Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 175 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - L'ignorance 22.09.2006

the Slowdowns - L'ignorance
Alku on taas kerran herättävä. Toimii niin mielenkiintoon, ku aisteihin yleisesrikin. Vau. Tuntuu pieneltä. Tajuu, että miten pieni ihminen on. Maailma on ja sitä ei vittuakaan kiinnosta se mitä just mä teen. Ja silti kaikki vaikuttaa kaikkeen. Joku tän biisin rakenteessa mua silti häiritsee. Se on... erikoinen. Mä en oo tottunu siihen. Kuulostaa sekavalta. Ehkä tarkotuksellisesti, mut se häiritsee. Kokonaisfiiliksen puolesta sen sijaan ihan valmista kamaa, tyylikäåstä ja koskettavaa. Ja vinyylirahinoita ei voi muuta, ku rakastaa, ilman niitä en ois välttämättä antautunu tälle biisille näin sydämestäni.. Kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Vuoret Siirtyy 01.08.2006

Konala Cartelli - Vuoret Siirtyy
Tekis mieli sanoa, että omg.. Todella tyylikästä. Biitti on lepposa, hetkittäin jopa vähän liian lepposa, ja kaikkien räpsit on biittiin sopivia. Edelleen digaan teiän biisien sanotuksista, tässä ne taas kerran taas toimii. Enkkuräpsit välissä on niin teiän juttu, et oisin yllättyny jos ne huonommat ois ollu, soundaa hyvältä.. Hyvä meininki, mut ei tätä tosi montaa kertaa jaksa kuunnella putkeen, parempaaki teilt on kuultu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haamubiittaaja. - Kick the Beat 01.08.2006

Haamubiittaaja. - Kick the Beat
Rummuissa on munaa, oli asia joka iski ensimmäsinä päähän ja se jälkeen "mitä helvettiä?" oli päällimmäinen ajatus. Kuten edellä sanottu, niin aukeaa edes jotenki vasta monennennella kuuntelukerralla, en simmäinen kerta jättää aika kooman päälle. Taustakikkailut on jännän ja suht omaperäisen kuulosia, aika mielenkiinonen veto tän melodian kanssa. Melodia pakottaa viheltämään, luultavasti viheltelen tätä melodiaa vielä huomennakin, sen verran tarttuva on. Kokonaisuus toimii tällasenaankin, mut jotain tästä puuttuu. Luulen, että se on se, myös jo mainittu, piano. Luulen,. että se tois jotenki ihan uudenlaista syvyyttä tähän ja sen lisäks se ytukis melodiaa varmistaen sen päähän juuttumisen. Tuotantopuolella ja ideoinnissa kuulee sen, et miten paljon eteenpäin sä oot menny, et turhaan sanonu kehitystä tapahtuneen. Valitettavasti tää biisi ei just mulle kuitenkaan uppoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Shot into the Head 22.07.2006

The Zombi - Shot into the Head
Jumalauta, ihan tappomeiningillä mennään taas. Ainut mikä häiritsee, ja se häiritseekin sitte suht paljon, on noi rummut.. Toimis varmasti paremmin oikeilla. Ja kallon ääni, pysyy ihan saatanan hyvin kasassa koko biisin. Ei mun genreä, mutta siltikin aivan mahtavaa. Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Playaz Inc - Freak da Pole 21.07.2006

Playaz Inc - Freak da Pole
Hyvin pysyy kasassa eikä rupee ärsyttää, joka jo sinänsä on aika yllätys tällasessa musiikissa mun kohalla. Flowt toimiitähän biittiin ihan mielettömän hyvin, mutta eikö oikeesti oo muista aiheita mistä räpätä? Ensimmäinen biisi todella todella pitkään aikaan joka on dirty southin alla ja joka oikeesti kuuluu sen genren alle. Joo, toimiihan tää, varmasti sheikkaisin tän tahtiin jollain klubilla. Biitti on mukava, mut ehkä sais erottua vähän paremmin ja jotain ylimäärästä kikkailua siihen vois johonki kohtiin ympätä?! Yllättävän hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Motaatti 14.7 21.07.2006

Celluloid Dmage - Motaatti 14.7
Psytrance genrenä on mulle sellanen alue, josta on kauheen vaikee sanoa mitään, mutta kyl tää mulle ainakin toimii. Yksittäisenä biisinä aika irrallisen ja levottoman olone, mut miksattuna sisään johonki aamujatkojen DJ-settiin tää toimis varmasti aivan loistavasti. Soundit on kohillaan ja kaikki sinänsä itessään levottomat äänet on saatu soundaamaan hyvin yhteen. Totta puhuakseni kaipailin tähän myös sitä vähän matalampaa osatuoa, siis tyyliin jotain yksinkertasta ja simppeliä bassolinjaa. Pysyy hyvin kasassa näinki pitkään, vaikka junnaaki paikkoillaan aik apljon, ei siis kuulosta yhtään pahalta "ittensä toistaminen" Vaikee biisi sanoa mitään järkevää, lyhyesti ja ytimekkäästi; tykkäilen!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filthy sixx - By your side 21.07.2006

Filthy sixx - By your side
Jo biisin nimi saa mut odottamaan hyvänkuulosta settiä ja ne odotukset lunastetaan tyylikkäästi. Biisin alku saa veren kielelle, kuulostaa alusta asti mjielttömän hyvältä. Mahtipontiselta, mutta ei liian suureelliselta. Vasnhempiin biiseihin verrattuna tykkään tästä ehdottomasti enemmän ja luulen, että suurin syy siihen on toi melodisempi ote, jää ihan varmasti päähän soimaan just sillee, että ei ihan saa kiinni mut piinaa takareivossa siihen asti, että kuulee biisin seuraavan kerran. Laulaja venyy hyvään suoritukseen ja vaikka sanat on aiheeltaan aika kulutetut, niin muhun ne ainakin uppoo lähes täydellisesti. Sen lisäks kun soittotaito on kohillaan ja säröä on just sopivasti, niin eihän tästä voi olla tykkäämättä. Heart beating side by side with this song;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Kun aika on Feat. Abstraakki 22.07.2006

PehmoA - Kun aika on Feat. Abstraakki
Siit on niin kauan aikaa, ku oon kuullu tän ekan kerran ja pakko myöntää, et on aikaa myös siitä, ku oon viime kerran kuullu ja kuulostaa edelleeen hyvältä. Biitti on niin pro, vähän aikaa meni taas tottua tohon "pätkimiseen", mut se on niin hieno. Molempien flowt kuulostaa hyvältä, hommat on hallinnassa. Kokonaisuus ei kuitenkaan EP:n parhautta, sen takia ei parhaimpia numeroitakaan.- Mitä tästä kummempia, nättiä settiä ja jatkoa toivottavasti seuraa :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko&Joonas - Coffeemachine 28.06.2006

Mikko&Joonas - Coffeemachine
Biisin on suuntalinjoiltaan aika samantapanen, ku ianin biiseissä, mut vielä suuremmalla tunteella. Mielettömän kaunista. Akustinen versio tuo tähän vielä sellasta leironuotioromantiikkafiilistä, joka ainakin muhun uppoaa. Se fiilis, lämmin kesäyö, ympärillä ne joita rakastaa, käsi jonkun kädessä kun aurinko nousee. Ja kun lähdetään pois, se haikean onnellinen fiilis, että rakastaa. Että voi keinua korkeammalle, ku kukaan ikinä. Upeeta. Ja kun vielä laulaja on kuka on, niin... :) Vaik biisi on suhteellisen pitkä ollakseen balladi, se ei missään vaiheessa hajoo kasaan tai rupee toistamaan itteensä. Sinänsä ois kiva kuulle ei-akustinenki versio, ihan vaan uteliaisuudesta, että miten miksaus siinä menis, koska rakastan tätäkin biisiä jo nyt. Kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jez - Et Tunnista 21.07.2006

Jez - Et Tunnista
En uskonu, et Obelix pystyis et vetää paremmaks, ku vanhat biisit, mut tää kuulostaa todella loistavalta. Biitti on taattuu obelixii, tarpeeks abstrakti, mut ei liian outo,m et menis psykeks. Flowssa ja sanotuksis ei oo mitään valittamista. Flow on tarpeeks monipuolinen ja sanotukset ajateltavine koukkuinen syö sinäänsä Varsinki toi sun vähän flunssasen kuulonen ääni (tahallinen tai tahaton, aivan sama) kuulostaa mielettömän siistiltä. Odotin, et kaikuihin ois piilotettu jotain hauskaa, mut mä en ainakaan bongannu :( Se ei pahenna silti, älyttömän tyyliä, kiitos tästä!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laava - Afrikan kuningatar 21.07.2006

Laava - Afrikan kuningatar
Taas kerran on pojat saanu aivan mielettömän hyvän kuulosta matskua aikaan. Soitto on vielä entisestäänkin tiukentunu ja tarkentunu, liekö treenikämpällä tehty muutakin ku ryypätty?? Mulle tääei kuitenkaan toimi niin hyvin, ku teiän aikasemmat biisit, tässä ei oo sitä tajunnanräjäyttävää kohtaa mikä esimerkiks tulisateesta löytyy. Sanotukset on taas aika tajunnanvirtaa, mut michan puhelaulu kuulostaa edelleen mun korvaan hyvältä. Miksaus on aika ohut, sais olla mun mielessä kokonaisuutena enemmän voimaa ja vahvuutta. Hienoa, mut ei jostain syystä toimi liian hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele LilQuest Beats - Styles comes alive 22.05.2006

LilQuest Beats - Styles comes alive
Vitsi, vetää lähes sanattomaks.. Päheetä.. Se aika mitä oot käyttäny treenates biittien tekemistä on todella tuottanu tilosta.. En oo kuunnellu tota vanhempaa matskua mitenkään tarkemmin, mut ainaki näistä uudemmista kuulee, et aikaa on käytetty ja et sä osaat kuunnella sun omaa matskua läpi. Siis sillee, et täst on hiottu kaikki turha pois, jätetty jäljelle se puhas runko ja tehty siitä täydellinen. Melodia vetää aika hapoille ja myös rytmillisesti pysyy vituun hyvin kasassa. Ainut on, et noi taputukset sais tos kertsin (tai siis kertsimäisen osuuden) aikan olla vähän hiljemmalla ehk. Pystyn kyl kuvittelee kuolemattoman vetää tähän biittiin ja jo ajatus kuulostaa ylettömän hyvältä. Hyvintä pitkään aikaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Heart Of A Dragon 21.07.2006

Warriors Of Might - Heart Of A Dragon
Vitsi toi alun kitarointi on kaunista. Alun laulu kuulostaa mielttömän hyvältä myös, vaikka joku jippo siitä jäikin puuttumaan. Siinä ois musta saanu olla joko ihan snadisti enemmän kaikua taisit se ois saanu olla ihan vähän edemällä. Jonmikumpi, mut ei missään tapauksessa molempia. Sen jälkeen tuleva "uus intro" on vaikuttava ja laulu kuulostaa messevältä, vaikka se onki just siinä välillä, et pitäiskö öristä enemmän vai laulaa puhtaammin. Vaikee sanoa kumpi niistä sitten toimis paremmin. Kokonaisuutena mukaansatempaava ja sopivan mahtipontinen biisi, jossa erityisesti kitarat ansaitsee erikoissuperplussan!! Hienoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - Tastes So Good 18.05.2006

Rabble At Therapist - Tastes So Good
Näähän on vallan meneviä nämä tieän uudemmat biisit. Laulajan ääni sulattais kenen tahansa tytön sydämen ja vaikka sanotuksia hetkittäin ei pysty ottamaan vastaan ku hymyilemällä vinosti ja repeemällä, niin soundaa todella himottavalle. Ois jännä nähä teidät livenä, koska tän äänityksen perusteella tuntuu vaikeelta sisäistää, että miltä tää vois kuulostaa livenä ja toisaalta taas on myös vaikee arvioida, et mihin suuntaan te ootte menossa. Onks odotettavissa enemmän herdcoremätööä vai onks musiikki matkalla poprockimpaan suuntaan. Valitettavasti, vaikka biisi menevä ja miellyttävä kaikin puolin onkin, niin on tää edelleen aika keskivertoa. On miljoonia bändejä, jotka on ollu kasassa about yhtä kauan ku te ja jotka kuulostaa samalta. Tekniikka ei oo se mihin tää kaatuu (no vitut kaadu, mut joka epätäydellistää tätä huomattavasti) vaan se, et tässä ei oo sitä tarttumapintaa, minkä mä ainakin vaadin olevan olemassa siinä vaiheessa, kun mä yritän playlistiltä arpoa, että mikäköhän tää niistä kaikista bändeistä vois olla.. Eli vaaditaan vielä muutama loistobiisi, et uskaltaisin luottaa potentiaalisuuteen nousta korkeelle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - FunkMeister [2006] 28.06.2006

Galantine - FunkMeister [2006]
Vautsi.. Sinfoniameininkiä löytyy vaikka muille jakaa, siitä ei onneksi pääse mihinkään, mutta valitettavasti se kunnon funkmeininki jää vähän hiipumaan. Bassossa on todella paljon munaa, kuulostaa tosi vaikuttavalta. Piano on kans taitavasti saatu nostettua esiin jsut sopivalla efektoinnilla ja sopivan edessä olevalla soundilla. Tulee tosiaan mieleen sellaset kasarilla tehdyt miami vice -tyyliset sarjat, joitten erikoistehosteena käytetään kivaa musaa, ettei jengi huomais kuinka huonosti ne on toteutettu ja missä ei oikeestaan tapahdu mitään, mut ana kun niitä kattoo, niin ne musiikit hymyilyttää. Ihan mielettömän hyvin tehtyä kesämeininkiä, kiitos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ungalo - Sua Mä Kaipaan (2006 Edition) 28.06.2006

Ungalo - Sua Mä Kaipaan (2006 Edition)
Huomattavan paljon parempi versio kokonaisuudessaan, nyt noi säröt kitarassa kuulostaa tosi tosi nannalta. Laulu kuuluu selkeenä ja puhtaana, mut ehkä vähän enemmän asennetta siihen toivióisin edelleen. Biisihän nyt itsessään edelleen on mieltsin kaunis, ei siitä sen enmpää. Kiitos, kun informoit uudesta versiosta, täytyy ladata itelle tää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - the Land of the Midnight Sun 24.04.2006

the Slowdowns - the Land of the Midnight Sun
Uijui uijui.. Kuuntelin tän tän ekaa kertaa eilisaamuna, kun edelliseltä illalta oli takana hardcorekeikka ja kuulosti vaan niin täydelliseltä tilanteeseen. Ihan mielettömän hyvin kasassa pysyvää settiä. Kaikki sopii täydellisesti yhteen, ja vaikka ehkä jollain tasolla vierastankin tota puhesamplea, niin en voi väittää, etteikö se kuulostais hyvältä, vaikkakin ehkä muutaman kerran harvemmin olis saanut tulla. Kitara ja piano tukee toisiaan ihan mielettömän hyvin ja jokainen ääni ottaa oman paikkansa. Miksaus on siis aivan täydellisen kohallaan ja erityisesti toi vinyylirahina saa mun sydämen sulamaan. Ihan varmasti tulee kesällä kuunneltua usemmin ku yks tai kaks kertaa, lähes täydellisyyttä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele M.A.T. (vanhat) - M.A.T f. Greedy - Kyyninen Tasavalta 01.04.2006

M.A.T. (vanhat) - M.A.T f. Greedy - Kyyninen Tasavalta
Ihan mielettömän kaunis biisi. Älytöntä. Molempien flowt on lähes täydellisyyttä, vaikka kertsi kuulostaa siltä, et pari pulloo bissee ois voinu rentouttaa sen verran, et ois flow ois tehny täydellisesti oikeutta teiän taidoille ja tän biitiin tyylikkyydelle. Mä rakastan näitä Ikiroudan/M.A.T.n biisejä fiittaajilla tai ilman sen takia, että ne kuulostaa aina teiltä. Se kyl hetkittäin kuseekin, koska esim. tästä biisistä tulee tosi paljon mieleen tää Matinpojan kaa tehty biisi, joku "Mitä tehdä" viissiin kai.. Biitti on ihan jees. AIka tavallinen eikä oikeen millään tavalla mieleenpainuva. Lyriikat on ihan mielttömän koskettavat, tulee mieleen vitusti rumii kuvii ja samalla niit kauniita hetkiä matkan varrelta. Mut kovimpana lyö se, että oisko joku voinu auttaa, yrittää enää yhtään kovempaa. Joku tossa biitissä tökkii ja tää ei oo biisi jota pystyy kuuntelemaan missä mielentilassa tahansa, joten ei ihan parhaimmistoa..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vastis - Vastis - Rosvojuomaa (feat.Ikuistamaton) 01.04.2006

Vastis - Vastis - Rosvojuomaa (feat.Ikuistamaton)
Biitti itessään on jännä. Se on jeejee, mut biisiin (siis mihinkään biisiin) se ei välttämät oikeen toimi.. Tän biisin fiilis on maailman paras, tekis mieli blandaa itelleki vähän rosvojuomaa. Ois malibuu ja koksuu, pari lasillist sellasta vois tehä hyvää. Mut en mä pysty kuvittelee tilannetta, millon olisin muka kuuntelemassa tällästa biisiä. Tai siis ikinä muulloin, ku sillon, ku iteki juon rosvojuomaa. Ikuistamaton vetää ihan jees, kuulostaa yllättävän hyvältä yhessä tän biitin kanssa, mut ei parast ikuistamatont todellakaa.. Joo, todellakin näin. Nyt rommikolaa, heti!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filthy sixx - This world ( Hard place ) 13.06.2006

Filthy sixx - This world ( Hard place )
Noihin vanhoihin biiseihin verrattuna tyypit on edenny, mutta ei mun korvaan mitenkään kuolettavan paljon.. Laulaja vetää hyvin, mut jotenki täytys vielä saada tiukkuutta ääneen ja omaan makuun on hetkittäin liian mahtipontista.. välillä hukkuu myös taustoihin, mut se on vaan masteroinnillista kikkailua, eikä sinänsä laulajan huonommuutta. Rumpuosio sulattaa sydämen, on todella vakuuttavan kuulosta. kitarasoolo toimii, on tarpeeks lyhyt jopa mun kuunneltavaks, mut puuroutuu joissain kohissa hiukan häiritsevästi.. Kivaa, mutta hiukan tylsää, tästä on kuitenki todella hyvä jatkaa, saada esille THE melodia, joka kaikilla tulee soimaan päässä, sen verran tukevalla pohjalla tää bändi soittaa jo nyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Teen Maasta Taivaan ft. Sussu 22.03.2006

Proyo - Teen Maasta Taivaan ft. Sussu
Ou jee, innostuin ku tossa muutama päivä tajusin, että at last proyolta on tullu uutta matskuu. Biisi on taattuu proyo laatua, spittaaminen kuulostaa hyvältä ja toimivan biitin kanssa ei valittamista. Riimit on aika basic kamaa, mut aika vaikeeta taitaa olla enää nykyään keksiä mitään omaperäsempää. Periaatteessa en tykkää hoppibiiseistä, joissa on joku tyttö laulamassa kertsin, mut Sussu osaa laulaa. Ja on positiivinen yllätys, että Sussu on ite kirjottanu ketrsin tekstit. Valitettavasti se kuitenkin kuulostaa siltä, et hetkittäin menee vähän liian korkeelle, mut kylhän kaikesta kuulee, et toi tyttö tietää mitä tekee. Erityispropsit täs biisis menee biitille, pitää hyvin kasassa ja on vaan yksinkertasesti tyylikkään kaunis ja hieno. Ei parasta proyoa, mut todellaki parempaa, ku suurin osa hopista, mitä mikserissä tulee vastaan. Ei paha.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - Born to lose, Bound to noose 22.03.2006

The Knob - Born to lose, Bound to noose
Tänään on taas tullu kuunneltua paljon hyviä biisejä, mut tää vie kyllä voiton niistä kaikista. Te kuulostatte valmiilta. Tätä mä oon odottanu. Ootte taas kulkeutunu kauemmas ja kauemmas siitä, mistä te alotitte ja se on samalla tarkottanu soundien puhtauttamista ja ehkä enemmän siihen mainstreamiin päin kallistumista, mut vitut siitä, koska tää on täydellistä. Oon nyt muutaman päivän tosiaan tätä soittanu säännöllisesti lähes koko ajan, lukuunottamatta kesämusiikkitaukoja autossa, ku on "joutunu" kuuntelemaan Millencolinia ja Disco Ensemblea.. Tuntuu turhalta jauhaa tähän enää sen enempää turhia sanoja, koska arvosana puhukoot puolestaan. Kiitos, luultavasti pelastitte mun koko viikon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - UUTTA - Löysin Virtaa m. Anni 08.04.2006

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - UUTTA - Löysin Virtaa m. Anni
Kuulostaa Ikiroudalta. Molempien jätkien tyyli vetää on vaan niin omaa luokaansa. Mats kuulostaa taas ihan täydelliseltä ja Opaaz on lähempänä täydellisyytä, ku koskaan aikasemmin. Biitin tekijöille propseja, kuulostaa ihan mieltsin kauniilta, vaikka aika usein samankaltasta onki kuultu. Anni vetää älyttömän kauniisti, herkkä ääni, noi lyriikat ja ja kaikki vaan kohtaa toisensa. Mut ehkä vähän taaempana sais laulu olla, kuulostaa nimittäin liian korkeella olevalta, ku kuuntelee tarpeeks korkeella. Koko biisin ajan huomaa ja tajuu sen, et miks ihmeessä sitä niin usein tulee laitettuu ikiroutaa soimaan niillä hetkillä, ku ilta hämärtyy ja on hyvä fiilis. Nää luo niin toivoa paremmasta. Fiiliksen siitä, että tärkeintä on rakkaus. Rakkautta ensi kuuntelemalta. Kiitti beibs.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäreilu Evoluutio - Polttaa 07.04.2006

Epäreilu Evoluutio - Polttaa
Ei saatana. Tää on just sitä kesäfiilistelyä parhaimmillaan. Nurmikko, lämmin, mankka, bissee, liikaa röökii, tää biisi soimassa, frendejä, skeittilauta... Hetkittäin sitä tuntee elävänsä. Taattua EE-laatua taas kerran aivan järkyttävän melkein absurdeilla sanotuksilla. Intro pakottaa kuuntelemaan tätä eteenpäin, säkeistöt herättää mielenkiinnon siihen mitä tulee taoahtumaan ja kertsi soi päässä päiviä. Sinänsähän tää luottaa taas aika paljon niihin hyväksi havattuihin keinoihin, joita semiraskaassa suomirokissa on käytetty ikuisuuksia, mut tällä meiningillä sillä ei oo mitään vitun väliä. Lähes täydellisyyttä, kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blossom Hill - Hopeless (demo) 25.04.2006

Blossom Hill - Hopeless (demo)
Päällimäinen asia, mihin kiinnittää huomiota tässä on se, että tää kuulostais varmaan ihan älyttömän hyvältä vähän paremmalla miksauksella ja äänenlaadulla. Hyvää fiilistä ja rentoa meininkiä ei jää puuttumaan ja ainakin mun mielestä ne on punkrockin ehdottomasti tärkeimmät elementit. Sanotusten puolesta aika basickauraa. Miks ihmeessä muuttaa toimivaa kaavaa sinänsä, mut tippa omaperäisyyttä ei huonontais tätä. Biisinäkin aika perus punkjohdannainen, joka ei hirmusti erotu massasta.. Odotan kuitenkin innolla seuraavaa viikonloppua, jos tää livenä kolahtaa niin hyvin, ku voisin toivoa ja innolla odottelen myös uudempaa ja "varttuneempaa" tuotantoa, koska tässä kuulee potentiaalin, mut tää kuulostaa silti keskeneräseltä. Mukavaa kuitenkin ehdottomasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loitsu - Suopursu 02.04.2006

Loitsu - Suopursu
Vau. Vetää aika sanattomaks ihmisen, jonka ympärillä vähintään 10 kilometriä jokaiseen suuntaan on pelkkää betonia ja ehkä muutama huonekasvi. Noi kurkien huudot saa mut joka ikinen kerta hätkähtämään. Ne on mielettömät hienot ja erottuvat, mut tollaset eläimet on aina onnistunu pelottamaan mut suunniltaan. Kitara on ihan mielettömän tunteitaherättävä, tulee mieleen ne niin monet yöt järven rannalla, kuun loisteessa, nuotio palaen ja savua haistellessa. SIllon on aina niin rauhallinen fiilis, sellanen, että on sopusoinnussa elämän kanssa. Kun laittaa silmät kiinni, istuu paikallaan ja hengittää, niin voi tuntea häivähdyksen siitä fiiliksestä siellä laiturilta auringonnousua katsottaessa. Kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apollon - White Horse (gallop) 21.02.2006

Apollon - White Horse (gallop)
Tykkäisin tästä biisistä varmaan todella paljon enemmän, jos tää ois lyhyempi, vaikka pakko myöntää, että tavallaan pysyykin hyvin kasassa. Meinasin ruveta kritisoimaan tota genremääritelmää grunge, mut sit tajusin, et oon vaan niin nyyppä, et oon vaan liian tottunu siihen uudempaan grungeen, jolla on yhteyksiä vanhaan alkuperäseen grungeen. Ja silti ärsyttää, koska tää ei oo sitä mitä mä odotin. Joskus biisit, varsinkin rokimmat biisit näin räkäsillä soundeilla, toimii vallan mainiosti instrumentaaleina ja vaikka tää biisi ei koko aikaa huudakaan, että "tarvitsen voksut peittämään/kiinnittämään huomion/tueksi", ni uskon silti, et voksut vois tuoda tähän biisiin sellasiakin ulottuvuuksia, joita ei koskaan uskois löytyvän. MItä pidemmälle biisi kulkee sit enemmän on fiilis, että soittaja rupee soittamaan eri soittimia ihan eri tahtilajeissa, muutamissa kohissa kuulostaa hallitulta kaaokselta, mut joissain ainoostaan sekavalta. Mä en tiedä kuinka monta kuuntelua ottas, että tää biisi aukeis mulle, mut edeleen vaikka kuinka monen kuuntelun jälkeen on tästä biisistä ihan tosi kahtiajakautunu olo, tavallaan tykkää, mutta kun ei ymmärrä. Ei sisäistä. Mutta lupaan tässä ja nyt, kissani toimiessa todistajana, että lupaan edes yrittää tulla ymmärtämään tämän biisin idean. Subjektiivinen kuuntelukokemus keskitasoa ja soittotaidosta plussaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bublgum Electronics - Electrical 14.01.2006

Bublgum Electronics - Electrical
Oi oi oi.. Ihaninta pitkään aikaan. Vaaleenpunasen (ja valosta riippuen vaaleensinisen) kuplan sisällä ja pinnalla väreilevä biisi. Ois kiva tietää mitä noissa voksuissa sanotaan, mutta mutta.. Kivaa päästä käyttämään mielikuvitusta ihan tappavan aivokuolettavan viikon jälkeen. Tossa suunnileen 24 sekunnin kohalla alkava rumpulointi on tosi hiano, mutta kokonaisuutena rumpusystemissit oli hassut. Rumpujen ei vaan kuulu olla noin pirteet, vois toimii jos niissä ois jotain särötystä. Melodiakuvio oli kiva, mut ihan liian vaikee seurata näin väsyneenä, kuulostaa kuitenkin siltä, että tekee mieli ruveta pomppimaan ja riehumaan. Miksaröinti on ihan professionallia, lukuunottamataa noita rumpuja, jotka vie selkeesti nyt kaiken mun huomion. Niitten ois vaan pitäny hallita samalla lailla tätä biisiä, ku miten ne hallitsee mun ajatuksia. Mutta, kokonaisuus. vaaleenpunasta electropurkkaa lähes hyvimmillään, mikserissä lähes parhaimmistoa ja varmasti tulee soimaan paljon ja niin paljon, että joku joskus lyöja sanoo, että pitää taas kuunnella rokkia. Mutta se on sen ajan murhe, nyt rupean nauttimaan tästä. Kiitosta paljon!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vile Utopia - Transfusion of Cold Blood 05.02.2006

Vile Utopia - Transfusion of Cold Blood
On kyllä mahollisimman synkkä alku aamulle, jos herää siihen, että joku laittaa tän koneelta soimaan. Ja oon huomannu, että jos nykyään nään painajaisia, ni niissä on aina se sama metsä, sama autio talo, se sama sateenropina kuin sillon kolmevuotiaana ku aloin tota painajaista nähä. Muutama kuukaus sitten uneen ilmestu taustamusiikki, jonka nimi on transfusion of a cold blood. Jos kuuntelisin ambientia, varsinkaan darkia sen enemmälti, niin tää varmasti ois kärkipäässä soitetuimmissa biiseissä. Noi biisin alun rätinä-äänet on ihania (lue: kammottavia sillai hyvemmällä tavalla) ja noi vinkuvat äänet on kivoja ja tosi ahdistavia. Eli siis kokonaisuutena tosi ahdistava, koomattava ja pelottava. Kiitos, tätä lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Distrance-Timeless Flame (JKM Retouched) 07.02.2006

Buddhist Warehouse Inc. - Distrance-Timeless Flame (JKM Retouched)
MIstäköhän tän kommentoinnin sitten aloittais.. Alun piano on tosi kaunis, mut vähän.. hmm.. kuolettava. Muuten alku on aika kliseinen, mut hyvin toimiva. Bassolinja tykittää aivan mahtavasti, vaikka kuulostaakin joissain kohissa vähän räkäseltä, tai sitten se on vaan mun kajarit.. Tossa jossain vaiheessa tuleva nosto on jännä. Periaatteessa se on ihan liian kirkas, mut silti se jostain kumman syystä toimii mulle ainakin, vaikka järki väittää toisin. Tää toimis ehkä paremmin vähän yksinkertasempana, tai ei välttämättä yksinkertasempana, mut vähemmän sekavana. Pelkistetympänä. Tiedä sitten auttasko tasasempi kompressointikin pelkästään.. Mutta kyllä, ehdottomasti kokonaisuutena silti plussan puolella, tykkäilen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - dreams have failed 06.04.2006

Deadly Maids - dreams have failed
Kaikenkaikkiaan erittäinkin mukavan kuuloinen biisi, vaikka miksauksessa joitakin asioita olisin tehnyt erillä tavalla. On nimittäin läpi koko biisin joistain syistä ummehtuneen olonen, eikä kyse oo mun uskoakseni soundeista, koska ne ei mitenkään erityisen tuhnuset ollu. Laulu erottuu, mutta uppoo vähän liikaa taustaan, sen huomaa musta hyvin noissa korkeammissa kohdissa, niiten pitäis mun mielestä tulla vielä paljon enemmän esille. Soolokitara on sen sijaan tosiaan ehkä vähän liian esillä, ei sillä, ettei se kuulostais hyvältä sinänsä, mut se vie hetkittäin liikaa huomiota. Laulu kuulostaa suurimman osan aikaa hyvältä, mut joissain kohdissa tuntuu, että jännität ääntä vähän liikaa. Biisinä sinänsä aika yksinkertanen ja luottaa käytettyihin, hyviksi havaittuihin keinoihin.. Ei se sinänsä haittaa, mut aika vähän tässä on sitä teiän omaa juttua. Ihan kivaa, mutta jättää silti aika kylmäksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Ready To Fall 08.01.2006

Silent Dream - Ready To Fall
Ohhoh, kun onkin hiano biisi. Ehdottomasti paras teiän biiseistä ja kuuluu ehdottomasti kaiken kaikkiaan mun mun henk koht rakastetuimpien biisien joukkoon mikserin parhaimmistossa. Biiswin parasta antia on laulu, se on monipuolista ja erottuu edukseen muista tällasen musiikin laulajista. Ehdottomasti mainstreamin kuulosta hittikamaa, tulee mieleen monia bändejä joista en pidä ja vielä useempia, joista pidän, esim. entwine. kokonaisuutena kuitenkin saatu kehitettyä kokoon omankuuloinen biisi, josta tunnistaa teiän biisiks. Tai sitten se johtuu siitä, että oon noita teiän muita biisejä kuunnellu niin paljon, mutta ainakin mä erotan tän teiän biisiks. Kitarat jynttää asenteella ja bassokuvio hellii korvaa. Kertsin synapimputtelut sais mun puolesta olla matalammalla, ja tällasenakin oli tosi hypnoottiset. Näitten hetkien takia sitä ymmärtää, miks mikserissä tulee roikuttua niin paljon liikaa. Kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaytanhousuja - Homoristo 08.01.2006

Kaytanhousuja - Homoristo
Kuten itekki tuoll sanoitte, ni meininki on pääosassa. Noi kitarat kuulostaa helvetin hienoilta, ihan vitun tyylikästä, mut kiistämättä toi synapimputtelu ei ihan siihen sovi välttämättä, mut ei kyllä häiritsekään, koska lähinnä naureskelen riston ja oman maailmankuvani yhtäläisyyksille. Mäkin tykkään pojista, äänestän vihreitä enkä oo ajatellu käydä armeijaa (osan tästä ehkä selittää se, että oon eri sukupuolta, kuin risto-poju) :D Nää teiän biisit on vaan niin asenteella tehtyjä ja se johtuu just siitä, et te ette ota itteenne liian tosissanne. Älkää luopuko tost fiiliksest, et pääasia on se, että on hauskaa. Mutta eikö risto ole sittenkin aseksuaali, eikä homoseksuali-fägetti-hinttari? :o
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele S.A.T. - Like The Lightning 14.01.2006

S.A.T. - Like The Lightning
Jep jep joo.. Mulla tulee tästä mieleen monia bändejä, joista osasta on tullut aikojen kuluessa hyvinkin hyviä. Kuulee kyllä, että musaa ei oo ihan hirveen monia vuosia tehty eikä soitettu, ainakaan yhessä, mut meininki on sellanen, että treeniksellä on ollu kivaa, vaikka aika onki kulunu enemmän ku yhen kerran enenmmän kippaamiseen, ku soittamiseen.. ;D Ite biisissä sen sijaan on kyl vähän ongelmia, tää on tällanen hirveen tavallinen, mikä ei tulis pärjäämään mun playlisteillä. Rumpukomppi on turhan yksinkertanen, basari on ihan jees, kitarat kuulostais varmaan kivemmalta, jos ne ois vähän tarkemmin soitettu yhteen muitten soitinten kanssa. Laulajan ääni sen sijaan on kivan kuulonen, mun puolesta sais kyllä enemmän revittää niitä äänihuulia, monipuolisuuskin kyl tulee sitte treenin lomassa kyllä, jos siihen kiinnittää ees vähän huomiota. Toi on tosi mieleen painuva toi kohta, missä sanotaan, että " They never know, [jotain],just like the lightning.." Tollasia selkärangan kutittajia kaivataan ehdottomasti lisää. Sen verran monia pikkubändejä oon fanitellu alusta asti, ni uskallan sanoo, että parhaiten tulee menestyy ne joita kiinnostaa kaikista eniten ja ketkä eniten nauttii siitä, että niillä on mahollisuus tehä tätä hommaa. Ja mun mielestä loistaa läpi ainakin tästä biisistä. Vaikee tässä vaiheessa sanoo, et mihin suuntaan te ootte musiikin kanssa menossa, mut mä luulen, että täl ois mahiksii toimii. Hyvin. Mut tottakai se ottaa aikaa jne, mut jos kiinnostus ei lopu, ni biisit monipuolistuu, niihin tulee se oma juttu. Ja siinä vaiheessa mikä tahansa on mahollista. Ainakin lähes. Mielenkiinnolla odotan uutta materiaalia, muistakaa ilmottaa sitten, koska en nyt tän perusteella rupee fanittamaan vielä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ETO - Yön Sankari 07.01.2006

ETO - Yön Sankari
Biisin nimen ja genren perusteella odotin jotain ihan muuta, kun tunteikasta suomenkielistä semimelankoliarokkia. Ja hyvä, että olin väärässä. Tos joissain kohissa tulevat synapimputukset on mieltsin kivan kuuloset. Miksaus on todella ammattitaitonen, mikään ei puske muitten äänien yli liian kovaa, kertsi nyt ois saanu vähän erottuvampi olla.. Vaikka on hienosti tehty ja toteutettu biisi, niin kuitenkin pituus muodostuu vähän taakaks, pitää ottessaan, mut.. Tietyllä tapaa kuitenkin koko ajan odottaa sitä hetkeä, ku se biisi räjähtää, ja kun tää biisi kerta ei räjähdä, ni liian pitkä aika saa sen "millonkohan se tulee" -fiiliksen muuttumaan "voiskohan se jo tulla" -fiilikses, vähän niinku seksissä, varmaan tiedät mitä tarkotan.. Kyllä, juuri tämä on se mistä voidaan vielä hioa ja korostaa, perusasiat on kunnossa loistavasti ja oma juttukin muotoutumaisillaan toivottavasti?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco feat. Stocon mutsi - Ooa hela natten 04.12.2005

Stocco feat. Stocon mutsi - Ooa hela natten
Vittu mikä pentu sä oot ollu jo sillon joskus. Sun äitis on kyllä aika oikeessa, kyllä mullakin hermot menis ;) Ihme shaibaa, joka jostain kumman syystä saa propseja ottaen huomioon myös herutuskisan :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Rascal 25.12.2005

CHB (R.I.P.) - Rascal
Ekan kuuntelun jälkeen oli vähän laimee fiilis biisistä, mut tokaa kertaa kuunnellessani huomasin olleeni tyhmä ensimmäisen kuuntelun aikana. Kertsi saa pään heilumaan ja miettimään, että miks en oo aikasemmin teistä kuullu mitään :o Soitto kuulostaa hienolta, ainut on noi vähän kulutetun kuuloset kitaratiluttelut, mutta annettakoon anteeksi, se kuitenkin lähes kuuluu asiaan tässä genressä. Laulu saa niskakarvat pystyyn varsinkin noissa säkeistöissä, ja noi stemmat kuulostaa samoin mielettömän hyviltä. Aikas tyyliksätä roksia, te ootte niitä bändejä (ja huomatkaa; vain tämän yhden biisin perusteella) jotka ei roiku mikserissä kovin kauaa, teist tulee jotain isompaa. Kun kuvittelen tän biisin kuulevani keikalla, ni mulle tulee samanaikasesti kaks mielikuvaa yhtä vahvoina. Toinen on se, että te vedätte täysillä ja yleisö on messissä ja sen jälkeen vois taas vähän aikaa tuntea maailman olevan mahtava paikka. Toinen on se, et kuulostatte ihan okeilta, yleisö on oisittain messissä, mut sit tulee tappelu ja se on kiinnostavinta mitä sinä iltana tapahtuu. Mä vilpittömästi toivon että toi eka vaihtoehto on oikea. Ja siellä mä haluisin olla. Hienoa, mahtavaa, kiitos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salmari - Yksinäinen Nuori 21.02.2006

Salmari - Yksinäinen Nuori
En jaksa tutkia, että josko jostain löytyisi tietoa biitin alkuperästä, mutta siitä propseja. Ihan mielettömän kaunis alku, ei kuulosta ailtä, että on tulossa hoppia ja koko biisin ajan biitti on se joka estää vaipumasta masiksiin pirteellä pimputuksellaan, vaikka joissain kohissa tulee fiilis, että ehkä muutaman variaation on kuullu liikaa tästä käytännössä samasta biitistä.. Tykkään hirveesti sun tavasta flowaa, sä käytät ääntä monipuolisesti ja aidosti ja spitit osuu biittiin, ei tuu mitään epämiellyttävii törmäyskohtia biisin ja flown kanssa. Joissain kohissa vähän puuroutuu, mut jollain tavalla se kuulostaa siltä, et se on tarkotuksellinen tehokeino. Toistan nyt vähän, että mitä Jamessi sanoo siitä, et tää biisi kuulostaa siltä, että tähän on panostettu. Kaikin puolin. Tapaa spittaa eri kohissa ja miksauksen sopiminen jokaiseen kohtaan. Eikä voi unohtaa sanoja, liian harvoissa biiseissä on nykyään mitään mistä jaksaa kiinnostua, joko se on sairasta yhteiskuntakritiikkiä, tai sitte bling-bling-baila-bailaa.. Tää kertoo surusta. Kaipauksesta. Siitä miten vitusti joskus voi sattuu. Varsinki kertsissä sen kivun voi ite tuntea. Aina ton kertsin soidessa nään päässäni panoraamakuvaa talosta. Autiost talosta lähellä metsän raunaa, sillee että sen erottaa niitten puitten läpi, mut sinne ei tuu mentyä, siel on pölyä, lehtiä, kaikkee mitä autioissa tajoissa on. Keskellä sen talon tyhjää lattiaa on tuoli, katosta roikkuu köysi. Poika istuu siinä tuolilla ja käy sisällään taistelua sisällään siitä, että pitäskö sen tehä se vai ei. Lopettaa tuska vai toivoa että se loppuu itestään. En pysty arvosteleen tätä subjektiivisesti, koska tuo liikaa asioita mieleen, mut onneks mukana on niitä kauniitakin asioita, jotaka kompensoi kipua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keisari - Ihollani 18.03.2006

Keisari - Ihollani
Pakko sanoa, että eka reaktio tätä biisiä kohtaan oli se, että aloin hymyilemään. Aistin tätä fiilistä, miettien niitä monia hyviä hetkiä, joita oon kokenu niin samanlaisia biisejä kuunnellessa. Tunne on sekotus auringonpaistetta ja kaljaa. Lämmintä sadetta ja mustiksi meikattuja silmiä. Maailmoja syleilevää rakkautta ja nurmikontuoksua. Viileitä iltoja ja pitkiä vaaleita hiuksia. Vain-vähän-rankempaa suomirokkia, joka ainakin allekirjoittaneeseen osuu ja uppoaa. Laulaja osaa revittää mikserin keskitasoa paremmin, äänessä on mageesti saatu varioitua kaikki sanat kuulostamaan aidoilta. Ja vaikka soittamisesta nyt sinänsä on vaikea mennä ylenmääräisesti hypettämään, sen verran tavallista tasoa on, ni se toimii. Ehdottomasti tuleva radiosoittomusabändi, ainakin näitten parin biisin perusteella ja ennen sopparia vois toimia loistavasti jossain bändikatselmuskisassa esim. jossai äänessä ja vimmassa tai vastaavassa. Vaikka biisi teknisesti eikä toteutuksellisestikaan oo ehkä parhaimmistoa, on tässä jotain joka korvaa sen paremmin ku hyvin. Ja se on se, että vaikka tää kuulostaa valmiilta, täst välittyy läpi se, et teil on ollu vitun kivaa. Pystyn näkemään päässäni kuvan teistä, kun te ootte just heittän oranssilla keikan ja se ovi lavalta taakse on auki ja te istutte siel penkeil hikisinä, se kylmä bissepullo kädessä ja kasvoilla se ilme, et te ootte just vallottanu maailman. (en mä siis tiedä, onko keisari ikinä heittäny oranssilla keikkaa tai juonu siellä bissee, mutta tulipahan sellanen kuva nyt päähän) Kyllä, minä pidän tästä. Paljon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K 07.02.2006

g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K
Biitti tässä biisissä on todella monta kertaa kuultu, onhan se nätti ja kaunis, mut oon kuulu vitusti biittei, jotka on ihan basic, ja sit niihin on laitettu tollanen söpö pianonpimputtelu päälle, et saadaan biisiin tunnelmaa ja ei kuulostais niin käytetyltä. Ja periaattees toimii, mut ei todellakaan iske mitenkään erikoisesti. Prosin flow tökkii joissain kohissa aika pahasti, mut mä luulen, et osansa siihen on sil, et tää biitti on näin hidas, tällast on vaikee spittaa niin, et se osuis biittiin ja kuulostais silti hyvält. Sama ongelma on nimittäin mun mielestä myös Kenillä ja Legendalla.. Ku oon kummiski (en nyt mee vannoo, mut tällane mielikuva mul on) kuullu teit kaikkii aikasemminki, ja kuulostanu paremmalt kaikkien flowt biitis, jos on ollu enemmän tempoo. Lyriikat on koskettavat, saa miettii asioit ja se on aika hyvin mikserihopilta. Teknisesti, siis äänenlaadultaan ja soundeiltaan hyvän kuulosta kamaa, joissain kohis flowt vähän tuhnut, mut biitti ei.. Jostain kumman syystä silti tykäilin tästä, ei varmaan tuu mikään ikihitti konelle, mut varmasti tulee sillon tällön tätä fiilisteltyä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaytanhousuja - Liikunnanopettaja 24.11.2005

Kaytanhousuja - Liikunnanopettaja
Kyllä tää kiistämättä VÄHÄN CMXltä kuulostaa. Ja tunnistan itseni pikkupojaks joka lintsas liikkatunneilta, koska meiän liikanmaikka oli pede, saatana ois ollu viel kuvaavampi := Sanotukset on jotain niin saatanan oivaltavaa, et huh huh. Tulee sellanen fiilis, et ois siistii muuttuu vesikauhuseks ihmissudeks ja mennä raatelemaan kaikkii kusipäitä. Ihanaa ihanaa [hymiö jonka silmät on punaiset ja joka nauraa mielipuolisesti]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead Poets Society - Game 06.12.2005

Dead Poets Society - Game
Aivan mielettömän kaunis biisi. Loopattu piano toimii mielöettömän hyvin, vaikka ehkä jotain pientä variaatioa siinäkin olis saanut olla. Säkeistöjen hillitty herkkyys kasvaa voimakkaampaan kertsiin upeesti. Koskettava ja herkkä laulu sopii tunnelmaan täydellisesti. Yleensä en tykkää biiseistä, joissa rummut tulee mukaan näin myöhään, ku tässä, mut nyt toimii. Äänenlaatu on hyvä eikä mikään soitin erotu liikaa. Kiitos ja syvä kumarrus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 23.12.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Mua ärsyttää ihan hirveesti lauluääni kuin tapakin. Mua ei siis häiritse hoppimaisuus, mutta hoppi hoppina ja rokki rokkina. Ja jos on yritetty fiilisstä, että sylkee sanoja melodisen soitetun rockmusiikin päälle, ni vois sen ees tehdä hyvin. Kitarat kuulostaa meikeilta, sopivasti koukkoja ja mieleenpainuvia sellasia. Erityisesti propseja tulee ehdottomasti miksauksesta, jos muusikkona ei ura urkea, niin sitten miksaajana, ihan mieltsin hyvin toimii, kaikki kuulostaa olevan just eikä melkein siinä kohassa missä kuulostaa parhaalta. Tulee vahvoi fiiliksii, 70-luvun loppuun ja 80-luvun alkuun sijoittaisin tän ennemmin, ku tuutausarin alkuun. Ja toi ihan eka laini "ei ole mitään sanottavaa" on vaan niin alotuksista alotuksin kaikessa laualua sisältävässä musiikissa ;) Niin, eipä näiden kommenttia varten tapahtuneiden kuuteluiden jälkeen varmaankaan kovin montaa kertaa tulee biisiin keskityttyä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vastis - Vastis - Mä tiedän (feat. Asteriks) 18.11.2005

Vastis - Vastis - Mä tiedän (feat. Asteriks)
Biitti skulaa toimivasti. Vastiksen flow paranee biisi biisiltä, joskus tuut viel olee pro ;) Tuntuu, et asteriksia oon joskus aikasemminki kuullu (en kyl vanno), ja edistystä tapahtunu, mikäli on sama jäbä, ku muistelen. Riimitki aikuistuu kerta kerralt. Joo, ei valitettavaa, mut silti ehkä hiukka liian basicia. Niin, toi lopun i know i know-kohta on vitun upee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Ikkuna Lumesta 18.12.2005

Belz Krov - Ikkuna Lumesta
Aika pitkästi tätä on ollaksen kuitenkin pääasiallisesti industrialia (?), koska tuo rokkiosuuskin on aika industrialia. Äänimaisema oli monipuolinen ja paljon paljon sairaita/vaaleanliiloja/muuten vaan puistattavia fiiliksiä nostava. Tunnelmaltaan tosi ahdistava, toisaalta kuitenkin luo toivoa ... kuolemattomuudesta ??!!!!1 Rokkiossuus miellytti korvaa oikeinkin paljon, hyvin osattu yhdistää osat toimivaks paketiks kokonaisuutena. Täytyypä kuunnella muutakin belziä, sen verran rupesi mielenkiinnostamaan JM:n talentti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - They Never Learn 11.01.2006

Soundslay - They Never Learn
Yllättävän kaunis biisi, tai siis, liian harvoin kuulee näin rauhottavaa fiilistelyä. Kaikki soittimet soi nätisti ja kitara yli muiden on aplodien arvoinen taidonnäyte. Rummuissa ois jotain vähän monimutkasempaa voinu olla tai sitte ne ois voinu olla jämäkämmät. Miksauksesta sen verran, että rummut ois voinu olla vähän taaempana, se ois saattanu tuoda niihin myös sen efektin, mitä kaipailin ja basari sitten taas vastavuoroisesti vähän edempänä. Mun milestä taa kans kaipaa voksuja, ei välttämättä paljoa, mut kuitenkin, että ne ois olemassa. Alku ei oo liian omaperäinen, mut loppu kökkii aika pahasti. Aattelin, että jos se on feidattu silleen, että kuulostaa huonolta, jos kuuntelee liian hiljasella, mutta ilmeisesti kyse ei ollut tästä. Se on vaan yksinkertasesti huono. Kokonaisuutena kuitenkin hyvä vetäsy, vaikkakin ilman laulua ja ton lopun kanssa hieman jääkin tartuntapinnattomaksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Secret 15.11.2005

Killed By Stars - Secret
Tekee vaan mieli pomppia ja kiljua ja pomppia ja hikoilla ja olla onnellinen ja pomppia. Niin, intro on aika jännä, ei oikeen anna biisistä minkäänlaista kuvaa. Ku noi jotkut teiän vanhat biisit on mustra surutta voinu luokitrella punk-rockiks no doubt, mut tän kanssa genrerajojen veto ei enää ookkaan yhtä suoraviivasta hienoa. Se on tiedetty jo aikasemmin, että soittaa te osaatte, eikä tää biisi sitä tosiasiaa saa muuttumaan. Vaikka tää biisi on suht pitkä (ollakseen näin saatanan menevää rokkia) tää pysyy ihan ihmeellisesti kasassa kuitenkin. Mut joku tästä silti mulle puuttuu, tää ei jää päähän. Kyl tätäkin varmaan hoilattua tulee, kun soi, mut ei tätä rupee laulamaan, ilman että musiikki soi, toisin, ku esim.- silence, josta kaikki on kuullu versioita mun laulamana :D Mut hienoa pojat ja iso kiitos ja syvä kumarrus; pomppimaan!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 24.11.2005

POLTE - kesä 96
Biisi on aika uskollinen omille esikuvilleen. Tunnelmaltaan samaa ku Summer of 69 ja sävellykseltään hiuksenhienosti eroaa popedan pitkästä kuumasta kesästä. Aivan mahtava kesäbiisi siis, mut liian popeda/eppupopedanormaali/eppu -meininkiä, joka vaan ei iske muhun. Soitannollisesti homma pysyy hyvin kasassa, laulajan ääni on just tällaseen biisiin sopiva. Ja nyt ku mercedezin komman luin, ni voksuja tosiaan vois vähän tiivistää. Sanat on niin basic ja silti niin ihanat. Kyllä, hittipotentiaalia Kiss FM:än ja Radio Suomipopin merkeissä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 11.11.2005

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
Kauheesti tätä bändiä on vähän joka puolelta kehuttu, mut enpä oikeen tiiä. Siis soittotaito on kohillaan, mut biisissä ei oo itessään oikeen paljoo mitään kovin jännää, loppupuolella jopa tylsyys iskee hetkittäin. Laulaja osaa käyttää ääntään, mut ääni itessään ei ehkä oo se paras tähän biisiin. Jonku verran ku ois noit lopun toistoja karsittu, ni ois varmaan toiminu paremmin. Ja tekemisen meiningistä paljon plussaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Concrete Pig - Not impressed 12.03.2006

Concrete Pig - Not impressed
Ottaen huomioon että tää biisi on yehty vain vuos sen jälkeen, ku te ootte tän bändin perustanu tää ei kuulosta järkyttävältä. Mut aika lähellä sitä. Tykkään näistä biiseistä, koska näitä ei oo pituudella pilattu, ei niin sanotusti ehdi ajatella (ainakaan mä en ehdi) niin hirveen montaa ajatusta ennen, ku tää biisi sitten jo loppuukin. Sitä mä vaan en ymmärrä, että millä ihmeellä te ootte saanu päätettyä, että biisi ois punkkia?! Tai tavallaan ymmärrän, mut ehkä ihan basic rock ois voinu olla kuvaavampi. Tuntuu tyhmältä jauhaa näistä näin vanhoista biiseistä toteutuksen/tuotannon kannalta mitään, koska kehitystä on ihan varmasti tapahtunu, haluttiin sitä tai ei. Sen sijaan innostun positiivisesti tän biisin fiiliksestä ja meiningistä. Hetkittäin tulee mieleen sellanen lämmin kesäpäivä, kun ajaa autolla pilottiarskat päässä ja huudattaa clashia ja takapenkillä istuu frendejä ja määränpää on tuntematon ja kaikki tuntuu olevan täydellisesti. Niitä hetkiä joiden ei toi9vo koskaan loppuvan. Kokonaisuutena plussan puolella, täytyy käydä tsekkaa joitain noista uudemmistakin biiseistä, kun vaan saa aikaseksi joskus..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Monk - Summer Cat v.2 21.03.2006

Electric Monk - Summer Cat v.2
Oon viimeset kaks viikkoa odottanu ainoostaan sitä, että kesä tulis ja tällä biisillä on vähän samanlainen vaikutus, kun clashin london calling -levyllä. Tekee mieli kaivaa bikinit esiin ja haudata kaikki paksut takit syvimpään helvettiin ja vaan ajella autolla ympäöriinsä, mielellään vielä katto alhaalla. Jostain kummasta syystä tulee mieleen myös joku savuinen pieni baari, jossa te soitatte siinä kulmassa mihin aurinko ei ikkunoista paista ja teillä kaikilla on joko raidalliset tai ruudulliset pikkutakit ja värikkäät olkihatut, älkääkä kysykö miks, ehkää se on tää tunnelma. Tässä biisissä tulee musta hyvin essin se, että te osaatte soittaa, äänenlaatu on kohillaan ja kaikki soittimet erottuu tarpeeks puhtaana ja erottuva siihen, että voi sanoa, että näppärät kädet niistä soittimista ääniä taikoo. Biisinä aika retro ja pieniä skavaikutteita taitaa olla mukana. Evilsons meets Jukka Kuoppamäki. Kesäbiisi ehdottomasti, tykkäilen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Monk - Modern Day Scoundrels 06.12.2005

Electric Monk - Modern Day Scoundrels
Ihana meininki tässä biisissä, tulee tosissaan mieleen savuset pienet baarit, joissa kaikki istuu käytännössä sylikkäin ja silti tunnelma on katossa ja kaikki pitää huolta siitä, että kenenkään bisset ei kaadu kenenkään päälle. Kitara kuten myös basso pysyy nätisti kädessä ja rumpulointi tukee nitä groovaavasti. äänenlaatu häiritsee aika pahasti, on vähän turhan tuhnua. Tulee muutamiakin bändejä mieleen, miltä paikoitellen kuulostatte, mut ei yhtään mainstreambändiä, joka sinänsä on aika hassua, eli ainakin jollain tasolla oma soundi on hallussa. Ehkä vähän lisää kikkailua kuitenkin kaipais, että jaksais tätä yhtään jatkuvammin playlistillä pitää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Maybe 24.06.2006

Aeiouaih - Maybe
Vau. Hienoa ja tyylikästä. Laulu on todella koskettavaa, iskee ainakin mua suoraan sydämeen. Kitaroiden soundit on mulle kakspiippunen juttu. Ne kuulostaa pelottavan hyvältä, mut ne hallitsee koko biisiä täydellisesti, ne mun mielestä syö laulua ja erityisesti bassoa, ne ansaitsis mun mielestä enemmän valtaa tässä biisissä. Mä arvostan tota rumpujen pois jättämistä, mut voisin kuvitella niitten myös tukevan tätä biisiä hyvin. Tiedä sitten, joska ne tappais tän tunnelman, seon hiuksenhieno raja, että pilaisko vai täydellistäiskö ne tän biisin. Kertsi jäi todellakin soimaan päähän, aivan mahtava. Varsinki noi viimeset kertaukset, ku laulu oli niin hallitsevaa ja... (aaa) Hienoa, mahtavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Moses - Valley Below 06.12.2005

Sweet Moses - Valley Below
Sävellyksenä varsin toimiva fukkibiisi, vaikkakaan laulajan äänestä en erityisemmin jostain syystä innostunut. Menoa ja ehkä meininkiäkin sais hiukka enemmän olla, vaikka hakattaa jalkaa lattiaan näinkin. KOkonaisuutena rytmiryhmä on toimiva, mut pikkasen ottaa korvaan kitaran epätarkkuus. Basso ja rummut sen sijaan pelittää oikeinkin mainiosti yhteen koko biisin ajan. Jos tykkäsin enemmältikin seiskytlukufiilareista ja funkista, niin varmasti fanittaisin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele deep impulse - Break The System REMIX 2005 23.10.2005

deep impulse - Break The System REMIX 2005
(aaaa) Nois voksusis on tarvittavaa raakuutta ja voimaa, kylmii väreitä. MIksaus on onnistunu saatanan hyvin, kaikki kuulostaa just täydelliseltä yhteen, ei tuu mitään paskoi, et jotku osat ois liian edessä tai takana, vaan kaikki on tasapainossa. Vaikka itessään biisi on tehty aika monta kertaa ennenkin, ni silti tää on niin saatanan hyvin tehty, et ei voi tiputtaa kovin paljoo pisteit senkään takii. Parempaa tää nimittäin on, ku jotku ns. kovat D'n'B-bändit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 08.02.2006

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Ensimmäisen kerran jälkeen, kun olin kuullu tän, en pystyny ajattelemaan käytännössä mitään. Ainut mitä sain tehtyä oli se, että kävin sammuttamassa valot ja makasin lattialla hiljaa kuullen ainoostaan mun omat sydämenlyönnt, mun hengityksen ja sen jälkeen laitoin tän soimaan. Ainoostaan annoin tän soida repeatilla en tiedä kuinka monta kertaa. Nä ainoostaan kuuntelin. Hengitin. Elin näitä melodioita ja sointuja. Sydämenlyönti sydämenlyönniltä. Aina hetkittäin mieleen tuli kuvia kauniista hetkistä. Hetkistä jotka on merkannu enemmän, ku osaa ees kuvitella. Hetkistä, jotka ei missään tapauksessa oo yleismaailmallisesti merkittäviä tai ees kenenkään mielestä kauniita. Mut joina on osaannu tuntea rakkautta. Vihaa. Jotain puhdasta. Ja kun mä sitten jossain vaieessa sain itteni vedettyä ylös siitä kauniista maailmasta johon mä olin ajelihtunut, mä tunsin kyyneleet mun poskilla. Sen, että oli hyvä olla. Niitä hetkiä varten kannattaa elää, kannattaa kuunnella tuhansia paskoja biisejä löytääksen yhden täydellisen. Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henen lähettipalvelu - Rakkauden tulivuori 28.11.2005

Henen lähettipalvelu - Rakkauden tulivuori
Ensinnäkin laulajan ääneen edes vähän asennetta. Nyt kuulostaa siiltä, että joku insinööriopiskelija on saanu pullon kaljaa siitä hyvästtä, että seisoo lavalla ja lukee lattiasta mitä pitää laulaa. Selvinpäin. Sanat on jotain absurdia outoilua, jota mä en ymmärrä, eli oikeestaan ne kyllä saattais toimia. Soittotaito on peräisin yläasteelta, ku kaikilla oppilailla täytyi olla kitarat kädessä ja sitte soitettiin desperadoa tai rin tin tiniä. Ei näin. Ihan oikeesti, ei näin.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - FEL-tunnari 04.10.2005

FEL - FEL-tunnari
Vitun nintendopelitaustat. Ja tasohyppely on kivaa. Sopivan pitunen, koska jos tää ois esim. puol minuuttia pidempi, ni tulis fiilis, et voisin heittää kovalevyn ulos ikkunasta ihan vaan sen takia, et saan tän loppumaan. Nintendopimputteluks silti ihan tasokasta. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hope for rebirth 03.10.2005

Celestial Aeon Project - Hope for rebirth
That's so beatiful that this really makes me to believe in miracles. I can imagine the blue sky above me, i can imagine white clouds. And as long as I can hear this sound, i feel IT. And in this case that IT is so close to love. Thank you, u made my day :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 04.10.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Voisko parempaa fiilistä tulla, ku mitä tästä tulee. Lähimmät mielleyhtymät japanilaiseen harppumusiikkiin ja sen jälkeen Kissiin ja AC/DChin. Vitun outo sekotus, mut hyvältä kuulostaa. Laulajan ääni, kuinka hyvin tällaiseen sopiikaan, ei saa mulle muita fiiliksiä aikaan, ku et pää hajoo. Varmaan toimis Japanissa saatanan hyvin. Ehkä toi laulu sais olla vähän selkeempää, nyt kuulostaa välillä jopa todella puuroselta, joka kyl saattaa johtua myös mun kajareista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Angel's Tear 04.10.2005

Celestial Aeon Project - Angel's Tear
Mielttömän kaunis alku täs biisissä, luo aivan mahtavan tunnelman, joka jatkuu koko biisin ajan. Tää sopis niin loistavasti kylmään talvipäivään, ku seisoo ikkunan edessä ja kattoo ulos. Kaunista, eikä mitään pahaa sanottavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version) 05.10.2005

Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version)
Harvat näin pitkät instrumentaalibiisit pysyy kovin kasassa ja tää ei oo poikkeus. Varsinki, koska tääs on tavallaan kauheen yksinkertanen, ei oo niin paljoo koukuttavia kohtia, et jaksais kovin montaa kertaa (ainakaan keskittyneesti läpi kuunnella) Soittotaitoa selkeesti löytyy, siitä tää on ihan selkee osotus. Laulu tähän mahtuis aivan mainiosti ja se tois elävyyttä ja syvyyttä tähän.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scars unseen - Take my pain away 05.10.2005

Scars unseen - Take my pain away
Aivan mielettömän upeen kuulonen laulaja. Tuotannollisesti hyvää, turvallista ja suht tavallisenkuulosta meininkiä, eikä ees ihan hirveen hyvällä asenteella. Soittotaito tällasessa musiikissa mun mielestä ratkasee aika paljon, ja kyl sitä läytyy, myös miksaus onnistunu kiitettävästi. Valmiin kuuulosta, ehkä toimis mulle vielä paremmin, jos ei ois niin "puhtaaks" tuotettua. Hyvin te siilti vedätte ja varmasti tulee soimaan. Kiitos.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - Painu VITTUUN! 14.12.2005

RAUTAKANKI - Painu VITTUUN!
Joku kusee kyllä tän biisin miksauksessa todella pahasti. Armottoman hiljasella ensinnäkin ihan kaikki (joo, osaan vääntää tota volumenappulaa myötäpäivään) kun kuulostaa ihan hirveeltä jos laittaa tosi kovalle, ja siltikään biisi on kokonaan ihan liian kaukana. Jo tää syö tosi paljon pisteitä. Ja nää huumoripläjäykset ei vaan uppoa mulle, varsinkaan kun koko biisissä ei ees oo mitään kunnon pointtia. Soitto kulkee ihan kivasti, taitoa kun löytys vielä muuhunkin. Joistain kohista tulee mieleen turmion kätilöt "niin, eihän se turmion kätilöitten juttu se musiikki oo vaan se kaikki oheistopiminta" Jep, kuvaa myös tätä ilmeisesti. Voin kuvitella tasan yhen tilanteen, jossa tätä vois kuunnella ja se on sillon, ku oot kiskonu kolmevarttisen kosanderipullkon ja tajuut, että huomenna astuu voimaan se naapurin sulle hankkima häätö. Femma siis soittotaidosta, harkitsen kutosta kokonaisuudesta, koska biisi ainakin mun päässä on niin täsmämääriteltyyn tilanteeseen tehty.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat 04.10.2005

Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat
Yhteiskunnallinen sanotuskaan ei tehny tätä biisiä loistavaksi. Keskinkertasta soittoa basicillä lauluäänellä. Sanat on vitun hyvät, basso ja rummut ois säkeistöissäki voinu tukea biisiä enemmän. Kertsiä vois kans erottaa enemmän kokonaisuudesta ja laulua taustasta. Siltikin tässä oli jotain rouheeta, mistä mä tykkäsin tosi pljon.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Circles (Final mix) 03.10.2005

Superverted - Circles (Final mix)
Todella suloista poprockia. Niin laulaja, ku soittajatki osaa asiansa kunnolla. Kaikki perusasetelmat on kunnossa ja must kertoo eniten se, et tää sai mut hymyilemään. Sillee, ku hymyilee, ku näkee jonku ihmisen joota ei oo nähny pitkään aikaan ja josta on joskus välittäny niin paljon. Ja sillä hetkellä tajuu et tunteet ei oo kadonnu, ne on vaan muuttunu. Kun hymyilee välittävästi ja onnellisena, kaihoisasti, mut ei kuitenkaan surullisesti. Sopis playlistiin "soundtrack to my everyday".
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jez - Kompastuskiviä 30.09.2005

Jez - Kompastuskiviä
Ihan saatanan kova. Tarpeeks (paljon) kaikkee uutrta, joka säilyttää mielenkiinnon, vaik aika pitkä biisi onki. Riimit on ihan mahtavat, kunnon tajunnanvirtaa :) Biitti on ihana. Kaikki soittimet tukee toisiaan ja potkii persettä kovaa. Flow on tosi mielenkiintonen. On varmasti sellane, et se jakaa mielipiteitä ja mullaki on vähän siinä ja siinä. Nopeempi flow, joka puskee aina hetkittäin esiin tässäki biisissä uppoo kybällä, ja toi hitaampi flow on hyvin vedetttyy ja (...groovaavaa/dancehallii...) mut luulen, et tykkäisin viel enemmän nopeemmist biiseistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele eXtra - Miksei Voitais Unohtaa 06.09.2005

eXtra - Miksei Voitais Unohtaa
Tausta on ihan saatanan kova. Soitto pelittää tyylikkäästi yhteen. Sanat on vähän kliseiset ja aika kuluneet, mut miks toimivaa tapaa muuttamaan Aina välillä tekee mieli kasaa soittolista tällasista herkistelybiiseistä, tää sopis sinne loistavasti, jos mul ei tulis hylkimisreaktiota laulajan ääntä kohtaan, joka kyl hälvenee kerta kerralta joka kuuntelemisen jälkeen. Ei siinä, tää tyyppi osaa laulaa, mut joku vieläki tökkii. Ja suurimpana miinuksena se, et tällane perusballadi meininki ei enää nykyään iske. Ja tää on kuultu miljoonia kertoja, paremminki tehtynä. Jos totun tohon ääneen kunnolla, ni luultavasi nostan numeroa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed 04.10.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed
Suomalaista NU-metalia kuulee ihan liian harvoin. Olin aika yllättyny, et kovin suoria Linkin' Park -fiilareita ei biisistä tullu, ajoittain muistutteli Papa Roachia kyllä. Kyl tää mulle ainaki uppoo ku hevosen kaviot paskaan. täytyy käydä tsekkaa muitaki teiän biisejä, sen verran varmalta kuulostaa, et vois vaikka faniutumista harkita. Lisäplussaa laulajan äänestä, saatanan kova.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anomus - Valoon 24.11.2005

Anomus - Valoon
Tulee tossa alussa mieleen hiukka 51 koodia, joka mulle ei oo paha asia. Miksaus on just tällaseen biisiin tehty, onnistunut. Soittimetkaan ei taida ihan ekaa kertaa pojilla käsissä olla, sen verran varmalta kuulostaa. Kertsi on radiopoppis, jää päähän soimaan mainosten ajaks, mut katoaa ennen ku seuraava biisia alkaa. Too many times i've heard this song before. Tällä talentilla ku löytäsitte sen oman punasen langan, ni te oisitte vitun kovia, koska tääkin on niin saatanan kova. Tää uusi tunne on sellanen, että Cere taitaa kuunnella muitakin biisejä ja jäädä venailemaan keikkoja :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele =MastaC= - Sairaankaunismaailma 25.09.2005

=MastaC= - Sairaankaunismaailma
Noi biitit on ihan vitun sairaat. Mut pistää ajattelemaan, mut en haluis kyl ajatella tällasii asioita. Biitti taas kerran aivan mahtava. Aika rohkee veto, koska ihan varmasti tulee olee sitä jengii, jotka kelaa, et tän biisin "minä" oot sä. Flow sopii tällaseen biisiin sairaan kauniisti. Mut en mä tiedä, en osaa sanoo, et mikä kohta täs mättää, analysoimal eri osioit ei sellast ookkaan, mut silti täs kokonaisuudessa kusee juoku. Ehkä se on noi huudot lainien välissä, niitten määrää ois saanu vähentää mun puolest, mut en mä vittu tajuu. Kaiken järjen mukaan, mu pitäis rakastaa tätä, mut...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Without Label (Special Track) 04.10.2005

Mind's Pressures - Without Label (Special Track)
Ei tipu. Metallia, vaikkakin alternativesellaista ja biisi kestää yli viis ja puol minuuttia, ei oo hyvä yhdistelmä. Se on yksinkertasesti liikaa, varsinkaan, ku tää biisi ei tuotannollisesti eikä soitannollisestikaan mitään maailman tasokkainta oo. Ainut mikä tässä mun mielestä hyvää on on toi laulajan äänenkäyttö, tulee vähän Rainer Nygård mieleen hetkittäin.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Avaimia 04.10.2005

ivalo - Avaimia
Suloisen kutkuttavaa peruspoppia sopivilla brittirock-fiiliksillä. Edelleenki ihmettelen, et niin harvat on tällasta suomen kielellä tehny, koska täähän toimii aivan mahtavasti, tai no, ei varmaan toimis, mut ootte vaan pirun hyviä. Kertsi must sais olla vieläkin erottuvampi, mut se on pikkuvika. Teknisesti aivan radiotasoa, paitsi et radio varmaan onnistuis pilamaan tänki, koska tän kuulis liian usein. Melodia koukuttaa tässäkin aivan loistavasti. Jos kuuntelisin yleensä tällaista, ni ihan varmasti fanittaisin. Hienoa. kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Tuntematon tie 04.10.2005

ivalo - Tuntematon tie
Tyylipuhdasta, tuotannollisesti aivan loistvaa kaunista, herkkää ja koskettavaa. Vaikka sinänäsä kauheen tutun kuulosta, silti suomenkielistä parhaimmistoa omassa lajissaan. Bassoo ois ehkä vähän kovemmalle miksaa(?) Laulajan ääni on luonnollisen monotonisen kaunis, sopien mielettömän hyvin tällaseen biisiin. Kertsiä kans ois ehkä voinu vähän erottuvammaks tehä, on aika tutun kuuloset siirtymät siihen ja pois. Melodia jättää kivasti koukkuun ja laittaa mahaan mukavan onnellisen fiiliksen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - RIGHT NOW 17.03.2006

tRA [The Rhythm Addicts] - RIGHT NOW
Kuulostaa studioliveltä yhellä, maksimissaan kahella, mikillä, joista toinen on siinä rumpalin(/taustalaulajan) edessä ja toinen sen varsinaisen laulajan edessä. Biisinä ei kovin omaperäinen, monta kertaa kuultu, mut paljon hyvää, joka valitettavasti peittyy huonon miksauksen, masteroinnin, tuhnujen soundien ja laulun manipuloinnin alle. Taustasälä esimerkiks, mielettömiä fiiliksiä tulee, kun rupee kuuntelemaan vaan niitä. Jos vielä toi syna kunnolla erottuis, ni taustasälä ois pro, varsinkin ton perusbiitin kanssa. Se mun mielestä uppoo nätisti tonne taustaan, ei ees välttämättä oo liian kaukana, mut rytmillisesti hirveen yksinkertanen. Ja se on aina vähän siinä ja siinä tän tyyppisissä biiseissä, että toimiiks yksinkertasuus vai ei. Laulu on tavallaan parasta ja huonointa antia tässä biisissä. Laulajan ääni on sopeva, asenne ainakin on kohallaan, mut se ei riitä. Noi puhutut kohdat sais olla huomattavastipaljon edempänä ja noi huudot sais edustaa aidompaa, puhtaampaa raivoa. Nyt kaikenlaisissa osissa laulutapa on hirveen lähellä toisiaan ja se tuo biisiin takapaksuutta, joka ainakin ton taustabiitin kanssa vähän tylsyyttää tätä biisiä. Oon kuitenki sitä mieltä, että tässä vaiheessa teiän biisit on sitä vaille valmiita, että ne tehään loppuun. Molemmat tällä hetkellä teiltä mikserissä olevat biisit kuulostaa siltä, että ne on tehty kunnolla johonkin asti ja sen jälkeen niitten on vaan annettu olla. Ne kuulostaa keskeneräsiltä. Ja ois erittäin mielenkiintosta nähä teiät livenä, mun on vaikee kuvitella millanen keikka se tuli olemaan, mut mä luulen, että se antais tästä biisistä huomattavasti paremman kuvan, ku nää äänitykset. Ja mä haluaisin kuulla sen "paremman puolen" teistä, potentiaalii treil nimittäin kuulostaa olevan tarpeeks siihen, et te nousette korkeemmalle.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Sydämet Jäässä 15.08.2005

Minoria - Sydämet Jäässä
Tän biisin alku on ihan helvetin kova. Noi synat on <3 Kaikki täs biisissä toimii. Ois mielenkiintosta nähä tää livenä, vois nimittäin kuulostaa vieläkin paremmalta. Jatkakaa vaan samaan malliin, ni ei pitäis hirveen kauaa mennä, et saatte hoidettuu sopparin kotiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acumen (a.k.a. Milan Kolarovic) - Residue of Desire 24.01.2006

Acumen (a.k.a. Milan Kolarovic) - Residue of Desire
Ohhoh, oon erittäin positiivisesti yllättynyt, että pitkästyä aikaa, kun jaksan mikseristä kuunnella biisejä, niin eteen sattuu tällainen helmi.
Kitarariffit on lähes veret seisauttavia ja tunnelma on jylhempi, kun yhessäkään taru sormusten herrasta -leffan kohdassa, missä kuvataan kauniita uusiseelantilaisia maisemia ja tunnelma on, ah, niin paatoksellinen.
Harvoista instrumentaaleista oon päässy sanomaan näin, mut mä uskon tän toimivan parhaiten just näin. Voksut vois pilata tän fiiliksen niin helposti ja fakta on, että jos tässä ois sanat, ni tää musiikki ei kuitenkaan erottuis näin hyvin. Ja tää on mieletöntä.
Koskettimet on moneen kertaan kuullun kuuloset, mut ne sopii tähän, vaikka ehkä joku omaperäsempi ratkasu ois voinu olla se, mikä tän biisin ois nostanu lähes täydellisestä täydelliseks.
Ei voi muuta kun rakastaa, kaivata ja pitää silti päänsä pystyssä. Kiitos. Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - No Kids 08.10.2005

Mind's Pressures - No Kids
Metallinhohtoista vaihtoehtoisuutta Kornin sielunmaisemissa. Säröttelyä sais ehkä olla vähän vähemmässä määrin, mut se on niin herkkä asia, et vaikee sanoa toimisko paremmin vai huonommin, ja sen sijaan olis voinu korostaa rumpuja ja skebaa (hienoa riffittelyä) yhtä paljon ku bassoo, koska ne on toimiva paketti yhdessä. Laulajan ääni on paremman ja paremman kuulonen joka kuuntelulla, ja asenne kohallaan. Tarkkuus ja soundit on joissain kohissa ihan loistavasti kohallaan ja sit joissain kohissa vähän tökkii, miwstä lie johtuu. Kokonaisuus kuitenkin jää plussan puolelle, vaikkakin potentiaalia teillä lienee parempaankin?!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Winterheart - Out of Your Hands 08.02.2006

Winterheart - Out of Your Hands
Ehdottomasti yks mikserin parhaista power-biiseistä, mutta tässäkiun muutamia juttuja jotka sattu korvaan suht pahasti. Ensimmäinen on toi laulajan ääni, ei sillä, etteikö osias laulaa tai mitään. Teknisesti suoriutuu tehtävästään hyviin, ja äänenkäyttö on tarpeeks monipuolista poweriin, mut ku karisma ja meininki puuttuu laulusta, niin pakko myöntää, että kyllä se aika paljon vesittää koko biisiä. Uskois, että nempäänkin pystyis suht helposti vieläpä. Niin, kyllähän tästä biisistä on suhteellisen helppo sanoa, että mitä levyjä se sandman iltasin kotona kuuntelee ja fiilistelee, mut jos nyt miettii esim. sitä stratoa, niin joka ikinen niitten biisi kuulostaa saman kaavan mukaan tehdyltä. Samoin sonatalla. Ni miks ihmeessä sitä kaavaa pitäis muuttaa, kun fakta on se, että jos tykkää niin tykkää ja ja jos ei, niin se on sitten oma ongelmansa. Soitto kaikenkaikkiaan pysyy tosi jees kasassa, rummut kuulostaa yllättävän aidoilta, ja varsinkin kertsissä ne tykittää tosi kivasti, mut kitaroissa sais kautta biisin olla vähän enemmän voimaa, ja syna on niin basic, mut just sen takia mieltsin sympaattinen. Kokonaisuutena vallan kuunneltava, mutta ei parasta maailmassa. Mielenkiinnolla kuitenkin odottelen tulevia biisejä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele HIDEOUT - Take Me Home 20.09.2005

HIDEOUT - Take Me Home
Rokkia rokkia rokkia lisää lisää lisää. Kyllä kiitos, tämä toimii hyvin. Kitaratiluttelut ja kaikki. Mun elämänlaatu paranee huomattavasti sen jälkeen, ku oon nähny tän bändin livenä, mä lupaan. Laulajan ääni+biisin fiilis+mieltsin taidokas soitto... Oi oi.. Pää vaan heiluu tahdissa, tulee mielihaluja päästä vitun hyvälle keikalle jonka jälkeisen aamuna joka paikkaan sattuu, eikä vähiten kurkkuun. ROKROK!!!!!11
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele HIDEOUT - Esperanza 20.09.2005

HIDEOUT - Esperanza
Hieno biisi saatu aikaan. Laulajan ääni sopii biisin tunnelmaan loistavasti. Riffailut skulaa tyylillä. Soittamisest kokonaisuutena välittyy sellane mieletön meininki, et ei voi ku joko ruveta pomppimaan ja hajottaan paikkojaan tai sit istuu sängyllä silmät kiinni kädet polvien ympärillä ja vaan tuntea SE fiilis. Varsinki kertsissä SE fiilis on tosi lähellä rakkautta. Kylmii väreitä menee selässä. Kiitos. Paljon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Kaikki OK? 25.12.2005

Antti Kaukomaa - Kaikki OK?
Antti on alkanut saada grooven kuntoon. Laulusoundi on parantunu huomattavsti verrattuna noihin vanhoihin biiseihin, mut henkilökohtasesti ei edelleenkään tipu, mut teknisesti äänenkäyttä on hyvää ja monipuolista. Ja mikä tärkeintä, sopii tällaiseen musiikkiin kuin teqilapullo joulupöytään (nam!) Sanat on just tollasta sirkesalo/Kela/Saari - osastoa, mut se sopii sulle, ehkä vähän naivia, mutta mutta.. Annettakoon se anteeksi lajityypillisenä yksityiskohtana. Kitarat kuulostaa ihan tosi suloisilta, ja yhdistettynä rhodeen.. Ooh, nappiin onnistunu veto. Mut en osaa kuvitella tätä muualla kun siellä ruotsinlaivalla,ehkä jossain "oikeilla/aikuisten/anti-teinixien" -radiokanavilla. Mut joo, kaikki on okei.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - DCX - Flying High (radio edit) -preview 20.01.2006

Joel Kalsi - DCX - Flying High (radio edit) -preview
Tää on niin helvetin hieno. Pakko päästä partypartyymaan. Miksaus on aika pro, laulu kuulostaa älyttömän älyttömän hyvältä, lähestulkoon täydelliseltä. Alku ois saanu ehkä muutaman sekunnin pitempim olla, sinänsä tosi jees, et biisi alkaa samantien, mut ehkä sitä jännitystä vois nostaa vähän aikaa, muuallakin biisissä noi fiiliksennostokohdat on onnistunu todella hyvin. Soundimaailma on hiano ja soundit itessään paljon hiotuilta kuulostavat, kliinit, mutta harkitun kliinit, hyvän kuuloset kautta linjan. Voikuitenkin olla, että te jos ketkä pystytte joskus puristamaan ittestänne vielä sen jutun näihin biiseihin, joka takais sen, että biisin lopussa ei pystyis ajattelemaan, vaan tuntis oleansa olemassa. Suurta luottoa teiän kykyihin, täytyy kuunnella joitain muutakin biisejä, niin jos sitä vaikka faniutuisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filthy sixx - Fading away 05.08.2005

Filthy sixx - Fading away
Kyl tää muhun toimii, mut täs on sama ongelma, ku niin monissa muissakin biiseissä. Tää on jo tehty. Missä on se teiän oma juttu tähän biisiin? Täs on hyvä meininki, mä diggan siit, et toi laulu hukkuu tonne soundeihin, noi skitat on rock rock. Mutta. Tää ois hyvä biisi, jos täs ois se juttu, millä tän saa erottumaan soittolistasta siinä vaiheessa, ku siinä on ees 30 rock - genretettyä biisiä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - CHANNELIZE 15.08.2005

SILVERINE - CHANNELIZE
Tää on rakkautta ensi kuulemalla tän biisin kanssa (aaaaaaa) Ei tästä muuta voi sanoo, et hyvin te vedätte ja yrittäkää nyt saatan tulla helsinkiin päin keikalle ennen ku mä hajoon tähän biisiin enää enempää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - Dream of Glory 30.12.2005

Asgardão - Dream of Glory
Alku tässä biisissä on ehdottomasti yks kauneimmista kohdista, mihin oon ikinä musiikissa törmännyt. Kun toi vähän rankempi osa alkaa, niin tulee fiilis, että tätä varten musiikki on keksitty. Mielettömän hauraan kuulosta, mut samalla voimakasta. Olo, että uskaltaa ottaa sen askeleen tuntemattomaan samalla tietäen, että on turvassa. Sit sen jälkeen tuleva uusi fiilistelyosa tuo mieleen sellaset uusiseelantilaiset maisemat, jylhiä vuoria ja laajoja nurmikenttiä, ehkä vähän LOTr-hengessä, mut se ei missään nimessä voi fiilistä huonontaa. Koko biisi jatkuu samoissa teemoissa kuulostaen kauniin mahtipontiselta, herkältä mutta vaikuttavalta. S oundit on kohdissa missä pitääkin loistavan puhtaat ja noissa rankemmissa kohdissa toi särö on mageesti feidattu pois tohon puhtaaseen osaan tultaessa. Biisi on täynnä mielettömiä koukkuja jotka jaksaa pitää otteessaan useemmanki kuuntelukerran helposti. Jos joku instrumentaalibiisi joskus on toiminu helvetin hyvin pelkkänä instrumentaalina, ni tämä. Ihan valmista tavaraa ilman voksuja, en ymmärrä miten ne vois tätä parantaa. Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Might Be 04.09.2005

The August - Might Be
Kaunis biisi tämäkin. Ehkä sais vähän raaempi/rankempi olla, ois iskeny varmaan kovempaa, tää on vähän liian poppista.. (ei kyl oikeestaan poppista, mut liian kesyä) Rummut ois tosiaan munki puolesta saanu olla vähän voimakkaammat, ois tehny enemmän oikeutta tälle biisille. Kuulostaa siltä, et ihan amatöörejä pojat ei enää oo, yhteissoitto vakuuttaa ja laulu kuulostaa tyylikkäältä. Alun kitarapimppailu on aika mahtava, toimii varmaan keikoil hyvin. Nyt vaan keikkaa helsinkiin päin, ni pääsis fiilistelemään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Autumn Day 04.09.2005

The August - Autumn Day
Aikas ihana biisi. Kyl täs must jonku verran emo-vaikutteita on (niin musiikissa ku nimessäkin) Ehkä vähän kliseistä, mut mielellään kuuntelee. Voin hyvin kuvitella kuuntelevani tätä tosi usein, tuotannollisesti toimiva ja viel tyyliltään sellasta mikä levyhyllyt suurimmaks osaks täyttää. Melkein voisin fanittaa jopa vaan tän yhden biisin perusteella. Danke schön!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Astray 25.09.2005

The August - Astray
"Biisit on niin hyviä että nää ei osaa varmaan huonoja tehdäkään" siinähän se kokonaisuudessaan tiivistettynä.. Kuuntelen tän tai Autumn dayn ekana biisinä aina, ku lähen jostain mikä on ollu henkisesti tai fyysisesti rankkaa. Tulee mielettömän hyvä fiilis, fiilis siit, et on viel syitä elää, vaik niit ei aina oliskaan näkyvillä niin selkeesti. Eli siis, palatakseni biisiin.. Yhteissoitto toimiiihan loistavasti, sanat on tyylikkäät, jää soimaan päähän just sillee härnbäävästi, et on pakko kuunnella, uudestaan ja uudestaan. Tosi lähellä täydellisyyttä. Kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Sundown 30.09.2005

Wavescale - Sundown
Soundimaailmaltaan ja tunnelmaltaa hieno biisi. Soundit sais must olla vähän puhtaammat, ei ne häiritsevän puuroset (ehkä enemmänki velliset ois oikeempi sana) oo, mut ompahan kummiski. Ja haittais, jos kokonaisuus ois huonompi ja jaksais kiinnostuu tollasist pikkujutuista. Melodia on kivan yksinkertanen, ei liikaa eikä liian vähän -meiningillä. Mä oon aina ollu sitä mieltä, et jos biisin alku ja loppu ei oo loistavia, ni biisi ei voi kokonaisuutena olla huomattavan hyvä. Alku täs biisissä toimii, mut toi loppu kuulostaa aiaki mun kajareis pelkältä pitkitetyltä tuhnulta. Kokonaisuutena silti mukava.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - SOMEWHERE BELOW THIS 15.08.2005

SILVERINE - SOMEWHERE BELOW THIS
Hianolta kuulostaa, ehkä vähän pikkasen sais lyhentää, se on sit eri asia et mistä, koska yhtään turhaa/tylsää kohtaa tässä biisissä ei oo. Voin kuvitella miten multipleja henkisiä orgasmeja saisin, ku tän livenä näkisin. Tamminan laulu on ihan omaa luokkaansa, soitanta on liian ammattimaisen kuulosta ollakseen mikserissä. Tällä laadulla ei kyl varmaan hirveen kauaa, toivottavasti. Ainutta miinusta siitä, et tää sama on kyl kuultu muutamaan kertaan, ei tosin yhtä hyvällä meiningillä, mutta silti. RokRok!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mad Habit - Tunturin tuuli 31.08.2005

Mad Habit - Tunturin tuuli
Tän biisin tunnelmassa on jotain sellasta, mitä aivan liian harvat bändit pystyy ikinä tavottamaan. Sopii musiikiks monenlaisiin tilanteisiin. Rumpusoundit oli aika jännät, mut niis kyl ois vielä parantamisen varaa. Pituus mun mielestä kans se heikoin kohta, toisaalt, toimii kyl hyvin niinki, ett vaan vetää repeatin päälle. Ihan mieltsin kaunista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Silence 24.08.2005

Killed By Stars - Silence
Tää on tällasta punkrockmeininkiä asenteella.. Onhan tää vähän sellane, et varsinki ku genre jota kuluttaa eniten on nimenomaan skeittipunkkia, ni onhan tää kuultu.. (niin siis, mulle skeittipunk-sanalla ei oo paha kaiku, nimitän sillä myös kaikkia bändejä joista teiän vaikutteet tulee) Mut voin kuvitella, et heti ku saa nilkan kuntoon ja pääsee laudan päälle ni kyl tää varmaan iPodil tulee soimaan DEn, FFn, SCPn ja muiden oheen. Joku oma juttu tähän kyl ehkä tarviis saada, laulajanki ääni, joka on hyvä ja sopii loistavasti on aika massaa. Livenä livenä livenä <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Lähtösi Jälkeen 03.12.2005

Tode - Lähtösi Jälkeen
Lyriikat on kiistämättä aika monta kertaa tehtyä shaibaa, jopa mikserissä on kirjaimellisesti tuhansia biisejä joiden aihe on sama ja muutama biisi samal nimelki löytyy. Flow rullaa eteenpäin aivan mahtavasti, huomaa, et jäbä on tätä homaa muutamii vuosii treenannu, tai ainaki kuulostaa siltä. Biitti toimii yllättävän hyvin huolimatta siit et on aika basic ja sun flow+tää biitti kuulosta hyvältä yhessä, saastanen on tehny hyvää työt. En oo kuullu aikasempaa shittii, joten sun kehittymisest pahaa sanoo, mut ainut huono peissi täs on se, et on loppupeleis kummiski niin tavallinen. Ja miksaus onnistunu tosi jees. P'z
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Break My Pants - Usko olemattomaan. 30.09.2005

Break My Pants - Usko olemattomaan.
Alku on kökkö, ei tuu fiilistä, et hei, tän mä haluun kuulla. Pikemminki sellane, ei helvetti, mitä tää on taas. Sit ku laula alkaa, ni aika paljon alun aiheuttamasta mielipahgasta annettakoon anteeksi. Sanat on ihan kauniit, ei ees liian kliseiset, paitsi tietty aiheeltaan ja kokonaiskuvaltaan. Biisi on sävellyksenä tosi tasapaksu, ainut mikä jää päähän, on noi sanat. Ei uppoo mulle. Ei niin yhtään.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andiamo - niin lähellä, niin etäällä 21.09.2005

Andiamo - niin lähellä, niin etäällä
Ekana iskee päähän toi, et laulun panorointi on ihan liian leveä. Zen Café-vaikutteellisuus ei jotenki myöskään uppoo muhun, paitsi sanotuksien puolesta ja kyllähän ne tässä biisissä toimii, sen verran mitä niistä selvää saa. Mut en mä nyt oikein tiedä, en oikeestaan kauheesti kuuntele tällasta ja kyl aika paljon laadullisesti tarviis olla parempaa et myöskään rupeisin kuuntelemaan. Ihan liian basicBasicBasicii....
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele First Fall - Just a word 18.11.2005

First Fall - Just a word
Joku outo elementti oli mukana kokko biisin ajan, ja mä en tykänny siitä. Laulajan ääni tutntuu sortuvan välillä, mut se voi yhtä hyvin olla mun kannut, ku miksaus, ku seki, et ei ois taitoo. Mene ja tiedä. Kitarat puskee liian kovaa läpi, se se varmaan se elementti on, eli miksauksen piikkiin se. Biisinä ihan oivaltava ja kivamnkuulonen, vaikka en ehkä emoks tätä lähtis genrettämään, vältämättä. Tulee fiilis, että keikkatilanteessa olisin onnellinen, tulee ikävä sitä fiilistä, kun keikalla on ollu saatanan kuuma ja on ihan hikinen ja sit astuu ulos pakkaseen ja vaan tuntee sen kontrastin. Kokonaisuutena siis tosi mukavban menevä kappale :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tric - Circles 03.12.2005

Tric - Circles
NU-Metalia synapop-masuteilla, Ou jeeah!! Tää biisi on kakspuolinen miekka. Sen suurin vahvuus on sen suurin heikkous. Tää on nimittäin todella mainstreamtasoista ja oloista. Hyvä juttu koska tuotanto ja soittotaito, lau kuten kaikki muukin toimii saatanan hyvin. Kuitenki tuntuu niin samaan muottin puristetulta, ku niin monet nykybändit jotka yrittää olla uugeetä. Enkku sujuu aika suomalaisittain, ehkä vois miksaa soittoo edemmäs, ni sais kuitenki viel selvää sanoista ja ei häiritsis toi lausuminen. Voin jokatapauksessa kuvitella itteni teiän keikalle, jonka jälkeen rakastaisin elämääni jopa enemmän kuin nyt. Mielenkiinnolla uutta matskua odotellessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ! chILL ! epämääräiset äänitykset - while 27.11.2005

! chILL !  epämääräiset äänitykset - while
Tää biisi oli jostain syystä päätynyt mun iPodiin ja kuuntelin tätä koko viikonlopun landella. Toi bändin kuvaus on kyl niin oikeassa, tän kuuloseen bändiin en oo henk. koht. aikasemmin törmänny. Sanotukset iskee tosi syvälle, valitettavasti ne on totta. Soitannassa ehkä olis vielä vähän hiomista, mut ei mitään suurta ongelmaa sen kanssa. Lähinnä varmaan miksauksesta kiinni, mut soitto ei mee ihan yhteen ja laulu sais nois kertseis ehkä erottua vähän kovempana. Suomenkileinen osuus toimii ihan helvetin hyvin. Kyllä. Kiitos. I make what i want of my life.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hand Made Soul - To Have You 19.07.2005

Hand Made Soul - To Have You
Tykkään erityisesti tän biisin fiiliksestä ja must ois älyttömän mielenkiintosta kuulla tää livenä. Ois kiva kuulla, et onks tää enemmän balladi vai rokimpi, koska nyt tää tavallaan vaan on. Pystyy kuuntelemaa monta monta kertaa peräkkäin, ilman et tulee sellane nyt-pakko-jotain-muuta-heti -fiilis. Ite tykkään henk. koht. kummiski vähän rokimmasta meiningistä, mut tuotannollisesti tää on ihan loistava. Jos ois ollu vähän enemmän säröö ja vähän enemmän tempoo, ni ois ollu ysi
8

Sivu: 1 2