Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 59 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ade - Ade - Ääniaallot 29.05.2016

ade - Ade - Ääniaallot
No nyt on hyvä! Ihan kertsiin asti priimaa. Haluisin kuulla tän ihan strudiokamoilla tallennettuna ja kunnolla miksattuna. Ei sillä et nyt olis jotain vikaa sinällään mutta saattas saada ihan eri ulottuvuudet tää biisi. Äänes sopii tähän taustaan hyvin ja muutenki sulla on tollanen ns räppiääni :D En osaa selittää mikä on hyvä räppiääni mut tässä on sitä. Ehkä se on sellanen et sitä jaksaa kuunnella ja se kuulostaa hyvälle. Biitti myös ehotonta loistavuutta ja aiheen oot tosi hyvin saanu tuohon istumaan. Kummin päin vaan että kirjotitko eka sanat vai löysitko eka biitin niin siitä huolimatta. Tuohon/noihin väliosiin olisin mielellään kuullu jotaki miksattuja editoituja lainin pätkiä vähän nostatukseks ennen vikaa kertsiä. Jotaki aiheeseen liittyvää tai sitten ihan vaan tuolta verseistä joitakin avainlaineja. Pientä parannettavaa löytyy joka olis sit enempi jo sellasta hifistelyä mut kukapa ei täydellisyyteen haluis pyrkiä. Harvoin jaksan innostua täältä löytämistäni biiseistä/artisteista saatika sitten kirjottaa enää kommentteja :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Voitko lopetaa 13.07.2015

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Voitko lopetaa
Muuten jeba mutta biitti ei vaan millään meinaa upota ja mietinkin et toisenlaisella biitillä saattas toimia paremmin. Mut kertsi on tosi hyvän kuulonen siltikin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sheikki Lyyrinen - Vihaton vuosi 03.01.2015

Sheikki Lyyrinen - Vihaton vuosi
Vika verse toimi ja samaa tyyliin olis ollu hyvä vetää toi eka. Jotenki ääni ja tyyli puri paremmin tuossa jälkimmäisessä. Voin samaistua biisiin helposti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azo Nelonen - Timppa 06.11.2014

Azo Nelonen - Timppa
Ainoo mihin olis voinu kiinnittää huomiota tässä oli joittenki lainien lyhyys verrattuna parillisen lainin pituuteen tai toistepäin. Näinollen joihinki kohtiin tuli vähän tönkön kuulonen venytys (harvemmin kylläkin) tai muuten töksähtävä tauko. Hienosti etenevää tarinankerrontaa jos tuota ei ota huomioon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rakis. - Palava Paperi 17.06.2014

Rakis. - Palava Paperi
Edelleen kertsi on loistava! Jää väkisin päähän soimaan ja sehän on kai ideakin näissä ja se mitä haetaan. En tiiä onko tämä eri versio miksauksesta minkä mulle lähetit mutta tämä kuulostaa paremmalle koska räpit kuuluu paremmin. Nice work bro!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timbe! - ug 26.03.2014

Timbe! - ug
Ei huono! Biitti on kyllä ihan super.

Kommentti kappaleesta Kuuntele GeebeeOfficial Ensimmäiset (2012-2014) - Mä tiedän 10.03.2014

GeebeeOfficial Ensimmäiset (2012-2014) - Mä tiedän
Tykkään tästä biisistä. Samaa tyyliä kun edellisissä mutta havaittavissa pienenpieni ero siinä että nyt jotenki kuulostaa enempi räppimäiselle. jos noin nyt voi sanoo. Ääni on vähän itsevarmempi. Tuosta vielä vähän eteenpäin niin alkaa olla hyvissä lähtökuopissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jon Vii - Raha 26.12.2013

Jon Vii - Raha
Se on kato toi raha ku ei tuu noita levyjä enää ostettua kotiin ;D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jon Vii - Raha 26.12.2013

Jon Vii - Raha
Raksa-alalla ite joten kyl! Mielellään olisin tän koneellekki ladannu. Periaatteessa aika perus lyrikkaa ja ei mitään erityisin koukkuja mutta täyttä asiaa joten ei voi pahemmin valittaa. Biitti sopii yllättävän hyvin tähän. Kertsissä varsinki ja siihen on kiteytetty koko biisi aika hyvin. Harrastan liian vähän levyjen ostamista nykyään joten sinällään harmittaa et tää hyvä biisi jää varmaan yhen kerran kuunteluun vaikka se vois soida soittolistassa useemminkin. Silti yhtään vähättelemättä loisto biisi kun pari kertaa kuunteli ja mielellään ootan levyn sämpleriä kuunneltavaks.

Kommentti kappaleesta Kuuntele seksikäs-suklaa - vaellusmatka - Seksikäs-Suklaa- Vaellusmatka 08.10.2013

seksikäs-suklaa - vaellusmatka - Seksikäs-Suklaa- Vaellusmatka
Tässä on ihan hyvä idea mutta toteutus varsinki kertsissä ontuu. Tossa on tavoteltu varmaankin sellasta tarttuvaa huuukkia joka on letkee ja rento. Nyt se kuulostaa enempi sellaselle kiirreessä vedetylle pätkälle josta puuttuu tarkkuus ja taito. Ota hyvä jäbä hitaampia biittejä aluks ja koita saada sun sanatarkkuus kohilleen niin et vedät onbeattiin noi. Sen jälkee vedät just noita samoja settejä. Sulla on kuitenki ihan hauskoja juttuja noissa. Pikkuse ehkä menee sinne musta barbaari linjalle mut kehitä siitä joku oma tyyli. Ei paha, ei paha. JOtenki tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele seksikäs-suklaa - vaellusmatka - Seksikäs-Suklaa- kuka pelkää mustamiestä 08.10.2013

seksikäs-suklaa - vaellusmatka - Seksikäs-Suklaa- kuka pelkää mustamiestä
Mut kato Musta Barbaari tekee sen niin. Koko setti perustuu siihen plus vähän bodataan siinä sivussa. Onhan se viihdettä. Veikkaan et tässä mennään vähän siinä jalanjäljillä. Ei mitenkään kovin erilaista kun tätä on käytetty nyt jo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAKIN - kaamosta 27.08.2013

AAKIN - kaamosta
Loistava! Biitti tosiaan vähän erilaista kun mitä on nykyään tottunu suureltaosin kuuntelemaan. Ehkä toi syna ihan pikkusen liian kovalla ottaen huomioon räppien volan ja rummut. Räpit on joka verseessä kyllä huhhuh hyvät! Kertsi ehkä tän biisin ainoo miinus. Aika syvällistä settiä muuten mut kertsi vaikuttaa vähän vaan heitetylle. Jotai siihen olis kaivannu lisää. Pari kertaa ku tän kuuntelee toi syna alkaa myös ärsyttää ku niin etualalla. Menee lataukseen kyllä ja soittolistalle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirka Rapitzin (MUUT BIIISIT) - Minnalle 16.07.2013

Kirka Rapitzin (MUUT BIIISIT) - Minnalle
No okei alkuspiikin kohdalla meinasin jo skipata koko biisin ;D Onneks kuuntelin pidemmälle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirka Rapitzin (MUUT BIIISIT) - Minnalle 16.07.2013

Kirka Rapitzin (MUUT BIIISIT) - Minnalle
Yks parhaista mitä ot koskaan tehny! Huomaa että teksti tulee sydämestä ja aitoo. Ei mitään liikaa yrittämistä tai väkisin väännettyjä läppiä. Rehtiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Pasi - Jezpan kespa 02.07.2013

Mc Pasi - Jezpan kespa
Oot mun idoli!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream. - Unelma 24.06.2013

Dream. - Unelma
Yks mikä häiritsee on se että biisi vähän katkeilee kun tulee taukoja välillä. Ihan kun sanottava loppuis kesken ja biisiä koitetaan vaan venyttää. Kaikki ei myöskää rimmaa mut sekin on suhteellista kuka tekee mitenkin ja mistä tykkää. Aika hajanainen biisi ja en huomaa kertsiä missään ellen nyt sitten kuuntele todella tarkkaan. Itseasiassa en ole varma onko sanat vaan loppuneet kesken joten toistat jotain kohtaa useemman kerran vai onko se kertsi. Lyhyesti sekava ja keskeneräisen olonen biisi. Positiivista se et oot ton ikänen joten sulla on aika akehittyä vielä kuin paljon vaan. Toiseks sä oot perusidean tajunnu hito hyvin ja äänes on jotenki miellyttävä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Piru 04.06.2013

Toni Pandora - Piru
Biitti pikkusen liia kovalla raitoihin nähden. Lyrikat jäi vähän kakkoseks.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Avain menestykseen 15.05.2013

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Avain menestykseen
Kertsi on ihan loistava ja tykkään siitä mut sit taas muu osa biisiä on vähän köykänen. Tulee ku muropaketista toi ääni eli aika törkeen huono laatu. Toiseks noissa räpeissä olis ollu lyrikan puolesta paaaljon kehitettävän varaa. Elikkä olis saanu pienellä hionnalla oikeesti toimimaan. Muuten oikeen kiva ja lepposa biisi mut vähän kärsii hionnan puutteesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lusi-Masan Kaatis - Tajunnan virta (demo) 11.01.2013

Lusi-Masan Kaatis - Tajunnan virta (demo)
On sessari jossa lyrikat on jääny ihan liian pienelle. Kivaa olis kuullakkin mistä räbäät ja laulat. Muuten kuulostaa hyvälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele IPSM - IsoPaha SusiMies - Etelän Pellet 14.12.2012

IPSM - IsoPaha SusiMies - Etelän Pellet
Ei stana tää on edelleen vaan niin kova styge! =D Jos jossain on asennetta ni tässä. Muuten en oo nykystä tuotantoo ehkä enää niin fiilannu koska tuntuu et tyyli alkaa toistaa itteesä mutta näitä kun kuuntelee sieltä täältä niin toimii edelleen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Nadiz - Tuokaa juomaa pt2 ft.Miro C 15.11.2012

MC Nadiz - Tuokaa juomaa pt2 ft.Miro C
Aika ykstoikkonen alko olla tuossa loppupuolella. Äänessä ei oikeen mitään vaihteluja vaan tuntu et oli vedetty vaan putkeen. Sanatki jotenki alko jo hävitä jossai vaiheessa ku soi vaan toi perus kommpi ja näin. Ei oikeen uponnu tää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Usko, Toivo, Rakkaus feat.Marica 15.11.2012

Mc Mane - Usko, Toivo, Rakkaus feat.Marica
Niin ja siitä kertsistä ni sopii täydellisesti. Miksauksen ansiosta vielä paremmin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Usko, Toivo, Rakkaus feat.Marica 15.11.2012

Mc Mane - Usko, Toivo, Rakkaus feat.Marica
Positiivinen ylläri tälleen pitkästäaikaa. Biittiä myöten melko täydellinen suoritus. En oo mikään erityisen fani mutta hyvä biisi on aina hyvä biisi =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lotus - Ainoo (lahja kullalle) 07.11.2012

Lotus - Ainoo (lahja kullalle)
Tännekkin tää sama kun tuonne foorumin puolelle: Kyllä sanoisin että kaunis biisi. En mä nyt tiedä mistään laulusta vaan enempikin rytmillistä hieman melodista räppiä. Ihan kiva yhdistelmä kuitenkin. Tai oli siellä jokunen kohta josta vois jo lauluna puhua. Miellyttävää kuunneltavaa kyllä. Lyrikat nyt oli sellasta rakkaushömppää joka on aina hek koht eikä sitä voi oikeen arvostella. Ehkä riimien teknisyyttää ja muutenki mut eiiih jaksa mennä sellasiin. Elikkä hyvä biisi vois melkein heittää kybän..melkein.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jon Vii (vanhat) - Euron Kuva 26.10.2012

Jon Vii (vanhat) - Euron Kuva
Kertsi olis saanut pikkusen enempi erottua verseistä. Joko miksauksen johdosta tai sitten muuta jotain siihen lisää. Nyt jos ei kauheen tarkkaan kuuntele niin koko pötköö vaan. Tietty sit kun rupee keskittymään ja kuntelee tarkkaan sanoja ni sen hogaa. Mut tosiaan tohon olis voinu jotaki kehittää lisää et se korostais sitä. vaikka ihan pelkät massiivisemmat tuplat. Muutapa tästä ei oo huonoo sanottavaa. Lyrikat hyvät ja asiaa. Perus jee biisi. Biitti sopii lyrikoihin lyrikat biittiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Final Fantasy VII (yliztys) 24.10.2012

Toni Pandora - Final Fantasy VII (yliztys)
Iha jotakin muuta mitä olin kuvitellu. Siis positiivisella tavalla lähinnä. Eka ku biitti lähti olin et hehe mikä läppä mut kun kuuntelin pidemmälle niin ihan loisto. Jotain tämmöstä vois sulta odottaakkin. Eli aihe kun aihe niin tipahtaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beats By Biittimaakari - Fantasy 21.10.2012

Beats By Biittimaakari - Fantasy
Vähän särkee kyllä. Muuten kuulostaa kivalle. Tollanne aika massiivinen ja melankolinen. NImensä mukainen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RvR - VEK & RvR - Usko unelmiin 21.10.2012

RvR - VEK & RvR - Usko unelmiin
Kertsissä hyvä idea ja miksaus toimii siinä. Hyvä tolleen kun on reverbiä laitettu tarpeeks. Sopii muuten hyvin myös biitin kanssa koska se on tollanne ihan pikkusen livenä soitetun kuulonen. Ehkä ei nyt ihan mee nuotilleen ja muitaki epäpuhtauksia on mut sellasia nyt tulee välillä. Idea kuiteskin niin hyvä et pointsit siitä. Kummanki verseet kuulostaa hyvälle. Jotenki sopii hyvin teidän äänet yhteen. Muutenki toimi hyvin. Toi C-osa tuolla lopussa jossa vähän soololaulua niin pikkusen ehkä liina kovalla verrattuna muuhun. Ei sekään ihan nuotilleen mene mutta silti kuulee et ihan hyvä lauluääni siellä on taustalla. Idea toimii edelleen vaikka ei ihan 100%puhtaasti mene. Ei siis pilaa mitään tai ärsytä. Enempi vaan huomio kun mainitsen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TheJesperi - Työttömän arki 21.10.2012

TheJesperi - Työttömän arki
Aihe hyvä ja hauskalla tavalla heitetty vaikka sileen vakava aihe. Oot saanu tästä sellasen lepposan. Tuosta sun artikulaatiosta vaan sen verran että sä vedät nopeesti tässäkin ja lyritsit on hyvät mut vähän puuroks menee välillä. En ota selvää johtuuko just tässä biisissä siitä että sulla on kai tuplaraita tuossa että se toinen sotkee vähän. Mut oon huomannu et kun menee nopeeks toi veto niin helposti se sit menee epäselväks. En sano etteikö selvää sais mutta hankalammin kuunneltamissa. Toinen huomio jonka tein oli et sun voksut on aika kovalla monesti niin että midisti särkee. Koitas upottaa niitä sinne biittiin silleen et ne ei oo etualalla koko ajan. Miksauksissa vois ehkä pikkusen pehmentää tota ääntä. Vähän diskantisti tule välillä. Ei pahemmin valitettavaa enempi vaan pikkusia huomautuksia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TheJesperi - 5KYT6 21.10.2012

TheJesperi - 5KYT6
Lyriikka puoli sulla on kunnossa ja kikkailut onnistuu helposti. Voit heitellä melkeen mitä vaan ja saat sen toimimaan kuten huomaa ylemmästäkin biisistä. Tässä biisissä tarkotettukin varmaan vähän hajanaiseks tää ettei ole vaan yhtä aihetta vaa vaihtuu koko ajan. Hyvä hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele GeebeeOfficial Ensimmäiset (2012-2014) - Vuodet Vierii 13.10.2012

GeebeeOfficial Ensimmäiset (2012-2014) - Vuodet Vierii
Sulla on ihan hauska ääni vaikka siitä kuuleeki että oot vielä nuori. Vähän epävarmuutta kuuluu räppien takaa. Vaikka tyyli olis rento niinkun sulla niin äänenkäyttöö pitäs ehkä treenaa vielä. Sillee et uskallat vetää tunteella. Se kehittyy ajan mittaa sitte samalla kun ääneski. Lyriikat on kivat ja osaat sen kirjottamis puolen kyllä. Tässä kertsi kuulostaa aika hyvälle. Tollane huoleton.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä 09.10.2012

Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä
Uhhuh. Aiiika kova! Noh, eikait tässä nyt muutakaan osaa oikeen sanoo oli sen verta hyvin vedetty kaikiltaosin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raaka-Aino - Kyl tää täst 05.10.2012

Raaka-Aino - Kyl tää täst
"virolaisten ja saamelaisten fuusio" Ihan vaan vedenkieltä http://urbaanisanakirj... biitti ja muutenki lepposa. Toimii tietyssä olotilassa oikein hyvin. Sellanen leijaileva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirka Rapitzin - Omaelämäkerta Feat.Sarkastinen (Tuot.Life and Death Productions) 26.09.2012

Kirka Rapitzin - Omaelämäkerta Feat.Sarkastinen (Tuot.Life and Death Productions)
Loistavahan seon ei sille voi mitttää. Ei mitään kritisoitavaa oikeestaan joten tää kommentti jää nyt onlineriks.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oxxygen - Oxxygen - Feel The Melody 26.09.2012

Oxxygen - Oxxygen - Feel The Melody
Lisään vielä että soittolistalle päätyy ehdottomasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oxxygen - Oxxygen - Feel The Melody 26.09.2012

Oxxygen - Oxxygen - Feel The Melody
Ite oon suuri trancen ystävä ja tämä biisi tietysti kaikkine trancen elementteineen uppos oikeen hyvin. Sellanen perus trancelle tyypilline rakenne ja äänimaailma. Monipuolisuuttakin löyty ja kohta 02:37 lähtevä kohta oli yks lemppareista. Hyvää työtä! Clubriders - Move your hands up? =D Aika paljon oli viitteitä myös muihin biiseihin esim melodioissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VahvaSound - Täydellinen Päivä 10.09.2012

VahvaSound - Täydellinen Päivä
Tää on itseasiassa aika loistava. Harmi kun ei voi ladata koska vois kuunnella useemminkin. Täältä tuskin jaksaa käydä aina soittamassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jon Vii (vanhat) - Jon Vii, Komaveli & Rakis34 - Ennen Mikkikoppii 10.09.2012

Jon Vii (vanhat) - Jon Vii, Komaveli & Rakis34 - Ennen Mikkikoppii
Kertsiin olis tosiaan voinu jotain vielä laittaa lisää. Tehostaa sitä jotenkin. Pohja toss on hyvä mut pikkuse lisää niin erottus paremmin. Aihe josta tehty monta monta biisiä ja tässä vaiheessa jos niistä meinaa erottua pitää se tehä joko helvetin hyvin tai jotain erilaista. Tää on ihan perus koska se uuden tuominen tähän on haastavaa. Silleen ihan jees nyt. Kukaan ei erityisemmin erottunut toisesta taidoilla joka on sinänsä aika hyvä homma jotta biisi pysyy kasassa. En siis sano että taitoa ei ollut vaan kukaan ei ollut kirkkaasti parempi kun toinen. Kelpo paketti siispä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirka Rapitzin (MUUT BIIISIT) - Älä Tähän Sekota Rakkautta 23.08.2012

Kirka Rapitzin (MUUT BIIISIT) - Älä Tähän Sekota Rakkautta
Kaunista..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Juhana - Naiset ovat maailmani 20.08.2012

Mc Juhana - Naiset ovat maailmani
Tässä ontuu useempikin asia. -Toi "distortion" efekti ei ehkä oo tonne mikään paras ratkasu jä häiritsee. -flow on sinänsä aika olematon ja koska toi komppi on tollanen niin siihen on suht helppo vetää eikä se vaadi hirveitä skilssejä. -kappale junnaa alusta loppuun ja biitti alkaa ottaa päähän josain vaiheessa. -aihe on aika..noh. naiset on ihania ei siinä. Jos jotakin hyvää pitää tästä repiä niin sun lauluääni saattas vaikka ollakkin ihan hyvä. Miksausta ja harjottelua niin tuokin kertsi olis voinu olla ihan eri tasoa. Biisi ei ole ihan toivoton mutta tämmöstä purkkapoppiräppiä on välillä aika korvia raastavaa kuunnella. Pakko vielä mainita että kun biisiä kuuntelee ja sen jälkeen kattoo tota sun kuvaas tossa niin tulee eka sellanen et wattafak. Odotin sellasta playerin näköstä lökäpöksyä trendi aurinkolaseissa jne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirka Rapitzin (MUUT BIIISIT) - Erilainen Rakkaustarina (Demo) 25.06.2012

Kirka Rapitzin (MUUT BIIISIT) - Erilainen Rakkaustarina (Demo)
Eikääää oikeesti!!?? =D Toi alkuha oli ihan loistava. Loppu oli vähän puuroo ja sellasta että meni vähän hissimusana taustana mut hyvä veto alkuineen kaikkineen silti. Volat ei tosiaan ehkä kohillaan mut idea tuli selväks ja toimi. HOh.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikael Aito - & Frank Lukas , M.L - Kesä Alkaa 06.06.2012

Mikael  Aito - & Frank Lukas , M.L - Kesä Alkaa
Kertsi on kyllä mukavan rento. Kesäbiiseissä on aina se hyvä puoli et kertsiin voi laulaa melkee mitä vaan ja se on silti chilliä jos sen vaan tekee hyvin. Tässäki ihan vaan perusrentoilua ja se toimii heti. Hyvin vedetty. Tykkään myös räppiosuuksista ja ne on vedetty rauhalliseen tyyliin mut silti menevästi. Tykkään äänistä ne miellyttää korvaa. Biitti jäi ehkä midisti taustalle kun se on niin yksinkertanen et olis voinu vähän laittaa volaa. Toisaalta toi skitta on rumpuihi verrattuna aika hiöjasella ite biitissäki et ehkä se vaan toimii näin paremmin. Jää enempi huomio sit räppeihi. Ei tästä voi kun sanoo et "on se mahtavaa". Elikkä tiputan kybän ihan huoletta. OOtan et pääsee itekki heittää kesäbiisin koska kesä ei oo mitään ilman kesäbiisejä ja jos ne tekee niinku tää niin kelpaa kuunnella. Lataan koneelle et voin ehkä jopa soittaa blasterista ku chillin tuolla ulkosalla ;P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirka Rapitzin (MUUT BIIISIT) - Siivousbiisi Feat.Dj Preal (Tuot.Kirka Rapitzin Beats) 15.04.2012

Kirka Rapitzin (MUUT BIIISIT) - Siivousbiisi Feat.Dj Preal (Tuot.Kirka Rapitzin Beats)
Hahaa. Melankoliseen peruspaskaelämään pientä iloo tuo nää =D Biitti itessään jo aiheuttaa hauskuutusra. Jos haluu vetää vitsiks niin tehkää se tähän tyyliin tai jättäkää tekemättä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirka Rapitzin (MUUT BIIISIT) - Henkinen Kidutus (Tuot.JerePee Beats) 23.03.2012

Kirka Rapitzin (MUUT BIIISIT) - Henkinen Kidutus (Tuot.JerePee Beats)
Aluks kuuntelin että ei ihan toimi. Mitä pidemmälle biisi eteni sitä syvemmälle pääsin tähän sisään ja olin loppuun asti tiukasti kiinni tässä. Ehkä toi alkuspiikki oli se joka ei eka oikeen uponnu mut sit jo loppuspiikin kohalla pystyin kyllä samaistuu tunteeseen. Biitti oli aluks liia yksinkertanen ja tyhjän kuulonen mut ei tähän biisiin sen vahvempaa biittiä olis tarttenukkaan koska lyriikka oli niin suuressa osassa tätä. Elikkä ihan hyvä et oli jätetty tgekstille tilaa. Yhteenvetona lyrikaltaan aika suora ja yksinkertanen veto todellisista tunteitsta. Ei mitään kikkailuja tai kuuntelijaystävällisyyttä vaan täyttä tunnetta. Propsit siitä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Tyhjää täynnä 29.02.2012

MikeOne - Tyhjää täynnä
"Sessarissa" lyriikka on suuressa osassa ja tässä se toimi. Ne on ne taidot kato.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Ei munaa eikä Miestä 29.02.2012

MikeOne - Ei munaa eikä Miestä
Biisissä taidettiin puhua jotaki ferrarista ja tätä vois verrata siihen kyllä. Alko..sitte tapahtu jotaki ja sit se loppu yhtä nopeesti ja käteen jäi vaan nopeussakko. Sanat uppos biittiin ja siitä miiiiiiinus mixaajalle. Periaatteesa pilas tän sanoman joka jäi melkeen huomaamatta mut sit kertsistä päättelin.

Ei ehkä paras biisi moneltakaan kantilta. Joku jippo puuttu. Siks vaan peräänkuulutan sitä niin kovasti koska sun biiseissä yleensä on jotaki mikä nostattaa. Olisko sit ollu biittii...ehkä sanat..miksaus..emt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ooppera - Ikis ft. Ooppera - Ajatusmaailma 23.02.2012

Ooppera - Ikis ft. Ooppera - Ajatusmaailma
Joko tässä pitää rupee treffejä järkkää alempana kirjoittaneelle? =D Joo kyllä on hyvä biisi ja useesti näissä introissa epäonnistutaan ja pilataan koko biisi mut toi oli aitoo. Ei mitään "jea oujee joujou"-paskaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Tapez Productions - Lesson of Life 15.02.2012

Tapez Productions - Tapez Productions - Lesson of Life
Täähän on ihan loistava. Sämplen tunnistaa juuri ja juuri. Hienosti oot näinkin tunnetusta sämplepätkästä saanu omanlaisen ja lopulta jos originaali biisiä ei oo koskaan kuullu ei sitä edes erota. Muutenkin näitte biittien "henki" on sellanen että korva ja sielu lepää kuunnellessa. Kyl!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Ronnie`s Story & Emppu Music - Mä Näen 13.02.2012

MIELOIN - Ronnie`s Story & Emppu Music - Mä Näen
Meinasin kirjottaa jotakin mut huomasin et janppa- oliki kirjottanu jo sen mitä ite meinasin. Elikkä komppaan täysin. Tässä sit vielä mun omia mielipiteitä joita ei ole tarkotettu haukkumiseks vaan kritiikiks: Lisään vielä et tuolla teksteissä lukee että ette tee niinkään soolobiisejä enää vaan yhteistyöbiisejä mut yhen asian huomasin josta huomautan. Mietin et kumpi räbäs eka tuolla tyylillä millä te nyt räbäätte kumpikin niin että melkeen kun yks vetäs koko biisin mut vähän eri äänellä eikä sekään nyt niin pahasti eroo. Samaan tyyliin jaksotettu räpit ja vedetty vähän "huutamalla". Biisi hyökkää silmille/korville useesti kun seon tollasta tykitystä koko ajan. Tää kyllä sopii tietynlaiseen tyyliin jossa hiukka uhotaan tai arvostellaan mut monesti tollasiin rauhallisempiin ja synkempiin joissa pitäs olla herkkyyttä menee vähän yli. Taidostahan ei ole puutetta sitä en sano vaan ehkä enempikin tyylistä joka itseeni ei uppoa ihan täysin. Kyllä tätä tietynlaisessa mielentilassa ja fiiliksessä kuuntelee mut pieninä annoksina. Taitoa ja kokemusta löytyy se kuuluu kyllä siltikin sekä lyrikoissa että tuossa räppien vedossa. Siitä isot pisteet.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Viimeiseen asti ( Clip) 31.12.2011

Dedi-B - Viimeiseen asti ( Clip)
Jos äänessä on joku efekti niin ota se verseestä pois. Joissakin sanoissa se vois olla tehosteena kylläkin. En tiiä onko se tää biitti vaan mikä kuulosta sille vai onko siinä joku.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Menettäneille 25.12.2011

MikeOne - Menettäneille
Angstiakin on hyvä olla välillä ettei mee turhan kevyeks. Sitä kun elämässä kuitenkin on vaikka sen koittaan piilottaa koneen uumeniin taikka pöytälaatikkoon. Saati mieleen. Verseet aika perus mut kertsi on tässä hyvä. Niin mielummin et verseet okei ja kertsi sit se kohokohta. Tykkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirka Rapitzin (MUUT BIIISIT) - Mansesteri - Pelimiehet Feat.Kirka Rapitzin & Katya (Tuot.Life and Death Productions) 25.12.2011

Kirka Rapitzin (MUUT BIIISIT) - Mansesteri - Pelimiehet Feat.Kirka Rapitzin & Katya (Tuot.Life and Death Productions)
Älä pidä rahaa kädessä niin ne ei mee koneeseen. Laita pelirajotus Veikkaus.fi sivulle. Mua auttanu hurjasti =D No joo vakavastiotettava aihe ei passaa vinoilla kun itekkin kokenu vähän jokaista noista verseistä. Ymmärrän mistä puhutaan. Elämästä, pelaamisesta ja rahasta. Hyvä biisi. Mukavaa kuulla tuollasta nopeeta räbää hitaaseen biittiin. Vaatii taitoo et sen saa kuulostaa hyvälle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viviana - Comeetta Ft. Viviana - Niin kauan 17.11.2011

Viviana - Comeetta Ft. Viviana - Niin kauan
Ahaa tää oot sä! =)) Siis kun tää biisi soinu useesti mut jääny vaiheeseen tulla ettii et onko sulla biisejä täällä. No tulipahan seki nyt tehtyä. Paras kohta biisiä on kun laulatte yhteen tossa kertsissä. Kaks kaunista ääntä yhteen. Johtuipa sit miksauksesta tai taidosta niin tää kuulostaa hyvälle. Elikkä zekkaan nää loputkin biisit joissa laulat siitähän sen kuulee. Loistava biisi kummaltakin osaa ja yks niistä jotka mun ämppärissä soinu pidemmänkin aikaa aikoinaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dysteri - Dysteri ft Valveuni - Lepää rauhassa 07.11.2011

Dysteri - Dysteri ft Valveuni - Lepää rauhassa
Kertsissä ajattelin eka olevan jostaki biisistä sämplätty lauluosuus. Oli sen verta hyvnkuulonen että propsit vaan siitä. Muhun uppoo nää melankoliset biisit aina kaikista eniten olipa sit millanen fiilis tahansa. Ei aina jaksa kuunnella teknoräppiä. Kaunis kappale kaikinpuolin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MeluAste - Kasvua 15.10.2011

MeluAste - Kasvua
Kertsistä paljon plussaa se on ehottomasti tän biisin paras kohta. Tää on just sellanen joka jää päähän soimaan ja se ei haittaa yhtään. Mut onks tässä nyt vähän huono äänenlaatu. (joo laatu kommentti tiiän mut ei aina voi voittaa)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salos-Show - Mä niin lovetan sua Feat.Sarkastinen 13.10.2011

Salos-Show - Mä niin lovetan sua Feat.Sarkastinen
"Mä niiiiin lopetan sua". Piti kuunnella pari kertaa uusiks kovemmalla volalla niin pääsin jyvälle =D Hyyi miten kliseistä skeidaa mut hei kyl jäbätki saa herkistellä eikö?

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Katukuvii 03.10.2011

MikeOne - Katukuvii
Kuuntelin et kuulostaapas tutulle. Sit äkkäsin et kuulostat tässä ihan villegallelle =D Niin ääni kun räbätyylikin. Identtiset. Bitti ja biisin tyyli/aihe vaan erilaista. En tiiät ootko ite huomannu vai kuulenko mä tän jotenkin erilailla. Mut biisihän oli sit ihan loistava. Tää lähtee kyllä lataukseen. Kehitystä on havaittavissa taas ihan hirveen PALJON. Ootan vaan et koska saavutat sellasen huipun. Tosin aina voi oppia uutta ja niin kannattaakin. Mut kuten sanoin niin aivan mahtava biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirka Rapitzin - Päätepysäkillä (Tuot. Life and Death Productions) 27.09.2011

Kirka Rapitzin - Päätepysäkillä (Tuot. Life and Death Productions)
Sähän vedät nykyään jo hyvin. Kuuntelin joitaki sun vanhempia biisejä yks päivä koneelta kun arkistoista löyty ja huomattavaa edistystä tapahtunu. Sun räbä on nykyään sellasta yhtenäistä eikä oo enää sellasia outoja taukoja jotka rikkoo lainit. Biisit oli myös ehkä vähän hätäsesti kyhättyjä ja ajatus vähän hukassa. Älä ota tätä nyt pahalla vaan enempikin niin et oon kiinnittäny huomioo siihe et sun matsku on oikeesti aika jees nykyää. Tämmönen vähän normista tyylistä poikkeeva ja herkkä biisi sopi sulle kanssa vedettäväks. Hyvää jälkee. Joku tosin tais jo mainita et vähän diskanttinen äänenlaatu mut se taiskin oll ainoo prannettava asia tässä. Kyllä tästä nyt pitää täydet pudottaa ku lyriikka ja biitti osu nappiin ja vielä hienosti vedetty. Nice work dude =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Elämä on unelma 05.09.2011

Toni Pandora - Elämä on unelma
Kertsiin olisit voinu jotakin vähän huudella. Tosin tässä on sisältöö kyllä ihan tarpeeks joten toi kertsi ehkä vähän tasapainottaa tätä biisiä. Biitin valmiiks laulettu raita siis ihan oookoo. PIkkuoravat hoitaa hommansa. Volat on kovalla mut tässä tärkeenpää onkin lyriikka joten mielummin näin päin. Kerronnallinen räppi uppoo aina ja tässähän tarinaa piisaa.
10