Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 90 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Huuto, silta hiljainen 10.01.2007

Takalo & Turunen - Huuto, silta hiljainen
Noniinnohnii... Olihan tässä biisis nyt ainakin jotain hämyistä/shamanistista melankoliaa tai jotain... Tausta höpinöistä en kyllä saanut oikein mitään selvää mutta se ei kai ole sitten tarkoituskaan? Niin. Ei kai tässä muuta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Sydänmaa 10.01.2007

Routaraja - Sydänmaa
Hmm... Mukavan kepeä ja eteerinen soundimaailma. Varsinkin kitarat soivat niinkuin kitaroiden tämmöisessä musiikissa pitää soida. Sanoitukset myöskin onnistuneet. Vähän rupeaa toistamaan itseään mutta kokonaisuudessaan ihan mukiinmenevä skibale!

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 10.01.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Potentiaalia ainakin tuntuu bändiltä selvästikin löytyvän... Ärjyntä varsinkin kuulosti ainakin meikäläisen korvaan keskivertoa paremmalta... Ei huonoa, ei todellakaan muttei vielä mitään maata mullistavaakaan, eli sanotaanko yksinkertaisesti että keskiverron paremmalla puolen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder 10.01.2007

vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder
Eli ensinnäkin en ole siis mitään poppiksen suurimpia ystäviä, joten arvostelukin on hivenen vaikeaa mutta yritetään nyt laittaa jotain; Ainakin tän tyylisen musiikin ystävälle tää vois jopa kolahtaa yksinkertaisesti siitä syystä että tää piisi on jopa meikäläisen korvaan ihan kuunneltava. Eli soitto sujuu kaikilta ihan mallikkaasti ja vokalistikin tuntuu osaavan lauleskella keskiverto suihkuhyräilijää paremmin.:) Jatkakaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Grazy Man 10.01.2007

Tyylisekous - Grazy Man
Vähän turhan lyhyt. Mutta ihan hyvän kuulosta niin kauan ku se kesti. Pituutta lisää ja vaikka jotain pientä melodiaa päälle soimaan tai jotain, tällaisenaan vähän mitäänsanomaton...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Crash 10.01.2007

Ever Since The Day - Crash
Hmm... Biisistä tuli ehkä vähän Poets of the Fall mieleen. Bändin Vokalisti ainakin tuntuu osaavan hommansa. Ihan hyvän kuulosta kaiken kaikkiaan. Lisäpointsit myös hienosta skiddasoolosta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä 10.01.2007

Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä
AARGH! Kaikkea muuta mutta ei Hoppia eikä räppiä meikäläiselle! Elikkäs ei millään pahalla muttei hyvälläkään. Jatkakaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 10.01.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Heh, Setä samulin öljyinen käsi? :) Ihan hyvät sanat vaikkakin vähän yksitoikkoiset. Muuten biisistä tuli jostain syystä vähän Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus mieleen. Kokonaisuudessaan ihan ok skibale mutta vaihtelevuutta saisi tuoda vähän lisää...

Kommentti kappaleesta Kuuntele teemu t vs human dextroid - Flug 25.06.2006

teemu t vs human dextroid - Flug
Hmm... Tää on kyllä luultavasti teiän paras kuulemani biisi tähän mennessä. Tässä oli jo vähän potentiaalia. Jänniä rutina ja sähinä ääniä oli biisi jälleen täynnä. Mutta liian sairasta kuunneltavaksi tän hetkiseen olotilaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Last Stand 25.06.2006

Celestial Aeon Project - Last Stand
Jälleen aivan mahtava soundtrack- biisi. Ja jälleen biisin nimi kuvastaa biisin tunnelman helvetin hyvin. En tästäkään biisistä keksi kyllä mitään pahaa sanottavaa. Keep up the good work!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Kaatopaikka - live 25.06.2006

Virasto - Kaatopaikka - live
Laulusta ei oikeen saa selvää; liian hiljaisella. Muuten kyllä ihan hyvin soitettu. Pari ihan hyvän kuulosta kohtaa löytyy, livenä saattanut kuulostaa kyllä ihan ok rokilta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Elä enää 30.05.2006

Grosal - Elä enää
Alku ainakin kuulostaa ihan lupaavalta. Lauluääni ei kyllä oikein mun korviin kuulosta aluksi hyvältä, mutta siihenkin kyllä mäemmä tottuu. Kertsi kuulostaa myös ihan hyvältä, kun naisvokalisti tulee mukaan. Kokonaisuudessaan ihan ok biisi. Tästä löytyy semmonen omanlainen tatsi mielestäni. Plussat myös suhtpitkästä kitarasoolosta, siitä yks piste lisää!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Dear Sweet Barbie 29.05.2006

Her Wickedness - Dear Sweet Barbie
Tää biisi ei kyllä aiheuta mulla mitään muuta ku hirvittävän korvasäryn. En osaa kyl tästä mitään muuta sanoo, on sulla ollu paljo parempiakin biisejä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Vibro Gazole 25.06.2006

PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Vibro Gazole
Muuten tää ei kyllä oikeen meikäläiseen uponnut mutta hieman Pink Floydimaisista kitarasooloista kyllä plussat. Kokonaisuudessaan kuitenkin suht omaperäinen ja jännä skibale...

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Distortions - What A Shame (demo) 25.06.2006

The Distortions - What A Shame (demo)
Tän kuunteleminen ei kyllä meikäläiseen iskenyt ollenkaan, ei tosin kyllä haitannutkaan yhtään. Kyseistä genreä en kuuntele laisinkaan joten empä osaa kyllä musiikillisesti kommentoidakkaan. Mutta jatkakaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Sieluja kaupan 25.06.2006

Grosal - Sieluja kaupan
Heh, lauluäänestä tuli ensimmäisenä Dingo mieleen. Mutta se on tässä tapauksessa vaan positiivista. Soundit ovat kyllä laulua myöten aivan kohdallaan. Sanat olivat myös muuten ihan hyvät ja varsinkin asennetta löytyy. Jännä sekoitus progea ja kasaria ja ties mitä... Mutta vokalistille tosiaan plussat! Jatkakaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele teemu t vs human dextroid - epiloque I-II (ambient mix) 29.05.2006

teemu t vs human dextroid - epiloque I-II (ambient mix)
Mielestäni jotenkin vähän mitään sanomaton biisi vaikka ambient- genreen kuuluukin... Tässäkin biisissä kuuluu kokoajan joku ihme tausta sirinä, joka kuulostaa ihan joltain radion kuolleelta taajuudelta... Biisi on myös AIVAN liian pitkä, koska mitään isompia muutoksia ei biisissä näytä tapahtuvan. Kyllähän tätäkin biisiä jossain tietyssä shamanistisessa olotilassa kuuntelis, mutta nyt ei ole semmoinen olotila.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revolution monkeys - Revolution Monkey - Monkey Evolution 29.05.2006

Revolution monkeys - Revolution Monkey - Monkey Evolution
Siis kyllä mä ymmärrän viä jonku Hardcore- paukutus musiikin että esimerkiksi säröö löytyy enemmän ku tarpeeks, ja että pystyy viä edes jossain satunnaisessa olotilassa kuunteleen. MUTTA tää on jo aivan maksimointia, eli siis tää ei vaan yksinkertaisesti kuulosta enää hyvältä!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Plan Remix - The Pu-Punk Song 29.05.2006

The Plan Remix - The Pu-Punk Song
En oikeen oo punkin ylimpiä ystäviä joten on vaikeeta myöskään biisistä sanoo yhtään mitään... Paitsi että tän biisin olis varmaan saanu tiivistettyä johonkin minuuttiin; sen verran toi Pu-Punk Song jauhaminen alkoi käydä hermojen åäälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa 25.06.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa
Empä kyllä oikeen osaa sanoo tästä biisistä yhtään mittään, todella lyhyt oli joten täytyypi kuunnella uudestaan. No... Siis sanat olivat ikävä kyllä toisaalta hyvät, koska ne olivat periaatteessa faktaa. Mutta väkivallan suurena vastustajana en kuitenkaan tykännyt niistä mikä on hyvin ristiriitaista joten en voi antaa arvosanaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Underground Groovement - Driver 29.05.2006

Underground Groovement - Driver
En Funkista ymmärrä yhtään mitään joten vaikeaa myöskään biisistä oikein myöskään sanoa mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Toisessa unessa 29.05.2006

Belz Krov - Toisessa unessa
Mää en tiä pitäskö täälä ringissä pystyä sanoon kaikista kuulemista biiseistä jotain hyvää mutta siis tästä biisistä mä en ainakaan löytänyt yhtään mitään hyvää. Tai sitten mä en vain ymmärrä tätä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verso - No Harm Done 29.05.2006

Verso - No Harm Done
Hmm... Jotenkin persoonallinen lauluääni mielestäni. Kuluu ehkä hetken aikaa että pääsee siihen sisään mutta helvetin hyvältä kyl kuulostaa. Muutenkin kokonaisuus on täysin kunnossa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Raha on valtaa 29.05.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Raha on valtaa
Ihan ok rokkia. Tän tyylinen rok ei vaan oo ihan meikäläisen ykkössuosikkeja mutta sanoissa oli kyllä oikeansuuntasta sanomaa. Ü Ihan hyvä kokonaisuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Hakija 29.05.2006

Satakätinen - Hakija
Hyvät soundit tässä biisissä. laulusta tulee jostain kumman syystä välillä mieleeni Ismo Alanko. Ihan kohtalainen kokonaisuus muuten...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 29.05.2006

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
En oikeen osaa sanoo tästä biisistä yhtään mitään koska poppigenre ei oo meikäläisen makuun sitte yhtään...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Trinity 08.05.2006

Sigil - Trinity
Taas liikaa perusrokkia ringin liikenteessä mielestäni. Ei tää mikään floppi tosiaan ollut mutta ei kyl kolahtanutkaan miltään osin millään lailla. Soundeiltaan ihan ok perus rokkia. Mutta muuta sanottavaa ei kyl biisistä tulekkaan mieleen...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - See Me 08.05.2006

Her Wickedness - See Me
Omaperäistä ainakin, mikä on ainakin meikäläisen mielestä helvetin tärkeetä. Aika outolintu tosiaan. Ei tää muuten ihmeemmin kolahtanu mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen tästä vois kyl vaikka tykätä, minkä takia en tätä 3 kertaa uskalla enää kuunnella! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night) 08.05.2006

DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night)
Kasarihenkinen rock ei edelleenkään kuulu mun ykköskategoriaan joten on vaikeeta biisistä oikeen mitään kummempia sanoo... Laulaja ainakin vetää asenteella niinku edellisessäkin biisissä, paitsi että välillä ehkä vähän turhankin innokkaasti... Ü

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Call My Name 08.05.2006

Loudrunner - Call My Name
Jälleen kerran mun mielestäni liian perusrokkia. Kitara soolo oli ihan ok. Omaperäisyys puuttui kuitenkin biisistä täysin, mikä olikin tän pahin ongelma (niinkuin useimpien muidenkin genreen kuuluvien); mutta sehän on tietysti vaan mun mielipiteeni. Mutta kyllähän tää ny muuten oli ihan ok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 29.05.2006

POLTE - Lennetään taivaalla
Tää olikin jo hieman parempi. Sanat olivat tässä periaatteessa ihan hyvät koska ne voi ymmärtää mielestäni niin monella eri tavalla. Mutta tääkään biisi ei kuitenkaan ole ihan mun makuuni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele CORA - Tatuoitu Maa 08.05.2006

CORA - Tatuoitu Maa
En voi muuta tehdä ku onnitella onnistuneesta biisistä. Heti biisin ensimmäisestä kitarasoolosta lähtien tää tempaa kyllä mukaansa. Laulajan ääni on myös mielestäni persoonallinen, vaatii ehkä hieman sulattelua mutta toimii! Kokonaisuudessaan loistavaa mielestäni!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janei - Melanko 27.04.2006

Janei - Melanko
Heh, tässä sähläsin koneella jotain muuta samalla ku tää soi taustalla ja yhtäkkiä havahduin ku pää rupes nytkyyn musan tahdissa! Eli tän on pakko olla hyvää. Piste. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 09.05.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Aikas perusheviä mielestäni, eli ei siis huonoa mutta ei mitään mullistavaakaan. Kertosäe toistuu mielestäni liian monta kertaa. Pariin kertaa biisin kuuntelin mutta ei oikeen avautunut. Sais olla vähän ärjympää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Terrordome 27.04.2006

Soundslay - Terrordome
Sound's great, man! Mahtavaa kitarariffittelyä! Jatka samaan malliin... :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 24.04.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Ei iskeny kyl sitten niinku miltään suunnalta mutta ehkä se johtuu siitä ku en omista corollaa... :)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - Mind Games 27.04.2006

Cranky - Mind Games
Eipä tää suuremmin muhun iskeny, mut noi hevikohat oli kyl jopa hyvänkuulosia! No mutta kyl tätä jossain mielentiloissa vois ehkä jopa kuunnella...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele superdurak - Coglioni brutti 29.05.2006

superdurak - Coglioni brutti
En oikeen funkkia ymmärrä joten on vaikeeta myöskään biisistä sanoo yhtään mitään...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Verta & kuolemaa 27.04.2006

Turingin poppikone - Verta & kuolemaa
Ohhoh, mitähän tästäkin ny sitten voi sanoo kello 7. aamulla ja ku ei nukkunu viä pätkääkä? :) No mutta kyl tä ainakin hymyilyttään pisti. Ü
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 25.06.2006

Routaraja - Usva
Alku kuulostaa ainakin ihanan melankoliselta. Laulu on ehkä kertsissä hieman liian kovalle miksattu. Muuten kyllä ihan kuunneltava kappale. Masterointia vaan ehkä hieman lisää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me kaistapäät - Bass Crasher 27.04.2006

Me kaistapäät - Bass Crasher
Aivan täyttä paskaa! Biisissä ei ole MINKÄÄNLAISTA järkeä ja soundit on ku suoraan jostain vitun Ejaysta revitty. Nii ja kestää 6 min. liikaa. Piste.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - Lady in white 27.04.2006

Masa B - Lady in white
Biisistä tulee mieleen ensimmäisenä tietysti kuuma kesä, aurinko, baarin terassi ja kylmä lonkero, kauniit naiset ja tää biisi soimassa taustalla! :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Going Right 27.04.2006

Her Wickedness - Going Right
Aika mukavan rauhallinen kipale, kyl tätä varmaan jaksais pienissä tötsyissä kuunnella... :) Mutta siis joo genrehän ei oo meikäläisen ykkössuosikkeja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Hyljättyjen yö 27.04.2006

Eki Pop - Hyljättyjen yö
Heh täähän on ihan HC biisi! Vokaalit on ihan helvetin hienot, ja mahtavat kitarariffit siinä 2.17 kohalla! Ei muuta ku uutta matskua tuleen!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dunkelblau - Feed a line 27.04.2006

Dunkelblau - Feed a line
Ei kyl aiheuttanu tääkä biisi minkäänlaisia tuntemuksia... Korvasta sisään ja toisesta ulos. Mutta onhan sitä paljon paskempiakin pätkiä täällä kuultu, mutta ku ei vaan yksinkertaisesti oo yhtäkään hyvää syytä minkä takia kuuntelis tätä enää toista kertaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele OverdrivE - The Serpent Lord 27.04.2006

OverdrivE - The Serpent Lord
Helvetin hyvää mättöä! Rupee pää nytkyyn vaik kello on joku fucking 5 aamulla! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Holy Water 27.04.2006

Sigil - Holy Water
Laulaja ainakin hoitaa hommansa hienosti! Eikä soundeissa muutenkaan valittamista! Muutenkin ihan ok perus rokkiralli, mutta ei vaan tuo genreen yhtään mitään uutta mutta no; kukapa enää näinä päivinä tuo...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo 27.04.2006

Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo
Voi vittu mitä kaikkee täällä joutuu krediittejä ansaitakseen kuunteleen. Aivan paskaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko 27.04.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko
Kyl tän kerran kuuntelee mutta ne ihme tausta mölinät hajottaa keskittymisen lopussa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes 25.06.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes
Jotenkin aika erikoinen biisi. Sanat olivat aika hyvät. Lauluääni on toisaalta myös ihan hyvä, mutta toisaalta se ei kyllä välillä taas jotenkin toimi. Jännän kuulonen kitarasoolo myös, tosin vähän lyhyt. Kokonaisuudessaan ihan jees rokkikamaa; erottuu joukostaan, mikä on aina plussaa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Afar a Bird - Sam's Centenary Song 27.04.2006

Afar a Bird - Sam's Centenary Song
Lauluääni ei oo oikeen meikäläisen mieleen, mutta muuten biisi on kyl mielestäni erittäin onnistunut. Tulee välillä Pink Floyd mieleen!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Kuun Valoon 27.04.2006

-CSPR- - Kuun Valoon
Ihan ok perus rokkia MUTTA (pakko sanoo:) Täs ei oikeen ollu mitään omaperäistä. Ü MUTTA se ei tarkota et tää olis huono biisi... Ihan hyvä kokonaisuus, kyl tän ihan mielellään kerran kuuntelee.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Boratti 27.04.2006

FEL - Boratti
Ensimmäisenä kiinnitin huomion tän biisin äänimaailmaan; siis huonolla tavalla... Biisin "muoviset" soundit ei vaan uppoo muhun kyl sit niinku yhtään. Noo, ehkä mä otan tän biisin liian vakavasti? :)
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Found my Head - Paint the river on the wall 29.05.2006

Found my Head - Paint the river on the wall
Tää kaipais ehkä vähän aggressiivisemmat soundit muuten kuulostaa ihan ok heaviltä. Ja enemmän KUNNON ärjyntää! Teiän bändissä on kyl mielestäni potentiaalia, mutta tää kuulosti mielestäni jotenkin hieman kasarihenkiseltä mikä taas ei oo mun juttuni yhtään. Eli siis kunnon agret päälle ja menoks!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dark Ritual - Alert 29.05.2006

Dark Ritual - Alert
Aikas mielenkiintoinen kokonaisuus. Vähän vaan turhan itseääntoistava. Noi rummut ei mielestäni oikein sopinu tähän koska olivat jotenkin "muoviset." Myöskin basari olis saanu olla vähän ärjympi. Erittäin hyvästä yrityksestä kuitenkin 7+!

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 27.04.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
Tää on kyl ihan vitun mahtavan psykedeelinen biisi, täytyy sanoo ellei peräti huutaa ku ei kuule mitään kun tää soi nii lujaa! :) Tulee välillä mieleen Yellon Resistoria ja välillä joku ihan muu! En kyl keksi niinku mitään parannusehdotuksia tähän biisiin. Ei muuta ku uutta matskua tuleen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Moses - Love In Vain 29.05.2006

Sweet Moses - Love In Vain
Siis täällä ringissä pyörii taas liian paljon perusrokkia, tässäkin rock biisissä oli se samaninen ongelma mikä monissa muissa kaltaisisssan eli ne kuulostavat kaikki ihan samanlaisilta... Omaperäisyyttä! Kertosäe oli tässä ihan hyvän kuulonen kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RekaStudiot - Kitara se vaan soi ja soi 27.04.2006

RekaStudiot - Kitara se vaan soi ja soi
Ihan hienon kuulosia kitarariffejä mutta muuten helvetin tylsä biisi...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Texasin karma 29.05.2006

Turingin poppikone - Texasin karma
Muuten kyllä reggaeta tulee aina välillä kuuneltua mutta tää ei kyllä oikeen ollu meikäläisen makuun. Soundit vaan ei oikein mielestäni ollu reggaemaiset... En oikein osaa mitään muuta sanoo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 29.05.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Tää oli jotenkin semmonen biisi, että meni toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. En oikeen tämmöselle punkille lämpene. Soundit olivat myös jotenkin... "tunkkaiset." Paljon parempiakin biisejä olen täällä teiltä kuullut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram 27.04.2006

DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram
Hmm... Tämmönen kasarihenkinen rock ei oo oikein meikäläisen alaa, mutta täytyy sanoo että vokalisti vetää kyl asenteella! Ü Lopun skebasoolo oli myös ihan jees! Muuten on kyl vaikee biisistä sanoo mitään...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Burn them down 25.06.2006

Celestial Aeon Project - Burn them down
Tää oli yksinkertaisesti mielestäni aivan täydellinen soundtrack biisi. Varsinkin alun prääprää ääni on aivan helvetin päräyttävä, tulee mieleen -maailmojen sota leffa. Biisin nimi kuvastaa biisin soundimaailman myöskin hyvin. Mahtavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Hell of a man 29.05.2006

Cold Shot - Hell of a man
Ihan ok perus rokkia. Tän tyylinen rok ei vaan ole ihan mun ykkössuosikkeja. Mutta siis kyllähän tän ihan mielellään kerran kuunteli. Ihan ok kitarasoolo. Toimiva kokonaisuus jokatapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Gypsy 27.04.2006

Cold Shot - Gypsy
Aika hienot ja ehkä vähän "Pink Floydimaiset" kitarat, joista tietysti vaan plussaa! Mutta muuten mielestäni aika keskinkertainen biisi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - In the Gym with Dr Vostok 30.05.2006

Radio Pohmelye - In the Gym with Dr Vostok
Heh, ehkä hivenen liian ykstoikkonen biisi. Tulee joku ikivanha jumppavideo mieleen. En osaa kyllä mitään muuta sanoo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 27.04.2006

Sonicmind - Reflections
No kyl tätä ny kuuntelee, mutta välillä tulee ehkä SOAD liikaa mieleen. Mut ihan OK Biisi muuten!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Helsinki Exile 27.04.2006

Faro - Helsinki Exile
Ihan toimiva kokonaisuus. Laulajalla ihan hieno ääni! Kertosäe oli myös ihan jees... Mut vaikee oikeen muuta biisist sanoo ku en genrestä tiedä oikeastaan yhtään mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Vremja Perestrojka 29.05.2006

Nobelskaja Priz - Vremja Perestrojka
Mä en oikeen ymmärrä tätä biisiä eikä tää kyllä myöskään Psytrancelta tunnu... Eli siis mä en uskalla sanoo tästä biisistä oikeastaan yhtään mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - niin niin 27.04.2006

POLTE - niin niin
"hanat auki ja menoksi!" Ei kai tähän muuta voi sanoa? hyvää Suomi rokkia!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 27.04.2006

POLTE - kesä 96
Biisi tehty luultavasti jollekkin 90- luvun tuotoksille, mutta noo... Kesää odotellessa! Ü
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 24.04.2006

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
No tuota: alussa oli ehkä jotain hyvääki mutta rupes jo tossa minuutin kohalla toistaan liikaa itteensä. Tai no en tiä ku en jaksanu kuunnella kauempaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roomful of Emptiness - Anxious 09.05.2006

Roomful of Emptiness - Anxious
En oikeen jazzia kuuntele, joten on vaikeaa myös tätä arvostella. Mutta tuli jotenkin tyhjä ja kevyt olo tätä kuunnellessa. Kyllähän tätä vois ihan mielellään tietyssä psykedeelisessä tilassa kuunnellakkin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Aamu 27.04.2006

Van der Phunck - Aamu
Aika mitäänsanomaton biisi mielestäni, mutta kyllähän tän ny kerran aina kuuntelee...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Words (Final mix) 29.05.2006

Superverted - Words (Final mix)
Kuulostaa ihan hyvältä; jotenkin melankoliselta mutta samalla onnelliselta. Miksaus on myös mielestäni onnistunut hyvin ja kaikki soundit ja laulut on tasapainossa. Kertosäe toimii myös hyvin. Bonuspisteet myös lopun hienosta phaser efektistä kitarassa! Onnistunut skibale!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Myyntiagentti 25.06.2006

Turingin poppikone - Myyntiagentti
Tämä ei kyllä oikein ollut meikäläisen makuun. Soundeista en tykännyt yhtään, sanotukset olivat mitä olivat sekä soitto oli jotenkin laiskaa. Joku tykkää ehkä, minä en. Paljon parempiakin biisejä olen teiltä kuullut.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Kheemon 5 (horror time) 27.04.2006

Trakkerterrorist - Kheemon 5 (horror time)
Varmaan ihan ok sauhuttelu musiikkia, ainakin ihme häröääniä kuuluu vähän väliä. :) Hieno "melodia" tos n.2.10 kohalla...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - PyroIncarnation 27.04.2006

Reflecting Black - PyroIncarnation
MRÄÄÄHHH!!! KRÄÄH!! BLAAAH!!!! BRRÄÄÄH!!!! = Aikas rankkaa mörinäärjyntäkarjuntaa juuh!! Mutta ei siinä mitään... Kyl tää ihan hyvältä kuulosti! :) Jatkakaa samaan malliin!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 08.05.2006

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Vanhaa kunnon menoa ja meininkiä ei tästä biisistä kyl varmasti puutu. Rok henkisille kolahtaa aivan varmasti mutta meikäläinen ei kuulu niihin. Se välirumpusoolo oli aika omaperäinen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supreme Court - The Infinite Human Stupidity 27.04.2006

Supreme Court - The Infinite Human Stupidity
Helvetin hyvän kuulosta, ei voi muuta sanoo! Keep on rocking!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Soundweird 29.05.2006

Trakkerterrorist - Soundweird
Ei tätä kyl muuten vaan luultavasti jaksa kuunnella mutta tietynlaisessa hämyisessä shamanistisessa olotilassa tämä iskee kyl aivan varmasti, tai siis ainakin pää hajoo... Ainoo vika mikä tässä on, on se että tää toistaa itseään aivan liikaa. Vähän vaihtelua kenties?

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Raping Your Soul 27.04.2006

G.O.R.E. - Raping Your Soul
Hyvän kuulosta on! Rumpali iskee ensimmäisenä korviin! Eikä kitaristit kyl kaukaks jää!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist-oldies - Ca Lungi 25.06.2006

Trakkerterrorist-oldies - Ca Lungi
Soundeista tulee vähän liikaa ikäväkyllä Ejay mieleen, mitä vihaan kuin ruttoa. Tiedä sitten häntä onko tämä Ejayn tuotoksia... Mutta sitten itse musiikkiin; Periaatteessa tämä kuulostaa kyllä ihan ammattimaisesti tehdyltä... Soundit vaan eivät oiken iske, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Spec 27.04.2006

Trakkerterrorist - Spec
Hmm... En tiedä mitä sun päässäs on liikkunu tätä tehdessäs mutta mun päässä ei ainakaan liikkunu tätä kuunnellessani yhtään mitään! Mutta sillähän ei todistetusti ole mitään väliä! :) Siinä ku se jumputus alkaa n. 0.25 kohal ni tulee jotenki koominen olo, siitä plussaa! Ü
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele A-Luokan Nakki - Jee Jee Jeesus 27.04.2006

A-Luokan Nakki - Jee Jee Jeesus
Suoraan sanottuna helvetin ärsyttävä teinibiisi, varsinki ku ton laulajavokalistin ääni on ihan vitun korvia säälimätön.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Syypää 29.05.2006

Virasto - Syypää
Tän tyylinen rock ei oikeen oo meikäläisen suosikkigenre joten on vaikeeta myöskään biisistä sanoo yhtään mitään...

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 27.04.2006

FOTO - Unta pettämään
Ihan hyvän kuulonen ralli... Meni toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos... Eli tarkoitan tällä sitä että ei biisi ainakaan pahemmin ärsyttänyt. Mutta kertosäe oli ihan ok.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 27.04.2006

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
Täytyy kyl myöntää että Jamaika tulee nopeesti biisistä mieleen ja sehän ei ole ikinä huono juttu! :) Mahtavat soundit! Laulusta tulee välil Bobi ja välil JukkaPoika mieleen! (T)HC Biisi! Ü
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 08.05.2006

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
Ei tää oikeen tälläkertaa iskenyt, mutta se johtuu pääosin siitä että tämmönen perusrock ei kuulu meikäläisen ykkösgenreen. Bändin muut biisit ovat olleet parempia mielestäni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - All or nothing 27.04.2006

electrichaos - All or nothing
Ihan semmonen menevä renkutus mutta rupee käymään n. minuutin jälkeen vähän helvetin ykstoikkoseks.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Strange And True 30.05.2006

Superverted - Strange And True
Tässä ei ole mielestäni jotenkin soundit ihan kohallaan; kaipaa enemmän ehkä masterointia. Mutta muuten tääkin kyllä kuulostaa ihan ok rokilta, ehkä hivenen vaan liian perus-semmoselta. Words- biisi oli mielestäni parempi.