Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 198 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Space Funk pt.1 19.01.2007

Makes69 (SpaceGuitar69) - Space Funk pt.1
Alusta asti hyvä tunnelma. Hyvin soundtrack-henkinen kuljetus. Tuossa perusosassa olevat kitarapiipitykset ovat hyvät. Wah-wah saundit ovat hyvät, laita mulle pikaviestillä tieto mikä wah sulla tässä on. Pentatonisen ja doorisen skaalan vaihtelu on toimivaa. Rumpusaundit on ihan paskat, voisit koittaa etsiä jonkun hieman "räkäisemmän" saundin tuleviin tuotoksiin. Bassosaundi on tosi hyvä. Ainakin luureilla kuunneltuna tämä kappale toimii ja herättää paljon mielikuvia. Visuaalinen instrumentaalikokonaisuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Monos - G.C.F.Y.U. 11.09.2006

The Monos - G.C.F.Y.U.
Alku on erinomainen. Kitarariffi on ihan hyvä perus diudiu-riffi. Laulu kuulostaa aika paskalta, toisaalta se on ehkä hieman turhan pinnassa tuossa miksauksessa. Ihme räminäähän tämä on. En tiedä minkä verran kitaristi loppujen lopuksi "improvisoi", ja minkä verran soitti riffejä joita oli joskus rämpytellyt. Alku oli hyvä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Monos - Feenix 11.09.2006

The Monos - Feenix
Hurjat on saundit. Kitaran kiertoääni on hyvä. Rumpali tipahtelee välillä samalla tyylillä, jolla eno aikoinaan tipahti veneestä. Rajua mättöä, mutta pakko sanoa ettei tätä jaksa kuunnella kun nuo diskantit vihloo korvia. Rauhaa pojat!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Not So Grand Funk Jam Band - Groupies 23.09.2006

Not So Grand Funk Jam Band - Groupies
Torvijutut on hyviä, mutta mitä ihmettä tuo mies tuossa koko ajan höpöttää päälle ja mihin sillä on niin kiire. Rauhaa veli, ei itse J.B. on sanonut että kannattaa harkita sanojaan. Myös laulun täytyis olla "in the pocket". No makuasioita, ehkä skidit tajuaa just noi räbäosuudet. Mutta helvetin potentiaalinen porukka kaiken kaikkiaan. Keep on!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Not So Grand Funk Jam Band - Introduction to The New Generation of Funk 21.08.2006

Not So Grand Funk Jam Band - Introduction to The New Generation of Funk
Miellyttävän seesteinen alku. Bassosaundi tulee hienosti kulman takaa väijymään. Samalla oven avauksella tulee bussillinen funkadeelisia sieniä supisemaan korvan taakse. Torvien stemmat lämmittävät vanhan eetterisukeltajan tajuntaa. Harmi ettei ollut pitempi maistiainen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jay Rochas - Over There 21.08.2006

Jay Rochas - Over There
Poika on lähtenyt juuri oikeasti päästä musiikin historiaa liikkeelle. Olisinpa itsekin tajunnut tuossa iässä keskittyä hyvään musiikkiin haaskaamatta aikaani sisällöttömyyksiin. Kitaralickit ovat hyvällä tolalla. Paikkakunnan huomioon ottaen sanoisin että vaikutteissa kuuluu myös Ilkon Kake. Terveisiä vaan! Samoin saundimaailma ansaitsee kiitosta. Soita paljon ja laita jossain kohtaan monimiehisempi bändi pystyyn. Keep on doin' whatcha doin'!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xaviaro - Sharing 23.09.2006

Xaviaro - Sharing
Pop-asenne ärsyttää minua. Se on minun ongelmani. Yliopistoissa kielitieteitä yms opiskelevat naiset/tytöt olisivat varmasti täysin villeinä tällaisen bändin keikalla. Saundimaailmassa oli hyvää kokedeliaa ja soitto oli tarpeeksi täydellistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matematiikka Agitaattori - Pythagoraksen tassijalkaa alkaa vipattaa jo ilman essoakin 23.09.2006

Matematiikka Agitaattori - Pythagoraksen tassijalkaa alkaa vipattaa jo ilman essoakin
Voisit mennä nintendolle duuniin, tekemään seikkailupelimusiikkia? Mieletön ajatustyö kappaleen takana on sitä tarpeellista mystiikkaa, mitä monelta kappaleelta puuttuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Underground Groovement - Driver 30.05.2006

Underground Groovement - Driver
Niille, joille efektit eivät aukea: Laulussa on efektiä, koska se kuuluu siihen. Se kuuluu kappaleen dramaturgiaan. En viitsi kertoa tarkempaa perustelua, jotta jokaiselle jää vapaus omaan tulkintaan ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele She-Goat - The Goat Rethroned 19.05.2006

She-Goat - The Goat Rethroned
Tämä biisi olis voitu tehdä 100 000 kertaa paremmin. Nyt jäi vähän vaisu maku. Paremmalla toteutuksella tää sama biisi vois olla tosi paljon parempi. Ei numeroa. Lisää treeniä, ajatus on hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Elizan sääli 19.05.2006

Satakätinen - Elizan sääli
Liekö veljillä sieluja? Jostakin syystä tuntuu välillä että riffit ja laulut eivät kohtaa toisiaan. Vokaaleissa löytyy komeasti murinaa paikka paikoin. Bändin vahvuus on vilpitön innostus ja tekemisen ilo. Takokaa lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Toisessa unessa 19.05.2006

Belz Krov - Toisessa unessa
(pidän tästä biisistä, se vain toimii.)...Tarina jatkuu. Mies herää tajuttomuudestaan. Oudot ajatukset ja muistojen haamut kummittelevat särkevässä päässä. Eilen meni lujaa, todella lujaa lujaa lujaa lujaa. Kiikku pyöri puun ympärillä, naiset nauroi naamat vääristyneinä. Kääpiö virnuilu ja hoki amphetamine, amphetamine... Mies ei tiennyt mitä se tarkoitti. Keinu pyöri puun ympärillä. Maailma pyöri miehen päässä ja pään ympärillä pyöri avaruus. Miehen pää kasvoi kasvamistaan. Aluksi se kurkotti puiden latvuksiin, siitä yhä ylemmäs. Pää kasvoi pilviin saakka. Mies katseli pilvien yli ja pyöritti ruumistaan ympäri. Miestä nauratti, hänestä oli mukava pyöriä lujaa ympäri, ympäri, ympäri, kunnes silmissä vilisi sateenkaaren värisiä valopalloja. Lopulta miehen pää napsahti kaulasta irti ja suhahti tyhjentyvän ilmapallon lailla kuun kiertoradalle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Jumalanäidin kuolonuneen nukkumisen katedraali 19.05.2006

Belz Krov - Jumalanäidin kuolonuneen nukkumisen katedraali
Alku on jännittävä. Siinä yhdistyy rauhallinen maalailu ja alleviivatun hektinen odotus. Hullu rumpali kaatuu rumpuinensa portaat alas klänkänklängg!!! ja sitten mennään todella syvälle maan uumeniin. (Mulle tulee tästä biisistä mieleen jotkut kokedeeliset hetket omassa elämässä. Ympärillä surisee ja vääntyilee, mutta silti on eräänlainen varmuus päämäärästä, tai päämäärän tarpeettomuudesta. Kappaleen äänimaailma on minun mielestäni mielenkiintoinen ja useímmat saundit "hyvän", eli miellyttävän kuuloisia, mikään ei särähdä korvaan kappaleeseen kuulumattomana.) Siellä kellarissa rumpali keräsi rumpujensa palasia. Sokea ja mielenvikainen seppä nakutteli rumpalille uudet rummut ruttoon kuolleiden mielisairaiden koirien kalloista. Ajan heijastusten runtelemien luurankosotureiden panssareista rumpali sai tehtyä symbaalit, jotka nostivat maton lentämään kohdassa 5:24. Matolla lentäminen tunnelissa oli aika haasteellista, mutta pyhärumpumiehemme selvisi siitä jonnekin...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Raha on valtaa 19.05.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Raha on valtaa
Tulee vanha Röyhkä vähän mieleen. Riffit on aika hyviä ja kekseliäitä. Mielestäni tällaiseen musiikkiin sopii muuten tuo kirjakielen käyttö erinomaisesti. Puhekieli on sitten taas johonkin muuhun. Joistakin kitararatkaisuista tulee mieleen Tommi Wiksten. Helvetin hyvää kamaa, mutta on vielä parannettavaakin. Sellaisen ikioman saundin ja karisman kasvaessa tästä tulee mainio!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westis - troniq house 19.05.2006

Westis - troniq house
[en tiedä mistä, johtuu kun en saanut tätä millään auki. Kone ilmoittaa vain, että havaittiin vahingoittuneita tai virheellisiä tietoja.]

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - See Me 19.05.2006

Her Wickedness - See Me
Laulua olisi voinut ehkä kompressoida enemmän. Tuossa tulee välillä laulu epämiellyttävän pistävästi pintaan, samalla kun muut osat pysyvät korvaa miellyttävinä. Livenä katsoisin mielenkiinnolla, että riittääkö laulajan itsevarmuus ja karisma pitämään pakettia kasassa. Mun mielestä tän kappaleen kantava ajatus ja perusta on tietyllä tapaa omaperäinen ja tärkeintä tässä kaikessa on se, että vilpittömyys ja tekemisen into kuuluu kappaleesta läpi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Call My Name 18.05.2006

Loudrunner - Call My Name
Ihan hyvä biisi ja ihan ok tunnelma, mutta ongelma on se että se ihan ok ei tavallaan riitä. Potentiaalia löytyy, mutta hiomista on vielä jonkin verran. Biisin teemat ovat ihan hienosti ajateltuja ja melodiat kulkee hyvin. Vielä kun löytyy sellainen "ikioma" kokonaissaundi niin... Mollista soivat kauneimmat laulut. Soittakaa paljon keikkoja, niin hyvä tulee. Myös enkun ääntämystä kannattaa treenata, se on nyt vielä vähän suomalaisittain äännetyn kuuloista, mikä on kyllä monen "isommankin" bändin saundissa läsnä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Kossu pakkasessa 19.05.2006

POLTE - Kossu pakkasessa
oho! rummut kun lähti jytiseen niin tuli hyvä mieli. Rumpalin komppivalinta pelastaa koko biisin! ihan tosissaan! tää olis muuten todella paljon tylsempi ja tavanomaisempi renkuttelu. Hyvä rumpali, antakaa sille kossu!

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 19.05.2006

POLTE - Lennetään taivaalla
Tasapainoinen ja ammattimainen veto. Kaikki on kohdillaan. Biisi ei tosin tuo mitään uutta, tai omaperäistä suomirokin genreen. Eipä kai aina tarvitsekaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalaforn - Endless voyage 19.05.2006

Kalaforn - Endless voyage
Hyvää, massiivista ja rauhallista äänimattoa. Täytyy todeta, että on äärimmäisen harvinaista, että 7:20 pitkä biisi ei käy näin vähäeleisenä ärsyttämään. Tässä oli äänet todella huolellisesti tehdyn kuuloisia ja tunnelma oli todella tasapainoinen. Nuo muutamat säröisemmät äänet toimivat hyvinä kysymyksen herättäjinä ja visuaalisten mielikuvien muokkaajina. Omassa lajissaan mielestäni ehdottomasti mikserin kärkikastia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xaviaro - Time Traveling 23.09.2006

Xaviaro - Time Traveling
Hienot saundit. Olet jaksanut vääntää niitä. Tässä kappaleessa, minua ärsyttää tuo lauluilmaisu. Toisaalta pakkohan sitäkin on kai kokeilemalla oppia. Toi Blues-kitara kertoo taas helvetin hienosti sen että päällekkäiset eri tempolla kiertävät rytmielementit toimivat. Hyvää työtä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream X Project - The Ancient Machine 19.05.2006

Dream X Project - The Ancient Machine
Aika rauhallisesti hengittelevä biisi. Saundipoliittiset linjanvedot ovat olleet onnistuneita. Biisi toimii hyvin joidenkin muiden asioiden taustalla. Intensiiviseen kuuntelemiseen se ei niinkään sovellu. Erikoismaininnan ja kunniapokaalin ansaitsee tuo 3:25 päräyttävä ääni, joka on aivan saatanan hyvä. Sitä ei kuitenkaan voi käyttää useampaa kertaa samassa biisissä. Ehkä se just siksi toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 18.05.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Ei ole lempimusiikkiani, joten hankalahko arvostella. Bändin tekninen osaaminen kuulostaa olevan kohdillaan. Sanoitukset eivät ainakaan ärsytä, joten niissäkin on jotakin hyvää. Laulajalla on myös persoonallinen ääni, joka sekin on hyvä asia. Biisissä voisi olla vielä joku ässäkoukku, jotta se jäisi paremmin mieleen. Muutamassa kohdassa oli tosi hyviä kitarastemmoja maidenin hengessä. hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - Mind Games 19.05.2006

Cranky - Mind Games
Hyviä kaikuja alussa. Killing time with mind games, on hyvä kielikuva. Siitä tulee heti joku tarina mieleen. 1:30 lähtevä säröpärinä on hyvä kontrasti alun raukeudelle. Biisi äityy aika rankaksikin välillä, mikä on vaan hyvä. Mun makuun tää on liian pitkä (6:08), mutta varmaan monelle muulle ei.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele superdurak - Coglioni brutti 19.05.2006

superdurak - Coglioni brutti
Perkussiosaundeissa on hyvää ajatusta! Mukava saundi! Muutenkin biisissä on pehmeä fiilis ja äänet miellyttävät korvaa. Koneella tehty on aina tylsemmän kuuloinen, kuin soittimilla soitettu. Rumpu ja perkussiosaundit nousee näistä äänistä itselleni mieluisimmiksi. Biisissä on hyvä tunnelma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me kaistapäät - Bass Crasher 19.05.2006

Me kaistapäät - Bass Crasher
Mulla on subbari kanissa tällä hetkellä. Tää varmaan toimis paremmin sen kanssa. Nyt on muutenkin yö ja selvinpäin, eli ei oikein pysty kuunteleen. Aika pitkä kappale. Huh. Täytyy kuunnella joskus paremmilla säädöillä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - Pickwick samba 19.05.2006

Masa B - Pickwick samba
Selvä juttu hahhahhaa hehhehehheeehhehehee!!! Kyllä tää vois esim ruotsinlaivan diskossa olla illan kovin hitti!! heheheheheheheh!

Kommentti kappaleesta Kuuntele OverdrivE - The Serpent Lord 19.05.2006

OverdrivE - The Serpent Lord
Kyllä tuossa kitarassa onkin tuollainen syntikkamainen tietokonesaundi. Itse pidän enemmän rouheammista saundeista, se on tietenkin makuasia. Biisi olisi "kovempi" saavutus tietokoneen ulkopuolella tehtynä ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Holy Water 19.05.2006

Sigil - Holy Water
Aika kliseiset riffit saattaa kappaleen alkuun. Laulajan ääni on mielestäni tähän lajityyppiin todella hyvä. Laulaja myöskin uskaltaa ja osaa repäistä vähän lujempaakin välillä. Helvetin hyvää kamaa kliseisyydestä huolimatta. Mikserin yleisen tason huomioonottaen erittäinkin hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - A fancy Train 10.04.2006

Masa B - A fancy Train
B Matteja on metsät täynnä. Biisi on kuitenkin siisti! Leonard Cohen kohtaa Abban ja Baccaran naiset tennisnelinpelin merkeissä ja lipoo kielellä Madonnan korvalehteä jatkoilla, joissa Boney M paljastaa M kirjaimen tulevan nimestä Matti. Livevetona tästä tulis varmasti kova kulttihitti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo 10.04.2006

Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo
Alussa mä aattelin että mitä vittua, mut sit mä mietin että "Ei saatana!". Hyvä meininki, hulluudesta on parhaat asiat aina tehty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ebbe C - Sacrificing 09.04.2006

Ebbe C - Sacrificing
Soinnut on kyllä aika peruskamaa. Varmaan tää toimis ihan ok, jossain pikkukapakassa sopivan viskin äärellä livenä koettuna. Mulla kyllä vähän ärsyttää tässä tietyt sanavalinnat, jotka ovat pahasti fraasiutuneet ja kuluneet: To get over you, sacrificing my whole life. etc ovat niin isoja fraaseja, että niiden toimivuuden eteen täytyisi laulajalla olla Johnny Cashin kokoinen karisma. Miettikää sanavalintoja, tässä kuuluu kuitenkin osaavat muusikot asialla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes 09.04.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes
Saundimaailma alussa on mielenkiintoinen. Bassosaundi on aika raju! Laulaja narisee mukavasti. Vähän ehkä kuuluu laulussa joidenkin esikuvien aaweet. Hienosti etenevä biisi. Mun mielestä laulu voisi olla vähemmän pinnassa? Teillä on mahdollisuuksia olla rokkitähtiä ainakin kotikaupungin keikkapaikoissa! Hyödyntäkää se!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Concrete Pig - Workman´s children crying 31.03.2006

Concrete Pig - Workman´s children crying
Vitun hyvä meininki ja asento! Rokissa pitää olla rajut otteet! Tässäkin huomaa, että on tärkeää tehdä menobiisejä(kin)! Kyllä oli laatua. Ja pituuden osaavasta hallinnasta erikoismaininta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Stone Crazy 29.03.2006

Mean Street - Stone Crazy
Bändin nimi on helvetin hyvä. Biisin nimi on myös hyvä. Get Stoned. Biisin alku on epävarma ja laulaja ei kuulosta hyvältä? Miksi kaikki tekee nykyään tällasta musaa. ei siinä 80-luvussa nyt niin hyvä meininki ollut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabbi Loewitzz & The Satanik Funk Trio - Souls At Nexus 30.03.2006

Rabbi Loewitzz & The Satanik Funk Trio - Souls At Nexus
Rujot on bileet. Kitara raastaaaaaaaa syvälle, orvaskesi käryää. Laulusaundi on muuten vitun hyvä! Kantsii pistää säädöt muistiin. Tuota voi käyttää jossain muussakin virityksessä. Primi-saatana-meininki toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Info & Opetus - Lisää kiljua Komisario Autio 29.03.2006

Info & Opetus - Lisää kiljua Komisario Autio
...ja me vaan juodaan kiljua...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Info & Opetus - Lisää kiljua Komisario Autio 28.03.2006

Info & Opetus - Lisää kiljua Komisario Autio
Helvetin hyviä kommentteja kautta linjan! Faneja ei oo kun laitoin biisit vasta joku päivä sitten eetteriin =) Fanit on brasiliassa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Info & Opetus - Kiljua! 29.03.2006

Info & Opetus - Kiljua!
Joo tää on päin vittua soitettu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Info & Opetus - Vitun Juntit 26.03.2006

Info & Opetus - Vitun Juntit
Peli auki! Pelti kiinni!

Kommentti kappaleesta Kuuntele atheos - 4 P.M 19.06.2006

atheos - 4 P.M
Kitarasaundi on aivan liian tarkkaa ja koneistettua. Menee todella tylsäksi tuo wahwah. Basso on mukava. Synariffistä tulee mieleen Oldfield 80-luvulla. Elävämpää kitarointia heti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luoja - Pippuri (kivepyörittäjä) 10.04.2006

Luoja - Pippuri (kivepyörittäjä)
Artistin biisilleen asettaman henkilökohtaisen merkityksen vaikuttavuus biisin kuin biisiin on suuri. Musiikillisesti tämä ei tarjoile juuri minulle suuria elämyksiä, joillekin muille varmasti sitäkin. Plussaa siitä, että ei tehdä asioita helpoimman kautta, vaan etsitään luovia ratkaisuja ja uskalletaan kokeilla, ja Kokea asioita!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Kuun Valoon 29.03.2006

-CSPR- - Kuun Valoon
Joo, alku on tunnelmaltaan saman henkinen kuin jossakin liikenne ohjelmissa soivat hevit. Ei oo mun juttu ei diudau, Suomeksi vetäminen on kova juttu, kun se on paljon hankalampaa monesti. Varmaan monet tästä tykköö.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Sad One In The Mirror 10.04.2006

Incendium - Sad One In The Mirror
Nyt on tullut kommenttiringissä aika paljon melodista metallia vastaan ja täytyy sanoa, että saundeiltaan tää pomppaa kärkikaartiin heti eka iskuista. Mielenkiintoisia tempokikkailuja tuossa kautta linjan. Bändi selvästi tajuaa nyanssien voiman. Ammattitaitoinen meininki.Taitaa olla keikkoja jonkin verran takana?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skin&Bones - Good To Loose 24.03.2006

Skin&Bones - Good To Loose
Kopterit säksättävät alussa ja pommit paukkuu. Biisi lähti jotenkin laiskasti tuon hienon alun jälkeen. Laulajalla on ihan hauskan "amerikkalainen" ääntämys. Hard rockit on selvästi kuunneltu. Soitto on ihan ammattitaitoista. Sanoja en jaksanut kuunnella, mutta kai ne aika kliseisiä on, vai onko? Taustalauluista pakko sanoa, että ne vois vetää vielä paremmin! Kitarasoolon lähtö oli vitun hyvä. Tulkaa kesällä Tampereelle kattoon stoogesia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Funkin' Funksters - Afto-Kinito 24.03.2006

Funkin' Funksters - Afto-Kinito
...jaa ne perkut tuli vasta tuossa loppuvaiheessa. Laittakaa koko biisin mitalle kevyttä perkussiota!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Funkin' Funksters - Afto-Kinito 24.03.2006

Funkin' Funksters - Afto-Kinito
Tässä on hyvä maailma. Saundit ja meno kohdallaan. Tää biisi on jonkinverran tummempi sävyltään verrattuna tuohon shine-biisiin. Jotenkin vielä laittasin enemmän kamaa ja vielä tiukemmin. Onks tässä biisissä perkussioita? ei kuulu? Vittu tästä kun keittelee vielä tiukemmaksi ja tekee lisää biisejä niin tulee helevetin hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Funkin' Funksters - Shine Body Shine 24.03.2006

Funkin' Funksters - Shine Body Shine
Täytyy vielä sanoa, että keskikohdan kitarasoolo pitää lyhentää, tai siitä pitää tehdä paljon psykedeelisemopi, tai siihen pitää lisätä torvia tms. Tää käy tylsäksi nimittäin. Hyvä biisi kannattaa lopettaa silleen , että kuulijalla jää vielä nälkä kuunnella sitä! ugh olen puhunut!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Funkin' Funksters - Shine Body Shine 24.03.2006

Funkin' Funksters - Shine Body Shine
jee Beibi Hei! Heti alusta hyvällä ranteella. Bassot pitäis tulla enemmän esiin. Kuorolaulussa vitusti potentiaalia. Jotenkin sopivan sairas sovitus ja rytmitys. Mitä tuo effekt tuosta timesta puhuu? hmm. Mun mielestä siinä ei oo ongelmaa, tottakai se vois olla tarkempi, mutta kitara voi olla etukenossa tai takakenossa jos se haluaa ;) Bassoa ja psykedeliaa lisää niin hyvää tulee. Tuo korkea vinkuva laulu tuolla taustalla on mun lemppari. Pitäkää se siellä taustalla. En anna kymppiä, että voi vielä parantaa! Livenä haluisin katsoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Boratti 09.04.2006

FEL - Boratti
Heehee. Vanhan Liiton meininki. Tulee mieleen lapsuuden synthetisator kokoelmat. Tosi hyvää meininkiä, mutta saundit vois olla tiukemmat, en tiedä sitten onko tässä haettu juuri tällaista saundia. C 64 puskee vahvasti läpi lapsuuden happohuuruista. Numeroksi 8, joka on hyvä numero (yritän pitää tiukkaa linjaa nykyään). Ammattitaito.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supreme Court - Have Mercy 01.04.2006

Supreme Court - Have Mercy
Rajua. Paha sinällään pistää kommenttia tähän, kun ei oo kirkkainta oman musiikkimakuni kärkeä tämä genre. Ootteko nähneet sellasta bändiä ku Cobra. Ne on tehnyt heviä 146 vuotta. Takaisin asiaan, biisi on kelvollinen ja soittajat hoitavat hommansa alalle ominaisesti hyvin. Tulta ja räjähdyksiä keikoille!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supreme Court - Tideturner 10.04.2006

Supreme Court - Tideturner
Kitaraa on soiteltu perkele ja meno sen mukainen. Livenä tulis kyllä tarve käydä eturiviin, juoda ittensä etukenoon ja riehua mukavasti muiden kanssa. Kova biisi ja kovat vetäjät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PositiveÄX - JeeJeeBoogie 28.03.2006

PositiveÄX - JeeJeeBoogie
Helvetin hyvä! Ihan mieletön. Millähän tää on tehty?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 21.03.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
Alussa taustalla olleet narisevat äänet olivat ihania! Muutenkin saundimaailma tuntui vankalta ja varmalta. Lisää vääntöjä, narinoita, kiepahduksia. Vanhana psykedeelikkona aina kaipaan enemmän outouksia musaan. hyvää säksätystä näinkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Kloonattuja Hitlereitä 15.03.2006

Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Kloonattuja Hitlereitä
Raju meno! Aatteet tulevat sisältä, suoraan omalta isältä. Paras kiteytys pitkään aikaan. Vähän laahaa, mut se ei haittaa tässä, livenä en jaksais innostua ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Routaraja 21.03.2006

Routaraja - Routaraja
Ei iske oman musiikkimakuni intresseihini, mutta omassa genressään varmaan ihan toimivaa kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 21.03.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Ihan hyvän kuuloinen lofi henkinen alku. Tunnelma saapuu kuulijan luokse verkkaisesti. Laulajan fraseeraus tuossa voimakkaasti soitetussa kohdassa ei ollut makuuni. Muutenkin jostain syystä pidin enemmän tuosta hiljaisesta kohdasta. Olisi ollut hauskaa, jos tunnelma olisi jossakin säkeistössä kasvatettu ns. "pikkuhiljaa" hiljaisesta äänimaailmassa voimakkaasti, nyt kynnys maailmojen välillä oli terävä ja iski ainakain omiin aisteihini jopa kiusalliselta tuntuvalla rykäykseltä. Nyanssit ovatkin oikeastaan ainoita kehitysalueita tässä kappaleessa. Biisi sinällään ja soittajien taidot ovat ihan valmista kamaa. Siksi kirjoitinkin kommenttiin ainoastaan kokemuksista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen 24.03.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen
Helvetin hyvä nimi bändillä. Maahistunnelmaa lähestytään nopeahkosti, hitaampaakin olisi voinut tulla. Laulu narisee alussa aika hiljasesti. Cmx tulee mieleen tahtomattaankin sanavalinnoista ja fraseerauksesta. Biisin aikana tulee onneksi aika mukavia musiikillisia yllätyksiä. Sanoitukset "kertosäkeistössä" kaipaavat mielestäni vielä ajatukselle alistamista? Kovalevyni resetoidaan? Jauhakaa mieluummin vaikka sitä pelkästään "kaunis on maailma", kun se kuulosti hauskasti nirvanalta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RekaStudiot - Misrlou 15.03.2006

RekaStudiot - Misrlou
Biisi on kunkku kamaa, ja versioinnissa on hyvät saundit ynnä muut. Biisi on vaan niin tuttu, että kyllä siihen jo jotain ydinräjähdystä tai muuta yllätystä kaipaa. Pistäkää Link Wrayn rumble seuraavaksi purkkiin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Chocolate And Cigarettes 24.03.2006

Her Wickedness - Chocolate And Cigarettes
Alku narisee lupaavasti. Laulaja ja sanat kuulostaa niin hyvältä, että haluaisin tehdä yhteistyötä joskus. Myös livenä olisi hienoa nähdä tätä meininkiä. Ei tällasta tietääkseni liikaa Suomessa livenä näe? Biisi on itsessään sellainen että sen elementtejä ei oikeastaan voi arvostella, koska ne ovat sellaiset millaisina tekijä on ne nähnyt. Saundeja voi vielä hioa, mutta toisaalta sekin voi olla omista kaiuttimistani kiinni. Kyllä tää on 10 ja fanitus!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - Lahna. 29.03.2006

RAUTAKANKI - Lahna.
Oho! ensiluokkainen alku! Ihhmemaailmaan vie, taika tie. Luo sienen. Vittu tää on jo härö. Huh. Millainenhan show on livenä. Miettikääpä tän huumorin valossa sitä, että tällaista on joskus tehty myös ihan tosissaan!"
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Opposites - Noisy Calmness 24.03.2006

The Opposites - Noisy Calmness
Surraa, ja hurraa. Surisee ja Hurisee. Suoltaa ja Huoltaa. Hyviä ääniä. En ole kyseisen kaltaisen musiikin suurkuluttaja, joten en osaa analysoida ääniä sen kummemmin. Mielikuvia herää, muttei niin vahvoja kuin parhaimmillaan. Eteenpäin kuitenkin mennään ja kellutaan ilmassa elohopeamaisen meren yläpuolella. Horisontissa väijyy teräväreunaisia saaria, joista nousee aikaajoin toistaiseksi tuntemattomasta syystä sähköpurkauksia ionosfääriin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Opposites - Noisy Calmness 24.03.2006

The Opposites - Noisy Calmness
Surraa, ja hurraa. Surisee ja Hurisee. Suoltaa ja Huoltaa. Hyviä ääniä. En ole kyseisen kaltaisen musiikin suurkuluttaja, joten en osaa analysoida ääniä sen kummemmin. Mielikuvia herää, muttei niin vahvoja kuin parhaimmillaan. Eteenpäin kuitenkin mennään ja kellutaan ilmassa elohopeamaisen meren yläpuolella. Horisontissa väijyy teräväreunaisia saaria, joista nousee aikaajoin toistaiseksi tuntemattomasta syystä sähköpurkauksia ionosfääriin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Opposites - Noisy Calmness 24.03.2006

The Opposites - Noisy Calmness
Surraa, ja hurraa. Surisee ja Hurisee. Suoltaa ja Huoltaa. Hyviä ääniä. En ole kyseisen kaltaisen musiikin suurkuluttaja, joten en osaa analysoida ääniä sen kummemmin. Mielikuvia herää, muttei niin vahvoja kuin parhaimmillaan. Eteenpäin kuitenkin mennään ja kellutaan ilmassa elohopeamaisen meren yläpuolella. Horisontissa väijyy teräväreunaisia saaria, joista nousee aikaajoin toistaiseksi tuntemattomasta syystä sähköpurkauksia ionosfääriin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Found my Head - Found my head 29.03.2006

Found my Head - Found my head
Hyvä nimi. Tiukka riffi lähtee hyvin kävellä lompsimaan. Bassosaundi on mun makuun vähän liiankin raju, mutta moni muu varmaan tykkää siitä vitusti. Mulle toi narina käy tylsistyttämään. Laulaja on kans edelleen treenintarpeessa, stoner on vaikee laji. Itse laittasin laulua vähemmän pintaan ja laittasin siihen vitusti enemmän kaikua. Muutenkin saundimaailma tarvitsee paljon huomiota, jotta Stonerille oleellinen psykedeelisyys nousisi pintaan. Helvetin hyvä potentiaali ja pohja tässä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crowlée - False Rocker 10.03.2006

Crowlée - False Rocker
Joo, meikä diggaa. Sopivan ylimielinen meininki. Kaikki soittimet hoitavat tonttiaan todella hyvin ja balanssi on mielestäni kohdallaan. Tätä biisiä kun kuuntelee tekee mieli heti lähteä baariin kattoon bändejä, juoda viskiöverit ja kaatuilla pöytien päällä. Bändi on oivallisesti löytänyt hyvän oman otteen näinkin kaluttuihin muusiikki tyyleihin ja valmistaa niistä varmoin käsin ihan ikiomat "fiksit".
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Afar a Bird - Polka 24.03.2006

Afar a Bird - Polka
Alun saundi on mielettömän hyvä! Myös laulun saundi kähisee hienosti. Tunnelma on todella vahva. Mieleen nousee kohtalokkaita maisemia. Epätoivo on läsnä. Tummissa maisemissa kävelee hiljainen mies pää kumarassa. Puut heiluttavat mustia oksiaan ja pöllö vaanii latvuksessa. Ainoa mitä tässä biisissä lähtisin parantamaan on englannin ääntämys. Sekin menenee ajan kanssa paremmaksi. Toinen vaihtoehto on tehdä ns. Björkit eli ääntää vielä enemmän suomalaisittain ja laittaa se eksoottisuuden piikkiin. Vittu tän biisin rakenne on hyvä! Hyvä että maltoitte pitää tunnelman rauhallisena loppuun asti. Jos olisi tullut ns. menokohtakontrasti olisin antanut nelosen. Tällä sovituksella minusta tuli Fani.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apollon - Ocean of Quietness 28.03.2006

Apollon - Ocean of Quietness
Alkutunnelma on hyvä. Ei kuitenkaan vakuuta mitenkään erityisesti. Ei ns. mene pakka sekasin, tai lähde taju. Vähän tässä olen huomaavinani yhden miehen bändien ongelmaa. Eli toistaa itseään. Kitarasaundi on kovemmissa iskuissa mielestäni paska. Toi "rajumpi kohta ei ollut edes kovin "raju". Syvemmälle, kovemmin, nopeempaa, korkeammalle, hitaammin, hiljempaa ja enemmän!!! Hiljaisuuden meressä on enemmän svengiä kuin tässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apollon - Treasure Climax 28.03.2006

Apollon - Treasure Climax
Todella perus dänkkä-dänkkä lähtee alusta. Ei kyllä innosta. Kuka vaan vois soittaa muutaman sekunnin miettimisen jälkeen saman. Likit on ihan ok, mutta huom kaikkee ei tarvi nauhottaa. Arvostan kyllä suuresti sitä että improvisoit. Hommaa oikea bändi taustalle niin pääset syvemmälle ja kauemmas.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Kahden filosofin välinen keskustelu 26.02.2006

KTROPR - Kahden filosofin välinen keskustelu
Tulee mieleen sliippareiden välihäröilyt 70-luvulta. Aihe on hyvin valittu! ;) Hyvin taiteellista kamaa kaikin puolin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ScarecroW - Dead & Happy 10.04.2006

ScarecroW - Dead & Happy
Heti alusta tiukkana kuin timantti singahtaa Jack ja muut tulikuuman moottoritien pintaa pitkin neljärengasta sutien. Bensaa palaa ja ruuti haisee. Helvetin tiukka! LIvenä varmasti saatanan hyvä. Riffit on hyviä, ja erikoisplussa hyvistä taustalauluista (jotka on nostalgiset, koska eivät oo liian isolla). Psyko-Punk goen horror! Rumpalikin on muuten kyllä kova. Te ootte kaikki kovia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PositiveÄX - Panomies 28.03.2006

PositiveÄX - Panomies
Karski on meininki!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Not So Grand Funk Jam Band - Not So Grand Funk Jam Band Jam 21.08.2006

Not So Grand Funk Jam Band - Not So Grand Funk Jam Band Jam
Hyvä perusveto. Henkilökohtaisesti en yleensä pidä tällatavalla iloisesta musiikista, en tällakaan kertaa. Melodiat tuntuvat tämän biisin kohdalla jotenkin liiankin tutulta. Hyvä että on tällaisiakin biisejä ohjelmistossa, niin voitte joskus saada keikoista ruokarahaa. Tämä biisi on nimittäin niin ytimekäs, että tyhmempikin perusteuvo sen ymmärtää ja alkaa hytkyttämään ihraista kehoaan. Tuo kitarasoolovälike oli mukavasti Carlosiaaninen. Toivottavasti tuo kohta on keikoilla pidempi, sillä siinä olisi mahdollista sytyttää myös torvisektio helvetinmoiseen ristituleen. Kokonaisuutena selvä peli: tiukempi ote psykedeeleihin ja kaikki sovinnaisen ajattelun rajat alas.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Not So Grand Funk Jam Band - Funky Groove 'n' FM 21.08.2006

Not So Grand Funk Jam Band - Funky Groove 'n' FM
Mukava wah-kitarasaundi tuossa alussa. Tämä on taas tätä bilefunk-osastoa. Kuuntelin tätä 8 aikaan aamulla, eikä ollut oikein bileolo. Kitarasaundi soolo-osiossa on hyvällä alulla, nyt se jää kuitenkin vielä hieman "muoviseksi". Kitarasaundiasiat ovatkin kaikessa monimutkaisuudessaan yleinen kehitysalua funkissa lämmitteleville bändeille. Toinen makuasia on nuo läpät, eli puhelaulut, eli rapit. Ne tuovat hyviä rytmillisiä vedenjakajia biisin eri osiin, mutta sisällöllisesti kannattaa olla niiden suhteen tarkkana. Turhia sanoja voisi jättää pois ja luottaa jamesbrowniaaniseen rytmikkyyteen puheissa. Rytmin pohja ovat tauot. Torvia varmaan hyödynnetään bändin uudemmissa biiseissä enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Gypsy 10.04.2006

Cold Shot - Gypsy
Oijee. Ihana kitarasaundi heti alusta alkaen. Onks tää biisi teidän oma? Luin teidän merkit ja totean että edessänne, tai takananne on loistava tulevaisuus! Tuli hyvällä tavalla mieleen sultans of swingin tunnelma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psycho Monkey - Ghostrider 03.03.2006

Psycho Monkey - Ghostrider
Tunnelma menee alussa aluksi liian hilpeäksi mutta kieroutuu siitä onneksi takaisin autiomaan pahtavaan jumitukseen. Teemat on ihan ok, mutta jotakin tästä vielä puuttuu. Laulua tai rajummin päälle leikkaavia saundeja lisäisin mausteeksi ja mielenkiinnon ylläpitäjäksi, mutta mä oon muutenkin vähän outo hyypiö. Saundimaailmassanne on todella paljon hyviä ajatuksia!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Fuck The Grace 10.04.2006

GARM - Fuck The Grace
Saundit on tiukat kuin timanttineitsyen mielipiteet. Laulu on taattua trashlaatua, helvetin hyvä ääni! Mosh or DIe, tai Mosh And Die!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 09.04.2006

Sonicmind - Reflections
Maailmassa monta on reflections nimistä biisejä. Mutta useimmat niistä on paskempia kuin tämä. Alussa on helvetin hyvä mylly! Laulu on mun mielestä liian pinnassa? Onks mun kajareissa vika? Hyvin pomppii. Lisää treeniä ja keikkaa vaan niin hyvä tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Totally Indifferent 09.04.2006

Faro - Totally Indifferent
Saundit on hyvät. Uruista tulee heti hyvä fiilis. Laulaja on todella hyvän äänen omaava, siitä voisi repiä ääntä varmasti vielä hieman kunnianhimoisempaankin meininkiin. Muutenkin meininki on hallittu ja tasapainoinen, myöskin ilokseni panin merkille, että bändi arvostaa nyanssien tiedostamista. Tasokas laulaja veti ysin himaan, vaikka äsken päätin etten antaisi niitä juuri kellekään. Myös kitaristi on monipuolisen taitava hahmo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Dragons Are Gone 10.04.2006

Dr.Groove - Dragons Are Gone
Kitarasaundi on hemmetin hyvä. tässä on hämärästi samaa fiilistä kuin eräässä Jack Blackin biisissä (greatest song in the world tms.) Laulajan tyyli on myös hieno. Livenä tätä ois mukava diggailla!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apollon - Witnessing the Prophecy of Oraculum 28.03.2006

Apollon - Witnessing the Prophecy of Oraculum
Tässä on alussa hyvä tunnelma. Biisi odottelee itseään. Ei ole kiirettä. Biisi kuitenkin kantaa itseään hyvin kiireettömyydessään. Tunnelma on hauraan oloinen, muittei kuitenkaan harva. Vähän nopeampaa voisi alkaa kehittymään tuossa puolentoista minuutin jälkeen. Nyt vähän pyöritään paikallaan. Tuossa missä rummutus yltyy on hyvä käänne, mutta se voisi olla paljon tehokkaampikin. Toisaalta hapotkin on laimeampia nykyään. Tää muuten lainaa rumpujen ja rytmin osalta lopussa aika paljon liikaa The Endiä. Sellainen on ärsyttävää. Kuuntele Grateful Deadin Live Dead levy. Ja hommaa se bändi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apollon - Octulus of Smoothness 28.03.2006

Apollon - Octulus of Smoothness
Kitara saundi ei taaskaan ole kovin smooth kovempaa lyödessä. Emmä vittu tiiä mun mielestä tää ei tavoita kyllä mitään. Tästä kuulee kuitenkin että osaat soittaa. Voisit tehdä biisejä oikeen bändin kanssa niin varmasti tulee todella paljon parempia. Tässä on ongelmana se että ainakaan mun mielenkiinto ei pysy yllä. En ikinä kuuntelis kotona tällasta biisiä levyltä edes minuuttia. Maailmassa on niin paljon hyviä biisejä. Hommaa se bändi!
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apollon - Yellow Fellow 28.03.2006

Apollon - Yellow Fellow
Perusjamilta kuulostaa alku. Jään odottelemaan pointtia, jota ei koskaan saavu. Tämä on taas niitä biisejä joita on kivempi soittaa kuin kuunnella. Olen tehnyt tämän kappaleen satoja kertoja :) käännekohta on liian laimea nyt. tsemppiä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Not So Grand Funk Jam Band - LeeRoy Brown 23.09.2006

Not So Grand Funk Jam Band - LeeRoy Brown
B-puolella mennään. Tääkin timantti varmaan hioutuu siellä farkkujen takataskussa vielä. hehee. Tulkaa joskus tampereelle keikalle, niin tarjoon paukut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Milisi vTbilisi 10.04.2006

Nobelskaja Priz - Milisi vTbilisi
Alku. Loppu. Siinä välissä huumoria. Kyllä tällekin varmasti omat fanijoukot löytyy. Hullu meno! siitä kiitos!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Palinka 29.03.2006

Nobelskaja Priz - Palinka
Rankkaa kamaa. Paksua ja sakeaa. Huumorimusa on yllättävän haastava laji. Tää on tällanen hetken vitsi, jota ei ehkä tarvis tänne mikseriin laittaa. AINAKAAN kommenttirinkiin?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Masquerade 24.03.2006

Celestial Aeon Project - Masquerade
Edward Krieg pyörii biisin alussa väkkäränä hautausmaalla. Keijut tanssii niityllä ja susi vaanii metsässä. Keijutkin on jo jotenkin aikansa eläneitä. Hiukset on vähän takussa ja tissit roikkuu. Keijutkin vanhenee. Susi on myös jo vanha, ei jaksa enää innostua elähtäneistä keijukaisista. Biisin keskikohdassa tulee patarumpujen saattelemana sulkasatoinen Suomenjoutsen joka tuo nokassaan rauhanmistelin oksan. Ärsyttää. Ehkä tää biisi toimii jonkun toisen biisin introna?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groove Junkies - Groove Junkies 23.09.2006

Groove Junkies - Groove Junkies
Omaperäinen fiilis. Nyt on vaan harmillisen huonot kaiuttimet, ei oikein uskalla arvioida. Varovaisuutta duuriskaalojen kanssa! Hyvä potentiaali kuuluu läpi, tämä biisi on vielä kenties hieman lattea, mutta paranee loppua kohden. Meininki lepää tässä nyt täysin urkujen varassa. Muutkin voisi ottaa tilaa varmemmin haltuun, jotta tulisi enemmän nyanssia ja monipuolisuutta kokonaissaundiin. Nää on vaan mun mielipiteitä hei, keep it uP!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groove Junkies - Obsession 23.09.2006

Groove Junkies - Obsession
Annan tälle kympin jo tuon ensimmäisen 3 sekunnin perusteella! Noin se lähtee. Teidän pitää kasvattaa tää orkesteri ainakin 7 jäseniseksi kun ootte kuitenkin noin vitun kovia soittamaan. Lisää jengiä bändiin niin järkkään teille keikkoja ja naisia ja kaikkea tampereelle!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtuma - Lamaantunut 10.04.2006

Murtuma - Lamaantunut
Hienosti starttaa perusheavy. En tiedä on mun kajarit jotenkin oudot, mutta laulu tuli tosi pinnassa. Sanotukset on osa legendaarista heavymetal maailmoo, jota on rakenneltu vuodesta 69 lähtien. Lisää keikkaa vaan niin siitä se lähtee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele athletic arms - Sinking Steamboats Pt. 1 - Piritassa 30.11.2005

athletic arms - Sinking Steamboats Pt. 1 - Piritassa
Tunnelma on alusta asti hyvä. Rumpusaundi on häiritsevä, siitä tippuu iso miinus. Mikin paikka on voinut vaikuttaa tähän seikkaa. Loppua kohti, kun biisiin tulee enemmän voimakkaita elementtejä pintaan, uppoaa myös rumpusaundi paremmin muuhun äänimattoon. Olennaisinta on kuitenkin tunnelma, ja tässä biisissä on voimakas tunnelma alusta loppuun läsnä, tietty hartaus ja kokedelia sulatti ainakin minun sydämeni. Katsokaa Pink Floydin live at pompeiji ennen jotakin keikkaa. Siinä välittyy hengille soittamisen harmonia. Kitaran uliseville korkeille kauniille kummitusäänille iso käsi ja pieni sulka hatun lieriin. Hyvä live veto, tulen keikalle jos osun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele athletic arms - Weight Of Words - Piritassa 22.7.2005 16.01.2006

athletic arms - Weight Of Words - Piritassa 22.7.2005
Laulu toimii varsinkin alussa vakuuttavasti. Rumpali saattaa kiihdyttää välillä hieman. Kitarasaundi änkeää ikävästi korvaan, live on live. Hyvä meininki teillä on ja kehittäkää itseänne edelleen. 2:12 tapahtuva tematiikan muutos on äärimmäisen tehokas, myös siitä kaikki irti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DBA - Stone Cold Disco 26.02.2006

DBA - Stone Cold Disco
Helvetin hieno tunnelma tässä. Hallusinaatiot vievät sohvani helvetinporteille! Ra(a)jat vääntyilevät ja katoavat. Tunteja lipuu ohi, jopa päiviä. En halua enää kotiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astral Sleep - Window to the sky 28.03.2006

Astral Sleep - Window to the sky
Mä taas miellyin tähän enemmän. Tuo laulun pieni melodisuus toi mielestäni hyvää nyanssia ja syvyyttä lauluun. Näin vanhemmiten ei oo enää jaksanu pelkkää murinaa oikein kuunnella. Mun mielestä se on nykyään rankempi ja pelottavampi jos joku sanoo puheäänellä että You will die, ku jos se alkaa öristä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astral Sleep - Landscapes 28.03.2006

Astral Sleep - Landscapes
Ihan asiallista ja tymäkkää jöötiä. Ei superhyvää kuitenkaan. Ei jaksa kommentoida kun jumittaa pää. Ois hauska seurata tilannetta livenä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ruusunhaistelijat - Puskatohtori (vier. Kotka-Rankki & MC Le 15.03.2006

Ruusunhaistelijat - Puskatohtori (vier. Kotka-Rankki & MC Le
Ei vittu mikä meininki. Toijalaan! Toijalaan! MIllon tuutte tampereelle Live keikoille!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DBA - 78 in Motown 26.02.2006

DBA - 78 in Motown
Teemat on hyviä. Vahva-ääninen tumma naislaulaja puuttuu tästä vielä ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DBA - 78 in Motown 26.02.2006

DBA - 78 in Motown
Teemat on hyviä. Vahva-ääninen tumma naislaulaja puuttuu tästä vielä ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fuzz Face - Garageman 16.01.2006

Fuzz Face - Garageman
Italialainen moottoriurheilu tapaa amerikkalaisten ganstereiden kovuuden!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - totta vai fantasiaa 29.03.2006

POLTE - totta vai fantasiaa
Soittotaidot on kitaristeilla kohdillaan heti alussa. Riffi on kyllä tunkkaisen tavallinen. Rohkeammankin vedon olisitte osanneet tehdä. rhytm&blues on perseestä. Enemmän svengiä rytmiin kaipaisin. Tää on ihan tavallista. Ei ihme että on listalla. Ei oo mun juttu joo.

Sivu: 1 2