Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 53 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele mNoise (minäolenmikko) - There is no school like the oldschool and I'm the fucking headmaster 19.06.2013

mNoise (minäolenmikko) - There is no school like the oldschool and I'm the fucking headmaster
Tiukka raita! Voksut ei vaan pysy energisyydessään samalla tasolla muun biisin kanssa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Huuaarjuu Biitit - Dj Huuaarjuu - Biitti1 14.02.2012

Dj Huuaarjuu Biitit - Dj Huuaarjuu -  Biitti1
Idea on hyvä, mutta miksaus on varsin puuroinen. Bassoa voisi leikata jotta basari tulee paremmin esille, samoin liialliset ala- ja ylätaajuudet hi/lopass filttereillä pois. Jousistäbeistä myös alimmat taajuudeet jostain alle 200Hz:stä pois ja koloa johonkin 600Hz-1kHz välille, jotta piano erottuu paremmin. Pianosta myös tarpeettomat alataajuudet pois. Ja tuossa jousistabissä voisi olla paljon vähemmän kaikua ja lyhyemmällä decayllä. Suurin ongelma on se yleinen puuro-alue 200-300Hz välillä, joka johtuu liian monesta elementistä jotka soi yhtäaikaa tuolla kaistalla. Musiikillisesti biitissä tosiaan on ideaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tom Wanks - Progressions_Edit 14.08.2009

Tom Wanks - Progressions_Edit
Pirun laadukasta saundia teet! Btw. itse luokittelen tämän aika selvästi psykeksi. Vielä kun ois ideat samaa luokkaa IM / Posfordin kanssa, niin johan olis hitti-ainesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflash - Theory Of Mind (Original) 30.06.2009

Reflash - Theory Of Mind (Original)
Aika hyvä veto. Hyviä saundeja, melodioita ja toimiva miksaus (tosin dynamiikka turhan lytyssä). Tässä oli hieman turhan AD/HD meininki mun makuun, mutta potentiaalinen raita kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 6th Floor - 6th floor - Rain (Psyckhedelic Relaxation Mix).mp3 30.06.2009

6th Floor - 6th floor - Rain (Psyckhedelic Relaxation Mix).mp3
Tässä ja "Love me":ssä tuntuu olevan sama ongelma; samat teemat pyörii liian kauan paikallaan. Menee tietty taustamusana, mutta ei jaksa pitää innostusta yllä normikuuntelussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 6th Floor - 6th Floor - Rain 30.06.2009

6th Floor - 6th Floor - Rain
Enemmän chillouttia tämäkin on kuin melodista trancea. Ihan kiva melodia, mutta kaipaisi vähän variaatiota. Matalat taajuudet voisi potkia enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quo Messiah - Athmos 02.04.2009

Quo Messiah - Athmos
Joo, vaikutteet huomaa kyllä. Kertakaikkiaan tyylikästä meininkiä! En keksi muuta kritisoitavaa kun sävellyspuoli voisi iskeä enemmänkin. 9½
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 29.01.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Ihan hyvä meininki. Genre ei vain oikein iske.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Rhino 31.12.2008

North Vibes - Rhino
Tulee hieman Nathan Fake mieleen. Hyvän kuuloista matskua!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Sirene (Dj Unique Remix) 29.08.2007

Cordis - Sirene (Dj Unique Remix)
Turhan tavanomainen sovitus, siirrot onneksi sujuivat suht. saumattomasti. Melodia oli hyvä, samoin saundit. Lisää ihmisyyttä kaipaisin grooveihin. Kokonaisuutena annan tälle yhdeksikön.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Dolcissimo Sonno (Original Mix) 06.12.2006

Cordis - Dolcissimo Sonno (Original Mix)
Varsin perinteistä melodista trancea -sellaisenaan kylläkin erittäin hyvin tehtyä. Suvantokohtaa arvostan taiteellisesta näkökulmasta, mutta muuten ei valitettavasti iskenyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Unity (Original PLUR Mix) 03.09.2006

Cordis - Unity (Original PLUR Mix)
Kaunis melodia. Muuten tuntuu biisi olevan joitain vuosia aikaansa jäljessä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - DW - Fingerpaint (Incolumis remix) 21.06.2006

Incolumis - DW - Fingerpaint (Incolumis remix)
Nautittavaa fiilistelyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vico Jaeae - Ample 06.04.2006

Vico Jaeae - Ample
Kivan kuuloista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele alpha C - Beautiful Illusion (Version 0.5) 28.02.2007

alpha C - Beautiful Illusion (Version 0.5)
Plussaa loistavasta melodiasta. Miinusta biisin generisyydestä ja ohuesta liidisaundista. Varsinkin suvantokohta, jossa tuo liidi ei ollut häiritsemässä, oli hienon kuuloinen. Myös rummut toimivat siinä paremmin kun biisissä muuten. Itseasiassa tuota 3-> min kohdan menoa kuuntelisi mielellään vaikka erillisenä biisinä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vico Jaeae - Here to Stay 22.06.2005

Vico Jaeae - Here to Stay
Oikein hienoa tunnelmointia. Toimii varsinkin näin illalla. Tuotannosta ei ole juuri pahaa sanottavaa. Tuo pääliidi vain kuulostaa hieman ohuelta, vaikka saundi onkin hyvä. Kaiken kaikkiaan hieno pätkä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vico Jaeae - Negativity 20.05.2005

Vico Jaeae - Negativity
Todella hyvä bassosaundi, matalat taajuudet vaan hieman turhan korostettuneina. Rummut kuulostaa melko hyvältä. Voksupätkä tuo kivasti tunnelmaa. Erittäin mukavia synasaundeja käytetty ja meininki on kyllä todella progemaista. Tykkäsin kovasti, tyylistä tulee ihan Özgür Can mieleen. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marana - Balanca (v1.21) 30.05.2005

Marana - Balanca (v1.21)
Miksaus on aika jees. Saundit mehukkaita (tosin perinteisiä). Perkussioista ja bassolinjasta tykkäsin varsinkin. Melodiat vain kuulostivat älyttömän yksinkertaisilta meikäläisen korviin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Forecast - Forgotten Sound 20.05.2005

Trance Forecast - Forgotten Sound
Todella energistä menoa. Synasaundeista en tosin pitänyt, turhan heikon kuuloisia. Biisissä oli lievää toistoa, mutta kun pituuttakaan ei paljoa ole, ei se haittane. Tuotanto oli laadukasta, tosin masteri limitoitu turhan raa'asti. Ihan mukiinmenevä biisi, ei tarjonnut tunne-elämyksiä mutta sai jalan vipattamaan. :) Olisi tosin henkilökohtaisesti iskenyt paljon paremmin joskus muutama vuosi sitten.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Close Your Eyes 28.09.2004

Speed Freek - Close Your Eyes
Todella maukkaan kuuloinen rumpuosasto. Muuten mennään taas perussaundeilla, vaikkakin ihan hyvän kuuloisilla. Miksaus oli kohdillaan, loppupäässä vain alkoi vähän puuroutumaan. Melodia oli ihan hyvä, tosin kuulosti turhan tavalliselta omiin korviin (seurausta liiallisesta kiksun kuuntelusta). Oikeastaan olen hyvin paljon Outsetin kanssa samoilla linjoilla tästä, sillä erotuksella että mulle kyllä maistuu kaikki squaremaiset saundit ;) Hyvä biisi oli joka tapauksessa, omassa tutussa lajissaan. Jos tämän olisit tehnyt vuosi / kaksi -taaksepäin, antaisin varmaan täydet pisteet. Nyt kun tätä tavaraa kaikkine kliseineen on jo niin paljon, ei täysiä pisteitä viitsi antaa ellei jotain uutta ja omaperäistä ole mukana. Tästä 8½ - eli kait se sinne ysiin pyöristyy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filthy Jack Jacket - Beach vibes 12.09.2004

Filthy Jack Jacket - Beach vibes
Sehän groovaa :) Kyllä tästä tulee mieleen bileet jossain kuumalla rannalla.. Ehkä aavistuksen liiankin rento omaan makuun. Tuo vinkuna ei ainakaan itseäni pahemmin häiritsenyt. Lime voisi vähän laajentaa ajatusmaailmaansa. Kyllä musiikin on tarkoitus kehittyä, ei sitä muuten pitkään jaksa. Tästä olen aikalailla kasin ja ysin välillä. Ehkä vähän nopeampi meno olisi tehnyt sen ysin, nyt kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1986 - Sunlight (Soundseekers Radio Edit) 09.06.2004

1986 - Sunlight (Soundseekers Radio Edit)
On kyllä todella rauhallista ja hienon kuuloista. Pianon saundi oli hyvä. Mielestäni ehkä rummut olisivat voineet olla syvemmällä taustalla ja biisissä variaatiota enemmän. Mutta tällaista melodista breakbeattia ei kyllä liikaa ole. Lisää kiitos! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - Time Trip Part II Edit 1 30.08.2004

Tweeek - Time Trip Part II Edit 1
edit: ai se olikin viulu :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - Time Trip Part II Edit 1 30.08.2004

Tweeek - Time Trip Part II Edit 1
Tää on kyllä vaan pirun kova kappale. Maukkaat rytmit ja vokaalilooppi sopii hienosti mukaan. Taustalla leijuva eteerinen puhallinsoitin antaa hienoa tunnelmaa. Tälle voisi melkeinpä antaa kympin kun ottaa huomioon genren ja mikseri-asteikon. 192kbps versiota vain toivoisin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiBalance - Taivas 18.03.2004

MultiBalance - Taivas
Miksaajalla/masteroijalla taitaa olla yläpään kuulossa jotain vikaa? Biisi tuntui ihan hyvältä, ei vain pysty kuuntelemaan kun diskantit särkee vähän väliä korvia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Once 21.04.2004

Sectoid Blue - Once
Kukaan ei ole kehunut biitin "läskeyttä". :) Vaikka basari nyt onkin aika peruskamaa, perkussiot toimii erittäin hyvin. Mukavaa housejumittelua. Ja nimenomaan jumittelua. Olisin kaivannut enemmän variaatiota, nyt tämä jää vähän ns. taustamusiikiksi. Mutta genreen nähden kohtuu onnistunut luomus. Laadusta ja genrelle omistautumisesta antaisin 9. Henkilökohtaiselle kiehtovuudelle 8.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Terradia-DrowningInDreams(Incolumis rmx) 16.04.2006

Incolumis - Terradia-DrowningInDreams(Incolumis rmx)
Helvetin tiukkaa saundia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eläkkeelle jääneet biisini - MoonTrip 08.02.2004

Eläkkeelle jääneet biisini - MoonTrip
Nuo soinnut sopi tähän teemaan hyvin. Pääliidin saundi oli liian ohut mun korviin ja basaria oli equtettu turhan rankasti (tai huono sample käytössä). Low-mid taajuuksia voisi muutenkin olla enemmän. Kohtuu hyvä fiilis tästä kuitenkin irtosi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Modus Operandi 22.03.2004

Speed Freek - Modus Operandi
Tämä on kyllä Fruitylla väsättyjen biisien parhaimmistoa. Saundi on täys kymppi, tulee hieman James Holden mieleen. Melodia on ihan mukava. Puhesampleista en henkilökohtaisesti tykännyt. Se miksi en anna aivan kymppiä on että pääkohdassa soi liian vähän yhtäaikaisia instrumentteja jotta tunnelma pääsisi aivan huippuunsa. Mutta aika kova biisi joka tapauksessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Orgazmo - In Your Eyes (veezay remix) 11.12.2003

veezay - Orgazmo - In Your Eyes (veezay remix)
Rauhallinen meininki. Todella puhtaan kuuloinen biisi. Ei tämä kyllä mun mielestä mikään dancefloor-mättö ole, pikemminkin juuri sellaista mitä voisi odottaa kun katsoo sun idolit/vaikutteet -listaa. 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Desire 09.02.2004

Taajuus (vanhat) - Desire
En olekaan vielä tätä kommentoinut. Tämä taisi olla juuri se biisi mikä sai minut liittymään faniksi. Siis aivan loistavan agre vempula! D'N'B:ssä suurin "vika" mielestäni on se turhan sekava ja tumma ääniala. Tämä on sen verran trancemainen ja melodinen että uppoaa kyllä hienosti. Mun näkökulmasta rikkobiitti-genret ovat todella puutteessa melodisista vedoista. Vaikka se biitti olisikin pääosassa niin varaa on kyllä muidenkin elementtien hiomiseen. Laatu biiseissäsi on yleensäkin tiukkaa, joten siitä ei ole sanomista. Erittäin hyvä, ei silti täydellinen. Väristykset jäi puuttumaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 28.10.2003

Niina - Jotain parempaa
Täähän kuulostaakin ihan Jonnalta. Hyvin voisi pärjäillä kaupallisestikin. Dippi kuulosti Petri Nygårdilta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Digital Worm (original) 29.10.2003

Human Sound - Digital Worm (original)
Oli muuten oikein kivat saundit. Miksaus myös hyvä ja biisin ideakin mainio. Oikeastaan ainoa mistä keksin valittaa, on turhan kova limitointi. Eli hyvää työtä kaikenkaikkiaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Cold - Haziness 07.02.2004

Deep Cold - Haziness
Kaunistahan tämä. Vaikka melodia oli yksinkertainen, se oli hyvä silti. Enkä keksi tuotannostakaan mitään valittamista. Ainoastaan, että kyllähän tätä olisi voinut näin demotarkoitukseen itsekin masteroida. Se on ikävää kun joutuu kuunnellessa nostaan reippaasti volumea.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Mission Earth 26.09.2003

Fakap - Mission Earth
Hmm... aika psy-menoa. Ei varsinaisesti mitään kiksu-anthem tyyppistä, vaan juuri tällaista leijuntaa. Sopii mainiosti yöllä kuunneltavaksi. Eipä näille sun tuotannoille oikein huonoja arvosanoja voi antaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Kauas (Lightspeed Mix) 07.09.2003

Fakap - Kauas (Lightspeed Mix)
Ei tosiaan keksi mitään negatiivista. Tuosta melodiasta tulee hieman "Snowman" mieleen. Hienot on saundit ja kaikki elementit hyvin koossa. Kymppihän tästä lähtee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - World of Sound (original) 20.08.2003

Human Sound - World of Sound (original)
Melodia oli aika kiva ja puhesample sopi myös hyvin mukaan. Lead-saundista taas en pitänyt juurikaan, kuulosti ihan Reasonilla tehdyltä. Mutta ihan ok veisu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Clubsound 10.01.2004

Uplink - Clubsound
Tämä biisi sattui Winampista soimaan ja piti sitten tulla kommentoimaan kun aiemmin sitä ole tehnyt. Mahtavat voksut. Mahtava tuotanto. Ainoa "vika" mun mielestä on se, että tämä todellakin on niin perus tanssibiisi kaikin puolin. Olisin kaivannut täydempää meininkiä. Mutta aivan ihanat voksut. =) Tuotannon puolesta kymppi. Koukuttavuus vain puuttuu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giorgio Ungalo - Germany 03.08.2003

Giorgio Ungalo - Germany
Rakenne on aika yksitoikkoinen ja miksaus kuulostaa turhan löysältä. Melodia on ihan ok, mutta se toistaa itseään aivan liikaa. Jotain variaatiota kaipaisi. Kuulosti myös aika koneelliselta, esim. tuo haikkalinja voisi olla vähän monipuolisempi. Mun mielestä tää on vielä aika kaukana kympin biisistä ja siksipä koitinkin antaa tässä rakentavaa palautetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Waves 23.07.2003

astralic- - Waves
Joo, tykkäsin myös todella tuosta basarista. Melodia oli aika perustavaraa. Tyyliin nähden olisi saanut olla vähän pitempi ja sisältää jotain väliosia yms. Liian yksinkertaiseksi jätit biisin! Olisit käyttänyt vähän enemmän aikaa ja tehnyt pidemmän version niin olisi ollut todella hyvä ensimmäiseksi kappaleeksesi tänne.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daft - Life is too short 13.10.2003

Daft - Life is too short
Heh... Tuossa lopussa oli varmaan jokin virhe? Ensin ~10 sekuntia tyhjää ja sitten muutama nuotti. Biisi oli kyllä ihan hyvä kaikin puolin. Melodiat oli mielenkiintoiset ja saundit/miksaus oli muuten kunnossa, mutta rytmiosasto jäi vähän liian pienelle voluumille.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Electric Circus (AIDE Remix) 30.04.2003

area51 - Electric Circus (AIDE Remix)
Kuuntelin tätä nappikuulokkeilla koulun koneella, joten bassot jäi valitettavasti puuttumaan. Mutta saundit kuulosti tiukoilta ja vokaalit oli hyvän kuuloiset (niitä ois saanu olla useamminkin). Varsinaisesti biisin kaksi haittaa olivat rakenne joka vaihteli liikaa, sekä lyhyet melodiariffit jotka toistivat koko ajan samaa kuviota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Bolt Distrupt (Original Versio) 25.03.2003

area51 - Bolt Distrupt (Original Versio)
Tulipa paljon C4 - Ignition mieleen... Mutta siitä seikasta huolimatta olet saanut todella hyvin saundit esille, miksaus kuulosti kirkkaalta. Ja on pakko kyllä ihmetellä miten nuo saundit olet Reasonista saanut irti. Anyway, oli kaikin puolin hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Landscape 09.08.2003

DjMik - Landscape
Oli tuotannollisesti melkoisen kova biisi. Ehdoton valtti on silti tuo pitch-bendaus. =) Kaunista tämäkin. Kuitenkaan ei mielestäni pärjää ihan Synthdromen remiksille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Energy (Trance Mix) 14.02.2003

DjMik - Energy (Trance Mix)
Olipa muuten laadukasta saundia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psysilö - psysilö 06.02.2003

Psysilö - psysilö
heh. jännä käsitys teillä melodisesta trancesta... mutta hyvät saundit puolestaan uppoaa aina.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BeatRayer - The Wave 12.01.2003

BeatRayer - The Wave
Tää oli hyvä. Enpä keksi mitään pahaa sanottavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele distrix - distrix 29.01.2003

distrix - distrix
Kiva. Sanoisin 7½ bojoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caldera - Emotions Captured [ft. Mindtrick] 29.01.2003

Caldera - Emotions Captured [ft. Mindtrick]
Jaa... Eksyin taas kuuntelemaan samaa biisiä. Eipä tästä ole mitään pahaa sanottavaa. Hyvältä saundaa ja hyvin kulkee!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GP[Old Trax] - Within each of us[GP Remix] 25.12.2002

GP[Old Trax] - Within each of us[GP Remix]
Aluksi nauratti melkolailla tuo Jataksen kommentti. Mutta heti alusta tää osoittautukin aika kovaksi noin saundeiltaan ja teknisesti. Tää oli kaikinpuolin hyvä remiksi. Ja oli muuten mukavasti reverbiä noissa vokaaleissa... =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Unition (Original Mix) 03.03.2003

veezay - Unition (Original Mix)
Tää on ollut kovassa soitossa viime päivinä. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Djak - Tron Flutes V2 (Radio Edit) 23.09.2002

Djak - Tron Flutes V2 (Radio Edit)
No sehän oli vauhdikas vedätys =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Cloudscape 23.08.2002

Sectoid Blue - Cloudscape
No huhhuh! Tää yllätti ihan täysillä... Tulee mieleen Airbase:n "Emotion", mikä on yksi tämänhetken lempibiisejäni. Joo, kyllä mikserin asteikolla kympin annan! =)
10