Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 17 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KkA - Kyylä 24.05.2013

KkA - Kyylä
Vittu miten kova biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carnage Pit - Dogmatic Bestiality 24.04.2013

Carnage Pit - Dogmatic Bestiality
No johan nyt on markkinat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VOE - banaani 30.07.2011

VOE - banaani
En jaksa tämmöstä ruveta arvioimaan sen ihmeellisemmin. Biisissä on ihan kivoja pikkusia yksityiskohtia, mutta tuo pulinalaulu pilaa koko tunnelman. Täydellisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DURIA SADYR - R.O.C.K. 01.07.2011

DURIA SADYR - R.O.C.K.
Hei mitä tämä R.O.C.K. tarkoittaa?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackened Sun - The Swamp of Despair 01.07.2011

Blackened Sun - The Swamp of Despair
En nyt halua ilkkua, mutta nuo puhtaat laulut kuulostavat aika koomiselta... Tästä ei mennä enää kuin ylöspäin! Onnea matkaan jäbät!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terhenetär - Ikirouta (2011) 10.06.2011

Terhenetär - Ikirouta (2011)
Hienoa, että laitoittee kunnon blastit tuohon! Roimasti saundit parantuneet, eritoten kitarasaundit ovat paljon pallikkaamat kuin aikaisemmin (aikaisemmissa aika hirveetä ruikulaa välistä). Laulu alkaa kuulostamaan jo hiton hyvältä! Kyllä työ hommanne osaatte, joten mitä tähän nyt enempää jaarittelisi. Joonas on helvetin tiukka rumpali!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salmonsnake - Salmonsnake - Circus Monkey 26.02.2011

Salmonsnake - Salmonsnake - Circus Monkey
miä en yleensä tällaisesta iloisesta meiningistä pidä, mutta kaikessa lyhykäisyydessään tämä biisi on aivan _perkeleen_ hyvä! Hyvää vaihtelua miun musiikkimakuun! Diggailen erityisesti laulajan taidoista. Todella miellyttävän kuuloista meininkiä. Lyriikkapuoli hyvin hallussa, huvittavat sanat, hyvin mietitty laulujen ulostus ja muutenkin lapasessa kaikki tältä saraa. Kitaristi selvästi soittanut jo useamman vuoden ja intohimoisesti. Liukkaan kuuloista tiluttelua. Bassosta en osaa varsinaisesti sanoa yhtään mitään, kun läppärin kaiuttimista kuuntelen. Rumpalilta toivoisin vähän enemmän tanakkuttaa, varsinkiin nopeisiin filleihin. Loppupuolella olin kuulevani blast beatia fillinä. Hieno valinta, mutta enemmän jerkkua siihen niin hyvä tulee. Eläkeläiset toimii. Hyvää humppaa oli. Vähän harmittaa vaan tuo toiselta "pölliminen", vaikka se ei nyt suoraan varastamista ollutkaan. Härskiä meininkiä indeed! Tykkäsin pirusti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Gates Of Auschwitz - Born without a face 21.01.2011

The Gates Of Auschwitz - Born without a face
jäi tuo kommentin kirjottaiminen kesken, joten jatkan nyt: aika oppineita poikia kyseessä tämän perusteella. lueskelin profiilista, että olette jotain 15 vuotaita sällejä. Biisi sisältää tiukkaa paahtoa alusta loppuun ja mennään kunnon dödiksen merkeissä. kovaa ja äänekkäästi. Pidän asenteesta. Vielä kun saisitte jonkun kunnon viemäribasson ärjymään tuohon päälle niin a'vot! Ainut mikä varsinaisesti biisissä suorastaan vituttaa on nuo hieman hölmöt bassobreikit tuolla kahden minuutin puolella. jotenkin hirmu parodisen kuuloisia Ilmoitelkaahan kun saatte laulun kera nauhalle niin kuuntelen uudemman kerran!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Gates Of Auschwitz - Born without a face 21.01.2011

The Gates Of Auschwitz - Born without a face
biisi saundaa helvetin hyvältä oikeastaan. mistäs moinen rumpukone löytyy?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Damion - Puolitie 08.01.2011

Damion - Puolitie
No ohhoh! Nyt on tiukka rallipalli kyseessä. Hirmusesti olette kehittyneet noista ensimmäisistä. Biisi äärimmäisen mesevää, vaikka riffit hieman kaikki samanlaisia ja tämmöisiä ns. "massariffejä". Mutta tosiaan, tämmöisen musiikin saralla on nykyään varmaan suht hankalaa saada mitään ennen kuulumutatonta aikaiseksi. Tykkäsin erityisesti kertosäkeen ehkä vähän sinfonisesta vivahteesta ja lievästä pläkkistunnelmasta. Laulu kehittynyt pirusti, vaikka nuo korkeammat rääkäisyt ovat vielä vähän karheita ja murina epäselvää. Tekniikka parantunut huomattavasti silti. Rumpalointi ihan jees, mutta ehkä vähän "ujoa".. vähän mielikuvitusta peliin ja reippaasti kikkoja ja koukkuja sunmuuta fillinriekaletta vähän ueasmmin niin toimii paremmin. Kitarointi jees, tarkkaa soittoa. Soolo oli vähän napa, mutta ihan jees silti. saundit perkeleen hyvät. (Y) arvosanat on homoille

Kommentti kappaleesta Kuuntele (the true)Rienaus - Fall of the Nazarene 25.07.2010

(the true)Rienaus - Fall of the Nazarene
Varsin raskas aloitus kappaleelle! Vokaalit lähtivät käyntiin hienosti kuten myös kappalekin itsessään. Hienoja valintoja, vaikka riffit eivät nyt olekaan mitään tajunnan räjäyttäviä. Perus BM riffejä. En oikein osaa sanoa, mikä tästä tulee mieleen, mutta joku tästä tulee kuitenkin mieleen :D Ehkä vanha Mayhem tai Beherit tai jopa Black Dawn? ei tietoa. Sitten itse asiaan. Tässä kappaleessa virvelisaundi ei ole niin häiritsevän pinnalla kuin äsköisessä rallissa. 4.13 kohdassa kun komppi vaihtuu junttaukseksi niin siinä virveli taas jostain syystä nyppii hieman ja sama sen jälkeisessä blast-osiossa. Loppuakohden mennessä tulee mieleen paljon Emperorin aikaisempi tuotanto. Tykkäsin pitkistä "rikkinäisistä" rääkäisyistä, jotka saattoivat hetkellisesti muuttua kirkaisuksi. Ei tästä kappaleesta osaa oikein sanoa mitään ihmeellistä. Samat plussat saundeista, rakenteesta ja vokalisoinnista. Hyvää musiikkia, vaikka ei nyt ehkä täysin mieleeni tämä kappale. Lopetus oli hieman tönkkö. Ei muuta hyvin toimiva kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 19.07.2010

Pyromaniac - LÄPI
Aika hemmetin tiukkaa tavaraa. Lyriikkapuoli ainakin hyvin lapasessa! Räväkkä ja intensiivinen veto kokonaisuudessaan. Saundit erityisen miellyttävän kuuloisia, näissä ei siis valittamista. Kappaletta on hieman hankala arvostella kun ei löydy oikeastaan mitään kritisoitavaa... :D Yleensä en tällaista musiikkia kuuntele, mutta tämä kappale oli jostain syystä kiehtova.. Tykkäsin erityisen paljon siinä kolmen minuutin kohdalla tulevasta kiljaisusta, vaikka hieman parodisen kuuloinen olikin! Soittopuoli on selvästikin hyvin hallussa, varsinkin kitarasoolon perusteella. Rässimeisinkiä! Varsin rikas ralli!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion Nightfall - Spiritual War 2.0 12.04.2010

Orion Nightfall - Spiritual War 2.0
lisäykseksi, pyydän anteeksi kirjoitusvirheitä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion Nightfall - Spiritual War 2.0 12.04.2010

Orion Nightfall - Spiritual War 2.0
Tiesin heti ensimmäisen 10 sekunnin jälkeen mitä on tulossa. Kuulostaa suunnattomasti carpathian forestilta, varsinkin laulaja. Nattefrostin kuva syntyi heti. Riffittelykin kuulostaa paljon cf:ltä, kuten rummutuskin. Hieno kappale, hyvät saundit, räväkkä, maalaileva, ytimekäs ja lyhyt. Kunnon rähinä bläkkistä jos sanoisin. Ainoa tässä mikä vaivaa minua on liveä omaperäisyyden puute ja riffi jossa soitetaan yhtä ääntä ja huilu ääntä. Siitä en pitänyt. Muuten suhteellisen tiukka ja iskevä kappale. Livenä toimii varmasti paremmin kuin näin tietokoneelta kuunneltuna.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele God Primordial - Galactic Hum of Fractalic Noise 22.03.2010

God Primordial - Galactic Hum of Fractalic Noise
aika omituista shitiä. tietyssä mielentilassa tämä kuluu hujauksessa. Piemässä kun kuuntelee ja rentona, niin hieman iDosen tapaisia vaikutuksia. Ihmellisiä ulottuvuuksia havaittavissa. Keskellä, ylhäällä ja erittäin kaukana on kuin kuuluisi lintujen laulantaa. Porina tuo omituisen olon perässään. mitä v enemmän matalia taajuuksia niin johan päläpälä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fornicatus - Longing For Cold 07.03.2010

Fornicatus - Longing For Cold
Tämä on aivan helvetin hyvä kappale. Masentavaa kuunneltavaa suorastaa. Vokaalit kolahti niin että helähti. Aivan todella, todella hyvää. Voisin lainata Hornan Poikaa:"Ai hemmetti että jo heti alkumetreiltä nousi turpajouhet pystyyn. Tyypillistä fornicatus ahdistusta + sekaan vielä vähän pianiinon pimputusta. Siinäpä vasta keitos jo itsessään. Biisi kautta linjan oli taas sitä itseään eli fornicatus raiskaa ja jättää kylmäksi. Ihan tässä jo alkaa etsimään niitä cipralexejä,ketipinoreja,särkylääkkeitä,keittiöveitseä/jakkaraa ja hirttoköyttä. Tämä saa aina yhtä kylmät vibat mielialasta riippumatta ja hyvä niin. Harvoja tämän alan onnistuneita bändejä ja biisi toisensa jälkeen jaksaa pitää mielenkiinnon ylä. Asiaa!" <- Ei tästä muuta voi sanoa! Aivan helvetin hyvää musiikkia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele (the true)Rienaus - Celebrate the Dawn of New Age 07.03.2010

(the true)Rienaus - Celebrate the Dawn of New Age
Tässähän on varsin mukavan kuuloinen kappale! Riffit ovat aika mukaansa tempaavia, bassoriffeistä en osaa sanoa kun kannettavalla kuuntelen para-aikaa. Hieman yksitoikkoinen rakenne kappaleessa tosin on. Varsinkin rumpujen osalta. Bassari kuulostaa omaan korvaani hyvältä, vaikka koneellahan nuo selvästi onkin tehty. Hieman balanssia kaipaa enemmän, muutakin kuin bassaria jos saisi kuulumaan niin olisi ihan ok. Rumpufillit ovat kyllä minun mielestäni aivan kamalia. Johtunee varmaan siitä, että rummut ovat tehty kitaran multieffektilaitteen rumpukoneella (?) Noh joka tapauksessa mennään eteenpäin. Vokaalit kunnossa, kuulostaa tosin hieman siltä, että olisi väkisin väännety kurkulla, tai banaanilla. Tuo genreluokittelu on kyllä mielestäni hieman turhaa. Satanic black metal... Noh miten tykkäätte, itsen kutsun black metalia ihan black metaliksi itsessään. siihen sisältyy kaikki BM alagenret. Ihan hyvää keittoa tämä kyllä loppujen lopuksi on. läpsäytän kahdeksikolla.
8