Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 6 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaotic Byteflow - Jeanne (live in Haiti) 23.09.2004

Chaotic Byteflow - Jeanne (live in Haiti)
Kummallista. En ole ennen kuullut moista basso rutinaa. Se on oikeasti todella kummallista. Ihan kuin aito V8 tuhannen kilometrin päässä umpinaisessa öljyputkessa. Voisiko hukkuminen ollakkaan tämän kauheampaa. En ole aiemmin edes ajatellut moista. Muun osalta... hmmm... mua todellakin harmittaa että mä poistin mun korruptoituneiden musatiedostojen kokoelman vahingossa. Olisitte varmasti pitäneet niistä. Hauskaa onkin yrittää arvailla montako efektiä on efektien päällä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luomuhappo - Stensböle 17.09.2004

Luomuhappo - Stensböle
Aika kiva. Jotenkin tuli mieleen kameliratsastus japanissa. Rytmi kyl on niin selvä ja mukaansa tempaava, et tätä biisiä ei voi kuunnella heilumatta. Tietyllä tapaatanssittavaa ja noi samplet tai mitä masiinoita nyt käytätte on jotenkin ihan toiselt planeetalta ku muiden mikserin dubbaajien. En oo kyl perehtyny dubiin sen enempää et pakko jättää tää ittensä nolaaminen kesken, oli vaan pakko sanoo kuivasti notta kiva biisi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaotic Byteflow - Before the Mindstorm 17.08.2004

Chaotic Byteflow - Before the Mindstorm
Tätä biisiä piti arvostella ihan sen vuoksi, että teidän biiseistä tää uppoaa muhun parhaiten. En tiiä sit mitä tällä tiedolla teette, laittakaa vaikka soimaan kun tuun käymään... : ) Oli tää kyl semmosta kamaa, et täytyy ihmetellä miten se pysy noinki hyvin kasas. Mukavia efektejä ja fantastista yhteensopivuutta. Rumpuja olis toisaalta voinut ruuvata, mut in the end its a makuasia. Tästä tulee kyl mieleen eräs biisi , en muista oliko father fucah tai joku sen aikane tF:ltä Siinä oli samanmoinen sample samaan tapaan soivana kuin toi efekti skepa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 1. Paholaisen parjattu piano 09.06.2004

Haava - 1. Paholaisen parjattu piano
hUH! onpas näitä kommentteja sulle tullut. No toivottavasti on kivaa saada niitä lisää. Tää kappales oli kyllä aika aphex twinnin Druqs levyllä ilmestyneen ambienttiin sekoitetun melodian kaltaista(tosin tässä ei sekoitukseen mahdu rummutusta). Teknisesti vois sanoa että melko virheetön, tunnelma taas oli lähes täydellinen. Ehkä vähän liian suora ote melankoolisuuteen, vaikkakin melko toimiva rikkinäisine saundeineen. Mut jos onnistuisit vielä puristaan jotain todella puhdasta ja epämääräisen piiloteltua (ehkä kauhua tai pätevän psykopaattisarjamurhaajanistin murhaus tehokkuutta) mukaan, niin minulle tulisi varmasti kauniilla tavalla paha olo, tämän kuunneltua. Tämän biisin jälkeen on Pakko kyllä ruveta faniksi vaikka juuri muita biisejä en ole ehtinyt kuunnella. ne ei voi olla huonoja...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TEXAS FAGGOTT - Yli Saapas Varresta 09.06.2004

TEXAS FAGGOTT - Yli Saapas Varresta
Vastenmielisen hyvä biisi. Kuositus trukilla ajossa o kielletty, saappaanvarren yliajosta ei tipu kiitosta. Harva teidänkään biisi kuullostaa näin utopistiseltä. Ehkä mies äänessä joka saappaasta hoilaa on jotain kummaa herkkyyttä. Tää biisi paranee mitä oudommassa paikassa sen kuuntelee. Mut jos menee tosi outoon paikkaan kannattaa ottaa muitakin biisejä mukaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TEXAS FAGGOTT - Lady´s Night 09.06.2004

TEXAS FAGGOTT - Lady´s Night
Tää on tullu kuultua tuhannesti. Ja oli suht helppo arvata sen kuuluvan teille. Nykyäänkin se tuo mieleen veneskosken pellot runsain, runsain antimin. Sopii hyvin fiilistelyyn(ala x-joki)... Kiitokset asiallisesta biisistä(yhdest niist...). Niist nii.
10