooooommmmm!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Oblivion - #05 - A Place Beyond The Woods 12.05.2014

Project Oblivion - #05 - A Place Beyond The Woods
Hieno pianosoundi. Onko aito, syntsa vai softaplugin? Ei näitä erota, haluaa tietää, vaikkei sillä mitään tekemistä itse teoksen kanssa olekaan. Lyhyestä virsi kaunis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Our Time Is Now 12.05.2014

Sound of Wood - Our Time Is Now
Ou jee, rokimpaa folkkia kommenttiringissä! Laulusolisti aloitti vahvasti, jossain vaiheessa hieman romahti. Johtuen kenties liian monimutkaisesta melodiakulusta tai reenauksen puutteesta. AW, toimiva kipale kaikkine mausteinensa. Hatun noston arvoinen suoritus. Jotta tämä olisi täysin iskenyt nuottimakuhermooni, täytyisi sävellystä selkeyttää ja loppuun lisätä vielä kertsi. Siihenkin jokin nostatusnuotti olisi asiaa. Mutta tiedän, nämä on aina helppo sanoa ja vaatia, sitten toista toteuttaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belfast - I Couldn't Love You Now 12.05.2014

Belfast - I Couldn't Love You Now
Hieno biisi! Tällainen tyylikäs, herkkä folk, sopii meikäläisenkin musiikillisiin makunystyröihin. Laulusoundi on myös nasta, stemmat kerrassaan hienoja, kerroksissaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dog Full Of Acid - Mango ja mansikka 12.05.2014

Dog Full Of Acid - Mango ja mansikka
Mielenkiintoinen biitti ja kontrabassosta erityskiitos. Omaperäistä, iii Alankomaista, nerokkuutta teksteissä. Mukavasti tuli pianoakin mukaan komppiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Hail Kraken - 09 - Reportaasi maan alta 12.05.2014

Toni Pandora - Hail Kraken - 09 - Reportaasi maan alta
Tämä vetäisy pesee helposti monen radiossakin soivan "räpartistin" räpellyksen. Miksi tällaiset eivät saa niitä levysoppareita?? Pitäisi varmaan Pandoran tyhjentää lippaansa isojen levypomojen silmille, päin näköä, jotta heräisivät. Erityiskiitos nostalgisista C64 -tyylisistä synasoundeista biisissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Paljon kauniimpi nyt (treenisdemo) 12.05.2014

The_Tasoristeys - Paljon kauniimpi nyt (treenisdemo)
Mukavaa Suomirokkia kaiken tämän kommenttiringin metallin kakofonian keskellä. Laulusaundi on miellyttävä, Hanhiniemimainen, mikäli positiivisesti halutaan sitä verrata. Treenitaltiointi söi hieman kappaleen tunnelmaa pois, toki näinkin ymmärtää, että siinä on sitä jotain. Herkkää, tunnelmallista. Vaatii uuden kuuntelukerran, joten ei mikään pilipalibiisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Haaskalinnut 12.05.2014

Kaarnekorpi - Haaskalinnut
Poikkeavaa metallia, koska sanat erottuvat miltei kokonaan. Osaavasti miksattu siis, toki täten rummut jäivät hieman pimentoon. Toki parempi näin, kuin että sanoma jäisi täysin arvoitukseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Tänään juon itseni suohon 12.05.2014

P. M. Kostiainen Project - Tänään juon itseni suohon
Rytmiikka oli mukavasti omassa synkassa muun rentoilun ohessa. Otetaas taas. Kippis!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slivers of Silence - The Cold Grey Swallows 05.01.2014

Slivers of Silence - The Cold Grey Swallows
Messevää metallia. Intro oli jopa meikän makuun, kun siinä oli hienot uikutukset ja rummutukset. Siihen loppuikin sitten uikutus ja alkoi genren mukainen tulkinta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Liikaako vai liian vähän 05.01.2014

P. M. Kostiainen Project - Liikaako vai liian vähän
Lyriikka vaikuttavaa, täynnä asiaa ja sanomaa. Analyyttistä, pohdiskelevaa Kostiaista parhaimmillaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The D.G - Rock Palace - hope 29.12.2013

The D.G - Rock Palace - hope
Tunnelmallista kitarainstrua Satrianin tapaan. Hienosti toteutettu, ehkä paikoin särö tuli liikaakin "korville", mutta hienoja muita elementtejäkin taustalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Pysähtyneet 29.12.2013

ARTOmusic - Pysähtyneet
Hienoa, että osallistuit UMK -kisaan. Seuraan niitä tarkkaan. En nyt lähde kuitenkaan pohtimaan miksi juuri tämä ei päässyt jatkoon. Tämähän oli virkistävää vaihtelua täällä kommenttiringissä, mahtipontinen balladi kotimaisella kielellä. Mageeta. Hieno kaari biisissä, vaatii täysin auetakseen muutaman kuuntelukerran, joka on sinällään merkki kestävästä biisistä. (Ei siis mitään kertakäyttökamaa.)

Kommentti kappaleesta Kuuntele SluiBa - Mitä aikaan sainkaa 29.12.2013

SluiBa - Mitä aikaan sainkaa
Arvostan tällaista paneutumista riimityksiin, jotka oikeesti toimii ja soljuu biitin mukaan tahdissa. Tuntui olevan kaikki hyvin balanssissa, jotain pientä lisäystä taustaan olisi toki voinut vielä lisätä. Mut toisaalta, joskus pelkistetty on parempi, kuin täyteen tungettu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Soidin tanssi 29.12.2013

R-iQ - Soidin tanssi
Kepeää instrua, ei siin mitään. Varmaan nousis toiseen potenssiin, mikäli neidon laulua heitettäs peliin. Saattais siinä samalla sitten kostua byysatkin, nimittäin svettis lentäis sen verran kun oikeen kitaran kaulaa veivattais.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slivers of Silence - Funeral Day 29.12.2013

Slivers of Silence - Funeral Day
Miellyttävät vokaalit ensimmäisen minuutin ajan ja aina muulloinkin, kun laulettiin. Komppi tuplabasareineen omaan makuuni liian tiheä, suhteessa tuohon oivalliseen laulusuoritukseen. Hienoa kitarasooloa puolivälissä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtajat - Kahdeksan vuotta 28.12.2013

Murtajat - Kahdeksan vuotta
Nimensä mukaisesti bändi tuntuu murtavan jotain, hyvällä tavalla. Tässä on jotain nostalgisuuttakin mukana, vaikka ei sinällään muistuta mitään. Imua on, aivan radiosoittoon saakka, Apulantakin on onnistunut soittolistat murtamaan. Break, but don't wreck. Wish You the best.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Order - Urgent 28.12.2013

The Order - Urgent
Sisäänajo on maukas ja houkuttelee kaahaamaan kohti tanssilattiaa. Aivan hyvin voi todeta, että tämä on tanssittavaa housea parhaimmillaan. Näkyy tuo alta kaksivuotiaskin bailaavan innoissaan tätä! :-O Tasokas tuotanto ja messevät soundit sekä vivahteikkaat vokaalit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Joululaulu 28.12.2013

P. M. Kostiainen Project - Joululaulu
Sopii ajankohtaan ja on piristävä (vaiko kenties helisevä?) elementti kommenttiringin raskaan poljennon keskellä. Sanoihin voi samaistua valtaosa Suomen kansasta, luulisin.. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blind Reflection - Silent Answers 18.12.2013

Blind Reflection - Silent Answers
En hauku, en vihaa. Tällekin genrelle on vankka ja laaja kuulijakunta. Itse olen sen verran yksinkertainen, etten juurikaan ymmärrä metallia, paitsi jos löytyy jokin selkeästi kuultavissa oleva melodia. Tämä biisi olikin siinä mielessä viihdyttävä, että riffiä ja kuulijan mielenkiinnon lukitsemista löytyi ensimmäisten parin minuutin ajan. Sitten keskivälin jälkeen löytyi melodisuuttakin lauluosuudesta jonkin verran. Oliko tarpeeksi hiljainen vastaus? Vai tyhjentävä kommentti? Anyway, jatkakaa ihmeessä, teillä on selkeä linja ja tie kuljettavana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - Take Me To Wherever 18.12.2013

Red Light Fever - Take Me To Wherever
Letkeää soitantaa ja taidokas esitys solistilta, jolla mielenkiintoinen soundi ja tulkinta. Tuota heikensi ainoastaan kehnohko äänitys, liekö mikki vai äänitysympäristö ollut siihen syynä. Tulkinta ja soitanta kokonaisuudessaan sai biisin kantamaan, pituutta olisi voinut olla lisää. Siis biisissä. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaasunaamari - Summertime 18.12.2013

Kaasunaamari - Summertime
Alku lähti miellyttävällä äänimaisemalla liikenteeseen, jatkuen läpi biisin. Ehkä rytmiosasto ei ollut niin iskevä, kuin mitä "vakavamman" dancen henkeen kuuluisi. Muutoin toki nostalgisuutta noissa mattosoundeissa löytyi, mukavalla tavalla. Nyt jos haluaa toiset pari tuntia käyttää biisin työstämiseen ja kohdentaa aikabudjetin rytmiikkaan, voi jopa syntyä uutta nostalgiaa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - El Tambor 17.12.2013

Sonar Transistor - El Tambor
Ehdottomasti mukavaa vaihtelua kuulla täällä instrumentaalista rokkia. Hienosti ja sujuvasti sävellys kuljettaa paikasta toiseen, tuotanto ansiokkaasti balanssissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Ulkomailla 17.12.2013

P. M. Kostiainen Project - Ulkomailla
Tuotanto ja sanoma vakaasti hallussa, kuten olen niin monesti aiemminkin kyseisen artistin kohdalla todennut. Kostiaisen fiilis ja tatsi, inspiraatioherkkyys parasta antia. Vahvaa tunnetta. Magee sooloskitta puolivälin tienoilla, voisi olla pitempäänkin sitä sooloilua. Tätä kuunnellessa kuin Mikserissä kotonaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilipa-Kostiainen - Kapteeni Coke 03.11.2013

Kilipa-Kostiainen - Kapteeni Coke
Merten raivoksi asti ei tämä esitys päässyt nuottejaan puhaltamaan. Mielenkiintoisia soundielämyksiä se toki tarjoili tutun sävelen kera.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Silmät sumeina 03.11.2013

Dr.Groove - Silmät sumeina
En muista tuota aiempaa versiota täysin, toki silloin totesin tuotannon ja sovituksen olevan omaperäisen. Nyt en voi tuota ainakaan täysin allekirjoittaa, mikä välttämättä ei aina ole hyvä asia. Mutta nyt biisi on ehdottomasti radiosoittoystävällisempi, mikäli niihin listoihin haluaa sukeltaa. Nyt voisi Juice-Badding inkarnaatio vertauksen jättää omaan arvoonsa, sillä tämä kuulostaa enempi tohtori Groovelta itseltään, luonnolliselta. Letkeä biisi, tuottaa hyvää fiilistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Silmät sumeina 23.09.2013

Dr.Groove - Silmät sumeina
Nykyajan Juice-Badding inkarnaatio. Pieniä synkkaongelmia akustisen ja rumpujen yhteensovituksessa. Mutta tuleepahan luonnollisuutta täten lisää yleissointiin. Hyvää kehittymistä kappaleen puolivälin jälkeen. Oldfield -maisia kitaravingutuksia, mukavan kuulosta. Epäilemättä omaperäinen sovitus ja tuotanto, mut ei silti huono.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niccolo Paganini's Little Finger - In the Grove 23.09.2013

Niccolo Paganini's Little Finger - In the Grove
Tämä genre tuo mukavaa vaihtelua kommenttirinkiin. Mukavasti jousilla leikitellään, hitaasti voimistuen, kera patarumpujen. Tämän kohdalla voidaan huoletta todeta: "lisää pituutta" ja "hyvää jatkoa, jollei oma riitä"

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Poronsarvijauhetta 23.09.2013

P. M. Kostiainen Project - Poronsarvijauhetta
"Project Manager" Kostiainen fiilistelee, kera isomman soundin. Popimpaa kamaa, ei kuitenkaan peruskaavalla, vaan omalla persoonallisella käsialalla. Tuotantopuoli hallussa, mukavia yksityiskohtia rumpusoundin suodatuksissa ja värityksissä. Biisi lähtee kohtisuoraan, tanaan, ilman poronsarvijauhetta, tänään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaasunaamari - Nightlife 29.08.2013

Kaasunaamari - Nightlife
Mielenkiinnosta kuuntelin, kun havaitsin, että mies samoilta seuduilta. Hyvät soundit ja mukava poljento. Tämähän toimisi oikein hyvin pelimusiikkina. Ei muuta kuin lisää vettä myllyyn ja biisejä lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian Jamit - Ei oo duunii 05.08.2013

Marian Jamit - Ei oo duunii
Kepeästi jamittaa, sopii kesäaamuun. Bändin biiseissä on jotain mukaansa tempaisevaa ja uutta. Saisi tulla suuren yleisön eteen, jotta näyttäisi Anna Puulle ja Jonna Tervomaalle yms. miten olis kiva kuulijoiden kanssa jamitella keikalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - We Are Going Down 05.08.2013

Project 66.6 - We Are Going Down
Genretyyliin pitkällä introlla sisään, ei mitään, se toimii tässä(kin) hyvin. Soitanta on hyvää ja kivaa, ärjyminen ei niinkään. Mut se on vaan kyseisen kuuntelijan mielipide. Virkistävä vivahde oli 6:30 jälkeen alkanut outro, mutta se ei pelastanut biisiä, joka itsessään jäi hieman puolitiehen, vaikkakin oli pitkähkö.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Notch Above - Why 05.08.2013

Notch Above - Why
Hienolla tunnelmalla alkaa biisi ja kannattelee sitä loppuun saakka. Hyvin on kitarointi soitettu, äänitetty, miksattu. Samoin voi sanoa laulusolistista, hyvä soundi. Kelpo rock-balladi, kaikki kohdallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Järjen ääni 05.08.2013

P. M. Kostiainen Project - Järjen ääni
Viihdyttävä sanoitus, sisältää myös paljon totuuksia. Kertsi jää helposti korvamadoksi. Tiedä sitten, auttaisiko huuhtelu myös siihen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Vaikenen 13.07.2013

P. M. Kostiainen Project - Vaikenen
"Project Manager" Kostiainen on nyt hieman raskaammalla esityksellä liikkeellä, eikä se ole ollenkaan hassumpaa. Tulee mieleen, että tarkoittaisiko P.M. sittenkin Pelle Miljoonaa, siis noin mukavalla tavalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Hometown 01.07.2013

Sound of Wood - Hometown
Mukavata kuunnella reggaeta naissolistilla höystettyä, harviNAISTA, herkkua. Itse kaipaisin tällaiseen tunnelmointibiisiin jotain utuisia äänielementtejä vielä taustalle, mutta biisi on ehjä toki näinkin. Mieleen nousee kysymys, oliko tämä yhtye vai sooloilu.. Oli miten oli, mielestäni hitusen rytmi laahasi jossain kohtaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Aarnivalkeaa 01.07.2013

P. M. Kostiainen Project - Aarnivalkeaa
Mukavaa, kun Sinulla vaihtelun vuoksi mukana muutakin kuin akustista trubaduuria. Biisi oli poikkeavan taiteellinen, mutta siinäkin mielessä vaihtelu virkistää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Aamu tulee 28.05.2013

Lahkonen / Pena - Aamu tulee
Tyylikäs "trubaduuri" duunissa duurissa, joko on plätty uunissa? Eli eiköhän tämä ole kypsynyt jo tarpeeksi. Ei kaikkien biisien tarvitse olla yli kolme minsaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rug Harness - Mordechai 28.05.2013

The Rug Harness - Mordechai
Tukevaa kitarointia ja muhkeaa bassoa. Hyvällä tatsilla myös solisti mukana. Saisi olla vaikka hieman enemmänkin asennetta ja "räkää", ei haittaisi. Stemmoissa mennään ehkä hieman huutamisen puolelle kertsissä. Mukavaa, että melodiaa löytyy biisistä aivan riittävästi. Hienosti soi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele INEXISTINCTUS - Forever Cold 28.05.2013

INEXISTINCTUS - Forever Cold
Loppui lyhyeen, mutta toimii tuollaisenaan esim. levyllä ennen räväkkäämpää biisiä. Hyviä melodiakulkuja ja akustista kitarointia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ratiokratia - OK ≠ hyvä 28.05.2013

Ratiokratia - OK ≠ hyvä
Tukevaa kitarointia sekä bassoa, siis positiivisella tavalla ja otteella. Mikäli ok on erisuuri kuin hyvä, se on NOK. Mutta tämä oli todellakin hyvä veto! Jos kerran tämän kesän ensimmäinen demo oli jo tällä tasolla, mitä onkaan luvassa loppukesästä? Kesähän juuri vasta alkoi..kuulostellaan..

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Kitkan viisas 28.05.2013

P. M. Kostiainen Project - Kitkan viisas
Ehdottomasti ansaitsisi Vuoden Merilaulu -tittelin, oikeasti. Mitä ne tuomarit oikeen hakee?? Huumoripitoinen, mieleenpainuva kertsi, voisiko tämän kääntää myöskin Venäjäksi? Etenkään silloin ei balalaikaa saa asettaa vireeseen. Näen suuren suosion biisille myös Suomessa, manttelinperijänä Irwinin tuotannoille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ric Bay - Hukassa 28.05.2013

Ric Bay - Hukassa
Biisissä on sanomaa ja toteutuksessa on käytetty älykkäästi huumoria. Taidokkaasti vedetty skitalla sooloo ja kaikki muutkin tämän tuhdin annoksen ainekset. Ähkyksi asti ei onneksi kuulijan kylläisyys täyty, vaan on kuunneltava uudestaan. Jos kertsi olisi hieman koukuttavampi, en yhtään ihmettelisi tämän uppoavan jopa "aina niin kaikentietäviin" radion musiikkipäälliköihinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slivers of Silence - We Raised the Storm (older mix) 24.05.2013

Slivers of Silence - We Raised the Storm (older mix)
Alussa niin kovin rauhaisaa... odotin milloin rauha rikkoutuu ja sota alkaa. Onneksi niin ei tälläkertaa tässä käynyt. Lovemetallia? No jaa, astetta rankemmaksi kävi kuitenkin biisin edetessä. Hyviä kontrasteja, mutta en oikein saanut varsinaisesti biisistä kiinni. Kyllä tälle kuitenkin oma laaja kuulijakuntansa on, no doubt about that.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - The Beast and the Prey 24.05.2013

Sound of Wood - The Beast and the Prey
Tällaiselle DM fanille blues vaikutteet saavat kyllä jalkaa heiluttamaan. Solisti hieman haparoi alussa, mutta rentoutuu kun saadaan bändiä enempi mukaan. Oliko tämä live veto? Jos oli, silloin ymmärtää inhimillisyystekijät. Biisi voisi olla svengaavampikin, lopulta jää hieman vaisuksi. Mukavat urut! Mendez, R.I.P.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saatanan Marionetit - New Lucifer 24.05.2013

Saatanan Marionetit - New Lucifer
Laadukkaasti tuotettu. Piristävää biisissä oli nk. "suvantokohdat" ja selkeät lauluosuudet muutoin niin tiheässä metalliviidakossa. Bändi nivoutunut hyvin yhteissoitantaan ja kuljettaa hyvin kunniakkaasti oman tyylinsä läpi biisin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Cursed Decade 23.05.2013

Nihil Mortum - Cursed Decade
Introssa heleät akustiset näppäilyt. Sitten hetikohta meno muuttuikin rankaksi, kuten saattoi odottaa. Löytyipä biisistä kuitenkin ulottuvuutta, kuten esim reilun minutin jälkeen hyvää kitaravallia ja kitarasooloa kolmen minsan jälkeen. Hyvin miksattu, mikään ei kurita korvaa, vaikka kovasti muuten kuritetaankin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian Jamit - Al Pacino 21.05.2013

Marian Jamit - Al Pacino
Biisi luo mukavaa tunnelmaa selkeillä soundeilla ja ammattitaitoisella miksauksella. Hyvin on stereokuvakin käytetty biisin eduksi, ah nuo mageet urkusoundit! Mielenkiintoinen biisi, laulajan ääni leppoisan pehmeä ja eläytyy sanoihin. Sanoissakin on sanomaa, eikä ne ole mitään tekotaiteellista. Tämä biisi houkuttaa kuuntelemaan sen uudestaan, se koukuttaa, muttei ole kuitenkaan mikään yksinkertainen kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Pieni ja tyhmä 20.05.2013

Anna Sipilän Lapsi - Pieni ja tyhmä
Kokoonpano tullut aiemminkin esille kommenttiringissä, eikä se ole ollenkaan huono asia. Tämäkin on pirteää tuotantoa. Selkeää tulkintaa ja kitaratkin miksattu miellyttävästi. Väliosa oli jopa kovinkin (radio)poppia, kuten kertsikin. Eikä se ole ollenkaan huono asia. Jatkakaa vain samaan malliin, kiitos, tätä kuuntelee mielellään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Taloon hiljaiseen (b-puoli) 20.05.2013

Peloukoufa - Taloon hiljaiseen (b-puoli)
Pientä epätarkkuutta laulurytmityksessä sekä rummuissa. Solisti voisi revitellä enempi, toki jos tämä tyyli hänen tavaramerkkinsä, hyväksytään se. Itse biisissä on paljon hyviä aineksia. Lisäksi plussaa kitaroista ja niiden miksauksesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Show Me 15.05.2013

Misstep - Show Me
Mielestäni todella hyvä ollakseen demotyöstöversio. Etenkin kitarat, akustiset ja sähköiset, on miksattu taidokkaasti, äänikentän skaalassa säästelemättä. Biisi rakenteellisesti ja kokonaisuutenakin toimii hyvin, ei ole mikään tavanomainen ralli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Kevätjuhla 15.05.2013

Anna Sipilän Lapsi - Kevätjuhla
Hyvää soitantaa, tulkintaa ja kelpo tarinakin kuljettaa tätä alkukesäistä biisiä kepeästi eteenpäin. Laulun miksaus onnistunut hyvin, sanoista saa selvää pienemmälläkin volalla ja soittimella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Kevät ja kesä 15.05.2013

P. M. Kostiainen Project - Kevät ja kesä
P.M.Kostiainen jälleen vauhdissa - hyvin ajankohtainen biisi. Harmi, ettei menestystä pop'n roll -kisassa tullut. Tässäkin biisissäsi oli tunnelmaa ja mukavan leppoiset kitarat ja tausta noin yleensäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - World So Cold 21.04.2013

Death Generation - World So Cold
Laadukkasti tuotettu. Ja avaan hieman tuota: Messevät kitaravallit ja selkeä lauluraita, esimerkillistä efektointia ja miksausta unohtamatta. Tätä kuuntelee helposti myös tällainen, joka ei muuten ko. genreä aktiivisesti seuraa. Biisi sävellyksellisesti radiosoittoon helposti yltävää, toki ei jäänyt korvamadoksi mutta eipä toisaalta ärsytäkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Tiensä Pää 21.04.2013

Kaarnekorpi - Tiensä Pää
Intro mielenkiintoinen, ei tiedä mitä tulossa. Mukavaa kun rähistään suomeksi, saa paljon enemmän tästäkin musalajista irti, vaikken sen suurin kuluttaja olekaan. Missä tahansa biisissä on vähänkin melodisuutta, eisenniinväliäoo mikä tyyli.. Hyvin rullaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Perjantai (peräkammari live demo) 21.04.2013

P. M. Kostiainen Project - Perjantai (peräkammari live demo)
Hyvä, intiimiä ja inhimillistä. Eläköön inspiroinnin kipinä. Kitara vireeseen, laulu mikin kautta, mutta säilytä tunnelma, sillä se on osa tätä laulua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Blackout 21.02.2013

Death Generation - Blackout
Mukavata kuunnella välillä kommenttiringissä raskasta metallia, ilman mörinää! Tässähän oli herkullisesti osattu kitarasoundit miksata mukaan kokonaisuuteen, kuten myös rummut ja solistin tulkinnasta sai myös hyvin kopin. On se hyvän kuuloista, kun sen osaa, kiitos Teille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Unohdus 21.02.2013

Kaarnekorpi - Unohdus
Aa-Ha... genre folk metallia.. Ei siinä, mörinästä sai selvää, joten kiitos siitä poikkeuksesta. Sävellyksellisesti tässä oli myös paljon ideaa ja kiitettävällä tavalla melodisuuttakin. Mukavaa metallia, mörinästä en vain henk.kohtaisesti pidä, joten jätän antamatta arvosanan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Kenttärataa koilliseen 21.02.2013

P. M. Kostiainen Project - Kenttärataa koilliseen
Hyvä kitarakomppi. Toivoin, että biisiin olisi hiljalleen tullut mukaan myös rumpubiitti ja sitten sähkökitaraa yms. Näin akustisena vetona vedettynä kaipaa mielestäni hieman lisää muuttujia ollakseen täydellinen. Mutta sanoitus ja solistin tyyli istuivat hyvin kokonaisuuteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Talvivaara 08.12.2012

Quantum Level - Talvivaara
Miellyttävällä tavalla äänimaisemointia nimen mukaisen kaivosalueen ääreltä. Erityismaininnan arvoinen on taustalla jylläävä piano, etenkin siinä vaiheessa, kun se tuo mieleen romahduksen tai dominoefektin.. Nerokas biisi. Alkuvaiheessa tuntuu, ettei siinä ole varsinaista 'juonta', mutta löytyy se sitten kuitenkin biisin edetessä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 16.05.2012

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
60's is back! Siis kuuskytluku on selkä - ja selkänahasta revitty nämäkin taidokkaat instrumenttien hallinnat. Uusille sixty -biiseille on mielestäni kysyntää, etenkin jos ne tehdään näin perinteitä kunnioittaen ja hyvällä tatsilla. Tässä oli näiden lisäksi myös ideaa sävellyksellisesti ja sanoituskin uskottavaa. Pientä vinyylin rahinaa kevyesti peliin ja plätty uuniin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Mallasjuomaa 16.05.2012

P. M. Kostiainen Project - Mallasjuomaa
Kapakkatunnelmaa kerrassaan! Sivutuotteeksi liiankin hyvät ainekset, pienellä fiksaamisella aivan biisiksikin asti. Jatkakaa, kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 16.05.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Tämä on mielenkiintoinen genre, jota olisi joskus kiva itsekin kieli poskella kokeilla. Mutta tämä vetäisy oli laadulla tuotettu ja ihan tosissaan, luulisin. Mukavasti rymisee ja jyrää eteenpäin. Päihittää monen kaupallisen hoppi vemputuksen mennen tullen. Tulevan talven lumia?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Livid - Nails to be swallowed 31.10.2008

Andy Livid - Nails to be swallowed
Todella hyvän kuuloista, jälleen kerran. Etenkin pidin bassolinjan ja rytmin yhteistyöstä. Ne natsasivat aivan kympillä. Laulupuoli oli mennyt hieman liian "örkiksi" minun makuuni, mutta kokonaisuutena ajatellen biisi toimi loistavasti. Vielä en ehtinyt oikein isolla volalla revitellä biisiä, myöhemmin.. kommentoin sitten lisää mikäli uusia ajatuksia ilmenee. Annan arvosanan sitten myöhemmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Y-Zone - Endless Summer 23.08.2008

Y-Zone - Endless Summer
Oikeinkin leppoisaa mutta niin iskevää dancepoppista. Ja vielä jotta tämä nousisi toiseen potenssiin niin ehdottomasti tarvitsisi jonkinlaiset voksut. Tähän tulee välittömästi eka kuuntelullakin mieleen kaikenlaista melodiaa jonka voisi joku mukavankuulonen (ja näköinenkin) solisti laulaa lurauttaa. Oon nyt ainakin kolmesti jo fiilistellyt tätä samalla keybordin kanssa omaa melodiaani tapaillen. :) Yeah!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Livid - She-Wraith 12.02.2008

Andy Livid - She-Wraith
Jälleen positiivisesti yllättävä kipale! Hienosti eteenpäin jytkyttävää darkwavea. Kasaridiscosiemenen istuttaminen tähän kaikkeuden ytimeen oli miellyttävä juttu. Syväanalyysit tarinasta ja sanoista yleensä on ehditty myöskin kehua joten niihinkin on helppo yhtyä. Oivallisesti toteutetut sointumatot herättivät ihokarvat pystyyn muistuttaen kuinka melodillisesti ehyt kokonaisuus ja harmonia vallitsi kaiken synkkyyden keskellä. Siis tyylillisesti synkkä, biisi itsessään täyttä timangia. Vaikka pituudeltaan aivan kohtalaisen pitkä niin kuitenkin aina tulee fiilis että nytkö se jo loppui. Ehdottomasti jatkan kymppilinjaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Y-Zone - Sin Dance 01.12.2007

Y-Zone - Sin Dance
"Gruuvahtavaa" oli tämäkin, eikä se ole paha asia. Jytyä on ja mukavia analogisoudeja. Oliko oikeita - ei sen väliä. Erityisen hjuva kohta keskivaiheen suvanto jossa messevä leadsoundi kolmisointupoljennolla. Pump pump pump ja lattialle syntisiin tansseihin! Voksutkin oli kivat, kunpa olis ollut niitä vielä enemmänkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal - Storming the Fortress 08.11.2007

Signal - Storming the Fortress
Olisi voinut sijoittua paremminkin skaboissa. Erityisen juonekas biisi, joka ei ollut melodialtaan ennalta arvattava. Paikoin suurieleinen, jota olisi omaan makuuni saanut olla enemmänkin. Tarkoitan siis mahtipontisuutta. On niin mielenkiintoinen että vaatii toisen kuuntelukerran heti perään. Kaikkea kun ei ehtinyt kerralla imeä itseensä. Ja hyvä niin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamtime - TD Mak - Seeking the High Ground 29.02.2008

Dreamtime - TD Mak - Seeking the High Ground
Sattumalta päädyin kuuntelemaan tämän, eikä ollut lainkaan ikävä sattuma. Toimivaa spacesynttiä, soundineen ja melodioineen. Biisissä oli selkeä elämänkaari, sekin plussaa. Mukavan kepeää taustamusaa näin viikonlopun tunnelmia odottaessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal - Mechanised Heart, Human Soul 03.05.2007

Signal - Mechanised Heart, Human Soul
Ennakkoluulotonta, taiteellista, olematta kuitenkaan teko-taiteellinen. Hienosti yhdistetty erilaisia elementtejä yhteen ja kaikki sointui kuitenkin niin mukavasti. Soinnutuksiakin on uskallettu viedä pidemmälle kuin perinteiset kolmisoinnut. Hienot soundit, myös rytmiikassakin ne olivat todella iskevät ja messevät. Paranee mitä useammin kuuntelee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 22.04.2007

Muistikuva - Oma tie
Oikein piristävää, sopivasti kepeää, Suomi-rokkia. Toimivaa soitantaa, kuten myös biisi itsessään oli jollain tapaa tarttuva. Sanoja kirjoittaessakin on ollut ajatusta mukana. Laulaja suoriutui paremmin kuin hyvin, vaikka tulkinnallisesti siinä ei tarvinnutkaan yltää huippusuorituksiin. Kaikki oli mukavasti balanssissa, tuotanto, miksaus yms. Hieno esitys, täysin radiosoittokelpoista materiaalia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal - Canned Jarre 18.03.2007

Signal - Canned Jarre
Mukavasti kuulostaa "JMJ-klassikolta", mutta sehän ei haittaa. Upeaa työtä 3OSC:lla! Biisin kulku ja melodia sinäällään jäi näin kerran kuunneltuna vähemmälle kun lumoutui täysin tuohon soundilliseen toteutukseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal - Incognitus 25.02.2007

Signal - Incognitus
Tämä on osoitus siitä että vielä uskalletaan (ja osataan) tehdä melodillista instrumentaalia, kunnioittaen vanhoja arvoja, olematta kuitenkaan varsinaista "spacesynthiä". Hyvin tuli vaihtuvuutta melodiakulkuihin aivan yllättäen. Nimenomaan biisillä oli rakenne, ts. elinkaari jonka aikana se syntyi, kehittyi, uudistui ja lopulta sammui tyylikkäästi vaimentuen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Livid - Apprehension 12.02.2008

Andy Livid - Apprehension
Tässäpä olikin mukavasti onnistuneella ja omaperäisellä tavalla yhdistelty kasari-electro-industrial-darkwave-goth yms. tyylit.. Kaikesta huolimatta biisi oli oikea biisi ja luontevasti ehyt sellainen. Jykevä basarisaundi tukevoitti kokonaisuutta hienosti. Korkeat synaliidit olivat myös plussaa. Vähintäänkin mielenkiintoista! Tässä on jotain aivan uutta mitä en ole missään kuullut aiemmin. Menee tuonne soittolistaan "musiikin uusi aikakausi".

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - Lunar Surface 17.12.2006

Electron - Lunar Surface
Kelpo "spacesynttiä", tosin ehkä hitusen liian pitkä näine melodisine ideoineen. Onneksi mukavana väriläiskänä oli hitusen muutosta tuovat arpeggio kieputukset leveämpään skaalaan istutettuna. Bassokuvioon olisi toki voinut tehdä muutamia muutoksia biisin edetessä. Mutta näinkin laadukasta kasaritykitystä. Kaunis kiitos.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 20.03.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Käytetty pakkausalgoritmi söi powerin tältä raskaammalta metallilta. Kunnon äänenlaadulla tästä saisi oikeasti hienoa Lordi -tasoista kuunneltavaa. Tulipa nyt kirjoitettua, vaikka vertaukset ovatkin toisinaan tylsiä. Asiallista, toimivaa metallia siitä tosissaan diggaaville.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 08.03.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Syntikat oli kivana lisänä tässä poppiksessa. Muutonkin soitanto kuulostaa olevan hallussa. Laulupuoli ei minuun oikein uponnut. Funkahtavaa pilkkapoppia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Maailman Meno 25.09.2006

LeijonaHarja - Maailman Meno
Mielenkiintoista biisirakentelua. Rajumpia muutoksia kaivattiin kuitenkin jo parin minsan jälkeen. Silti muutoksia ajan myötä tuli, mutta niillä ei ollut parantavaa vaikutusta. Lisää rakentelua, hyvät ainekset iskevään reggaeen "Marleyn Bobin" imitoinnin kera olisi kasassa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 08.03.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Mukavat hammondit! Hyvät kitarariffit ja kompit sopivin säröin. Rummuissa myös ammattitaitoa ja laulu kaikkine "käskytyskuoroineen" istuivat hyvin kokonaisuuteen. Voisin kuvitella kuulevani tällaista julkisessa levityksessä aivan hyvin. Kuulijoita löytyy näin laadukkaalle kokoonpanolla varsin kiitettävästi, vaikken itse täysin perusta tästä tyylilajista. Yksinkertaisesti: Keskivertoa parempi ja mielenkiintoisempi kokonaisuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Unity (Original PLUR Mix) 20.09.2006

Cordis - Unity (Original PLUR Mix)
Biisin kuvaus voisi myös mennä näin: Normaali keskiviikkoilta hotellissa. Poika istuu siellä yksin huoneessaan, olutta hörppien. Näpräilee läppäriä ja surffailee mikserin sivuilla. Löytää fanituslistaltaan uuden Cordiksen biisin. Lumoutuneena fiilistelee kylmän tölkin kanssa kepeää, raikasta biittiä kiehtovine melodisine ultratunteilukiksuiluineen. Unelmoi.. ei ole uskoa korviaan. Musaa tulvii, tulvii.. olut kuohahtaa suussa. (Perustuu tositapahtumiin.)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Industrial - The Sum Of Variability Points 30.08.2006

Sound Industrial - The Sum Of Variability Points
Nyt on Mr. Jokinen aloittanut uuden aikakauden elektronimusiikin saralla. Todella tyylikästä, henkeäsalpaavaa. Jään sanattomaksi, mutta yritetään nyt kuitenkin.. Kaikki täydellisessä balanssissa, soundillisesti ja kokonaistuotannollisesti. Laajalla materiaalilla sävytetty nerokasta ideaa pursuava sävellys kaikkine koukkuineen päivineen. Jos tähän syöttiin ei tartu niin sitten ei mihinkään. (Onko kaikkien levy-yhtiöiden pomot aivan dorkia?? Äkkiä tätä levykauppoihin, herranen aika sentään!)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Rooftops Keep Waving 26.08.2006

wRENCH cONNECTION - Rooftops Keep Waving
Kappas, näin jälkikäteen bändin logo katsottuna, kyseessä olikin jakoavain. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Rooftops Keep Waving 26.08.2006

wRENCH cONNECTION - Rooftops Keep Waving
Nyt väännettiin lenkkiavaimella tiukkaan galvanoitua metallia. Raskaampaa uudispunkkiako? En tiedä, mutta oli tässä jotain hyvääkin: rumpali ja kelvolliset rumpumikitykset, korvaa miellyttävät skittasäröt, miksauksessa oli käytetty mielikuvitusta ja aikaa. Jatkakaa vähintäänkin samaan malliin, kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Centrum of Withering 26.08.2006

Somnam - Centrum of Withering
Alkoi hienosti kuin avaruusaluksen lento pimeässä materiassa. Kuunteluinnostusta lisäsi toimiva melodianpätkä simppeline biitteineen. Höysteenä mukavia matalia synasoundeja. Suklaanpehmeät ja sille maistuvat jouset etäisessä horisontissa sävyttämässä maisemaa. Hyvä että tässä oli erilaisia teemoja matkan varrella. Ei käynyt aika pitkäksi, kuten ambienteissa kuunneltaessa yleensä käy.
9

Sivu: 1 2