Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 219 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Cold - Change 12.10.2008

Deep Cold - Change
Hitto että tääki ois kova biisi uudelleentuotettuna. Ei vaa oikee maita uudelleentuottaminen abletonissa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Cold - With Me 15.05.2008

Deep Cold - With Me
Täytyy sanoa, että täyttä kuraa nää Reasonrallit loppujen lopuksi, ku vertaa nykyisiin Abletonbiiseihin :DD

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Sirene (Original Mix) 07.06.2007

Cordis - Sirene (Original Mix)
Hui, taas uus biisi. Hirvee tahti sulla :O Mm, itse biisiin. Alkaa yllätys yllätys kickillä ja "bassolla". Miksaus on taas jees, eikä mitään moitittavaa. Ja yllätys, tuli oikee basso ja haikat mukaan. Mm, mutta tapahtuikin myöhemmin jtn yllättävää. Ei ookkaa ihan perus sointukierto. Lainataankin sointuja hieman muusta sävellaijsta? :O Uuh, mielenkiintoista, mut liian Mozart meininkiä mulle. Tietty tää on mahti kun ajattelee sointuja jne, mutta ei ne välttämättä kiksuun sovi? Tuo syna btw tos päällä on cool. Nyt ollaankin suvannossa. Jousimelodia on hieno. Soinnut melko omaperäisiä kiksussa, mutta hieman taas Mozart ainesta ;) Tees hei joskus joku orkesteribiisi? Nyt lähti saha nousemaan. Melko pelottava fiilis. Tosiaankin klassisen musan piirteitä hulluna! Tää on omalla tavallaan melko loistava. Uus genre. Klassinen Trance, hehe :) No nyt alkoi meno, ja ihan hieno meno, kuitenkin peruskiksun elementeillä, mutta soinnut pelastavat biisiä, ja tuovat lisää sitä "omaa juttua" tähän ;) Ei välttämättä massalle uppoais, joten seteissä vois olla aika paha paikka. Mut hyvää työtä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - 4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix) 10.05.2007

Cordis - 4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix)
Kappas, kuinkas ollakkaan. Sahaa biisi täynä ;) Mm, mutta nyt beissi on hieman erillainen, ja olen kuulevinani sid-ääniä tuolla seassa. Tässä on nyt sittenkin jotain uutta. Odotukset ei ollut korkealla. Siis ei laadun tai melodioiden puolesta, vaan lähinnä jonkin uuden puolesta ;) Tämähän on aika loistava itseasiassa. Tulee Aalto - The Flute tuosta suvannosta mieleen. Kaukaisesti, mutta kuitenkin. Tuo melodia on tosi mahtava! Mutta sitten kun alkaa draivi, niin melodia lähteekin sahalla :'( Oisit jatkanut tuolla ujelluksella ;) Mutta, niinkö sulta aina: Rummut on hyvät, eikä tuotannossa ole ongelmia. Miksaus kunnossa, ja masterointikin pelaa. Tää on paras biisi sulta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xspective Sense (Neptunium) - Whisper Of An Angel (Radio Cut)[128kbps] 21.03.2007

Xspective Sense (Neptunium) - Whisper Of An Angel (Radio Cut)[128kbps]
Mm, tää on tää tuleva hitti ;) kitaraa isommalle, ja miksaus kohillee, ymsyms mitä oon msn jo selittäny. nyt 9! ;) (ps. 10 voksujen osalta)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Lust (Original Mix) 05.03.2007

Cordis - Lust (Original Mix)
Alkaa energisesti tuttuun Cordis tyyliin. Mää oon aina tykänny sun rummuista! Nää vaan vetää. Alkaa tuleen Melodic trancen elementtejä. Alkaa heti bassolla ;) Aluksi kuulostaa hieman epävireiseltä, mutta korva tottuu siihen. Filtteröinnissä kenties tapahtuu muutoksia? Efun saattelemana alkaa pienimuotoinen suvanto sahan, ja padien kera. Nyt biisi taas nousee draiviinsa. (tähän väliin miete: Tämä toimis setin lopetusbiisinä loistavasti). Mukavan pehmeät sahat ja haikea melodia ovat loistavia tähän aikaan illasta. Nyt nousee lisä syna. 2:20 tapahtuva nousu on _helvetin loistava_. Juuri loistavan powerinen ja mukaansa tempaava. Alkaa suvanto. Tutut Cordispadit, ja sahat rullaavat eteenpäin. Ja alkaa tämä mitä oon odottanut koko biisin. alkaa piano :) Sitä aina osaa odottaa, en tiedä onko hyvä vai huono, mutta toimii! Nyt nousu takaisin draiviin. tämä tuli ihan liian nopeaa. oilisit saanut jatkaa tuota piano-osuutta pidemmäksi. Ja lisätä vaikka kitaran mukaan ;) Sillain että se soi 2 eri raidalla, molemmat pannattu ihan eripuolille, ja sitten toinen raita soittaa säveliä 64 tai 128 nuotin verran jäljessä, tuloksena hieno stereokuva. Noh, kuitenkin kävi näin. hienot on melodiat pojalla! Nyt alkaakin toinen suvanto. Piano on loistava. Onko sussa kenties pianistin vikaa, kun näin hyvin osaat ohjelmoida ;) Delayta olisin tähän kaivannut lisää. Ja jonkun master raita efun, tjsp kikan tuohon ennenkuin alkaa taas nostatus. Liian suoraviivaista progemiehelle ;) Hallittu nosto taas täyteen draiviin. Tämä on loistava tämä meno! Muistuttaa hieman White Stars projektini kappaletta Frozen Skies :O No mutta, ei kuitenkaan ihan sama ole. Tämä biisi on loistava. Nyt voi vain odottaa hallittua lopetusta. Ja näin tapahtuukin. Ei voi muuta sanoa kuin että 10, vaikka pikku viboja mun korvaan olikin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Ascension (Original Journey) 07.02.2007

Cordis - Ascension (Original Journey)
Tuossahan on jo hyvin arvosteltu miksausta ja masterointia, yms. Ne toimivat, ei mitään moittimista! Sää oot loistava tuottaja, mutta nämä biisit ovat jotenkin aikaansa hieman jäljessä? Eli niinsanotusti se oma "Jokin" ja uniikki soundi ja tyyli puuttuu. En tiedä mistä johtuu, johtuuko itsestä vaiko jostain muusta (tuottajasta?).. Kokeiles joskus jtn kokeilevampaa, eikä tätä perus kiksua ;) Esim vaikka jtn Lange vs Gareth Emeryn tapaista, mutta omalla tyylilläs :) Toisaalta tässä kyllä melodia on omaperäinen. Soinnut kulkevat hienosti, ja melodia poikeeaa alkup. sävellajista. Mutta tyylinä tämä biisi on perus :D Ainoa mistä en pitänyt oli tyylin lisäksi kitarasoundi. Muuten loistokamaa! ^
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Absent Soul 24.02.2007

Distrance - Absent Soul
Menee ehkä enemmän euron puolelle tämä zipale. No mut alku. Alku on erillainen entä yleensä trance viisuissa, mutta ei välttämättä toimi silti tässä. Siihen perään saha, ja rumpuja. En tykkää yhtään nykyisin lyhyistä miksauksista, joten heti tuo syna kajahtaa korviin. Kick on hyvä, mutta muita rumpuja saisi olla rutkasti enemmän, jotta tulisi se maximi draivi. Myöskin kirkkautta sais olla enemmän. Nyt tää tahtoo mennä hieman tasapaksuksi mössöksi. Melodia sinänsä tuolla synalla jees, mut linja on liian perus. Sine on ovela keksintö tuohon. Isommalle, ja sitä vois kehitellä pidemmälle. Nyt tullaankin suvantoon. sahapadi ihan jees, mutta sekin melko perusklise trancessa. Preikki sais olla mun mielestä paljo pidempi, ja nostattavampi. Paljon kikkailuita jne jne ;) Nyt klimaksi. Ei anna semmosta "ahaa" elämystä. Oli niin ennalta arvattava. Yleisesti ottaen biisi on niin kaavamainen kuin mahdollista. Ei sinäsä mitään uniikkia. Miksaus on hieman tukkoinen, ja rumpuja vois tuoda enemmän esille, ja sahaliidissä sais olla enemmän attackia. Efuja biisissä on melko vähän. Niillä saisi sitä "pro" meininkiä enemmän mukaan. Myöskin omat kokeilut ei olisi pahasta. Rikot oman linjas ihan kokonaan, ja teet jotain uutta _omaa_. jotain mitä ei voi ennalta arvata. Näinpä näi tälläkertaa :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele _Mave_ - Orange Plastic 25.07.2006

_Mave_ - Orange Plastic
No rumut vielki pontettoomat, mut enemmän potkua löytyy ku edellisessä. Masterointi tekis terää tälle biisille. Ja kickin vois suoraa vaihtaa ;) No haikat kyl kirkkaammat nyt! Mutta niitä on liian vähän. Bongorytmejä enemmän mukaan! Ja tuo clap heti vaihtoon, ja pieni gate reverb efekti siihen ;) Padit on vieläkin hyvät, mut liian taustalla. Lisää reverbiä ja massiivisuutta. Enemmän esille. Tuo phaser (?) särösynä pärisee ihan hyvin. Mutta sitäkin ois voinu kehitellä hiukan pidemmälle. Synat kuitenkin muilta osin hyvin kuosissa. Ainoa mikä pilaa tunnelmaa on tuo rumpuosasto, ja perus offbeat bassline. Kitarat rokkaa kans taas ihan hyvin. Efektien puute on kyl aika selvä taas. Kuitenkaan ei tää sillai tylsäksi jää, ku kokoajan biisi muttuu. Mut kuitenkin oon niin paljo enemmän progen ja pitkien biisien kuuntelija, että en tykkää kovinpaljoa tällasista lyhyistä miksauksista. on tää kyl paaaaljon parempi kuin edellinen, mutta kuitenkin tässä on nuo rumpu fillit aika kököt. Ei sillai nappaa. Ehkä vähä liian sekavat. Yksinkertainen on nykyään hot ;) Miksaus on kuitenkin muuten ihan kunnossa, mut padi ja main basso on liian hiljaisella. Edelleenkin, loistavia persoonallisia ideoita, mut toteutus ei oo viel 10 luokkaa ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devia - Out Of This World 13.07.2006

Devia - Out Of This World
Alkaa yhtä kivasti kuin ennekin tremolo viuluilla ;) Mutta tämähän on 30sek lyhyempi kuin ensimmäinen? :O Hmm. No meno on ihan kiva, yhtä hyvä kuin ennekin, mut jää nämä kikkailut jotenkin vähäiseksi :P tulee näitä tyhjiä kohtia liikaa mun mielestä, joihin kuuluis efut ;) Kuka muuten laulaa tos alussa naiset vokaalit? Nyt alkaa miehen lauluosuus. Laulaja osaa laulaa! Hyvä ääni mun mielestä. Rummut on mun mielestä jotenkin konemaiset, tai niistä uuppuu se intenssiivisyys. Samoin sähkiksistä. 3:10 kohdassa meno on taas ihan kivaa. Kylhän tää playlistillä menee. Ei paha suoritus edelleenkään, mutta masterointi on jotenkin hääppöistä mielestäni, samoin miksaus. Rumpuihin aluksi kompurat, nii saadaa sitä potkua ;) Samoin sähkikseen bassotaajuuksia. tämä on sellanen 8 1/2 ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xspective Sense (Neptunium) - Symphony 13.07.2006

Xspective Sense (Neptunium) - Symphony
Hmm, en tiiä et mikä siinä on, mut piano kuulostaa elottomalta. Ei oo velocityn vaihteluja. Ois voinu mm alkaa hlijempaa, ja sit pikkuhlijaa nostaa sitä, et kuulostas intenssiivisemmältä :P Ja pianosoundi on muutenkin aika... outo, enkä sillai melodiastakaan diggaa :D Ei siis millään pahalla. Sit jotain kikkauksia oisin toivonnu pianos ;) Jtn pianosooloo tjsp. Ei hetkauttanu tämä :S

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Zapadapa 18.07.2006

Metalshit - Zapadapa
alkaa aika läpästi kitaroiden ja blastbeatin kera :D Helkkari täähä on kova biisi. Zapadapa.... SAnat ei nyt oikee iske, kun en oikee puhu ugumugukieliä ;) Tosiaan läpällä tehty. piriti kivasti, mut ei tää listoille jää. Ei arvosanaa pituuden ja idean takia ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nevada Channels - Lazy Ambassador 17.07.2006

Nevada Channels - Lazy Ambassador
Kyllä, juuri tällaista letkeetä chilliä musaa on kiva kuunnella, samalla kun kavereiden kans kaljaa otetaa. Menee loistavasti taustalla. Mut sit kun alkaa kuunnella tarkemmin, niin Löytyy mukavia melodioitakin, ja mukavia kikkoja. Kitara erityisesti on loistava! Pidän erittäin paljon!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Solace (Original Mix) 05.07.2006

Cordis - Solace (Original Mix)
Nousee ihan kivasti käytiin! Haikat hakkaa, ja kick potkii hyvin. Sitten yhtäkkiä rämähtää jostain tuo pluck esiin. OIs mun mielestä voinu vähän odotaa, mut kaippa tämä näinkin menee. ;) 1:44 on jo ihan hyvä meno päällä, eikä mikään soundi puuroudu sekaan. 2:09 piano on erittäin kaunis. Snarefilli ja lopetus. Tämä toimii! Nyt suvantoon. Tätä odottaa innollaa, kun padi on noin mahtava. Piano muuten ihan siisti, mut kuulu joku (kompressorin?) napina pianon iskuissa? Nyt tulee tuo arpsaha mukaan. 3:48 kohdassa tuo räjähdys on loistava! Nyt odotan kovaa nousua, ja rallattelua. Ja sieltähän se tuleekin! Soinnut on kuitenkin mun mielestä varsin juustoinen ja ylipirteä, ja tuntuu kestävän ikuisuuden ennenkuin sointu vaihtuu. piano kuitenkin pelastaa jonkin verran. Kuitenkin nopeampia sointukäännöksiä! 5:41 ja alkaa lopettelu ekalta kliimaksilta. haikat hakkaa hyvin, mut arpi ois mun puolesta saanu laskea vähän, ja tulla pieni draivaava osio ;) No mut tälläkertaa tuleekin toinen suvanto heti perään. padi ja piano sopivat yhteen ku nyrkki silmään. Just kaunis. Sit taas tulee tuo räjähdys. Tästä sahasta en pidä yhtään :S Jotenkin ponteeton aluksi. Mut meneehän tuo tossa kun tulee taas tuo arp saha, ja piano messiin. ja nousu. Tämä kliimas on paaaaaaljon parempi kuin eka. Rokkaa mun mielesatä paljo parremin ;) Ehkä juuri tämän rauhallisuuden takia, ja nyt piano tulee myöhemmin mukaan. Sopivan pitkä ja loistava kohokohta. Sitten lopetukset ja nyt taas rämähtää haikat percut ja kick rullaamaan. Lopetus on loistava siihen asti kunnes pad tulee jostain syystä taas kehiin :S Ei mun mielestä ois tarvinnut. Toteutus on ammattilaisten tasoa, eikä mitkään soundit tunnu puuroutuvan. Ehkä kick hieman hukkuu, mut ei liian paljoa. Elikkäs miksaus toimii samalla loistavasti. En keksi enää sanottavaa. Melodiat oli loistavat! Ja rummut hyvät. Kaunista melotrancea. Tykkään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xspective Sense (Neptunium) - Internal Galaxy (Original Mix) 02.07.2006

Xspective Sense (Neptunium) - Internal Galaxy (Original Mix)
Lähtee tosi kivasti liikkelle! Potkii hyvin, ja haikat jystää. Efut toimii hyvin. Bassline tulee kehiin. En tykkää olleenkaan ku se vetää noin korkealla tota linjaa, ja tuo pikku "tiputus" aina tahdin lopussa on mun mielestä aika kulunut. Tai ei vaan muhun uppoa :D Tuo pikku arpi joka tulee pienen hetken päästä on ihan kaunis ja delay on kiva ;) Nyt tuli lisää synia kehiin. Mutta nekin katoaa yllättäen tuon delayn mukana :/ Padi kuitenkin rullaa loistavasti. Tähän kohtaan kaipais oikeen matalaa sine-bassoa, ja sitten joku särösydeemi päälle. Nyt tulee suvanto.. Ootan aika paljon suvannolta, ja se alkaa aika hyvin. Padit ja efut rullaa hyvin. Sitten alkaa kick rallattelu. Mielestäni suvanto ois saanu olla instrumentaalisempi, ja nostattavampi. vaikka jotain breakbiittiä ja piano/kitarasooloa, jne ;) vocoder puheetkin ois rokannu. Mutta näin tää jää vähä löysäksi. Sitten alkaa ilmeisesti kliimas. onhan tuo kivaa menoa, mutta jokunen lisäsyna ei olisi pahitteeki. Joku joka vinkuu, ja särisee, ja vetää mahtilinjaa ;) nyt alkaa ilmeisesti lopettelut. Ihan toimivat kikkailut, ja tasapaksu kokonaisuus. Biizi alkoi loistavasti, ja lupasi paljon, mutta kuitenkin loppujenlopuksi jäi joltain osin aika laihaksi :( Mutta. EI ollenkaan paha näinkään ;) Basari sais olla mun mielestä vielä hieman munakkaampi, ja sais potkia enemmän. Basso taajuuksia lisää ;) Sit tuo bassline oli aika kökkö ainakin mun mielestä. Siihen edelleen se sinebasso ja päälle joku säröinstru vetämään samaa linjaa, nii kuulostaa siistiltä! Toteutus on loistava, ja ideakin hyvä. Masterointi kohdillaan, mut miksaus kusee ehkä hieman juuri basarin kohdalta. Biisi on täynä kivoja yksityiskohtia, mutta kuiitenkin lisää sälää kaipaisin. Juuri näitä vinkusyniä, ja ehkä jopa massiivista supersahaa. Asiabiisi kuitenkin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee 04.06.2006

Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee
Alkaa iha jees, mut kitarat tuntuu aikas tietokone ohjelmoiduilta ;) Equu keskitaajuuksia, ja bassotaajuuksia toho puhtaasee kitaraan, ja joku 4-step kaiku :) En oikee oo enää perillä hiphopista, sillä moneen vuoteen kuunnellu, koska ei ole sellasta musiikkia mikä enää uppoais :S Nooh, mut eihä tää paha ole. Rummut on hiukan tylsät, kikkailu ois ollu suotavaa, mm jos kaikka löis 16-osia. Piano on kertsis kaunis <3 Se siis sais olla isommalla. Basson linjakin on vähän eloton, mutta kylhän se jotenni taustalla menee. Johonki väliin ois ollu siisti bassosoolo sillai et basso vetässy korkeelee, ja vääntänyy sooloo siel ;) OIs ollu ûber siisti. Nooh, tätähän se hiphop vissiin on? ;) 9- = 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Cold - Summer 2004 28.04.2006

Deep Cold - Summer 2004
Täähä ownaa iha hyvi ;) Wanhaa soundia, mut toimii silti kohtuu hyvin. elodiat rullaa jne... Kylhä tätä kuuntelee ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TheKnobFani - The Knob - Nemesis LIVE BAR 15 06.07.2006

TheKnobFani - The Knob - Nemesis LIVE BAR 15
Ei helkkari! Loistava intro! Ja biisi rokkaa yhtäpaljo ku "studio"versiokin ;D Eipä tässä moistimista. Loistavaa ja helkkarin taitavaa livesoitantaa. jätkät osaa oikeestikki näköjää soittaa eikä oo koneella editoitu paljoo soundeja! Gratz! Paitsi et 1:44-1:45 kohdassa äänimies kuseehommaansa hieman. Kuuluu ilkee vingahdus, mut se ei oo teidän vika ;) itekki äänimies, et näi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele F.C Bolidi - Olympian = Olutpian 18.07.2006

F.C Bolidi - Olympian = Olutpian
Kiva kitara riffi. Mutta kun sanat tulee kehin, niin vähä alko väkisin naurattamaan :D säkeistön laulu on loistava, mut hieman liian isolla laulu, ja kitarat liian pienellä. Uudelleen miksaaminen olisi paikallaan. Muuten loistava idea, ja sävellys ;) Loistava soitanta on myös kuultavissa :P Eipä tässä mitään muuta mut miksaus kisee niin armottomasti :D 8+ ois.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vico Jaeae - Ample 25.05.2006

Vico Jaeae - Ample
Ai niin, ja lopetus, ihan viimeinen lopetus toimi ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vico Jaeae - Ample 25.05.2006

Vico Jaeae - Ample
hmm, alkaa mukavalla basari, bongo/gonga melodialla, mutta jää aika laihaksi sekin linja, kun mukaan tulee joku reverb hässäkkä. Ois voinu vähä jatkaa kikkailua tuon bongo rytmin kans. Sellasia mukavia 32 osia sinne sekaan ;) Nyt tulee joku synan poikanen. Ihan kiva taustalla. Mutta tuossa 0:47 kohdassa tulee main basso peliin? Alkaa soida jotenkin epävireisesti, ja aika puuroa on vain. Ei iske laiha pad soundi, eikä tylsät haikat enää. Biisi kehittyy vähitellen, mutta ilman minkäänlaisia efuja, ja kaikki tapahtuu liian nappia painamlla. Mm, haikat kehitty hieman, clap tulee sekaan, ja tuo joku tilutus taustalle yhtäaikaa. Ei tämä näin toimi :/ Eikä se tilumelodiakaan ole mikään kovin nostattava, ja reverbi puurouttaa. Tässäkohdin kick ei tunnu erottuvan. Kuitenkin kohta alkaa tulla lisää kamaa. Jotain uusia synia? ne ovat varsin lupsakoita. Niitä jaksaa kuunnella, mutta tuo tilutus taustalla vetää sitä samaa linjaa. Aika ykstoikkoista ollit tähän asti, valitettavasti. Odotin enemmän Here to Stayn jäljiltä. Nyt biisi laskeutuu suvantoon. Taas loppuu elementit kuin seinään. Paaaaaaljon lisää efuja, niin saadaan hyvä biisi toimimaan. Nyt suvanto. Joku padi rullaa. Sekään ei nostata oikein. Filterillä karsitaan ylä-äänet pois, ja padi vaihtaa linjaa. Tulee aika matala syna mukaan. Delay aiheuttaa sen että äänet soivat pahati päälekäin, ja tuo epävireistyyttä. 5min kohdalla alkaa kuitenkin meininki olla jopa loistava! Mutta sekin ajan myötä lannistuu, kun tylsät haikat, ja bongot vetää taustalla. Nyt kun vielä biisi nousee, ja utlee korkeita särösyniä niin itseasiassa ihan hyvä fiilis. Mutta ei hyvät melodiat paskoja rumpuja pelasta. Anteeksi vain.. Sitten biisi taas alkaa hiljaalleen loppua. Eipä siinä. Sinässään hyvä idea venytetty liian pitkäksi, ja tylsäski. Mutta suvannonjälkeinen huippukohta kieltämättä oli aika hyvä ;) Se pelastaa biisiä aika paljon, mutta uuppuu ne hyvät välirullailut, ja draivit. Tällä saisi sen 7. Mutta jätän numeron antamatta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen 18.07.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen
Alkaa kaikurummuilla, joka kuitenkin kuulostaa ihan puurolta. Rummut ovat konemaiset, mutta niinhän suurin osa mikserissä muutenkin on ;) Kitarat ovat kivat. Laulaja on hyvä säkeessä, mutta kertsi on mielestäni kauhea. Laulu 100x liian kovalla :P Eikä siinä ole sitä menofiilinkiä, ja laulaja laulaa ehkä 24centaskelta ylävireisesti. Pistää korvaan :/ Ehkä oon vaa liian tarkka. Ei napannut kuitenkaan :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - SC2 Hyperspace Lightyears Away 07.03.2006

Mark Vera - SC2 Hyperspace Lightyears Away
Taas tätä loistavaa veraa. Itse olen hurahtanut avaruussynaan totaalisesti. Tämä on niin unelmaa korville. Ei tästä voi muuta kuin nauttia. Soundit ovat hyvät ja puhtaat, melodiat toimii, ja rummut hakkaa hyvin. Masterointi onnistunut, niin myös miksaus. Ei tästä löydä sitten mitään huonoa. 10 päsähti ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele alpha C - Beautiful Illusion (Version 0.5) 06.03.2006

alpha C - Beautiful Illusion (Version 0.5)
Alkaa Liian yksinkertaisesti kickillä ja haikalla joka vetää offbeattia. Sitten heti tuleekin mukaan pad, jonka mukana bassline. Bassline on varsin tökerö, etten sanoisi. Ja soundikin on liian pehmeä ja tuollainen matala. Liian vähän viety eteenpäin. Padi vetää ihan hienoa melodiaa, mutta kaikki tapahtuu aaaaaivan liian nopeasti. Sitten tulee mukaan pieni suvanto josta nousee mukaan hieno arp syna, muttakun kuuleekin että se onkin biisin päämelodia. Hieno melodia sinänsä, mutta alkoi aivan liian bliisusti. Kaikki tässä biisissä tapahtuu liian nopeasti. Lisää kikkailuja! Lisää "säätöjä" :) Omaperäisyyttäkään ei kovinpaljoa ole. Padi on ainoa hieno omaperäinen säätö minkä kuulen biisissä. Soundit ovat kuitenkin yleensäottaen ihan hyvät, lukuun ottamatta bassoa. Basso pilaa biisin, varsinkin 3:01 alkavassa breikkikohdassa. Ei pelaa yhtään, ainakaan minun korvaan. Onneksi tuo hieno padi oli tuossa päällä ;) Sitten rumpu ja efektiostastolle. Rummut olivat erittäin laihat, ja yksinkertaiset! Enemmän haikkoja, sheikkereitä, rytmejä, percussioneita. Kaikkea sinne lisää, ja volaa mukaan ;) nyt rummut jäävät liian taka-alalle. Ei edes kick potki tarpeeksi lujaa. Ja sitten efut, niitä ei ole juuri ollenkaan. Niitä paaaljon lisää, ja erikoisia, siistejä efektejä nimenomaa ;) ne saa kappaleeseen tunnelmaa lisää, vaikka tässä sitä kyllä on tuotu kohtuuhyvin melodioilla. Mutta osa niistäkin mielikuvituksettomia. Päämelodia oli kyllä aika nostattava, mut ei ole tarpeeksi "sälää" tuolla rumpuosastolla tukemassa sitä. Lisää pituutta reippaasti, minkä saat sillä että tuot kaikki elementit rauhassa, ilman kiireitä, ja kikkailet taidoillas ;) Kyllähän tämä tästä jos jaksat säätää :) "Paljon varmaan parannettavaa? Mutta varmaan jotain hyvääkin? ;)" Tuo pitää TÄYSIN paikkansa ;) paaaljon on säädettävää, mutta padi oli kieltämättä namu ;) eipä tässä kai muuta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sami Halinen (aka Human Sound) - Starting Over v2 07.03.2006

Sami Halinen (aka Human Sound) - Starting Over v2
Alkuperäistä en ole kommentoinut, mutta kunnellut kyllä. 10 kertaa parempi tämä versio! Soundit ovat loistavia, ja biisi muutenkin helmi. Ainoa mikä pisti korvaan selväsi oli ehkä ihan pikkainen ylikompurointi kuulee tuossa 2:45 alkavassa kohdassa melkohyvin. Kun kick painaa nuo soundit ikäänkuin alas, jotka sen jälkeen pomppaa takaisin ylös. Muuten loistava, mutta ylikompurointi pilaa. 9 tälle ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Masquerade 05.03.2006

Celestial Aeon Project - Masquerade
Alkaa ihan kivasti Pizzicatoilla. pidän erittäin paljo instrumentaali biiseistä. Ovat vain niin loistavia tunnelmakappaileita, ja se tunnelma on tehty ihan pelkästään melodioilla, eikä laululla :P Ja tämä on yksi erittäin loistava tunnelmakappale näin sunnuntai-iltana, kun hiihtoloma kokonaan vielä edessä, ei yhtään lomapäivää mennyt. Loistava. Tämä rauhoittaa hyvin! Melodiat ovat loistavat ja toimivat. Tulee sellainen jonkin fantasiapelin taustamusiikki mieleen, mutta paremmin tuotettuna. Loistava kappale!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Long Live the King 18.07.2006

Celestial Aeon Project - Long Live the King
Haa soundtrack musaa. Kivat jouset, ja soundit muutenkin :P Jotenkin kuulostaa niin Reasonsoundeilta, oonko pahastikkin väärässä? ;) Sävellys on loistava ja touteutus melkein loistoluokkaa, mutta miksaus on hieman vinksallaan. Tuo patarumpu crash läsäytys on ihan liian kovalla. Ei mun mielestä kuulosta hyvältä, kun tuo patafillikin kuului liian taustalta. Mut muultaosin biisi rokkaa ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KUKE - the sun is my life 27.08.2005

KUKE - the sun is my life
Hmm... Oisko se jokin läskimmät rummut, ja mielenkiitoisempi b-line? :) Perus settiä, mutta kyllähän tätä taustalla kuuntelee. Itseään toistaa kyllä aika pahasti. Soundit ovat mukavan pehmeitä, mutta liian laihoja. Osa kuitenkin saakin olla, mutta tarttis myös jtn läskiä kamaa mukaan, että kuulotat kunnon kiksulta ;) Efektit toimivat, niistä ei mitään valittamista. Rummuissa saisi olla enemmän haikkoja, percussioita, ja omaperäisiä rytmejä. Clappia en kuule ollenkaan? Mihin se on jäänyt? ;) No ei sillä niin väliä. Ei minunkaan biiseissä aina ole clappia, muualla, kuin kertosäkeissä. Mutta se kyllä antaisi tässä tapauksessa mukavaa groovia biitille. Melodia on on ihan ok, mutta jotenkin vähän ATC tyylinen tilulilu. Noh kyllähän tämä uppoaa joillekkin ihan varmasti, mutta minulle henk. koht. ei,, mutta ihan asia biisi, kuitenkin liian laihasti toteutettuna. Kyllä sä parempaan pystyt, kun tällaisenki oot saanu aikaan ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vico Jaeae - Here to Stay 23.03.2006

Vico Jaeae - Here to Stay
Aikas loistavaa menoa! Kick potkii hyvin, mutta olisi saanut olla paksumpi, ja enemmän napsua. Perkut toimii hyvin, ja rokkaa kickin matkassa. Efektit hyviä, ja Melodiat toimii. Ei ollenkaan paha! Ainoa, mikä pisti korvaan, oli ehkä iiihan pieni basson epävireisyys(?). Loistavaa progea, ei voi moittiia paljoa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 05.05.2005

.erAze. - Line Of Sight
Ohhoh, kivat kitara kuulostaa olevan. Särötys onnistunut todella loistavasti! Pidän juuri tällaisesta. Laulajakin osaa hommansa loistavasti, soinnutus on myös loistava, ja rummut hienosti tuolla taustalla menevät. Miksaus on kunnossa, ja rakenne perus hyvä. Juuri loistavaa metalia minun makuuni. 9 tästä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tiluvitkutin - Väijynnän maisterit 23.04.2005

Tiluvitkutin - Väijynnän maisterit
Aika kivaa tilutusta :) Säröt tuntuu olevan kohdallaan, ja melodiat toimii myös. Kitaroista ei mitään sanomista. Mutta sitten puolestaan rummut eivät minusta oikein tahdo toimia. Tuntuu kuin ne olisi miksattu liian hiljaiselle. Ne kompuroit, ja laitat sitä voluumia niihin reilummin, niin kyllä alkaa lähtemään ;) Pari kertaa kun kuuntelee, niin alkaa se jalkakin jo vispata mukana ;) Lisää tätä, mutta ei liian hätäisesti...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem) 23.04.2005

Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem)
Hahaha :D Älkää viittikö! Uus Kummeli saapunut! :) Melodia ihan älyttömän naurettava, mutta tämä toimii! Varsinkin parin olut pullon jälkeen, ja kahdenkuukauden historian jakson jälkeen :) Tämä olisi pitänyt saada soittaa historian opelle! Kiitoskia teille! Tämä oli kyllä ihan pakko ladata koneelle ;) Tästä lähtee naurua ja pitkään! Kiitän!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Nothing To Offer 23.04.2005

Sigil - Nothing To Offer
Oih, makea kitara "riffi" alussa. Pidän todella. Särö kuitenkin tuntuu olevan yli ammuttu joissain kohdin, kun kuullostaa että toi olisi kompuroitu littanaksi (mikä kuulostaa hyvältä, eille se sitten joskus satu tulemaan ulos pakkauksesta). Hoksaatteko mitä tarkoitan? Kuitenkin muuten miksaus hoidettu loistavasti! Myöskin melodiat tuntuu toimivan. Pidän tämän tyylin musiikista. Meinaanpa faniksikin liittyä, kun kerran näin loistavaa löytyy täältä pitkään aikaan. Olisi kyllä kympin arvoinen, ellei särö "tulisi ulos paketista" keskenkaiken. Muutes särö on tosiaankin todella loistava, ja riffi on hyvä. Ei voi moittia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 05.05.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Jaaha.. Kitarat hmm.. Laihat. Soinnutus on aikalailla Zen-Cafe tyylistä. En pidä henkilökohtaisesti Zen-Cafesta, enkä myöskään tästä, mutta kyllähän tämä silti menee, mutta ei kyllä jää mun soittolistan ykköseksi pyörimään. Nopeampi kohta onkin sitten jo paremman kuuloinen kohta. Niistä alan jo pitää! Hyvä rumpali ;) Mutta kuintenkin jäi jotain puuttumaan, tai se "jokin" ei iskenyt minuun. Voi johtua siitä, että tässä on kaksi eri elementtiä yhdisetty: toinen, mistä en pidä ja toinen, mistä pidän. Aika tasapaksua minulle. En anna numeroa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Me Käymme Joulun Viettohon 12.12.2004

Fakap - Me Käymme Joulun Viettohon
Aijai :) Aika tykkiä joulumatskua :D No ehkä parhaimpia joululauluja, mitä olen kuullut! Soundit rullaavat ihan hyvin, mutta equutus tuntui jäävän liian vähälle.. Aika tunkkaisia jotkut joiden pitäisi olla kirkkaita. Melodia on hieno, mutta ei ihan jouluista tunnelmaa tunnu löytyvän... Tää kuulostaa liikaa pelkistetyltä kikkeli trancelta. Mut ei se mitään... Kyllä tätä kuuntelee :) Tällä suorituksella saat multa kasin :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele dj redpeak - kontrol the komp 20.10.2004

dj redpeak - kontrol the komp
Ihan ok biisi, mutta toi "pämelodia" oli ihan perseestä... EIkä soundikaan iskenyt. Siis tuo, millä tää biisi heti alkaa. Siellä puolessavälissä olevat synä plucit oli puolestaan makeita. Sahakin näytti olevan, mutta se oli ehdottomasti liian kuiva, ja efuton. Ei niitä perus aaltoja biiseihin tungeta, Tommi.... Siihen, joku massiivinen stereo delay, ja sitten läski largehall reverbi kompuran kans... Sitte tietty equalizatorit, ja tässä tapauksessa REILUSTI VOLUMEA ALEMMAS!!! Muttas ihan hyvähän tämä on... Looppi ei tainnut olla itse tehty? Kuulosti ihan Dance e-Jay 4 rumpu kompilta, ja soinditkin oli sitä luokkaa... Muttas ei kai tässä muuta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SHHOK - Biittisampleri 2004 11.10.2004

SHHOK - Biittisampleri 2004
Loisatvaa Jule... Väitätkö sä muka, että miksaukset kusevat? Sanon sulle suoraan, että haista paska! ;) Sulla on kaikki miksausket todella hyvin onnistuneita! Niin,e ttä mietippäs, mitä oikein sanot, you know =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - &Anni - Kylmä Sydän 10.10.2004

Niina - &Anni - Kylmä Sydän
OIh, kun on helmi!!! Niina soot kyllä todella lahjakas laulaja, eikä Annikaan huono ole. Tausta tuttua Dipparia, soinnut ovat niin eksoottiset, ja inahat! Soundikin niin kirkas, ja laulutkin toimii. Matserointi on myös onnistunut. Sanat myös ovat hyvät. Eipä oikeen mitään muuta snottavaa. Tämä ihan!!!! =) Rispect 4 u!1! ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Cold - Illusions (0.5 version) 18.09.2004

Deep Cold - Illusions (0.5 version)
Joo. No kyllähän tämä on todellakin paremman kuulonen kun on kuunnellut monta kertaa ;)

Alkaa hyvin, mutta niin kuin on jo todettu niin bassot ovat kyllä aivan jossain muuaalla kuin niiden pitäisi olla :) Tykkään noista basson arpeggio nousuista, jotka kuulostaa jotekin darudemaisilta, eikä se ole tälläkertaa huonoasia. Miksaus on edelleen perseestä, ja masterionti on epäonnistunut, enkä itse ole pahemmin kerennyt sitä säätämään, you know... Efut ovat hyvät, varsinkin tuo miehen "hou, hou, hou" örinät. Eikös tuo naisen ääni ole se Doru Malaiyan natural voice? Ainkin mulla löytyy samanlainen. Huippukohta kuitenkin uuppu, ainakin minun mielestä. Liian tasapaksua massaa, vaikkakin hyvä biisi. Pitkää versiota kehiin1 Jotkut äänet ovat todella hyviä, ja kuulostavat ammattimaisilta. Esim liidi oli kivasti phaseroitu. Eikä tuon bassokaan paha ollut. Myöskin padi äänet toimivat. Kokonaisuudessan biisi on jotain 8 1/2, mutta koska tämä on vielä ns. 0.5 versio, niin ei numeroa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - One With Sanctuary (Progate remix) 03.09.2004

Incolumis - One With Sanctuary (Progate remix)
Ui saakeli, kun on erinomaista matskua. Pidin älyttömästi tuossa alussa soivista efuitsta/padeista. Ne olivat niin "ätyteläiset", ja loistavat. Kick potki hyvin, ja draivia löytyi, niin kuin jo sanoitkin. Melodia piipitykset tyoimivat tuolla taustalla, mutteivat olleet liian paljoa esillä ja hyvä niin, ettei biisi muuttuisi missään vaiheessa liian melodiseksi. Noh Sitten tuolla tasutalla urvahteleva beissi sai kyllä pääni halkeamaan. Hyvällä tavalla kuitenkin, sillä se sai kivan rytmikkyyden tuon taustan, ja rumpujen välille. Ei voi muuta sanoa, kuin että loistava remix Progatelta. Lisää tämmöistä, myös Incolumikselta :) 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SHHOK - Lokki 26.08.2004

SHHOK - Lokki
Ihan perseestä :) Paska tunnelma, ja soundi. Ei huippukohtaa yhtään. Pelkkä basso, ja rummut. Iha surkee. Vitun paska! ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solarblaze - Outside 26.08.2004

Solarblaze - Outside
Noh nyt sitten kerkesin kommentoimaan ;D Sori, kun venähti. No tässä samaan aikaan, kun kuuntelen: Biisi alkaa minusta aivan loistavalla pädillä. Pidän siitä aika paljon. Mukaan tuleva basari on aika pehmeä, eikä kyllin napakka, mutta kuitenkin toimii, kun kovalla popittaa :) Mukaan tulevat efut ovat tajuttoman ihania! Ne ovat todellakin minun mieleen. Biisi rakentuu muutenkin aika sopivalla vauhdilla. Tuo "Beep" soundi on luultavasti Riisonin joku rhodes? Basso linja on aika halpa. Ei sitten iske yhtään, vaikka osittan se tuntuu groovaavan hyvinkin. Tuo beep melodia on aika kiva. Tuossa 1:37 kohdassa tuleva suvanto alkaa liian äkkiä. Tuntuu kuin elementit olisivat törmänneet seinään. Taustalla kuulu vähän sen jälkeen filtterin napsahdus? Aika outo piikki tuli siihen. Suhinat, ja naisen "ähinät" toimivat. Mutta sitten tulee mukaan beissi. Se pon edelleenkin halpa, mutta entistä halvempi yksinään. Ihmettelen ettet kuitenkaan viilannyt tätä loppuun asti kunnolla. Sitten tuo "huippukohta" on aika teennäinen. Kuulosta samalta, kuin omat pelleilyt joskus 1/2-vuotta sitten. Pituuskin on aikas lyhyt. Kasin annan, vaikka tässä oli paljon hyvääkin. Ei kuitenkaan huono esitys. kuitenkin vielä olisi kaivannut viilausta ja paremman "huipun". -Senheis quittaa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sami Halinen (aka Human Sound) - Simplified Sounds (Speed Freek remix) 12.08.2004

Sami Halinen (aka Human Sound) - Simplified Sounds (Speed Freek remix)
Uih saadana. Tää on aivan mahtava. Pidän tästä enemmän, kuin Anssin remixistä. Alku on loistava, ja tuolla taustallahan kuuluu yksi alkuperäinenkin bongo. Muutenkin on haikkaloopin soundit kohdillaan, eikä komppikaan ole paha. Kick on aikalailla erinomainen. Minuutin kohdalla on meno jo aika katossa. Pidän soundeista, ja melodiasta. Varsinkin tuo korkealla soiva plucin tapainen piipitys oli loistava. Ja lopetukset suvantokohtaan olivat toimivat. 2:20 kohadda tulevat padit olivat herkuua. Niin myös nuo vokaalitkin. Vokaaleissa reverbi oli suorastaan täydellinen, ja pidin siitä. Vokaaleiden jälkeen tulevasta supersahasta en pitänyt. Osa äänistä soivat todella ontosti keskitaajuudella, eikä kuulosta kivalta subbarilla, kun ujeltaa inhottavastasti. Kuitenkin se "huippukohta" oli ihan kuunneltava. 4:12 kohdassa alkava "jumputus" oli sitä ihanan kuuloista kiksua, josta pidän aivan helvetisti. Meno jatkuu tuonne 5:30 aikaan asti loistavana. Mutt sen jälkeen tulevasta tuosta liidin alkamisesta en pitänyt. Alkoi liian tyhjästä. Kuitenkin siihen sait hyvin kikkailtua tuon toisen huipun. Se olikin sitten jos sitä samaa, mitä edellisessä huippukohdassa oli. Lopettelut ovat niitä originaaleja. Eli tuttuja, ja turvallisia. Tämä oli kyllä paras remixi minkä olen Simplified Sounds biisistä kuullut. Soundit olivat kaikki kohdillaan, ja miksaus kuisissa. Myöskin masterointi oli ok. Mitäpä tässä enää selittelemään. Kokonaisuus loistava. 95/100. Taidan antaa kyllä kympin tälle :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sami Halinen (aka Human Sound) - Simplified Sounds (a98 remix) 10.08.2004

Sami Halinen (aka Human Sound) - Simplified Sounds (a98 remix)
Hmm.. Alkuperäinen on ainakin täällä Mksr:ssä klassikko, saas nähdä tuleeko tästä. No alkaa ihan kivoilla kolinoilla, mutta tuo effecti ei oikein minusta yritäkkään nostaa tunnelmaa. Sen jälkeen tulee lisää haikkoja mukaan, mutta soundit ovat liian kuivia. Revesre crash on aivan liian köyhä, eikä crashissakaan ole kehumista. Tuo bassolinja on jo sitten enemmän nostattava tuon plucin kanssa, mutta ei siltikän nosta kunnolla. Soundit ovat edelleen liina kuivia. Padit ovat jo aika ammattimaisen kuuloisia, mutta eivät pelasta biisiä kuivuudelta. Piano puolestaan on kaunis ja pidän siitä henk. koht. paljon. Sen jälkeen tulee outo arpeggio väkellys, jossa on käytetty luultavasti säröä paljonkin. En ole varma, mutta se kuitenkin on ihan perseestä. Kohdassa 3:15 tuntuu noiden elementtien loppuvan kuin nappia painamalla eikä se ole yyyyhtään hyvä. Efut ovat tollekain liian vaisuja, ja niitä saisi olla enemmän. Jotkut elementit siltikin pelastavat tunnelmaa kuitankin. Esim kohdassa 3:56 alkava pää liidi on mainio, ja toimii vallan mainniosti. Pidän sen, ja pianon yhdistelmästä kovasti. Kohdassa 4:23 oleva nousu nostatti karvat kyllä pystyyn. Oli kerta niin makea, ja toimi hienosti. Kuitenkin se "huippukohta" jäi saamatta. Ei se arpeggio häkellys nostanut taustalla tunnelmaa, eikä edes siinä breikin jälkeen olevassa pienessä hiljaisuudessa. En edelleenkään pidä koko liidistä. Lopetukset puolestaan toimivat. Kokonaisuus vää liian vaisuksi, eikä miellytä ainakaan minua. Elementit olivat osittain liian hajanaisia. Enkä suurimmaksi osaksi, edes pitänyt niistä, lukuunottamatta tuota padia, ja liidiä. Miksaus oli puolestaan kunnossa. Niin myös masterointi. Noh ei tämä minusta ole niin hyvä, kuin alkuperäinen. Se on minusta jo klassikko täällä Mksr:ssä. Dooh, haittaako, jos en anna numeroa?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devia - Things To Remember 15.08.2004

Devia - Things To Remember
Aivan ihanaa deviaa jälleen kerran. Biisi alkaa kivoilla soundeilla, ja melodioilla. Jouset korostavat kovasti tunnelmaa voimakkailla cresendoilla. Piano säestys olisi saanu kuitenkin olla enemmän esillä. Myöskin laulajan ääni. Se tahtoi jädä aikalailla taakse. Sanat ovat ihanat. Myöskin soinnutus on onnistunut. Kohdassa 2:02 oli kiva kohta, mutta sen jälkeen olisin odottanut rumpuja, ja surulista särökitaraa. Jää näin ehkä hiukan liian hitaaksi, tai ponteettomaksi. Rummut, ja kitara kaivataan :) Myöhemmin nekion näytti tulevan mukaan, mutta minusta ehkä hiukan liian myöshään. Miksaus on persellään, kuten jo mainitsin tuon pianon, ja laulajan osalta. Myöskin nuo lopun sähkökitara, ja rummut olivat iikaa taustalla, joten miksaukseen pitäisi panostaa. Muuten aivan loistava biisi. Pidän kovasti! 9 tulee tästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix) 30.07.2004

Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix)
Huh, onpas tämä biisi juustoinen. Noh: Alkaa tuolla hyvällä efulla. Perään tulevat haikat, ja tuo juustoinen pluc syntsa. Haikat toimii, mutta tuo pluci ei toimi, ennen kuin tulee kick, ja 303 (?) "acidi". Sitten meno on jo taas tuttua Fakapia. Ja ns. "vocaalit" on hienoja. itselläni no myös uusimmassa samanmoiset, muitta kuitenkin pitchtatut :) Siis pitchtatut Siinä kesken äänen, eli liu'tan sitä. Kick toimii, niin kuin aina. Ja tuolla taustalla oleva toinenpluc toimii myös. Sitten alkaakin jo tuo suvantokohta pianon saattelemana. Liidi toimii hyvin, mutta saisi olla masiivisuutta enemmän. Tuo hienoa melodiiaa jatkuu tuossa huippukohdassa tuohon pieneen toiseen nostatukseen asti. Sitten jatkuu sama meno. Sitten tuleekin noita hienoja lopetuksia. beissi on aivan mahta, jopa tuossakin kohdin. Sitten tuo pieni breikki, ja avot. Siinä on tuota hienoa menoa lisää, mutta tuo juustoinen pluc ei millään tuollaisissa kohdissa jaksa kiinnostaa. Sitten tuo komppi jatkuu perään. Se on aina yhtä hieno ;) Sitten vielä viimeisen kerran tuo "wwhhooossss" efu, ja biisi loppuu. Taas mainio tekele, mutta tuo juustoinen pluc alkoi väärästä kohtaa, ja loppui hiukan liian myöhään. Siitä tulee kyllä miinusta. Mutta tämäkin loistava tekele. Masterointi on kunnossa, myöskin miksaus. Tämä on tuttua Fakapia. 9 räpsähtää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Riitä En 26.07.2004

Niina - Riitä En
Kiva coveri ainakin, sinisilmä :) Tausta on taattua tavaraa. Dip osaa hommansa. Kuitenkin siinäkin on sellainen pikku viba, että kick ei kuulu tuolta takaa. Muuten kyllä aivan upea tausta. Sanat ovat hienot, mutta kuitenkin tuon kertosäkeen laulu ei iske niin hyvin tällaisessa pop biisissä. Ei ainakaan alussa. Melodia (laulun) on jotenkin aneeminen. No nuo säkeet sitten ovatkin hyvin laulettu :) Niistä pidin eityisesti. Miksaus ei ole nyt niin hyvässä kunnossa, kuin ennen. Niin kuin jo mainitsin kick ei kuulu taustalta. rakenne on hyvä, mutta lopussa tuo lopetus on aika töksähtä. Olisitte hyvällä omallatunnolla venttäneet sitä hieman. Se ei olisi ollut yhtään pahaksi. Tällaisenaan tämä saa ysin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Michael Ridgeisland - First Step (RadioMIX) 07.07.2004

Michael Ridgeisland - First Step (RadioMIX)
No jees. Efectit olivat tosiaan hyviä. Rummut ovat ihan jees, ja komppikin on ihan jees, ja soundit toimii. Miksauskin on hyvin hoidettu, masteroinnista puhumattakaan. Tätä olisi kiva kuulla radiossa :D Kuitenkin odotin, että saisin kuulla kiksua, isolla K:lla, mutta ei. Tämä on minusta lähempänä dancea, kuin trancea. Tembo jää aika alhaiseksi, mutta parempi niin. Varmaan... Mutta siis tosiaan tämä menee dancen puolelle. Kuitenkin tämä biisi onm vallan maukas, mutta jokin jäi puuttumaan. Oisko ollut meno, tai vokaalit? Sitä ei tiedä ;) Ysi tulee...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele wrongones - Jos Mä Tipun 17.08.2004

wrongones - Jos Mä Tipun
Biitti on hieno, ja tarpeeksi surullinen, mutta rummut ovat latistavia. Ne tiputtavat tunnelmaa aivan kauhasti. Räppärin ääni on hyvä, mutta se kaipaisi equuttamista. Ja kompurakin voisi olla paikallaan. Miksaus kusee täydellisesti. Räppärin ääni on liian kovalla, ja biitti on liika taustalla. Rummut ovat miksattu aivan liian alas! Eikä niisä ole potkua. Muuten hieno biitti, muta sitä paljon isommalle. Sanat ovat yksinkertaiset, mutta toimivat. Kuitenkin olisi kiva kuulla jonkinlaisia kikkoja, ja ns "efektiraitoja". kertsi on kyllä aika omituinen. En pidä siitä yhtään. Liian hajanainen. Rakenne puolestaan on kunnossa. muuten tämä on ihan surkea tuotos teknisesti, ja räbäytysten osalta myöskin. Masterointikaan ei ole mitään maailman parhaimpia. Ilma hienoa biittiä olisin antanut tästä tuotoksesta 5 1/2, mutta biitti nostaa seiskaan. Aivan liian latistavaa meininkiä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free beats - Laught 03.09.2004

Free beats - Laught
Sitten sun on syytä pidentää riimejä =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 05.05.2005

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
Rummut todella omiaan :) En tiedä pidänkö, mutta en vihaakaan. Sähkö kitarasta en pidä, sillä siinä on törkeä phaser. Riffi on kuitenkin kiitettävä. Laulaja on aika omalaatuinen :) En sitten osaa sanoa onko se hybää, vai huonoa. Kyllähänn tätä kuuntelee, mutta korviin pistää noi saakelin organit tuossa taustalla iskemässä 2- ja 4-tahdille. EN pidä. Mutta kyllähän tämä lauantai iltana menisi, mutta muuten ei kyllä uppoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 05.03.2006

Kalkutan Konepaja - Taxi
Alkaa erittäin kivalla kitara "renkutuksella" uppoo minuun ku veitsi voihin. Just makee särö, ja kaikki. La perfeto. Rummut puolestaan energiset, ja pitää groovia päällä hyvin. Laulaja osaa asiansa, ja laulaa hyvin. Ei tässä oikeastaan mitään moitittavaa ole. Ehkä pienenpieni mielikuvituksen puute vaivaa, koska biisi menee minun korviini aika normaalilal rock kierrolla. ainakin basso menee sitä samaa tuttua linjaa ;) Tietty tuo sointulasku tuo jotain erilaisuutta biisiin. hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 05.03.2006

DIRTY CLUB - Dirty club
alkaa ihan kivalla riffillä, ja kitara soundi on hyvä. Rummut ovat erittäin hyvälaatuiset, mutta jotenki menee eritahtiin riffin kanssa. Ei kuulosta hyvältä minun korvaani. Lauluaja on vähän niinkuin joku deeb purple tjsp, mutta ei toimi tän biisin kans. Repee tärykalvot. Äänimailma on silleen hyvä, että on bassotaajuuksia, keskitaajuuksia, ja diskanttitaajuuksia. Mutta laulaja ei nyt pelaa oikeen. 8 arvoinen kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazphemy - Blue Chicken Redux 23.04.2007

Jazphemy - Blue Chicken Redux
Mahtavaa!! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli) 15.06.2004

PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli)
Aivan mahtava. Fakapin biitti loistava, PehmoAn räpit hienot, miksaus kunnossa, niin myös masterointi, Miraakkelin laulu toimiva. Ei mitään moittimista. Pakko antaa 10. Lisää tätä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - A night with the crowd 05.05.2005

Carbon Sounds - A night with the crowd
Contrabassoa alussa! :D Aika hauskaa tunnelmaa tuo. Sitten tulee ilmeisesti cello. Se ei sovi yhtään, ja rummutkin tuntuvat olevan irralliset, ja jotenkin liian vetiset. Kitara myös, vaikka se vetääkin kivaa melodiaa. Mutta Electronic genreä tämä ei ainakaan ole. Ehkä downtempoa tai jotain world genreä. Soundit tuntuvat aika hajanaisilta, ja niin myös biisikin. Mutta kun tätä pari kertaa on kuunnellut tästä alkaa jo pitämään! Piano on varsin loistava! I love it! 9 tästä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brothers from the Boogie Village - Päätä pahkaa savannille! 08.06.2004

Brothers from the Boogie Village - Päätä pahkaa savannille!
Noniin... Kuinkas paljon sitä tulikaan otettua? Mä kyllä repesin ihan täydellisesti ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilobiitti II - Silkyway 27.04.2004

Trilobiitti II - Silkyway
Joo, ei ollenaakn hardia. Pelkkää housea. Hardhouse on enemmän sellaista menomusaa. No anyway. Ihan kohtis soundit, ja raknnekkion on hyvä. Vaikkei sinun parhaita biisejäsi olekkaan, niin hyvä siltikin. En nyt jaksa kunnon kommenttia vääntää, ku tulin just kotiin. Noh, ysi ropsahtaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilok - Bb 27.04.2004

Trilok - Bb
Juuh, ihan kivoja harmonisia molleja tässäkin oli. Ihan kivaa kompittelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele es2 - Pisara 14.04.2004

es2 - Pisara
Juu, äänimaailma on hyvä, ja rakenne toimii. Melodiat ovat hyvät, rummut ovat kivat... Eipä voi pahaa sanoa. Kyllä se on 10 paikka.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - Time Trip Part II Edit 1 10.04.2004

Tweeek - Time Trip Part II Edit 1
Alussa noi percussiot muuten hyvät, mutta ne hiukan kolisevat. Niitä hiukan pienemmälle, tai delayta mukaan. Kick sitten jo potkiikin hyvin. Tuo padin tynkänen ei yhtään toimi. Spiikit hyvät, mutta breikki siinä on aika huono. SItten tulee tuo tausta liidi. Siitä pidin todella paljon. Spiikit jyrää edelleen. Sitten tuo padikin alkaa kuullostaa hyvältä. Sitten tuo "viulu" on hyvä tuossa päällimmäisenä. Sitten tulee tuossa jonkin ajan pästä tuo ihanan kuuloinen syna. Oivoi, kun kuullostaa hyvältä! Nuo resonantnoisetkin piuhuvat ylhäällä. Tunnelma katossa. Nyt tuossa tuleva breikki on hyvä. Alkaa tu "viulukin" taas. Tällä hetkellä mulla soi kajarit täysillä, ja popitan tätä. Tästä biisistä ei lopu mielenkiintokaan, ja kuuntelia pysyy hereilä, ja haluaa kuulla biisin loppuun asti. Lopussa taas tulee nuo inhottavat kolinat, joista en pitänyt, vaikka olenkin kolinan ystävä. Breikit toimivat taas. Eipä valittamista. Soundit valittu hyvin, ja toimivat keskenään (paitsi alussa yksistään kolisevat percussiot). Tää ois minusta ihan VBV kamaa. 9 1/2 tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Event Horizon - Hold Me Tight 08.04.2004

Event Horizon - Hold Me Tight
Aikalailla samoilla linjoilla olen, kuin djtelepunk. Melodiat toimii, ja rummut hyvät. Soundimaailma loistava. Hiukan silti saisi olla enemmän melodioita. 9+ tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - Orionesque (Giana-Brotherz DnB Remix) 06.04.2004

Mark Vera - Orionesque (Giana-Brotherz DnB Remix)
Joo, no huomaa tosiaankin, että remix on tehty Orionesquesta. On niin saman kuulloinen kappale. Ei tässä kyllä mitään pahaakaan ole, mutta pidin enemmän tuosta "vocoder mix" versiosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kide - Kide - Eau My 06.04.2004

Kide - Kide - Eau My
Kyllähän tuo ihan hyvin toimii. Ainoa vaan, että nuo rummut hämäsi jotenkin. Ei vain ne iskenyt minuun. 9- tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SHHOK - Easterside 06.04.2004

SHHOK - Easterside
Joo, no ihan kiva räpellys ;) Rummut on vaan liikaa taustalla. Niitä hiukan kovemmiksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solarblaze - Lauri Esala - 120204 (Solarblaze Remix) 14.04.2004

Solarblaze - Lauri Esala - 120204 (Solarblaze Remix)
Joo, no kyllähän tämäkin oli ihan kunneltavaa. Ainoat asiat, mitkä häiritsivät, oli miksaus, ja basari. Basari oli minusta liian kova, ja oli miksattu liian alas, sitten nuo shakerit oli liian kovalla. Ymmärrätkö, mitä tarkoitan? Ei kai tässä muuta. Efut olivat ihan hyvät, ja padit toimi. Taitaa tämä biisi mennä sinne ysin paikkeille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Kovacore - Biitti 01 (varattu) 12.04.2004

MC Kovacore - Biitti 01 (varattu)
Oijoi, kun ihanan kuulloista. Itse en kyllä ota, kerta minun räppäystaidot eivät tähän riitä, aloittelia kun olen. NO aloitin kuitenkin helpolla tavalla... Putelta biitti, ja jodlaan päälle ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittistudio - Hawai beat 23.02.2004

Biittistudio - Hawai beat
Joo, no toi on sellanen kaverin lähettämä mono huilu, joka oli aluksi, vain 11,700Hz, vaikka normaalisti äänet on 44,700Hz. Noo kumminkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Terradia-DrowningInDreams(Incolumis rmx) 18.02.2004

Incolumis - Terradia-DrowningInDreams(Incolumis rmx)
Siis tää on niin upea, ettei jää mitään sanottavaa. Tässä on niin älyttömän maukkaat soundit. Jatka samaan malliin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sumu - Pilven reunalla 15.02.2004

Sumu - Pilven reunalla
Pitäisikö 2 kertaa kommentoida kommenttiringin kautta? No lue se mun edellinen kommentti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele GammaGnome - Emppu Kertoi 14.02.2004

GammaGnome - Emppu Kertoi
Siis tosi hyvältä kuullostaa. Psytrance, ei kumminkaan ole parhaiman kuulloinen genre minun korviini, mutta kyllä tätä kuuntelee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celsius Minus - Icicles 15.02.2004

Celsius Minus - Icicles
Äänimaailma on ihan kiva, ja soundit pelaa muutenkin. Eipä paljoa valittamista. Ihan kohtalainen suoritus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - My Love Will Surround You (Bassride Mix) 09.02.2004

Fakap - My Love Will Surround You (Bassride Mix)
Eipä ole paljoa valittamista =) Ainoa mikä pisti korvaan on tuo spiikin vocoder ääni. Kukaan ei varmaan tajunnut tuota, mutta siltikin. Sun uus käyttäjäkuva on muuten hiano ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 11.04.2004

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
Hmm... miksen ole aikaisemmin törmännyt tähän biisiin. No loistava jokatapauksessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jet-z - Wiped Tears (Jole Radio Remix) 29.01.2004

Jet-z - Wiped Tears (Jole Radio Remix)
Samoilla linjoilla liikun, kuin Fakap:kin. No ihan laadukasta, mutta parempaankin pystyt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gepu - Lunar Hyperventilation 01.02.2004

Gepu - Lunar Hyperventilation
Alussa liidi on todella outo, ihan kuin jonkun pinajaisesta, ja koneen jyminät ei kyllä yhtään piristä. Basso soundi onneksi pelastaa tätä biisiä, muttei ikäväkyllä kovin palljoa. Soundit ei pelaa. Rakenne outo. Kick ei erotu taustasta hyvin. Aika ihme rävellystä koko biisi. Ainoat mitkä pelaa basson lisäski on hihat komppi, ja tuo square syna. Ei siis yhtään iske biisi. Harjoittele vielä biisiesi tekemistä. Kyllä tästä vielä voi kehittyä. Ihan keskiverto biisi Mikserissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version) 15.02.2004

Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version)
Pistää ihan hymyn huulille tuo laulaja =) Paras iskelmä, minkä olen ikinä kuullut. Sori, muta tuo on niin säälittävän, kuulloista että tää on ihan huippu. lisää tätä =) Vielä huumorisanat, nii on varmana vuoden kovin biisi Mikserissä =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - One More Time 25.01.2004

Fakap - One More Time
Alussa haitsuloopit ihan toimit, mutta sitten tulee tuo Kick mukaan. Se ei pelitä minun mielestä. Sitten hiukan tuota melodian tynkää. Kuullostaa aika lupaavalta. Sitten tulee tuollainen naputtava liidi, tunnelma on hyvä. Pää melodia on hiukan liian lapsellinen? Se ei iske yhtään. No kokonaisuudessaan biisi oli hyvä, mutta pituuttaa saisi olla enemmän... Ainoat haitat mitkä löysin oli, tuo pituuden puuttuminen, ja että intro oli liian lyhyt. Jos tätä clubeilla soitettaisiin, niin saisi olla paljon enemmän aikaa "tottua" samaan kohtaan. Ei sinun parhaita biisejäsi, mutta kyllä tätä mielellään kuuntelee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Tears (ft. VPM) 01.02.2004

Orgazmo - Tears (ft. VPM)
Biisi alkaa kivasti, ja basari potkii hyvin. Hihat biitti on toimiva, ja liidi tou mukkan hyvin väriä. Sitten tuo sine piipityskin sopii tuohon. VPM:n spiikit toimivat, mutta siinä saisi olla enemmän tunnetta mukana. Efectit ovat myös toimivia. Snare tollin alkaessa odotin paljon, mutta tuliki vain frequencylla soiva liidi, ja alkaa noi "arabialaiset orja puheet", niin kuin on Marcus - The Arena biisissäkin. Ihan toimiva kiksutus, vaikka parantamistakin on. Lisää tällaista =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In your eyes (a98 remix) 16.01.2004

Orgazmo - In your eyes (a98 remix)
Laihanen puhuu asiaa. Kyllä sinä a98 parempaankin pystyt ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPM - DNA - (demomaster2) 18.01.2004

VPM - DNA - (demomaster2)
Noniin. Tulihan sitä lisä matskua vihdoinkin! Ihan 100% uppoaa. Lisää tätä =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - If I never stop loving you (feat. SyTeQ) 13.03.2004

Enkeli - If I never stop loving you (feat. SyTeQ)
Aih, ku oli kiva kappale, mutta vokalisti sais enemmän luottaa opmiin kykyihinsä, eli tunnetta enemmän kehiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - References 01.02.2004

DiversAeon - References
Itse en Industrialia paljoa kuuntele, mutta kommentoidaampas sitten tätäkin =) Alussa kitarat sopivan synkät, sitten tulee tuota rumpu hässäkkää mukaan. Aika kivaa kolinaa, ja tuo särinä on kiva lisömauste. 1:50 kohdassa alkaa jo puuduttamaan tuo sama kitara melodia. Biisi ei tunnu ollenkaan alkavan, vai onko se genren tarkoituksin? Kyllähän tätä illalla 11-12 aikaa kuuntelis ihan helpolla, jos pistäisi taustamusiikiksi. Efut toimivat. Ihan keskivertobiisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Reason 04.02.2004

Quaint - Reason
Siis, helvetti.. Miksi tätä ei vielä kuule radiosta? Tämä on niin älyttömän hyvä biisi, ettei toista ole =) Sanat hyvät, laulajan ääni hyvä, ja biisi loistava. 10 tulee ihan varmasti =) Lisää tätä ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Vuosi '04 02.01.2004

Niina - Vuosi '04
Hyvää uuttavuotta ;) Kyllä tää on jo 10 paikka ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - Autumn Winds - Morning 31.01.2004

Minor Chill - Autumn Winds - Morning
Aika rauhaisa biisi. Pianot hienot, ja nuo reverse kikkailut myöskin. Pad on myös iva. Rim kolina nostaa tunnelmaa entisestään. Rummut vaan on liika rock tyyliset, koska tuo ride hämää aika paljon. Ehkä joku parista ohuen kuuloisesta, ja yhdestä paksusta rim äänstä joku kolina, ja taustalle hihatti, niin voisi kuullostaa paremmalta? No siis tää on näinkin aiva loistava biisi, että ei sen puoleen. Jouset sopii, ja äänimaailma on rummut pois lukien, täydellinen. Siis tajuton tykki :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 09.02.2004

Beaner - Edward III
Rockia en paljoa kuuntele, mutta tämä on kyllä ihan kivan kulloinen veisu. En löydä tästä melkeinpä mitään huonoa. Ainoa, että bassot saisi olla enemmän esillä. Tämä on tällaisenaan liian diskanttipainoitteinen. Jatkakaa saman malliin =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - Control the Stars 01.02.2004

Mark Vera - Control the Stars
ja tämäkin toimii... Miten ihmeessä saat näin hyvää musaa aikaseksi?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raw Raven - Happy Tree Land 02.12.2003

Raw Raven - Happy Tree Land
Aika riitasointuinen biisi, ja myöskin aika sekava, mutta sen ymmärtää, jos kerran on sun eka biisi. Enemmään Panosta soundeihin, ja rakenteeseen. 8 annan siitä kun olet vihdoin vaihtanut softaa, ja tämä on sun eka biisis.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele JL Project - a98 - May day dream (JL remix) 04.12.2003

JL Project - a98 - May day dream (JL remix)
Aika lailla samoilla linjoilla kyllä liikitaan. Masterointi on aika tunkkainen. Jos masterointia tarvitset, niin minä voisin masteroida noita biisejä hiukan kovemmalle, vaikka en olekkaan mikään Laihasen tasoinen masteroija.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezit - Split It 03.05.2004

veezit - Split It
Joo, kyllä on parasta trakcer menoa, mitä oon kuullut. Ei oo valittamista. Osaispa ittekki käyttää trakcereita. No mitäs tässä turhia enää maarittelemaan... Ei tä minusta paljoa jumita paikoillaan. 10 on tämän numero, ainakin multa....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leoney - Fat Rain 24.11.2003

Leoney - Fat Rain
Taas kerran helmi biisi teiltä. Mä kyllä pidän. 10 tulee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhaa unohtakaa - NHY 14.02.2004

vanhaa unohtakaa - NHY
Kick on liian korkealla, eikä siinä ole dynamiikkaa. Tuo alussa soiva kolina on ihan epä vireessä. Basso on liian vaihteleva. Rakenne töksähtelee. Oisko tuo spiikki, ja muutkin äänet peräisin e-jaysta? Jotenkin tuntuu. Rakenne todellakin outo, eikä pidä sisällään mitään koukkua. Soundit kuivat, ja soundikuva on aika tunkkainen. Lisää efuja, ja muita kikkailuja. Reverbi ois myös yksi hyvä juttu tähän. Efut on tällä hetkellä ihan alhaisella tasolla, ja luulis, että pystyisit parempaankin. Sit ku pistit tuon 4:22 kohdassa soivan melodia kaks kertaa eri kohtiin, niin ei oikein toimi. Sitten nuo e-jay bassot aika sanoisiko paskoja. Ei oikein onnaa. Fruity loops voisi olla parempi vaihtoehto, kuin e-jay.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele demo - Shake It Off 08.11.2003

demo - Shake It Off
Jees sä tosiaan olet Jumala. Mä en soita, vaan kuuntelen VPRrää :) Tää kyllä toimii. Jopa paremmin, kuin toi Bass Destruction. Pistähhän tämä tuonne sun Fakap projektiin, niin voisit jopa menestyä ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Queen of the black 16.11.2003

DIRTY CLUB - Queen of the black
Jep... Rynkytystä todellakin. Laulu on aika huono. Ja tässä on ihan liikaa säröä. Ei oikein erotu muuta, kuin rätinää. Surkea esitys ainakin minusta. Opettelisit muuten kommentoimaan biisejä ennenkuin alat jakelemaan turhaa nelosia, ja vitosia. Kokonaiuus ihan outo. Tässä ei ole päätä eikä häntää. Annan kutosen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele iNFRATUNA - An Exvidnial 15.02.2004

iNFRATUNA - An Exvidnial
Alussa efectit ihan kivoja, mutta sitten tuo korkeampi padi ääni on liian synkkä, ja salaperäinen. Muut äänet kyllä pelasta sitä, mutta se olisi voinut jättää kokonaan pois, ja pistää jonkun toisen äänen tilalle. Noh sitten nuo rummut jää aika taustalle. Komppi saisi olla enemmän esillä, kun se tuntuu olevan niin kivan kuulloinen. Loppujen lopuksi, nuo "liidi" piipitykset ihan kivoa, ja komppi on ihan jees. Aika keskiverto biisi. Siitä 8+. P.S. Masterointi on hyvin onnistunnut ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut) 31.10.2003

Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut)
Joo, no ihan kuunneltavaa tavaraa edelleenin. Jäin vain odottamaan vieläkin kovempia leadeja.. Muuten tää potkii hyvin ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shokun - krion - krion 15.02.2004

Shokun - krion - krion
Jymisee, niin ihanasti. Siis tällasesta minä tykkään. Melkein yhtä hyvää, kuin trance. No eipä paljoa haukkumista. Ainoa miinus tulee, että tää yleensäkkään loppuu lisää tätä =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outgate - Another Way (original mix) 21.11.2003

Outgate - Another Way (original mix)
B-Line ois saanut olla enemmän esillä ja omaperäisempi. Mutta ihan hyvin olet saanut kikkailtua tuon biisin valmiiksi. Hyvää työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project1 - gerry@planedo Goes City 04.01.2004

Project1 - gerry@planedo Goes City
Aikalailla samaa mieltä olen, kuin DELPHiON. Alku kuin suoraan Antiloopin biiseistä, mutta muut jutskat tulee mukaan liian hätäisesti. Liian lyhyt kuunneltavaksi Trance biisiksi. Eli enemmän mittaa biiseille, ja panostakaa soundeihin enemmän. 6+ tulee.
6

Sivu: 1 2 3