Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 224 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jesufåglar - Maalari A 19.11.2008

Jesufåglar - Maalari A
Keskikohdan hämyriffigroove on aivan järkyttävän hyvä! Ja ne laulurytmit vielä siinä. Aivan mahtavuutta. Biisi leijuu kuin flipannut maalari konsanaan. Hankala arvioida mitä tulee seuraavaksi, ja sehän tällaisen musiikin hienoutta onkin. Erilaisuudesta, hyvistä ideoista, ja etenkin tuosta groovekohdasta 10 pojota.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jesufåglar - Maalari B 19.11.2008

Jesufåglar - Maalari B
Samat elementit kuin edellisessäkin kappaleessa. Kappaleen nimi on lystikäs, aika proge, sanoisinko. Erittäin mieleen on hän. Samoin kuin biisin yleistunnelma. Laulut menee mukavasti päällekkäin lie kuvaten maalarin valintojen vaikeutta. Tällekin napsahtaa 10, koska enpä moiseen ole ikinä törmännyt muualla, ja omaperäisyys on asia jota tarvitaan tässä listapopin raiskaamassa maassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hard Playerz - A Hard played lovesong 2008 17.09.2008

Hard Playerz - A Hard played lovesong 2008
Biisi on kyllä kuultu sen verta monta kertaa ettei sitä yhden kuuntelun jälkeen enää halua välttämättä kuulla uudestaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trident - Get Out 17.09.2008

Trident - Get Out
En tiedä onko tällä nyt paljonkaan vaikutusta kun punkkigenre on kyseessä, mutta rumpufillitkin ois hyvä tulla timeen. Nyt he kiilaavat aika vitusti. Mutta punkki on punkkia, ja tämähän tykittää kivasti. Jotenkin ei herätä minussa suuria fiiliksiä kun en tällaista kuuntele, mutta ei tässä kai mitään valittamistakaan hirveästi ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circus Necropolis - Before I Die 17.09.2008

Circus Necropolis - Before I Die
Biisihän lähtee mukavasti käyntiin, mutta ei tarjoa kyllä juurikaan mitään uutta. Hyvin tutun kuuloisia käännöksiä. Laulussa on potentiaalia ja tarvittavaa raakuuttakin, mutta hiomista (silläkin saralla) on vielä paljolti. Ei kuitenkaan toivotanta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Varjoraunio - Ajattele Englantia 17.09.2008

Varjoraunio - Ajattele Englantia
Kuudestoistaosia nakuttava kitara on hieno oivallus, pitää pohjaa tyylikkäästi. Laulupuoli on hivenen heikonpuoleista, mutta potentiaalia saattaisi olla, joten ajan kanssa parantuu varmasti. Mukavaa perusrokkia, jossa rakenne on kohdillaan, vaan ei herätä suuria tunteita puoleen tai toiseen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Varjoraunio - Pullon henki 11.09.2008

Varjoraunio - Pullon henki
Vanhanlaista rokkia. Ei tosin sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan ehkä jollain Klamydiatasolla. Rakenne on selkeä, ja riffijuntta on perinteistä kasiosajunttausta. Tilutus ei ole ikinä oikein miellyttänyt, mutta muuten ihan ok materiaalia, vaikka itse en tällaista välttämättä kuuntelekaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karnakian - White Star 11.09.2008

Karnakian - White Star
Jaahas, jaahas, konerummut on aina hankala taiteenlaji. Varsinkin ei-rumpaleilla on tapana tehdä kovin ei-rumpalimaisia juttuja niillä (allekirjoittanut ihan yhtä hyvänä esimerkkinä). Kasiosajunttaus on toimivaa, mutta kertsi ei oikein tahdo päästä ansaitsemaansa lentoon. Voipi johtua tietty saundeistakin osittain. Laulu on kelpoa, mutta hivenen vielä hiottavaa löytyisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amfortas - Balor´s Death 15.10.2008

Amfortas - Balor´s Death
Mahtipontista tosiaan, ei niinkään mitään perusdoomia ainakaan. Paljon on kyllä menty eteenpäin viime demosta, sovitukset ja sävellykset potkii paljolti paremmin nyttemmin. Saundit on aika ohuet, mutta niinhän ne kotivehkeillä tuppaa usein olemaan. Joku mainitsi bal-sagothin, ehkäpä sellaista fiilistä tulikin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Tara 11.09.2008

Marccus - Tara
Genren määritelmä on kyllä osunut nappiin, juuri tällaisen voisi kuvitella olevan light rockin karikatyyri. Miksauksessakaan ei valittamista, kovin väljää ja lighttia on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petey - Monika 11.09.2008

Petey - Monika
Hyvällä, ja hyväntuulisella riffillä lähdetään liikkeelle. Onko se piru nuori Yrjänä siellä hoilaamassa. Persoonallisia laulajia kun tarvittaisiin puoleen nykybändeistä. Te ette, siitä iso +. On tässä tullut tovi biisejä haravoitua sivustolta, tämä on niistä paras tähän mennessä. Loistavaa "poppia"!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtio - S.K.E.S 11.09.2008

Valtio - S.K.E.S
Oh, viulua! Yllätys! Hyvä sellainen. Hyvä lauluefekti, ja laulajalla on äänessä persoonaa. Tausta toimii ja kertsissä on potkua ja lentoa. Tuo viulu on aivan vitun loistava. Saunditkin kohillaan. Piru. Tällä pääsette kyllä pitkälle!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train 11.09.2008

AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train
Valitettavasti nyt mennään kyllä niin ohi minun musamaun, että en osaa kyllä kommentoida mitään järkevää ja dissaamaankaan en rupea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattle Machine - Plan B 11.09.2008

Rattle Machine - Plan B
Naisrokkia, tätäpäs kuulee harvoin. Biisihän toimii musansa ja rakenteensa puolesta hienosti, hivenen vielä syvyyttä ja vahvuutta lauluun (sitä on kyllä jo nytkin) ja lausuntaan niin avot!

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Eyedrops 11.09.2008

vanhat ehjät - Eyedrops
Festarimusiikkia. Jotenkin voisin kuvitella herääväni keskeltä leirintäaluetta kun naapuriteltassa tehdään aamutoimia tämän tahdissa. Siinä kaikki mitä voi sanoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Please Don´t Sleep 11.09.2008

vanhat ehjät - Please Don´t Sleep
Alkaapas kesäaamuisissa tunnelmissa. Yllättävä käännös heti alussa, siitä +. Genrensä mukaista musiikkia, rentoa ja leppoisaa, juuri niinkuin pitääkin olla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Forever 11.09.2008

Ever Since The Day - Forever
Amerikkameiningillä näköjään lähdetään ja niissä tunnelmissa tunnutaan pysyvän. Kertsi on lennokas, mutta häviää hivenen säkeistön vahvuudelle. Hittikamaahan tämä on, eikä minun mielestä eroa juurikaan mtv:n rokimmasta osastosta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Taivaalla kuu 11.09.2008

Dr.Groove - Taivaalla kuu
Kah, iskelmää! Tai vanhanlaista suomirokkia. Sama asia lienee. En ihmettelisi vaikka tämä ois löytynyt joltain muulta vuosikymmeneltä. Hommat kun tuntuu kuitenkin olevan sen verran kohdillaan teillä tässä genressä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Disarm Me 11.09.2008

NOMA - Disarm Me
Homman nimihän tulee selväksi heti alusta alkaen, että nyt tuloo turpahan. Basarit hivenen liian kovalla kyllä, kuten rummut muutenkin, mutta eipä ny pahasti. Satyriconimainen, tai oikeastaan Thyranemainen (r.i.p). Ja tämä on pelkästään hyvä juttu. Menevää meininkiä, ja hyviä riffejä, kyllähän tästä pitää tykätä perkele! Hyvä pojat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 11.09.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Nimi on tuttu jo entuudestaan, musiikista tosin en hirveästi muista mitä muinoin olen teitä kuunnellut. Englannin lausunta on laulajalla suomalaista, mutta minkäs teet kun täällä kerta asutaan. Saundit on aika erikoiset, tosin en tiedä liekkö huonolla tapaa kun muutenkin hivenen experimental meiningistä lienee kyse. Erikoinen tekele, omaperäisyyttä kaivataan aina.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Just Got Paid - Don't Gimme Money 11.09.2008

Just Got Paid - Don't Gimme Money
Hmm, vanhempaa rokkia. Pienenpientä tai suurensuurta Elvistä ilmassa. Omituinen lausuntatapa laulajalla. Hää tekee sen tosin tarkoituksella oletan, ja lienee kuuluukin vetää genressä näin. Muuta en oikein osaa sanoa, kuin, että toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westis - Sound Addiction 17.09.2008

Westis - Sound Addiction
Kiva sähköpianosaundi. Biitistä tulee kyllä musavideofiilis. Laulua kaivattaisiin, koska pohja toimii kuitenkin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Why? 11.09.2008

DIRTY CLUB - Why?
Nimistä voi aina vetää omat johtopäätöksensä, ja niin on tässäkin. Laulu on kyllä vähän liian hiljaisella mutta onpahan ainakin itkuisen oloisesti vejetty. Ehkä jotain Monty Python kohtaa Viva Foreverin tässä on. Got the joke.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix 11.09.2008

Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix
Alku on aika sekavaa, ei oikein tiedä mitä tästä odottaisi. Tosin genre ei ole tuttu, joten voi kai se tähän kuuluakin. En osaa oikein tällaisesta sanoa mitään, pahoitteluni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Raiders of the Lost Kirin Lager Beer 11.09.2008

Project Peter - Raiders of the Lost Kirin Lager Beer
Tiutiu, hyvähän se on, että kokeilee kaikenlaista mutta ehkä jotain pitäisi jättää kuitenkin testaamatta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 11.09.2008

TOB - Dance with a devil
Heti alusta asti tietää kyllä minkälaisesta musiikista on kyse. Perusrokkia blueskierrolla. Saundit ovat karut ja hiomattomat, mutta sehän ei tässä musiikissa haittaa yhtään, vaan pikemminkin vaan korostaa rokkimeininkiä. Genressään hienohkoa perustekelettä edustaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Denyall - Dehumanized 11.09.2008

Denyall - Dehumanized
Naislaulajista on vain huonoja kokemuksia, ei jotenkin ole minuun kukaan heistä melometallin puolella iskeny, mutta tässä voisin jopa tehdä pienen poikkeuksen. Tosin laulu on armottomasti liian hiljaisella, miksaus on muutenkin hivenen suttuisen oloinen. Tai oikeastaan paljonkin suttuisen oloinen. Materiaalissa on potentiaalia, joten kunnon studioon siitä hus!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - Seireenin Kutsu (instrumental) 11.09.2008

Lumeuni - Seireenin Kutsu (instrumental)
Hmm. Laulun puute pistää aprikoimaan genreä. Tämähän voisi hyvinkin olla vaikka räppiä, kompin ja taustan ollessa kuitenkin suht yksinkertaista. Nimi on mahtipontinen, ja avaa kyllä nimensä mukaisen maiseman kuulijalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Pätkä työstä 11.09.2008

Lepakkotiimi - Pätkä työstä
Täällähän on ammattimaisen kuuloista rappia. Rakenteet toimii ja persoonallisia ääniä on kuultu, kuten tässäkin. Samoin kuin taustakompit. Ite en kuuntele, mutta senpä takia on turha dissata, saatte siis ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 11.09.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Aamunsarastusta, oletan. Easy listeningiä todellakin, tosin melodioista ei oikein tiedä onko kyseessä onni vai jokin muu samankaltainen tunnetila. Soittajat tuntuvat osaavan asiansa, joka on aina tervetullutta. Hyvä soolo, ei tarvinnut pettyä, paljon tunnetta, vähän nuotteja, kiitos ettet tiluttanut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Aion 11.09.2008

Moukka - Aion
Rumpukomppi paljastaakin genren lähes heti. Alku on vähän vaisu, mutta kertsi toimii todella mukavasti. Rumpusaundeista kyllä pitää hivenen motkottaa, triggaus kun ei oikein allekirjoittaneen korvaa miellytä. Kertsissä annan kyllä erityismaininnan, se ei kalpene tämän päivän listanimistä varmaan piiruakaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - AWASH 11.09.2008

electrichaos - AWASH
Elektronisissa meiningeissä mennään, kuten bändin nimestä voi päätellä. Ehkä tässä olisi toivonut tapahtuvan jotain, nyt tämä tuntuu hivenen junnaavan paikoillaan suuntaa löytämättä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delusion of Xtatic Mood - Fourth Plateau 11.09.2008

Delusion of Xtatic Mood - Fourth Plateau
Avaruusoopperan mittoja lähestytään biisin pituudessä. Tätä en haluaisi kuulla happopäissään. Genrestä en tiedä, mutta mitä ne amerikkalaiset sitä heviä siellä Guantamossa soittaa, soittasivat tätä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raiwo - Paratiisi 11.09.2008

Raiwo - Paratiisi
Iloista kesämeininkiä, rakenne toimii ja kaikki on niin kuin pitääkin. Kuorokertsiinkin kun saisi vielä astetta enemmän nostetta niin kylläpä toimisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trident - The Wash 11.09.2008

Trident - The Wash
Rujo särö kitarassa, just the way we like it. Junttausta, vanhan liiton deathistä lienee kyse. Mikäpä jottei, harvemmin näitä nimittäin pääsee nykyään kuulemaan. Erittäin mallikasta sellaista nimittäin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Words Inside 11.09.2008

Piecemaker - Words Inside
Grooverokkia, mahtavata. "Are you ready" on ehtaa Queenia. Basisti vetää hienoja fillejä, hienoahienoa. Hivenen ohut äänimaisema, mutta ei häiritsemiseksi asti. Hieno biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - 1 4 11.09.2008

Love Factory - 1 4
Kiitos kuvauksesta, tulikin heti tuollaiset fiilikset tästä mieleen. Ei surullista, vaan miettivää ihmetystä, me like that feeling sometimes. Seesteisyys on aina valttia, ja jos tähän iskisi hyvät laulut niin mahdollisuudet nousisivat potenssiin aika roimasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Risto Leinonen group - Ei sanaakaan 11.09.2008

Risto Leinonen group - Ei sanaakaan
Viva el epsanja. Laulu voisi olla hitusen kovemmalla ko nyt se vähän hukkuu taustalle. Hyviä flamencomaisia fillejä ja fiiliksiä on keksitty, niistä saatte isoa +.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Geremys Junction - Darlinston 11.09.2008

Geremys Junction - Darlinston
Aitoa soittamista on hankala korvata koneen voimin. Luonnostellessa se kyllä toimii. Yllätykseksi kuitenkin konemaisuus ei paista liian pahasti korvaan, eikä pilaa siis paljonkaan mitään. Seesteistä, ja jotenkin kasarimaista fiilistelymusaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polar Ends - Ghost 11.09.2008

Polar Ends - Ghost
Päivän ensimmäinen hilpeä! Letkeää groovantaa, tästä taitaa jopa tykätä. Laulajan lausunta on suomalaista, mutta minkäs teet, niinpä, joten en motkota. Kertsissä ollaan kyllä aika kaukana alkuasetelmista, vaan ei välttämättä huonolla tapaa kun hienosti osataan palata niihin. Ei voi sanoa ku, että ttu täähän kuulostaa hyvältä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruel Persuations - Retarted 11.09.2008

Cruel Persuations - Retarted
Todellakin hard rockista lienee kyse. Ei kyllä my cup of tea oikein miltään osin, mutta eipä sitä pidä huomioida joten; laulussa on kivaa räkää mutta hivenen heikonlaisesti, samoin kuin saundimaailma on vähän rupinen, ja tämä on kyllä kuultu aika monesti. Tosin kertsistä pitää antaa kyllä +, se kun tuntuu tarttuvan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Minä olen tie 11.09.2008

KATARA - Minä olen tie
Progemetalli tuntuu olevan kovassa nousussa, tosin kovasti tästä löytyy myös ihan nykymättömenoa. 7/8 käännökset lienevät genren klise, mutta menköön tämän kerran, kun perseelle potkitaan ja vitutusta tuntuu olevan hyvin hyvästi. Aika takavasemmalta mennään hempeilyyn, kohta toimii itsessään hyvin, mutta antaako sitten liian kovan kontrastin. Hmm. Vähän niin ja näin sen kanssa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Koulubileet loppuu 17.09.2008

FEL - Koulubileet loppuu
Kaihoisat soinnut soivat kyllä eeppismäisesti. Saundit on aika huonohkot. Ristiriitaisia fiiliksiä em. sointujen ja jumputijumputin välillä. Kai tällaista on ihan hauska tehdä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Crown of Briar 11.09.2008

Beautiful Betrayal - Crown of Briar
Viime kuuntelusta lienee jo vuoden päivät mutta materiaali on kyllä pysynyt teillä samanlaisena, tosin hyvää kasvua on tuntunut tapahtuneen. Rakenteet ja nyanssit on kehittyneet, samoin kuin laulanta ja lausunta joten eiköhän se pitäis pikkuhiljaa alkaa se levysoppari löytyä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - Inertia 28.02.2008

Cerebro - Inertia
No sanotaan saatana. Tiukkaa settiä, saundit on yllättävän hyvät ollakseen demo. Laulaja potkii mummot ojaan ja rumpali paikuttaa virveliä yhtä hyvin kuin punaisen lyhdyn tädit ottaa suihin. Kymppiä tippuu, josta vain puoli pistettä tulee kaverialennuksella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 11.09.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Progea on hankala määritellä, mutta onneksi te sentään olette tajunneet, että ei se ainakaan puhdasta tahtilajipelleilyä ole. Ei ehkä ihan my cup of tea, mutta hyvinhän te vedätte, ja omaperäisiä ideoitakin tuntuu löytyvän joten keep on!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 22.04.2008

Kalashnikov - Sherpa
Eipä ainakaan kauan aikaa tarvinnut odotella biisin lähtöä. Kesäistä musiikkia, hentoisella groovella. Saundien puolesta sopii ainakin. Tätä voisi kuunnella kesäpäivänä nurmikolla maatessa. Ehkä miinuksista voisi sanoa, että laulajan ääni ärsyttää. Mutta vaikutustahan se on sekin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Loudrunner 11.09.2008

Loudrunner - Loudrunner
Suomalaisuus paistaa pahasti laulajasta, mutta se on asia jolle on hankala tehdä muuta kuin harjoitella paljon, jos meinaa pitkälle tähdätä. Musiiki on vahvaa, ja laulu kyllä vähän valitettavasti kalpenee tiukkojen riffien ohella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Yövieras 17.09.2008

Pääoma - Yövieras
Laulun sanoista ei saa mitään selvää. Tai välillä saa mutta ei tarpeeksi usein. "Groovempi" säe ei oikein jostain syystä groovaa. Kertsi ei erotu tarpeeksi muusta, joten se ei pääse oikein lentoon missään vaiheessa. Biisin rakenne on kuitenkin kohillaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Taivaisiin 11.09.2008

DIVARi - Taivaisiin
Juuripa kuten itte sanoitte; letkeästi rokaten. Kesäfiiliksissä mennään, vaikka syksy jo saa. Perinteistä suomirokkia edustaa säkeistö, hyvällä tapaa. Kertsi on lennokasta toimintaa ja kaikki tuntuu olevan kohillaan nyansseja myöten. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flies Around The Light - Ghost in the Machine 11.09.2008

Flies Around The Light - Ghost in the Machine
Rokkia tosiaan on tiedossa, hyvää sellaista näköjään. Näen jotenkin jo musiikkivideon pyörimässä. Laulu tekee aina paljon, jos biisi alkaa muuten hienosti, niin laulu voi joko nostaa sen vielä korkeammalle tai pudottaa täysin maahan. Tässä ei käy kumpaakaan. Se tuntuu istuvan hetken totuttelun jälkeen soiton kanssa hyvin yksiin. Yöllistä musiikkia jonka voisi antaa soida jos radiosta tulisi ilta-ajelulla tietyssä mielentilassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Under the Total Control 11.09.2008

Dreamcase - Under the Total Control
Oletan ettette puhu big brotherista :P Kasarimaiset saundit on ja jotain kantaaottavaa tässä on kyllä. Melodiat on hyviä, konerummut on pahoja, mutta minkäs teet jos ei rumpalia ole ja inspis päällä. Ok tasoista menoa, ei suuria fiiliksiä kumpaankaan suuntaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - Deadline 11.09.2008

Out of Tune - Deadline
Genrensä mukaista, jälleen kerran. Siis hyvä juttu se on. Punkkia en oikein kuuntele, joten valitettavasti en osaa oikein järkeviä huudella, mutta meno on hienoa ja se on tarttuvaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Ihmisen Laulu 17.09.2008

ranca - Ihmisen Laulu
Mukavahkoa poppia, mutta tästä taitaa olla aikamoinen ylitarjonta tällä hetkellä. Tosin mitäpä se haittaa, jos sydämestä tulee. Egotrippi/ismo alanko tulee mieleen. Osien vaihdot toimivat ja osat erottuu selvästi, joka on tosi hyvä juttu. Päivän parhaimmistoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell? 11.09.2008

Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell?
Juurikin lähdetään genrensä perinteisissä merkeissä ja niissä kyllä jatketaan ihan täysillä loppuun asti, että highway to hell vuan! Laulu on hivenen irrallisen oloinen muuhun musaan nähden, johtunee varmaan suomeksi laulannasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPA - Kanssamatkaaja 11.09.2008

VPA - Kanssamatkaaja
Yöllistä tunnelmaa, kuten balladit usein edustaakin. Hauska rumpufilli ennen kompin vaihtoa, kympin arvoinen. Ei tästä voi kyllä huonoa sanoa, hivenen vire heittää laulajalla on ainut nipotuksen aihe, mutta muuten tämä rokkaa kasin arvoisesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac 11.09.2008

Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac
HC-punk tapaa black metallin? Omaperäinen idea ainakin. Tosin kumpaakaan genreä ei oikein tule kuunneltua, mutta mättöpuolet tuntuvat toimivan ihan kivasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Silent Scream 11.09.2008

Re-Pulse - Silent Scream
Hevin perinteikkäästi lähdetään liikkeellä. Naislaulajan kuuleminen ei ole tosin yllätys, heitä lie tämän genren tämä genre pullollaan. Ei sillä, hyvinhän tuota vedetään, kertsissä on tarttuvuutta, ja riffitkin potkii. + vai -? +!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jesufåglar - Ympyrät/Erilainen rakkaus 22.09.2007

Jesufåglar - Ympyrät/Erilainen rakkaus
Mahtava biisi! Oikeesti tykeksin kovin kovin paljon
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uncle Foe - Sack of Mush 11.09.2008

Uncle Foe - Sack of Mush
Onpas mukavaa, että täällä törmää tällaiseenkin välillä. Äijärokkia, hienoa. Esituotannosta kun on kyse, niin saundit jääköön arvioimatta. Materiaali sinänsä tuntuu suht loppuun mietityltä, ja rakennekkin toimii hyvin, joten kaikki kohdillaan. Progehomoilu helvettiin! :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Swamp Intention - Brain Eater 17.09.2008

Swamp Intention - Brain Eater
Ainakin biisin nimi on ehtaa zombisplättäystä. Instrumentaaleissa on se hankaluus, että useimmiten laulun puute tuntuu häiritsevältä. Sillä tässäkin on vaan hyviä pohjia, mutta laulua kaipaisi kipeästi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-03 (Part 1 of 1) 11.09.2008

Extracorporeal Shock Wave - Melua-03 (Part 1 of 1)
Elektroniseen musiikkin tuntuu täällä törmäävän erittäin paljon. Mikähän lie. Ei tämä kyllä hirveästi pelottanut. Ehkä lisää säröä kaikkeen?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 11.09.2008

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Uusi sana, mahtavaa! Nimi rulaa muutenkin, siitä jo läiskyy + pisteitä. David Bowie tulee mieleen laulelosta, jotain naiseksipukeutumismeininkiä siinä on. Erikoinen tuttavuus, tosin yllätyksekseni ei millään huonolla tapaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - blood drops 11.09.2008

SOULTRAY - blood drops
Alun mahtavuus nostaa odotuksia kovalle. Eikä pettyä tarvitse, laulu toimii enemmän kuin hyvin ja juntta tappaa heikot ja vahvat tieltä. Erittäin miellyttävää toimintaa pojjaat! Me like jopa fanitukseen asti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 22.04.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Humoristinen nimi ainakin. Kitaristin ote miellyttää korvaa. Laulu toimisi paremmin jos siinä olisi enemmän huutamista. Eikä synat kuulosta kovin kivalta. Mutta biisi rullaa kyllä eteenpäin, ja kertsissä on tiettyä tarttuvuutta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - 225 11.09.2008

Metalshit - 225
Onpas tietokonesaundit, pistävät aika pahasti korvaan, samoin kuin laulajan kokemattomuus toiminnasta. Kotona nauhoitetut tekeleet kyllä hyvin usein jäävät tekeleiksi valitettavasti. Kunnon saundeilla tästä saisi varmaan paljon enemmänkin irti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Panoramas - This Ain't My Home 01.09.2006

Panoramas - This Ain't My Home
Vaikutelista on kyllä nappiin osunut :) ei pahalla ollenkaan, ennemminkin hyvällä; erittäin menevää tavaraa. Funk on!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 11.09.2008

POLTE - Lennetään taivaalla
Vanha suomirokki tästä todellakin tulee ensimmäisenä ja viimeisenä mieleen. Ehkä tämä on kuultu monta kertaa aiemminkin, mutta haitanneeko tuo mittään. Hyvä meininki, rakenne on biisissä kohdillaan, ja kertsissä on vaadittavaa tarttuvuutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fourpointsix - Shelter 01.04.2006

Fourpointsix - Shelter
Huh, millä intensiteetillä potkitaan käyntiin. Laulu hieman liian hiljaisella, joutuu terästämään vähän kuuloa paikoin, muuten saundit on erittäin tukevat. Biisi soljuu mukavasti eteenpäin, rauhalliset kohdat tuo hieman hengähdystaukoa. Melodista metallia, trashitykitystä, kaikkea löytyy, ja sekoituskin on sopiva. Progeiluvälikohta oli mieleen myöskin. Erittäin toimivaa shittiä, samaa rataa vaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadlane - Under Construction 15.08.2006

Deadlane - Under Construction
Toimivaa tavaraa! Kunnon laulu vaan kehiin, niin taattua hittikamaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - The Slumber v0.2 28.02.2006

Sigkk - The Slumber v0.2
Omaperäistä shittiä taasen! Alku miellyttää kovasti, samoin kuin bassosaundi. Samoin epätavanomaiset ratkaisut tässä in general. Laulu on hivenen viimeistelemättömän kuuloinen, mutta eipä haitanne, kun sen verran hyvän potentiaalisen äänen omaat. Progeväliosa on kovastikin mieleen. Ja hennosti loppua kohden feidautuva loppu, (ja Hollywood-yllättävä-juoneenkäänne sitten :P). Toteutuksesta ja ideoista napsuu vahva 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mankat Vastakkain Productions - Juhlaa! 15.01.2006

Mankat Vastakkain Productions - Juhlaa!
Särinät poijes. Laulussa haparoivuutta, johtuisiko tuosta kän.. liikutuksesta. Ei jotenkin vakuuta valitettavasti. Suruisa fiilis on kyllä, mutta ei kosketa. Enpä tiedä sitten voisikokaan :P Jää keskiarvon alapuolelle, valitettavasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Joka päivä on tänään 15.01.2006

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Joka päivä on tänään
Joku kasarihardrock? :P Rummut liian pinnassa, laulu liian hiljaa. Älä saatana lyö crashiin tai mihin lie koko ajan! :P Ei nyt oikein tiedä mitä tästä sanoisi. Heiveröistä, ei vakuuta juuri millään lailla. Kertsissä on kyllä hittipotentiaalia tosin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Rainforest 15.01.2006

Archaic - Rainforest
On tässä joo, jos vähän nopeemmin rullais käyntiin, niin voisi kuvitella tällaisen olevan MadVenturesissa. Muutapa en osaa sitten sanoa, genre ei ole tuttu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Undence - Jester's Fall 14.01.2006

Undence - Jester's Fall
Träshiä perkele :P Tai jotain sinne päin ainakin. Laulu ei oikein täysin vakuuta, nimittäin puuttuu purevuus, vaikka sinällään onkin hyvä, ja varmasti ajan kanssa tule helkkarin hyvää jälkeä. Tuo tauko jossain 1:20 kohdilla ei oikein tuntunut istuvan. 2:10 huuto tuo mieleen Laihon Something Wildin ja Hatebreederin edesottamukset piru! Musiikki ei oikein genreä toimi minun korvaani, liian perushuttua.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janoinen Kala - minä lennän 15.01.2006

Janoinen Kala - minä lennän
Onpas hyvin ilmava tunnelma kyllä. Iloista. Laulu on hennon leijuvaa. Sininen taivas, lentokone, poika tuijottelee taivaalle. Sellainen kuva piirtyy päähän. Väliriffissä on hivenen itämaisuutta, tosin vain hivenen. Omaperäistä shittiä, ei ole kävellyt ihan heti vastaan samankaltaista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lezzie Twist - Dead End (live version) 14.01.2006

Lezzie Twist - Dead End (live version)
Treenikämppäsaundit juu, enpä ala nipottamaan niistä, on treeninauhoja meilläkin :P Hyvää on tavara teillä, studiosaundeilla pääseekin varmaan oikeuksiinsa täysin voimin. Perusmeininkiä kyllä, mutta suhteellisen toimivaa sellaista. Tosin tällä ei kyllä maailmaa mullisteta, tuskinpa onkaan tarkoitus. Mutta arvosanaksi annettakoon hyvä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lezzie Twist - Dance With The Devil (live version) 15.01.2006

Lezzie Twist - Dance With The Devil (live version)
Tuon vingutuksen voisitte jättää poijes. Yhden teidän biisin taisinkin jo arvostella, ja hyvin pitkälti samoilla linjoilla jatkatte :P Eli kyllä menoa ja meininkiä on kivasti. Ei täysin minun musiikkiani, liian perusta makuuni. Valitettavasti joudun sanomaan huonoimman mahdollisen kommentin, eli ihan kiva :P
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nocturna - Hard in the club 14.01.2006

Nocturna - Hard in the club
Kylläpä. Tulee mieleen suuren maailman tanssiaiset jossain päin Ibizaa. Oikein menevää ja toimivaa tavaraa sellaiseen, vaikkakaan en genren ystävä ole. Mutta näin maallikon korvin tämä kuulostaa oikein hyvältä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - So Sweet 14.01.2006

Her Wickedness - So Sweet
Hmm. Tämäpä mukava tuttavuus, laulu miellyttää aivan piruna korvaa. Hämyinen tunnelma biitissä, erittäin omaperäistä tavaraa. Tulee Prodigyn ja Marilyn Mansonin sekoitus jotenkin mieleen. Yö, huumeinen tunnelma, auto, väsynyt mutta skarppi fiilis, sellaista kuvaa saan. Helposti 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Out of Reach 15.01.2006

Faro - Out of Reach
Mukavan kuuloista matskua. Biisi on rakenteeltaan toimiva. Samoin kuin soitannollisestikin, tosin jotenkin liian perusta tämäkin on makuuni, mutta sinällään ei ole moitittavaa. Laulajan ääni kyllä miellyttää korvaa, nätti on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Help Me 15.01.2006

Faro - Help Me
Ohhoh, onpas kiva ääni laulajalla. Lausunta hivenen tökki alussa (?), mutta yleisesti ollaan kyllä vähintään kiitettävän tasolla. Erittäinkin tarttuvaa soitantoa, ja menevää kertsiä. Sanoisinko, että parhaita tällaisia biisejä mitä on täällä tullut vastaan! Hyvin te veette! Eipä ole moittivaa piru missään, saundit pelaa, soitto ja biisi toimii samoin kuin laulu. Täyskymppi napsuu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaology - To Haunt 15.01.2006

Chaology - To Haunt
Onpas mahtipontista, kuin horisontissa pauhaava myrsky joka hitaasti mutta vahvasti etenee lähemmäs. Nuo koosh äänet on loistavia, en tiedä, mitä lienevätkin :P Mahtipontista ja toimivaa. Erittäin 9 tavaraa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Dare Go On 15.01.2006

Ghost Trio - Dare Go On
Laulajalla on mukavan omaperäinen ääni, Valon Ville tulee jossain määrin mieleen. Biisi pitää hyvin otteessaan kyl, oikein hyvin. Harvemmin pääsee sanomaan, mutta lisää pituutta olisi kaivattu :P Eipä sillä, että biisi loppuisi kesken, mutta minuutin verran ainakin olisi vielä voinut hyvin kuunnella. 9!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indyus - Asian Highway 14.01.2006

Indyus - Asian Highway
No hyi saatana tuo alku. Häiritsevää, huono tietokonepeli tulee mieleen, laseraseet :P Erittäin tuskallista kuunneltavaa. Jos tällä on tarkoitus häiritä, niin mission accomplished. Mutta ei, ei kestä mitenkään kuunnella.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Santa Transjestria 15.01.2006

Nobelskaja Priz - Santa Transjestria
Joo-o. Huumorin kukka se kukkii. Jostain syystä tämä ei huvittanut yhtään. Teillä saattoi olla hauskaa tätä tehdessä, mutta noh, ei ainakaan välity minuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pieta Sintonen Quartet - Seireenilaulu_ 15.01.2006

Pieta Sintonen Quartet - Seireenilaulu_
Ai piru, ensimmäisen kerrran täällä kuulee bossa novaa! Emma Salokoski Trio sai minut tykästymään tyyliin näin välihuomautuksena. Laulajalla on kyllä potentiaalia äänessään. Ehkä vähän yliyrittämistä joissan kohdin. Ja hivenen haparointia, mutta ajan kanssa varmasti lähtee. Rentoa ja loppukesäistähän tämä. Saundeissa on kyllä balanssit hyvällä mallilla. Erittäin mukavaa tavaraa, ilokseen kuunteli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 15.12.2005

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
hmmm. Kovin on perinteistä menoa, eipä siinä etteikö se toimisi, mutta vähän on liian perushuttua meikäläisen korvaan, ja unohtuu helposti soimaan taustalle. Tosin saundipolitiikka on kunnossa, kaikki on selkeää ja hyvin soitettua, ja laulaja istuu bändin soittoon vahvasti. Kevytheviä, sanoisinko :P Mutta eipä tässä hirveästi ole moittimista, kaikki tuntuu olevan kunnossa, tosin mitään yllättävää tai uutta tämä ei tuo. Vaikkakaan en tällaisesta tykkää, vähän liian kevyttä makuuni, niin hyvin te veette.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keisari - Toinen meistä 24.01.2006

Keisari - Toinen meistä
Rumpusaundi miellyttää korvoo. Ja muutenkin saundit on selkeät ja jää vain aavistuksen levy-tasosta. Apulantaa ja Uniklubia sekoitettu, vaikutteet on selkeästi havaittavissa, ja hyvinkin pinnassa. Tosin ei tämä hirveästi kalpene Uniklubin rinnalla (josta en kyllä pidä yhtään) mutta tämä ei ollut sitten loukkaus. Sovitus on kyllä toimiva toden totta, ja saundit varsinkin erittäin hyvät. Hittikaava se toimii. Tosin ei minuun iske tässä juuri mikään, mutta enpä voi haukkuakaan. Vaikka en genreä kuuntele, tämä on sarjassaan erittäin toimiva esitys.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Happy 80s 27.11.2005

Vanhat ja väsyneet - Happy 80s
Iloinen on meininki, Tiktakkia. No jos ei ihan. Perusrokkimeininkiä, tosin hyvää sellaista. 80-luku tainnut jäädä päälle :P Experimentalmeininkiä väliosassa, kitara lähentelee neroutta. Biisiä olisi tosin voitu vielä jatkaa, ei ainakaan jäänyt junnaamaan. Minuutti vielä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - helvetin sepät. 15.01.2006

ROUTA/ AIKA - helvetin sepät.
Hmm, heviäkö? Eipä jotenkin tunnu genre oikein istuvan, vaikkakin hivenen sitä raskautta on eksynyt mukaan. Taitaa olla niskalaukaus kovasti mieleen? Saundit on kovin suttuiset vaikkakin kaikesta saa selvän. Mutta laulaja ei vakuuta, puuttuu raivo ja ääni on muutenkin vähän hennon oloinen. Kitarasoolo on ihan helvetin perseestä, näin suoraan sanottuna :P Kansanmusiikki vaikutteita havaittavissa siinä. Ei, ei vakuuta kyllä miltään osin. Valitettavasti näin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gortzu - Inside my mind 27.11.2005

Gortzu - Inside my mind
Lievästi häiriintynyttä toimintaa. Eikä ehkä ihan lievästikään. Sekoilumelodioita tuntuu löytyvän kiitettävästi. Rauhallisempi tauko oli kyllä ihan paikoillaan. En kuuntele tällaista, joten jätän arvosanan antamisen muille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 24.11.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Saundit on vähän käen kuuloset, suttuiset. Basisti ja rumpali soittaa kyllä hyvin yhteen, ja muutkin soittimet istuu hyvin, ja ideaa löytyy. Laulu on edelleen sellaista vanhaa suomirokki kamaa. Tosin hetkittäiset efektit tuo mieleen CMX:n edesottamukset. Ei miellytä silti täysin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Load - Scale (Lime 2am mix) 27.11.2005

Lime - Load - Scale (Lime 2am mix)
Ihmenapsumisesta alussa ja välillä en pidä yhtään, häiritsevää ja ärsyttävää. Mutta chilli on meininki. Rauhaisa, mutta silti jotenkin skarppi. Ja tuo tun tremolomikälie tuossa välissä on sekin perseestä, erittäin ärsyttävä ja epäoleellinen. Mutta rauhalliset kohdat toimivat tähän korvaan oikein mallikkaasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - More God 27.11.2005

THE END - More God
Joku kusee miksauksessa, en osaa paikallistaa tarkalleen, mutta hivenen häiritsee. Epäselkeää. Soiton puolesta kyllä kohillaan, hyviä perusmelodioita löytyy, ja laulu on hyvin istutettu paikoilleen, äänikin miellyttää tässä. Taisinkin jo mainita paikkapaikoin 69silemän kuuloisesta laulusta. Ei välttämättä huono juttu. Biisiä olisi voitu jatkaa vielä ainakin minuutti, nyt loppuu nimittäin kesken.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Letters of Disappointment 24.11.2005

THE END - Letters of Disappointment
Ohhoh. Laulajalla on persoonallisin ääni mitä on tullut ihan heti vastaan. Valo osastoa :P Tunnelmasta en saa oikein kiinni, alun surullisuus muuttuu tummemmaksi, mutta silti ei täysin surullisiakaan olla. Erittäinkin toimivaa, aika paljolti laulajan ansiosta. Tosin soitinryhmä hoitaa osansa mallikkaasti sekin. Balanssit ym. kohillaan. Kiitettävän tasoista matskua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Carnal Love 24.11.2005

THE END - Carnal Love
Syntikat menee sen verta ihmeellisesti, että häh. Ihan kelpo idea, mutta toteutus häirihtee. Ei hyvä, ei toimi näin. Minun mielestä ainakaan. Komppiryhmä potkii ihan asiallisesti. Jokin miksauksessa häirihtee, ei tarpeeksi selkeää ehkä. Laulu ehkä hivenen liian pinnassa, ainakin nuo kurkkuäänikohdat. Mutta skittasoolo on asiallinen. Lopetus törmää seinään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saraste - Moodswing 24.11.2005

Saraste - Moodswing
Syntikoiden epätarkkuus häiritsee ainakin alussa, mutta lieneekin tarkoituksellista. Melodista on kyllä. Rumpusaundit on tietokoneeksi suhteellisen hyvät. Kahden minuutin kohdalla oleva pieni nostatus on toimiva. Biisi säilyttää hyvin otteensa loppuun asti, onnellinen loppu. Kasi lävähtää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 14.01.2006

Bitch So Sweet - The Reasons
No suatana!! On muuten HITTI! Sen verran perkeleen hyvän kuuloista rokkia! Perus-sellaista, mutta osaatte asianne sen verran hyvin, että ei valittamista. Hyvä mieli ja mahtava meno kertsissä! Hitein biisi mitä olen täällä kuullu ikänä. Hehe, mosh-riffi 2:20 kohdalla on erittäin tervetullut ja hieman aggressiivisempi laulu istuu ku lintuinfluenssa. Ja nostatus kertsiinkin vielä piru! Hittikaavat hallinnassa :) Täyskymppi, enemmän antasin jos vois. Faniks en rupee, menee katu-uskottavuus jos sen teen :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - avajaiset 24.11.2005

ROUTA/ AIKA - avajaiset
Katos piru, Noisecampillä itsekin vierailtiin taannoin. Saundit on tosi suttuiset tässä. Mutta soitanto on tarkkaa ja toimivaa. Tosin sävellys ei tarjoa mitään uutta missään suhteessa, puuduttavaa. Liian perusmeininkiä. Ei iske.
6

Sivu: 1 2 3