Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 37 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atretic Intestine - Cannibal Breed 07.05.2009

Atretic Intestine - Cannibal Breed
Ihan toimivaa döödistä. Soundit ja örinä on ammattimaisella tasolla. Riffitkin ovat mielenkiintoisia, mutta en tiedä onko se rummut vai joku muu kun tästä tuntuu puuttuvan se terävin särmä ja isku vasaralla päähän. Luulisi että asian saisi korjattua pienellä sovittamisella ja hiomisella, perusasiat ovat kuitenkin kunnossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Brutal Crime 10.05.2009

Exoar - Brutal Crime
Erittäin tiukkaa riffittelyä. Harmi vain, että kitarat (ja varsinkin bassot) jäävät vähän konerumpujen ja laulujen alle. Noin hyviä riffejä kuulisi mielellään kovemmallakin. Myös kitaran tiukasta tatsista pitää antaa plussat. En sinällään keksi biisistä mitään moitteen sijaa (paitsi vähän ylimitoitettu pituus), mutta arvosanan jätän antamatta konerumpujen takia. Toivottavasti saatte bändiin rumpalin ja pääsette demontekoon. -Johannes / Groke's Clan

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Smeared and Smothered 04.06.2008

NOMA - Smeared and Smothered
Biisi lähtee oikein lupaavasti maukkaalla riffillä, ja basareiden lähtiessä kunnolla jyllittämään olin ihan innoissani. Erittäin teknistä ja tarkkaa soittoa. Soundit ovat potkivat, ja kuulostavat silti liveltä, niin kuin pitääkin. Olin täysin vakuuttunut. Siinä vaiheessa kuitenkin, kun laulu lähtee, niin taso hyppää alaspäin. Laulu ei oikein vakuuta itseäni. Samoin samojen kohtien kierrättäminen alkaa puuduttamaan. Puolessa välissä alkaa tulla taas oikein mukavia kohtia, ja se palauttaa mielenkiinnon biisiin. Jokainen uusi riffi/sovitus on kuin piristysruiske biisille, joten tässä tapauksessa kierrättämistä olisi voinut jättää ehkä vähemmälle. Tehän se artisti kuitenkin olette, joten tehkää niin kuin parhaaksi näette :) Näillä soittotaidoilla ja riffeillä on rahkeita vaikka mihin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groke's Clan - The Scoundrel 04.06.2008

Groke's Clan - The Scoundrel
Kylläpä pistää vihaksi tuo pommikaitsun ylimielinen ja umpipaska kommentti. Eihän siinä mitään jos meidän musiikki kuulostaa jonkun mielestä vaikka Dr. Bombaylta, kaikillahan on toki oikeus ilmaista mielipiteensä. Se alkaa kuitenkin kyrsimään, kun tullaan vittuilevaan sävyyn esittämään faktana että oltaisiin yritetty tietoisesti plagioida jotain toista artistia. Etenkin kun siinä ei tässä tapauksessa ole mitään totuuden perää. Noh, eipä jää tuollaisten kommenttien jälkeen Pommiradiota ikävä. Kiitoksia kuitenkin muille kommentoijille tähänastisesta palautteesta, keep it coming :-)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Damaging Fallout - Confined 21.05.2008

Damaging Fallout - Confined
Olipas tiukka biisi. Eipähän pääse ainakaan soittotaidottomuudesta nillittämään, uskomattoman tarkkaa ja teknistä soittoa kaikilta osa-alueilta :) Biisikin itsessään on sopivan monipuolinen mutta pysyy täysin hanskassa eikä lähde karkuteille itään eikä länteen. Arvaamattomia pikkukoukkuja on tuotu mukaan myös juuri sopivasti. Lisäksi "kertsimäiset" liidikitarat tuo tärkeää väriä biisiin. Arvosanaa pyörittelin ysin ja kympin väliltä. Biisi ei sinänsä tuntunut räjäyttävän tajuntaa, jota pidän edellytyksenä kympille, mutten toisaalta keksinyt mitään negatiivistakaan. Pyöristin siis lopulta kymppiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - ... 23.05.2008

Breeding Sky - ...
Taidokas biisi tekijän ikään nähden. Löytyy hyviä rihveleitä sekä melodioita, ja sävellykset tulevat varmasti kehittymään huimasti kun vuosia tulee lisää. Soitostakin voisi sanoa, että yllättävän tarkkaa kun ottaa huomioon, että koko paketti on yhden 14-vuotiaan aikaansaannosta. Bändiä kun alat kasaamaan ympärillesi, niin muutamassa vuodessa voisi tulla hyvinkin potentiaalista matskua aikaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ArchiTorture - Tomb of Mankind 21.05.2008

ArchiTorture - Tomb of Mankind
Tämä biisi toimii edeltäjiään paremmin. Reipas meininki, ja lopun temponvaihdos antaa biisille piristeruiskeen. Soundeista pitää sanoa sen verran, että toki ne voisi potkivammatkin olla, mutta nuokin toimivat selkeytensä ja karuutensa ansiosta tähän biisiin erinomaisesti. Mitä biisistä jäi puuttumaan, niin tarttuvuus ja melodisuus. Kun riffit ovat tuollaisia hakkausriffejä, niin sillon laulu tai kitara voisi olla luomassa jotain melodiaa mukaan. Mutta eipähän siinä, hyvin toimii näinkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trespassenger - Blindeye Creation 04.03.2008

Trespassenger - Blindeye Creation
Tappavan takuuvarmaa Trespassengeria! Jännä miten biisissä voi olla näin paljon eri elementtejä ja silti se kuulostaa vain Trespassengerilta :) Jo on ihme jos tällä ei pääse isompiin ympyröihin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Nälkäkuolemantie 23.05.2008

Malvo - Nälkäkuolemantie
"Raum Area Thrash" on osuvasti nimetty tälle bändille. Tästä biisistä kuuluu jopa perinteisiä Suomi-rock -piirteitä, mutta on silti puhdasta thrashia. Ei siis mitään jenkkihuttua, vaan itsensä kuuloista metallia. Suomen kieli on toki omiaan korostamaan tätä. Itse biisistä en keksi paljoa sanottavaa muuta kuin että se toimii. Soitto toimii tiukasti, mutta jotain lennokkuutta siihen pitäisi saada lisää, etenkin humppakomppakohtiin. Kitarasoundistia tykkäilen sen rosoisuuden vuoksi, mutta rumpusoundit on liian löyhät. Pyörittelin kasin ja ysin väliltä, ja päädyin lopulta ysiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Semsveinar - Discouraged man in the shitbeck 20.04.2007

Semsveinar - Discouraged man in the shitbeck
Loistosävellys tosiaan. Biisin alkupuoli kehittyy mukavasti koko ajan eteenpäin. Lopussa se olisi voinut mennä vieläkin rankemmaksi, mutta loistavasti toimi näinkin. Veikkaanpa että tästä tulisi laulun sekä oikein rumpujen kera vallan mahtavaa tavaraa. Ja tokihan se on sitä jo nyt ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sacred (kpo) - Chaos art masters 15.04.2007

Sacred (kpo) - Chaos art masters
Biisistä löytyy hyviä osia, mutta biisinrakennetta pitäisi miettiä vielä tarkasti. Melodinen osa ja thrash -osa pitäisi saada sovitettua paremmin yhteen että biisissä säilyisi punainen lanka. Vielä kun hiotte biisiä kokonaisuutena paremmaksi, treenaatte soittoa treenikämpillä ja saatte hyvät soundit alle niin ihan hyvää jälkeä kuitenkin pitäisi tulla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Needless - Hallucination 31.05.2008

Needless - Hallucination
Heti alkuun huomio kiinnittyy jämäkkään kitarasoundiin. Siitä olisi saanut vielä tukevamman, jos kitarat soittasivat kompit paremmin yhteen. Yleissoundimaailma on varsin selkeä, mutta jotain jytkyä siitä jää ehkä puuttumaan. Tärkeintä kuitenkin on, että jokainen instrumentti kuuluu. Riffit ovat tässä biisissä mielestäni selkeästi parempia kuin muissa. Väliosasta en järin välittänyt, mutta biisin loppupuolelta löytyi taas mukavia kohtia. Laulajan ääni oli mukavan rujo. Ps. Punkkirumpukomppikohta jää soimaan päähän, ja sehän on luonnollisesti hyvä asia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trespassenger - April 01.05.2007

Trespassenger - April
Tämä on kyllä juukelin kova biisi. Vieläpä vallan tarttuva ralli kun on jäänyt molemmilta näkemiltäni keikoiltanne soimaan päähän. Laulajalla on mahtava ääni ja soitto on napakkaa. Biisin rakenne on ehkä ainut asia tässä biisissä mikä pistää miettimään että olisikohan sen voinut tehdä paremminkin. Mutta tätä kyllä kelpaa kuunnella :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crownforger - The Shore 19.11.2006

Crownforger - The Shore
Biisi on täynnä suhteellisen hyviä riffejä ja mukavaa melodisuuttakin biisistä löytyy, mutta välillä soitto tuntuu haparoivan. Varsinkin rumpujen blastbeat -osissa ja kitaran sahauksissa olisi treenattavaa. Rakeenteeltaan biisi pysyy hyvin kasassa, vaikka eri tyylisiä osia löytyykin. Temponvaihdoskohdat on varsin mukavia. Laulukin on ihan kivaa kuultavaa, ja ehdoton plussa on se, ettei se ole aivan tyypillisintä örimöri-vokaalia. Mietin, että laskenko biisin arvosanan ysistä kasiin soiton takia, mutta biisi on kuitenkin sen verran hyvä etten viitsinyt :) Ikäänne nähden lupaavaa meininkiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morbidi - City Run 06.11.2006

Morbidi - City Run
Hurrrrjan rankkaa! Basso humisee kivasti päässä. Melodiatkin oli itse asiassa ihan hyviä. Tällästä musiikkia ei tule pahemmin kuunneltua (oli muuten ehkä ensimäinen biisi minkä kuuntelin tämän genren alta kokonaan), mutta kaipa se ihan taidokas on, joten 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infernal Suicide - Murder 30.09.2006

Infernal Suicide - Murder
Noniin, nyt annan kommenttia kun niin lupasin :) Biisi oli itse asiassa yllättävänkin hyvä. Mitään uuttahan tämä ei käytännössä tarjoa, mutta homma on tehty kuitenkin niin hyvin, että mikäpäs siinä. Kovia soittajia olette molemmat, ja varsin kivoja riffejä biisistä löytyy. Kertissä trioliksi kääntyminen toimii hyvin ja antaa lisää mielenkiintoa biisille. Laulu ei ehkä ollut mitenkään paras mahdollinen, mutta ei huonontanutkaan biisiä. Laulusovituksia voisi ehkä hioa mielenkiintoisemmiksi, mutta tälläinen old-school -kama toimii hyvin vähän rupisemmallakin otteella. Soundit oli hyvät, vaikkakin vähän tunkkaiset. Mutta kaiken kaikkiaan, kova biisi, nauhoitelkaa vain lisää matskua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackout - Heaven is only for loosers 26.07.2006

Blackout - Heaven is only for loosers
Tämä on se paras biisi, Blackoutin keikkojen helmi. Kaikki toimii, riffit, laulu, biisi kokonaisuudessaan... Ei oikeastaan mitään pahaa sanottavaa, paitsi että temmoltaan nopeampi väliosa kuulosti Panteran Heresyn ja Becomingin risteytykseltä. Mutta kun tälläistä matskua tulee lisää niin rrrrrrrrok!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackout - God 26.07.2006

Blackout - God
Tämäkin on kova biisi. Tuo hitaudellaan mukavaa vaihtelua. Soolo-osa tuntuu tulevan vähän turhana, mutta eipä silläkään niin väliä. Vahvasti Panteran kuuloista matskua, niin kuin muutkin biisit :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackout - Don't take this personally 26.07.2006

Blackout - Don't take this personally
Mukava rokkirepäisy. Tämä äänitys toimii ainakin huomattavasti paremmin kuin se edellinen versio :D Soundit on hemmetin hyvät. Ihan mukavia riffejäkin löytyy. Nämä rummut vähän häiritsevät, mutta eipä niin väliä. Joni vetää vokaalit hyvällä aggressiolla, mutta voisi käyttää ääntään myös vähän laajemminkin. Eipä siinä, kovaa matskua!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - A Dying God 07.05.2007

Antipope - A Dying God
Pläkkistä ei ole yleensä levysoittimessani paljoa pyörinyt, mutta tämä biisi toimii kyllä varsin hyvin. Paremmilla soundeilla osaisi sano enemmän, mutta osaa nytkin ainakin sen verran että soitto, laulu sekä rihvelit ovat varsin hyvin hanskassa. Ehkä biisin rakennetta olisi voinut miettiä tarkemmin, mutta sekin olisi varmaan auennut paremmin useamman kuuntelun aikana.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fierce - Fall From The Grace 16.06.2006

Fierce - Fall From The Grace
Perustavaraa. Mainriffi kuulosti melkoisesti toiselta helsinkiläiseltä thrash -pumpulta, Dead Shape Figurelta. Laulusovitukset eivät toimineet täysillä. Väliosa oli biisin parasta antia, ja niissä on myös kuultavissa selkeätä Testament -vaikutusta (mitä en ihmettele lukiessani Janin m.net -kirjoituksia :)). Kohtuullinen biisi, mutta parempaakin olen kuullut. Soundit ovat kyllä tosin hyvät.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fierce - Behold 16.06.2006

Fierce - Behold
Biisi lähti melko töksähtäen. Riffi oli hyvä, mutta parannettavaakin olisi. Tässä biisissä on Stoned To Deathin tapaan oma tyyli kuultavissa paremmin kuin Fall From The Gracessa. Biisinä myös on parempi. Taas tuli soolo vähän turhan töksähtäen. Ehkäpä soolon pohjalla olevia komppeja voisi parantaa. Kertsi (blaablaa/you make me bleed/blaablaa/behold) toimii hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fierce - Stoned To Death 16.06.2006

Fierce - Stoned To Death
Tämä on se tykein biisi! Huomattavasti parempi kuin Fall From The Grace, ja tässä on selkeämpi oma linja kuultavissa. Tästä tykkäilen kovastikin. Soolon alue ei toimi kympillä, joten vaihdoksia voisi miettiä tarkemmin. Tämäntyylistä matskua lisää! Tästä kuulee että on kokeneemmat vanhukset (muahaha) asialla! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Demolisher - Red Flies 06.01.2007

Demolisher - Red Flies
Tiukka biisi. Tulee vahvasti mieleen Sepulturan Chaos A.D. -aikainen tuotanto, laulusta sekä riffeistä. Soundit oli täyttä mahtia. Kuoppala tuossa ylempänä sen verran tyhjentävästi kommentoikin, että eipä itsellä ole paljoa enempää sanottavaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TDay - Everybody sucks but me 26.04.2006

TDay - Everybody sucks but me
Hiphei, mahtavan tykki biisi! Tuotahan kuulisi vaikka levyllisen, jopa kaksi! Lauluvedot oli mahtavat, ainakin säkeessä, eikä sitä tunnistaiksi enää Tdayn nokkamiehen ääneksi. Soundit ja kaikki toimii. Menevää rokkia, juukelispuukelis sentään!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slaught - Sledgehammer & Satisfaction 30.09.2006

Slaught - Sledgehammer & Satisfaction
Hehe, tämähän oli hauska! Riffittely oli potkivaa, ja sitä paransi entisestään potkivat rummut ja varsinkin ultrahypermörsserpotkiva röhkiminen! Harvinaista herkkua! Arvosanaa en osaa antaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TDay - Larious hi 09.01.2006

TDay - Larious hi
Huhhuh, olipas ranggaa musaa! Siis aivan mahtavaa! Kuuntelin biisin tuon kivan kuvan takia ja onneksi kuuntelin! Mistä tätä voi ostaa?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pony - Sky below 11.09.2005

Pony - Sky below
Tämä oli myös kiva kipale. Ossin kanttis ehkä rueta harjottelemaan myös suoraa matalaa örinää, vois käydä ihan hyvin joihinki kohtiin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pony - Stressed up 21.09.2005

Pony - Stressed up
Höh, rummuthan kilkattaa melkeen kellontahissa tuossa. Ja ei tuo laulukaan minnuu häirihe. Ja jäi vielä edellisessä mainitsematta, että tuossa on hemmetin hyvä äänenlaatu, ehkä vähän turhan bassonen vaan, mutta sepä kuuluu tähän genreen. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pony - Stressed up 11.09.2005

Pony - Stressed up
On tää demon paras biisi, minusta ainaki. Tuo tremolojuttuintro on kiva. :) Lisää paahtoa ja mättöä vaan väliin. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fobia - Kohteet 16.08.2005

Fobia - Kohteet
Tämä on kyllä oikeasti pirun kova biisi. Kehittyy alussa hyvin tuohon täyteen voimaan, on ku höyryveturi kiihyttäis. :) Minusta tämä vaan jää vähän turhan lyhyeks, tässä kuitenki tapahtuu sen verran paljo kaikkea että ois varaa toistaa enemmänki samoja kohtia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - Seize The Day 16.07.2005

Cerebro - Seize The Day
Nuo "huutolaulut" ja puhtaat toimii minusta paremmin tuossa paremmin ku örinät. Mutta tosiaan, tällä pääsee pitkälle! Genreks kävis vaan ehkä paremmin joku melodic death.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Life Is Done With Me 17.07.2005

Astrayed - Life Is Done With Me
Melodic death?! Joko poweriin tai johonkin melometalliin tämä ois enemmänki luokiteltavissa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Guard - Blunt Force Trauma 25.08.2005

Ghost Guard - Blunt Force Trauma
Tää on kyllä hyvä! Nuo puhtaammat vokaalit ei toimi niin hyvin kuin matalat örinät, enemmän brutaalisuutta niihin. Mutta hemmetin tarkkaa soittoa ja kunnon deathia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Down Under - 2nd thought 17.07.2005

Down Under - 2nd thought
Laulaja on kyllä kieltämättä loistava! Se kyllä pelastaa koko tuon säkeistön, muuten se olisi äärettömän tylsä kun kitarat junnaavat koko ajan samaa ja rummurkaan ei mitenkään edistä sitä. Rummut ei oikein istu muutenkaan, parempaa komppia ja filliä pitäis saada kehiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Revelation - The Northern Realm 16.05.2005

Hate Revelation - The Northern Realm
Mahtiörinä, hyvä biisi, tarkka yhteen soitto, paitsi että rummuissa ois vähävielä parannettavaa. Kitarasoundeistaki tykkäsin, aika hyvältä kuulostaa vaikka onki kitaraa alas päin vedetty. Opeth-soolo! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Product of Rage - Closure 20.01.2006

Product of Rage - Closure
Hyvä biisi. Soundit on melko selkeät ja potkivat ja yhteensoitto toimii. Mukavia iloisia riffejä välissä, ja laulajakin osaa asiansa.
9