Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 123 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 31.05.2005

.erAze. - Line Of Sight
Jaabajaa. En pidä tällaisesta musiikista. Konerumpusoundit syövät uskottavuuden minimiin, kitarat kuulostavat muovisilta, enkä pysty erottamaan bassoa. Laulu on ilmeisesti ainoa orgaaninen soitin ja se pelastaakin kaiken pelastettavissa olevan tässä viisussa. Soundi on niin kohdallaan kuin vain voi olla. Sääli että itse biisi on tällainen. Olisi mielenkiintoista kuulla joku hieman paremmin toimiva biisi samalla laululla. Biisissä ei ole mitään tarttumakohtaa, sälää on vaikka kuinka paljon, mutta ei mitään mikä jäisi soimaan päähän tai jonka erottaisi taustahälystä. Soolo oli ihan jees, muuten tästä ei jää mitään käteen.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Da Boom 15.04.2005

Trakkerterrorist - Da Boom
Dairapadiipadaapa..... Mitäs tähän sanoisi. "Ei ihan sitä mitä tavallisesti kuuntelen.." Luulin päässeeni jo kertaalleen loppuun, mutta tuossa 4:40 kohdalla tulikin tuollainen nyrjähdys. Alan silti kirjoittaa jo. Soundeista osaan ehkä sanoa jotain: Aikalailla mieleen tulee pelimaailma puheineen yms. Ihmeen yläpäävoittoiset soundit, subbarini on ollut täydellisen hiljaa koko biisin ajan. Ehkä se on tarkoituskin.. Ihmeen pitkä on biisikin ja ihmeen vähän tulee sellaista uutta juttua biisin aikana. Ehkä se on tarkoituskin.. Mieleeni ei tule mitään arki- tai juhlapäivän tilannetta, jossa voisin tätä kuunnella. Mielestäni tämä ei sovi tällaisenaan mitenkään rauhoittumiseen, ei mitenkään taustamusiikiksi, ei mitenkään tanssittavaksi, joten miksikä tämä on tarkoitettu? Hämmentävää. Taide on ehkä hyvä sana kuvaamaan tätä, minä en nimittäin tätä ymmärrä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - No Mortal 14.04.2005

Argon - No Mortal
Ihan näin kärkeen on pakko moittia: Ei näin pitkiä biisejä voi laittaa kommenttirinkiin, jos haluaa kunnon kommentteja. Ei nassikat jaksa kuunnella nyansseja ja fiilistellä biisiä montaa kertaa. En jaksa itsekkään, mutta yritän kuitenkin. Biisi lähtee vahvasti käyntiin ja etenee sen kummemmin kiirehtimättä. Yleensä tämäntyyppisissä biiseissä (mikserissä siis) on vain arvottu kolme-kuusi sointua joita junnataan edestakaisin, sen kummemmin miettimättä kuinka ne sopivat keskenään yhteen. Tässä soljuvuus kuitenkin suorastaan loistaa läsnäolollaan ja kaikkinainen kiireelläväsääminen yms poissaolollaan. Biisi on reilusti omankuuloisensa eikä yritä kuulostaa miltään muulta (ainakaan minun tuntemaltani) orkesterilta. Raikas ja rapea soundi pitää kuuntelijan pirteänä ja kiinni biisissä. Rummut ovat hieman tunkkaiset ja jotenkin seinän takana, mutta itse kolistelu toimii hienosti. Typeräähän tämmöinen soundin morkkaaminen on kun on demo kyseessä... Urkuväliosa tuo hienon dreamtheatermaisen tauon (suvantokohdasta ei sillätavalla voi puhua), joka kasvattaa biisin kokonaisarvoa reilusti. Aluksi laulusoundi hieman pisti korvaan, mutta kun tässä on nyt pariin kertaan tämän kuunnellut alkaa tuntua siltä, ettei tätä millään murinalla tai kirkumisella voisi hoitaakkaan. Minä taisin olla itse se stereotypioiden vanki, mistä aina muita varoitan... Kuitenkin lauluun sen verran puuttuisin (jos olisin itse päättämässä diipadaaapa...), että tuplaisin (triplaisin jne) laulua enemmän ainakin kertseissä ja a-osissakin kiertojen lopussa, kun se toimii noinkin jo niin hienosti. Taikka sitten ihan vain uu-uu ja aa-aa klisetaustoja käyttäen, mutta jokatapauksessa laulut kaipaisivat hieman lisää massaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 14.04.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Upea biisi. Hienot soundit. Eritoten tuo uudet-kielet-plektralla-soitettuna-basso! Olen nähnyt orkesterin nimen useastikin, mutten ilmeisesti ole koskaan kuunnellut. Tai nyt on vain onnistuttu paremmin kuin koskaan! Kokonaisuus kasvaa ja kasvaa eikä oikein pääse purkautumaan missään vaiheessa. Se niin sanottu voitto-kohta uupuu. Ratkaisuksi voisin itse laittaa tuon tuon kertsin moduloimista jonkin verran ylemmäs. Esimerkiksi. Se ei kummemmin erotu tuosta a-osasta. Mutta se ei ole suuri vika. Ja tässä on muutenkin sellainen sunnuntaiaamun krapulanaintimeininki, ettei siinä oikein siihen voittokohtaan pääsekkään..... :D Olinpas sanaseppo. Kitara on jotenkin mykistävä, enkä oikein keksi mitään moitittavaa sen kummemmin tästä biisistä. Hassua, ei se yleensä niin vaikeaa ole. Jos oikein puserran: Tekisin tuosta nykyisestä kertsistä puolet lyhyemmän ja nimeäisin sen bridgeksi. :I Pahempaan en nyt pysty. Hieno biisi ja jää koneelle, onnittelut herroille, ammattimaista jälkeä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 14.04.2005

Tuho - Last Words
Luin kyllä varoituksen sanat tuosta 2 minuutista ja tulevat 8:42 (!!!) hirvittävät valmiiksi varsinkin kun genrenä näyttää olevan Doom Metal, mutta otan riskin. Tuntuu hieman siltä että riskin otto kannatti. Biisi kehittyy ja luultavasti juuri tuon pituuden takia tulee vaikutelma kalevalalaisesta tarinankerronnasta, jossa on nyansseja ja kuunneltavaa useaksi kerraksi. Seurasin sanoja vain puolella korvalla (täytyy myöntää, kouluhommia ja ruuanlaittoa samalla kun kuuntelen), mutta aika selvästi tämä muistokirjoitus tuo sanomansa julki. Biisi muistuttaa seitsemään minuuttiin saakka melkein siionin virttä, laulu ei yritä mennä liian alas, vaan on OIKEASTI jylhä ja teeskentelemätön. Hieno soundi! Muutenkin soundipuolella ollaan oltu hereillä. Kitarat ovat Katatoniatyyliin hieman rasvaiset, mutta eivät sentään mitenkään liioiteltuja. Rumpusoundit toimivat alku ja keskiosalla loistavasti, mutta mitä helvettiä tapahtuu tuossa doom(?)-osuudessa lopussa? Pelkkää tuplabasaria ja mikitetty seinän läpi?? Muuten rapsakka kokonaisuus kokee pienen kolauksen.. En tiedä, jos olisin tuottaja ollut olisin tuon lopun muutenkin ehkä ratkaissut toisella tavalla.. Biisi on ollut muuten kohtalaista tankkaamista kitaroiden osalta ja tuohon loppuun saisi helposti erottuvan osuuden ihan vaan nu-metal-tyyliin rytmittämällä kitarointia breakbiitimmäksi. Tjms. En minä tiedä kuinka tarkasti pidätte rajat kohdallaan Doomin ja muiden genrejen välillä, ja mitä ne ovat ylipäätään. Itse mietin kokonaisuutta.. Biisi on kokonaisuutena ehjä ja neljän minuutin kohdalla tapahtuva taitos katkaisee mukavasti muuten hieman paatoksen piirteitä saavan "itsemurhauhittelun". Syna voisi olla muuallakin hieman suuremmassa roolissa. Kyllä minä tästä pidin, on helpompi nillittää yksittäisistä asioista kuin selostaa hyviä puolia. Vielä kun ottaa huomioon mikserin yleisen metallitason, niin kyllä tätä kehtaa esitellä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circum Elements - Reward Of Assistance 15.04.2005

Circum Elements - Reward Of Assistance
No kyllä! Tässä on asenne kohdallaan. Niinkuin on myöskin soundit. Helppoa kuunneltavaa ja kuitenkin uutta löytyy kuuntelu kuuntelulta. Siinä soolossa oli kyllä jotain mikä iski. Mikserin taiteilijat yleensä himmaavat etenkin kitarasoolojensa kanssa, mutta tässä toimitettiin jotain ja se jokin toimitettiin ylpeydellä. Siitä ekstrabojoja!! Alun bassottelu SOI hienosti ja tuo mieleen jotkut vanhat kunnon funk-klassikot. Kitaraan astuessa sisään biisi muuttuu Nirvanaksi ja laulun alkaessa orkesteri löytää jotain ihan uutta. Tavallisesti on kiva nillittää soundeista b-osista ja bridgeistä, mutta tämä on kaikessa rujoudessaan niin lähellä täydellisyyttä etten minä sano mitään. Kuitenkin vain siloittelisin ryppyjä ja saisin selkääni muilta. Tarvii varmaan kuunnella muutkin biisit. Hienoa työskentelyä!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 15.04.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Joo-o. Ei oikein ensikuulemalta iskenyt. Eikä sitten oikein seuraavillakaan. Päällimäisenä häiritsevyydessä on laulu ja tempovaihtelut. Laulaja ei joko kuule itseään laisinkaan taikka sitten on jäänyt ääni kokonaan avaamatta. Jatkuvaa hapuilua ja ihmeellistä takakireyttä. Tuo temmonvaihtelu on ihan jees, jos sen pystyy hoitamaan kunnolla, eikä kukaan lähde sleebailemaan taikka keulimaan. Suosittelisin rumpalille (mikäli kannujen herra määrää tahdin) klikin käyttöä ainakin äänitystilanteissa. Edelliset seikat häiritsevät niin, ettei muun biisin kuuntelusta tule oikein mitään. Sanat ovat mitäänsanomattomat ja tuhanteen kertaan tehdyt, eivätkä millään tavalla jää mieleen. Dynamiikat toimivat hienosti, vaikka kiinnittäisin ehkä huomiota enemmän koko biisin dynamiikkavaihteluihin, enkä vain a- tai b-osien dv:ihin. Eihän tämä kokonaisuutena paha ole, perusrokkia, jolle on ilmeisesti suomessa tilausta. Yö ja neljä ruusua ovat tosin nämä vedet jo riistokalastaneet ajat sitten.. En minä tiedä miksi, mutta minulle tämä ei uppoa laisinkaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 30.05.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Hehhei, onpas meininkiä. Eihän tällaista pitänyt enää ollakaan, oikein lämmittää mieltä tallaisen kuuntelu. Liian monet panostavat niihin kahteen riffiin, joista tehdään sitten säkeistö ja kertsi. Tämä on sentään tehty lihaa säästämättä ja hikeä piilottamatta. Biisi kulkee ja tuntuu selkeästi pidemmältä useampien osiensa ansiosta. Basisti tekee miehen työn (oikeastaan useammankin) rakentamalle suorastaan upean maton alle. Kaikki on herralla kohdallaan, soundeista tyylitajuun. Jo pelkästään sen takia tämän voi ilomielin kuunnella useampaan kertaan. Kitarat ovat melkotaustalla sooloja lukuunottamatta, mikä ei ole välttämättä huono juttu. Jos kerran bändissä on syna ja osaava basisti, miksi pitäisi kumartaa genren tyypillisimmille tyylillisille kliseille? Tavallisesti en tämäntyylistä rokkenrollia kuuntele, mutta, luulenpa, että tämä jää soittolistalle joksikin aikaa. Hienoa työtä, teillä on edessänne loistava tulevaisuus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele koulu on sxxxxx - maijalla oli karitsa (verenpunainen) 14.04.2005

koulu on sxxxxx - maijalla oli karitsa (verenpunainen)
Samalla linjalla Urbanrainin kanssa, antaa kaikkien kukkien kukkia. Jos ei jostain pidä, ei sitä kannata silloin kuunnella. Tietenkin eri asia on, jos väkisin tyrkytetään sontaa korvaan esim. kommenttiringin välityksellä. Minä annan kannustuksena suuremman numeron kuin oma keskiarvoni on, joka tarkoittaa taas listalla nousua. Olkaa hyvät.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herbal Infucion - acquaintance 05.12.2004

Herbal Infucion - acquaintance
KR: JUURI TÄLLAISTEN BIISIEN TAKIA KOMMENTTIRINKI ON OLEMASSA!!!!!!!!!!!!!!! Aah. Anteeksi, oli pakko purkaa paineita tuon loputtoman hophop-tyrkytyksen jälkeen. Kyllä, tämä on juuri sellaista musiikkia mistä minä pidän. Mieleen tulee etäisesti Jamiroquai ja Brand New Heavies, molemmista on jotenkin saatu ne letkeät ja mukavat puolet yhdistettyä yhteen kappaleeseen. Aluksi kuuntelin että tämähän on luupattu, mutta pirskatti, parin kuuntelukerran jälkeen hoksaa pieniä epätarkkuuksia (:D minä, rokkipoliisi) ja heti tuli paljon parerempi mieli. Hyvää musiikkia ja vielä oikeasti soitettuna! Tosin jos itse olisin bassoraidan soittanut, olisin kyllä sen vetänyt toiseen kertaan. Pari sellaistakin klohnua siellätäällä, että huhhuh. Sinänsä epäreilua, kiippari myöhästelee niin se on jatsia, basso myöhästelee niin se on selvä humalatila. Biisi on yksinkertaisuudessaan helvetin nätti, suorastaan kaunis. Rhodesia käytetään kerrankin soittamiseen eikä vain värittämiseen. Osia en viitsi edes ruveta bongaamaan, niitä on ihan liikaa ja biisi on aivan liian mukavan ympäripyöreä, jotta sitä viitsisi alkaa analysoimaan osa osalta. Jos tämä on teidän juttunne niin jatkakaa, olette hyviä siinä. Toinen puoli minussa sanoo, että kokeilkaapa naislaulajaa tuohoon kylkeen. Ja nimenomaan kylkeen, siihen rumpalin viereen keikalle, eikä suinkaan eturiviin. Sellaista maalailua, yninää, laalaata ja uu-uuta. :D En minä tiedä.. Jotenkin vain biisi kaipaisi sellaista. Tai minä kaipaan. Ei siinä. Ysipuoli tästä tulee, basisti söi puolikkaan.... ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 14.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Aaargh.... Jotenkin alkaa välittömästi ahdistaa kun kuullee tällaista laulua... Tiedätte varmaan, rintakipuja ja tulee verenmaku suuhun..Muistelisin kuunnelleeni tätä kyseistä orkestraatiota aikaisemminkin ja muistelisin myös ettei tämä kerho ollut aivan vakavalla naamalla liikkeellä, joten täytyy tätäkin kuunnella sillä meiningillä. Pari kertaa biisin kuunneltuani, olen taas virittäytynyt tunnelmaan. Aivan niinkuin pientä olmia ei voi moittia sen piirrettyä ensimmäisen ympyränsä uuteen tapettiin, ei tätäkään voi morkata. ;) Biisi on hieman tylsä, osia voisi lisätä. Taustalaulu on parasta mitä olen kuullut sitten .... toimii siis hienosti. En oikein ole virittäytynyt tämän musiikin taajuudelle (veressä 0 promillea, pitäisi olla jo töissä), mutta en myöskään aio arvostella tätä. Pitää varmaan latailla tämäkin tuonne kännikansioon, josta voi sitten pahan paikan tullen kaivaa inspiraatiota..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Auditory Balance - Kremlin TV8 19.09.2004

Auditory Balance - Kremlin TV8
Kommenttirinki: (Mitä on freeform??) Tässä on taas näitä biisejä, joista ei saa mitään otetta ensimmäiseen kolmeen kuuntelukertaan. Viisi kertaa kuunneltuani alan pikkuhiljaa hahmottaa kuulemaani, josta en siltikään ole niin varma. Biisi kulkee hienosti, kunnes sortuu/kompastuu ja jatkaa taas alusta. Aluksi kuunnellessani olin ihan varma että tämä on jonkun ensimmäinen teos, mutta pienellä lisäopilla löytyvät jatkumot ja hienoudet. Biisi kantaa itsensä hienosti, ei sorru toistoon (ärsyttävissä määrin), vaan onnistuu olemaan "erilainen" koko biisin ajan. Ei tämä juuri sitä MINUN musiikkiani ole, mutta kyllähän tätä voisi kuunnella ihan vaikka kaljaa juodessa ilman sivuvaikutuksia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extra Virgin - Shine 19.08.2004

Extra Virgin - Shine
Kommenttirinki: Joup. Kuuntelin tämän pari kertaa tässä ja kyllä täytyy sanoa että. ettäettä. Huhhuh. Laulaja osaa hommansa ja pidän kovasti hänen soundistaan. Kitaroinnit ja rumpuloinnit ovat hieman tylsiä, identtisine tuplauksineen, eikä sen kummemmin jutuilla juhlita. Tätä korvataan laulun puolelta kyllä ihan mallikkaasti. J OS minä saisin päättää, vaihtaisin sointujen leirinuotiomaisen tankkaamisen näpläilyyn ja pieniin Setzermäisiin likkeihin. Lisäksi sooloa voisi kuvailla sanalla kamala. Ei nyt siis oikein säväyttänyt. Kitarat ovat siis mielestäni se heikoin lenkki minun musiikkimakuni kautta peilattuna. Muuten ihan kuunneltavaa matskua, livenä menisi varmaan paremmin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mape - Somebody Please 17.08.2004

Mape - Somebody Please
Juuh. Biisi on melko tylsä, laulu on .. no tuota se on hieman vaivalloisen kuuloista. Ei siis kuulostaa rennolta eikä oikein muutenkaan luonnolliselta. Kitarointia on, mutta en oikein pidä tuollaisesta räpläystyylistä. :I Minun mielipiteeni.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 05.08.2004

Kongo - Tyhjä Huone
Kommenttirinki: Ompas HYVÄN kuuloista rumpulointia!!! ;) Biisi on melkolailla radiokelpoista kamaa, mikään ei pääse ärsyttämään eikä biisi tai soitanta muistuta ketään ainakaan äkkiseltään. Elikkä kuulostaa tuoreelta. Mikä on siis hyvä asia. Hieman kenties tankkaamisen tunnelma tulee kertsin jälkeen, mutta sitten hienosti laskostetaan biisi "breakbiitille" (minun sanavarastossani breakbeat on sitä kun tulee katkonaista komppia). Soitto on tyylitajuista eikä mitään kikkelinesittelyä, mitä tapaa täällä hermostuttavan usein. Tyylitaju ennen soittotaitoa, toimii tässä tapauksessa vaikka soitanto on myös erittäin hyvää. Harvinaista herkkua. Jatkakaahan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projektori - Clouds 03.08.2004

Projektori - Clouds
Kommenttirinki: En ymmärrä tällaisesta musiikista mitään. Alkaa hitaasti, mmutta alku on jo heti lupaava. Säröbassoa! Rummutkaan ei pääse niin häiritsemään tätä nautintoa. Jos vain olisi hieman useampimutkainen kuvio tai oikein juoksutus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PupuTupuna - Future Is A Clichë 05.08.2004

PupuTupuna - Future Is A Clichë
Jaaa-a. Olen hieman hämmentynyt. Kuuntelin biisin ensin koneen ääress istuen ja kiipparit tuntuivat todella epävireisiltä. Rupesin siivoamaan ja kuuntelin yhteensä toistakymmentä kertaa läpi. Mutta ei, epävireisyys ei poistu. The Wannadiesillähän on tämäntapaisia juttuja ja biisejä paljon, ilmeisesti tässä on tehty tällaista wannadies-weezer hybridiä, mutta tämä alkaa häiritsemään koo ajan enemmän. Siis tämä epävireisyys. Ja silti kokoajan takaraivossa jyskyttää että kyllähän tämä periaatteessa.... Mutta ei, olen tullut tulokseen että siinä ollaan pahan kerran epävireesä. Tai sitten minun taiteellinen silmäni on rähmittynyt. Muutoin ihan helvetin leppoisaa tavaraa ja varsinkin kertsistä tulee suurensuuri plussa. Tehkää tuolle jotain niin faniudun. Ainakin nostan numeroa. Tällaisenaan tähän menee hermot.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Medic for da MuziC - Clap and CLAP 04.08.2004

Medic for da MuziC - Clap and CLAP
Tämähän on discoa. Tai lattariteknoa tai jotain muuta mitä kuulee diskoteekissä. En pidä. Tylsä, vailla vivahteita (sellaisia jotaka huomaisin), ja lyhyt. Olen kuullut huonompaakin, mutta en paljoa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Damake - Alone 30.07.2004

Damake - Alone
Kommenttiringistä: Tämä ei ole suoranaisesti SE tyylilaji jota kotona kuuntelen. Ei sinnepäinkään. Mutta kun aloitettiin niin fiilistellään sitten. *biisi kiertänyt kolme kierrosta* No ei tämä nyt mitenkään kauheaa ole. En ole kuollut tms. Taustamusiikkina menettelee tässäkin taloudessa, baarissa/muussa ravitsemusliikkeessä en varmaan sen kummemmin huomaisi että kyseessä on ei-kaupallinen artisti. Olettaen että sellainen olet. Juu-u. Ei hölmömpää. Parempaan en pysty. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Tea Bone 04.08.2004

Averell - Tea Bone
Ei ollenkaan hölmömpää. Pidin kovasti, erityisesti näistä ei-niin-kitaralta-kuulostavista äänistä. Mitä lie peukutusta. Oikein raikas omassa synkässä olemuksessaan, en muista tällaista hetkeen kuulleenikaan. Hyvähyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Millipede March 30.07.2004

Averell - Millipede March
Tuota nyt useamman kerran kuunnellut läpi, enkä pääse millään irti tunnelmasta että tämä voisi ihan hyvin soida warcraftin, settlersin tms strategiapelin taustalla taikka hississä. Ihan kiva, mutta ei mitään erikoista ja sounditkin ovat todella casiosta :) (l.puisevat). Biisi kasvaa tosiaan hiljalleen, mutta ei anna kovin paljoa siltikään. Lisäksi se tuntuu paljon pidemmältä kuin mitä onkaan. kr

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanha Tukkoinen Roina - Q5 06.08.2004

Vanha Tukkoinen Roina - Q5
:D Haiskahtaa progelta. Ei tämä hölmömpää kuunneltavaa ole, ainut mikä riepoo on tuo rummpuhomma. Soundit siis. Muutoin tämä menis melkein vaikka uutisten tunnarina. :) Soolosta tykkäsin enemmänkin, mutta ei tämä siltikään oikein osu minun lempimusiikkikategoriaani.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo J. Akuprok - Greendalin' 28.07.2004

Aimo J. Akuprok - Greendalin'
Tunnelmallisempi, jälleen hienosti soitettu ja samalla sopivan rupinen. Pidän kovasti. Nautittavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo J. Akuprok - Am-G-D-D 28.07.2004

Aimo J. Akuprok - Am-G-D-D
Voi pirhana. Ei tällaistakaan joka päivä pääse kuulemaan. Tulee mieleen joku jonkun vanhan miehen baarisessio. Leppoisaa kulutuskuuntelutavaraa. Jaaaa, hoksasin vasta nyt että olet koko satsin tehny kitaralla. Pisteet nousi ainakin yhdellä.Jonkin väsyneen lauluosuuden kun vielä teet päälle niin tuo jää soittolistalle. Taitaa jäädä nytkin. [I]Kyllä arvostelu on kopypastattu edellisestä väärästä osoitteestaan.[/I]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo J. Akuprok - Funky Blues 28.07.2004

Aimo J. Akuprok - Funky Blues
Jaa-a. Meni nappulat sekaisin sukissa. Arvostelin Am-G-D-D:n tuossa yläpuolella. Eipä siinä samat pisteet annan tällekkin eri perustein tosin. Improvisointi kuuluu läpi, mikä tekee mukavan karhean ja hiomattoman vaikutelman. Innolla jään odottamaan lisäystä tälle sivulle
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo J. Akuprok - Funky Blues 28.07.2004

Aimo J. Akuprok - Funky Blues
Voi pirhana. Ei tällaistakaan joka päivä pääse kuulemaan. Tulee mieleen joku jonkun vanhan miehen baarisessio. Leppoisaa kulutuskuuntelutavaraa. Jaaaa, hoksasin vasta nyt että olet koko satsin tehny kitaralla. Pisteet nousi ainakin yhdellä.Jonkin väsyneen lauluosuuden kun vielä teet päälle niin tuo jää soittolistalle. Taitaa jäädä nytkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Six Minuz - Nasty Pictures (Demo) 05.08.2004

D Six Minuz - Nasty Pictures (Demo)
Eppu Normaalin alkuvuodet tulevat mieleen. Ei mitenkään nerokasta musiikkia, lausuminen on melko kamalaa ja kitarasoolo koristi kakun ripuliruittauksellaan. Ei minun makuuni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Tyler Durden 06.08.2004

aluminiumblade - Tyler Durden
Kommenttirinki: Ei tämä kyllä minun jalkaani saa vipattaman, niinkuin ei mikään muukaan tanssimusiikki. Autossa voisin kuunnella. Ei tämä huonoa ole minun mittapuullani ainakaan, tämä elää eikä vaan looppaa niinkuin 99% mikserin tarjonnasta minun kokemuksieni mukaan. Taidan laittaa tämän koneelle johonkin piiloon, ettei kukaan kaveri koskaan näe.. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Kuuletko 02.08.2004

Olavi Takatalo - Kuuletko
Kommenttirinki: Miellyttävä lauluääni naisella. Laulutuplaukset toimii, mutta taustoina olisi voinut käyttää toista rekisteriä tai toista ääntä kokonaan. Menee sekavahkoksi. Biisi toimii kaikessa raivomielisyydessään ihan mukavasti. Väli-iskuhomma menettää hieman ponnekkuuttaan usein toistettuna. Ei silti, toimii se edelleen, mutta rupeaa useamman kuuntelukerran jälkeen vain hieman rassaamaan. Kaipaisin myös enemmän soitannollisia koukkuja, ettei tulisi niin looppimainen meininki. Biisiin olisin tehnyt kenties jonkin c ja d-osan, mutta päätösvalta ei ole minulla. Luojan kiitos. :) Hieno biisi, hienosti laulettu, mutta hieman tylsästi soitettu ja liikaa samoja juttuja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - Naked 03.08.2004

Escapist - Naked
Voi hitto. Tämä kuulostaa hienolta. Voi hitto. Olen sanaton. Tämä taitaa jäädä soittolistalle hieman pidemmäksikin aikaa. Olen äimissäni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Medichave - Time to go 03.08.2004

Medichave - Time to go
Kommenttirinki: Ei jumalauta. Alku menettelee, vaikka kuulostaakin äärimmäisen pahasti koneilta. Mutta laulun alkaessa putoaa pohja kokonaan pois. Puolitoista kertaa jaksoin kuunnella, mutta siihen jäi. En kehtaa arvostella, tulee vaan kaikille paha mieli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jalmus - Funky Funkenstein 04.08.2004

Jalmus - Funky Funkenstein
Jaahas, niin midikasiota että. Ihan kiva meininki, mutta soundit häiritsee todella pahasti. Oikeilla soittimilla /paremmilla pluggareilla saisit varmasti PALJON paremman lopputuloksen. Tarkasta softwareosuus foorumilta, siellä on paljon hyviä vinkkejä. Ihan mukava meininki, mutta tuo toteutus häiritsee minua niin etten voi oikein keskittyä olennaiseen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moondust - I don't want your life 04.08.2004

Moondust - I don't want your life
Kommenttirinki: En juuri tämmöisestä musiikista perusta, mutta kun kerran kommentteja haluat niin kuunetelen. Ei kai tämä niin kamalaa ollut, minä en vain saata ymmärtää tällaista jumputusta (äitini käyttämä termi). Kuuntelin, mutten pitänyt. Anteeksi huono kommentti, parempaan en pysty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele calmination - extra chilled rmx 04.08.2004

calmination - extra chilled rmx
Piti palata laittamaan arvosanaa. Empä olisi uskonut. Lataillin noita muitakin ja täytyy kyllä sanoa että teit vaikutuksen. Onnitelut, ei ole kovin montaa konemuusikkoa joka olisi tähän pystynyt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele calmination - extra chilled rmx 04.08.2004

calmination - extra chilled rmx
Kommenttirinki: EN ymmärrä tällaisesta musiikista mitään. Kuuntelin pari kertaa läpi koiraa rapsutellessa ja, kyllä, tämähän rupesi kuulostamaan vallan mainiolta. En valita ollenkaan. Toudella leppoisaa taustamusiikkia. Rummutkin kuulostavat eläviltä kaikkine kikkailuineen, eikä pelkästään typerälle luupille. Tästä aistii että tätä on tehty rakkaudella ja hartaasti, vaikka voi hyvin olla että vastaanotan täysin väärät vibat. Kyllä. Melkein tämä pitää ladata myöhempäänkin kuunteluun. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Sonkajärven Mieslaulajat: Kalamarkkinat 06.08.2004

Love Factory - Sonkajärven Mieslaulajat: Kalamarkkinat
Kommenttirinki: Voi Jeesus Kristus. Voi hyvän tähden. Voi jumalauta. EIEIEIEIEIEI! Ei enää ikinä tällaista. Ei ikinä. Kuuntelin läpi, nyt menee toista kertaa, ei jumalauta. Nooh, onhan tuo hauska mutta minä lopetan kuuntelemisen nyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - EC-DC: Rock Until We Die 07.08.2004

Love Factory - EC-DC: Rock Until We Die
Kommnettirinki: Ei kovin hyvä meininki. Biisi onnistuu typerryttämään parin ensimmäisen kierron aikana samanlaisuudellaan, kitaristi vääntää yhtä juttuuan ja laulu herättää lähinnä hilpeyttä. Vielä enemmän hilpeyttä saa kertsi taustoista. Laulu kuulostaa hieman jollekin kummelihahmolle, en nyt vain saa päähäni että ketä. En pitänyt.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele DMF - Deep dream 16.08.2004

DMF - Deep dream
Kommenttirinki: Eipä ole trance ollut koskaa minun musiikkiani. Ei kai tämä nyt transuksi kovin hölmöä ole. Ihan tulee teiniaikaiset baari-illat mieleen. Mmmmm.. Olutta. Naisia.. Tässähän tulee melkein hyvä fiilis. No MUTTA!! Tämähän on trancea, en minä voi noin sanoa!!! :I Taidan olla tulossa kipeäksi. Juu. Ei tämä nyt tosissaankaan ole niin hölmöä. Tanssimusiikissa on minulla kolme kategoriaa. a) Alkaa heti ärsyttämään b) Alkaa piakkoin ärsyttämään. c) Alkaa jonkin ajan päästä ärsyttämään. Tämä kuuluu aika lailla tuonne c-porukkaan. Autolla ajellessa (jos omistaisin sellaisen sporttisen) tällaista voisi kuunnella ihan hyvinkin. Ei ollenkaan niin hölmä kuin monet transut mikserissä ovat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Uni I: Toisinajattelijan uni 17.08.2004

Averell - Uni I: Toisinajattelijan uni
No tu9ota, hieman tässä häiritsee nuo midisoundit, mutta koitan olla piittamatta niistä. (Nopeasti paljon parempaa saat aikaan kun laitat esim reasonin koneellesi, kopypastaat midit sinne ja valitset paremmat soundit. Suosittelen) Muutoinhan tämä on ihan kelpo kipale, kitarointia jaksaa kuunnella toisenkin kerran. Hiemna tämä haiskahtaa varttitunnin työltä, mutta kyllähän tästä pieksemällä saa aikaan vielä vaikka mitä. Tämän hetkisestä versiosta ei tipu kyllä kuin seiska.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uljas Gonna - Valtaa, rahaa ja kunniaa 02.08.2004

Uljas Gonna - Valtaa, rahaa ja kunniaa
Kommenttirinki: Leppoisaa. Kertakaikkiaan. Onkohan tämä kenties ihan tarkoituksella näin Ultra Bran meiningille rakennettu? Soitto sujuu hienosti, mukavan kuuloiset naisvokaalit, mutta lead-laulajaan kyllästyy. Kuulostaa nimittäin hieman Juicelta. Eikä siinäkään mitään pahaa ole, en vain pidä juicesta ja pelkkä mieleyhtymä riittää ärsytyksen aikaansaamiseen. Livenä toimii varmaan miljoona kertaa paremmin. Biisi itsessään on nähty jo aika pian eivätkä uudet kuuntelukerrat tuo enää mitään uutta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiyhtye Norpat - Hempeää Rakkautta 04.08.2004

Tanssiyhtye Norpat - Hempeää Rakkautta
Voihan nyt jumalauta. Ei millään pahalla, mutta minun sietokykyni tällaista musiikkia kohtaan on hyvin pieni. Laulu on niin siirappinen että kajarini alkavat kostua. Soundit ovat karmivat, synani soittaa ihan yhtä hyvää humppaa play-nappia painamalla. Mikäli tämä on tehty huumorilla ilmoittakaa siitä niin kuuntelen toisella asenteella, nyt en pysty.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 30.08.2004

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
Kommenttirinki: Joup, eipä hölömöä laisinkaan. Tällainen kokeilevanpuoleiselta kuulostava taide(?)biisi. Biisissä tapahtuu kaikenlaista ja mieleen tulee kaikenlaista suomirokin kokeilevista orkesterista aina jamaikarytmeihin, mutten saa oikein selvää kuvaa mihin tämä sieluni tavaratalossa osastoituu. Kappale ei ole hetkeäkään tylsä, mutta ei myöskään hypnoottisen mielenkiintoinen, lähinnä mieleni harhailee enkä muista kuunnella biisiä analysoiden. Se ikäänkuin automaattisesti asettuu taustamusiikiksi. Livenä varmasti toimisi miljaardi kertaa paremmin, nyt en uskalla edes arvostella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 26.03.2005

DIRTY CLUB - Dirty club
Rock'n'roll!!!! Kyllähän tämä on sellaista bilerokkia ettei paremmasta väliä! (Teen rohkean olettamuksen, että musiikki on väännetty kieli poskessa....) Joo. Braijan-imitointi toteutetaan huolella, vaikka ehkä hieman jäikin kaipaamaan enemmän nyansseja, nyt kun tuo on tasaista repimistä. Kertsin sävelkulku ihmetyttää laulun osalta myös, se kun kuulostaa menevän primal screamilta liian alas, mutta se on silti jätetty noin..? Soundipolitiikasta pitää aina nillittää, koska aina voi kaiken tehdä paremmin, jos omistaa sen purkin, joka minulla on.... No, muuta nussuttamista en soundeista keksi kuin että tämä lofi-stream syö aika tehokkaasti potkun kaikelta massalta. Lisää massaa huudan siis!!! (vaikkei orkesteri voi tähän luultavasti sii vaikauttaakkaan). Biisi itsessään on mukavan tasainen ja jää soimaan päähän. Soolo on hieman... onnahteleva.. mutta juuri sen takia se luultavasti jää riivaamaan pitkäksi aikaa. Kaikenkaikkiaan kuuntelin tämän toistakymmentä kertaa tässä ruokaa tehdessäni, eikä tämä vieläkään vituta. Kovinkaan moni artisti ei pysty moiseen, joten jättisuuret onnittelut siitä. Kyllä pitää varmaan ihan harrastuksenomaisesti kuunnella muitakin tuotoksianne.... Loisteliasta kevättä ja hyviä stadionkeikkoja!!! ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Kivellä päähän 01.07.2004

WaurionVanhat - Kivellä päähän
Tulee hieman mieleen viikate, mutta ei tämä kovin hyvin ole soitettu. Tai ainakaan minun mielestäni. Tuollaista löysin rantein veivattua. Särö pois ja saadaan lavatanssimusaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 03.08.2004

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
KR: Hieno biisi. Voittokohdasta voittokohtaan. En oikein voi sanoa mitään negatiivista. Biisi on vedetty ja venytetty äärirajoilleen, eikä sitä voisi luultavasti enää paremmin vetää. Laulajan soundista en oikein piittaa, mutta sehän onkin ihan oma asiani.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - Harulf The Warulf 20.07.2004

Saddam's Family - Harulf The Warulf
Rapsutusta ja ratsastuskomppia: Mahtavaa!! Kuulostaa lisäksi siltä että biisi on vedetty ainakin suurinpiirten selvinpäin, koska ei tuolla nyt liiemmin pitkin helvettiä soiteta, niinkuin yleensä tämän tyylisessä musiikissa. Vanha sääntö pätee, hevi on paskimmillaankin parasta, mutta eihän tämä edes ole paskaa. Sooloja riittävästi, kitarajuttuja paljon ja jos kolahtaa kissit yms varmaan kolahtaa myös tämä. Toistoa ei ole liikaa ja taustat tehty huolella. Mukavata tällaista on kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele belated - Tired (YK version 2001) 02.07.2004

belated - Tired (YK version 2001)
Radiopoppista. Hieno toteutus. Olisi hauska tietää oletko ainoana jäsenenä tässä. Koneelta nimittäin kalskahtaa nuo soundit. Kitaraa varmaan soittelet.. (myös kädestä ennustusta 5€/kerta) :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - First Blood - Babyporn 06.07.2004

Hyväksikäyttäjät - First Blood - Babyporn
:D Melko touhua. Hauskasti sanat toimii. Tylsähän tämä on kuin mikä. MUTTA kuuntelen kuitenkin orgaanista musiikkia tavallisesti, joten ei tarvi ottaa niin vakavasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mishkin - Everything Is Not OK 01.07.2004

Mishkin - Everything Is Not OK
On kyllä nättiä tavaraa. Riittävästi koukkuja minun makuuni. Laulajan ääni kuulosti aluksi hieman heiveröiseltä musiikin päällä, mutta kukas siitä piittaa. Se sopi siihen toisella kuuntelukerralla jo oikein hyvin ja kolmannella sitä ei voisi muuten toteuttaakkaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Glow - Why is that..? 29.06.2004

Glow - Why is that..?
Jaahas, en ollutkaan eka joka tätä arvostelee.. :D Asiaan: Helvetin hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Nocturnal Chase 05.08.2004

Kaarnekorpi - Nocturnal Chase
Kommenttirinki: Diipadaapa, ei tämä nyt mitenkään erikseen iske. War metal, battle metal, dwarf metal, kuka näistä enää ottaa selvää. Tämä kuulostaa siltä kuin joku olisi saannut reasoniin ekaa kertaa rakennettua kompin ja sitten vaan kitarat päälle. Itseasiassa vakoilin teitä hieman biisintekovaiheessa: "Mutta hetkinen! Tarvitsemme laulun!" Pertti huomaa. Markku lohduttaa "Tekaisempa sen tällä vanhalla puhelimen mikillä ja vedetään se vaikka särölle ja pari oktaavia matalemmalle niin se kuulostaa pelottavalta" "Hyvä idea!" Huudahtaa Pertti. "Muutoin olisikin tullut instrumentaaliwarmetallia" ts. Ei iskenyt oikein millään tasolla. Empatiapisteitä pari kappaletta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Tyttö rannalla 30.07.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Tyttö rannalla
Poppistapa hyvinkin. Alusta tulee hieman mieleen neon 2, mutta onneksi lauluääni on inhimillinen ja pelastaa tilanteen. Kertsi on jotenkin liian nopea/tiukka verrattuna a-osaan. Siihenkin tosin tottuu useammalla kuuntelukerralla. Leppoisa biisi, ei siitä pääse mihinkään. Mukavan kulkeva, sopivan löysä näin yön tunneille.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FragileHollow - IS LUST WHAT WE ARE ¿ 01.07.2004

FragileHollow - IS LUST WHAT WE ARE ¿
Tylsä biisi, jossa ei loppuviimein tapahdu mitään. Seiska tulee laulajalle, joka tuntuu sylkevän verta mikin päälle. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solar panel - 07:10:00 04.08.2004

Solar panel - 07:10:00
Kommenttirinki: Enpä tällaista musiikkia kuluta, mutta kommentin saat silti. Kuuntelin koko homman kertaalleen läpi, mikä tuntui kestävän huomattavasti kauemmin kuin mitä foobarin kello näytti. Jonkun pitäisi varmaan kertoa mihin tällaisessa matskussa pitäisi kiinnittää huomiota, kun olen niin avuton etten sitä itse keksi. Minä kuulin sekasortoa, ääniä, säröä, kilahduksia ja vingahduksia. En juurikaan musiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Silmiin 03.08.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Silmiin
Kommenttirinki: Hienoa touhua. Voisi olla melkein vaikka Gardigansin biisi. Tämän voi ihan huoletta jättää soittolistalle. Hienonhienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - Rubbish Non-Stop 03.08.2004

Snakepath - Rubbish Non-Stop
Kommenttirinki:Voi jumalauta. Koneeni tekee kuolemaa enkä saa biisiä soimaan oikein. Tulee vain hajanaisia pätkiä jostain ja muuta ihme vinkunaa. ;) Siis. En jaksa tällaista kyllä yhtään. Ostin joskus kirpparilta kannen perusteella levyn artistilta nimeltä fook. Onko tuttu?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Discipline - Dead End 27.07.2004

Northern Discipline - Dead End
Hyvin ja tarkasti soitettua. Ei sorru typeriin kliseisiin. Ainakaan niin että häiritsisi. Leppoisan aggressiivinen laulusoundi, kyllä tätä kelpaa kaljan kanssa kuunnella. Tasapaksuudesta korkeintaan voisi valittaa, mutta minä tykkään tällaisesta tavarajunamaisesti eteenpäinkulkevasta meiningistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kill the itch - Protect No Others 31.05.2004

kill the itch - Protect No Others
Mikäs tässä, ideoita paljon, mikä on luonnollisesti hieno asia. Kertsi yllättää hieman, muuten niin mukavaa kesä musaa ja yhtäkkiä sitten. Niin. Mutta en minä mikään tuomari ole. Hienoja juttuja, ja niiden yhdistelmiä. Laulajasta pidän kovasti, vahva "pattonmainen" ääni. Vauhtihumppaa. Sitä sanaa hain jo aikaisemmin. Kitara efektoinnit toimii todella hienosti. Jos clawfinger ollisi aikanaan tiennyti mitä tehdä ja miten niin niillä olisi monessa biisissä ollu tuollaisia juttusia (raivostuttavien) synien sijaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Sing When You're Burning 02.07.2004

Project Eternity - Sing When You're Burning
Juupajuu. Rumpusoundit aika kohtuullisen kamalat samaten kuin se filli jota ikävä kyllä viljellään jatkuvasti. Biisissä ei oikein tapahdu mitään väliosaa lukuunottamatta ja silti se on pitkä kuin nälkävuosi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atalja - Prelude For Life/The Need 29.05.2004

Atalja - Prelude For Life/The Need
Meinasi aivan usko loppua tuon intron aikana ja sitten 1.15 alkaa DISKOJYTKETTÄ! Mitä vittua? Nooh, onneksi kuuntelin pidempään.Kulkeehan tämäkin. Aika pitkä introineen päivineen, mutta stereo- yms.kikkailuineen ihan miellyttävää ja mielenkiintoista kuunneltavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - Marionetted 26.05.2004

The Dead Musicians Society - Marionetted
TYKKÄÄN!!! Laulu on ihan ehdoton, kuulostaa joltain flanger/phaser/hörpötin-palikan läpi vedetyltä, mikä on siis hieno asia!!! Ja pysyy kasassa koko matkan (alusta loppuun.... :)) ja jää soimaan päähän. Sitten kun jaksaa vois kuunnella muitakin biisejä. Nyt on kiire terassille..... ;D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mindflayer - Vague 29.06.2004

Mindflayer - Vague
Laulu on vähän minnihiirtä muuhun orkestraatioon verrattuna. Siis noin niinkuin soundillisesti. Mutta biisi on hieno, synat toimii ja rumpusoundit on harvinaisen kohdallaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - I Am Fire 06.07.2004

MALfUNCTION - I Am Fire
Ärsyttävää. Miksi teidän biisit jää soimaan päähän ja kuulostaa hyvältä? ;D Ei voi muuta taas sanoa kuin kehua. Kenties biisi hieman tylsempi kuin muut, muttta, ei kovin paljoakaan. Koskas teitä pääsee livenä katselemaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - episode1 01.07.2004

MALfUNCTION - episode1
STP forever!!! Ai että kuinka mukava kuulla tällaista pitkästä aikaa. Aivan tarvii nyt ruveta etsimään vanhaa kunnon corea (...se oli täällä jossain..) ja sitten kuunnella tätä vielä pari kertaa päälle. Mahtavuutta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Förster Band - Inro 31.05.2004

Förster Band - Inro
Voi kuulkaa poijjaat(?). Koskas missäs teitä näkisi livenä??? Taitaa olla pian fanituksen paikka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harri-Juhani - Hiekkaa 26.05.2004

Harri-Juhani - Hiekkaa
Laulu on kamala. Eikä biisikään mitenkään äärettömän tarttuva ole. Parempi kuin moni hop-hop ja mic-mac yrittäjä kuitenkin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele False Synapse - When You Gonna Learn? 02.07.2004

False Synapse - When You Gonna Learn?
Leppoisa, hieman toolimainen ote, varsinkin laulun miksauksesta tulee tool mieleen. Ei pössömpää, mutta jotenkin laulu voisi olla enemmän esillä ja esitellä enemmän koukkuja. Väliosasta pidän enemmän ja siitä tulee korotus pisteissä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kuitunen - Ikävä Kuolee 31.05.2004

Ville Kuitunen - Ikävä Kuolee
Ohhoh!!! En olisi uskonut tällaista täältä löytyvän. *mykistynyt* Ja ITSE vielä tehnyt KAIKEN?? Hoihoi. Taidan laittaa omat softani bittitaivaaseen. Kornin vivahteen antaa biisille kyllä tuo koirahomma... Sorry nyt vaan. :D Mitähän saat aikaan seuraavan luonnonmullistuksen tai sodan yhteydessä. Jään innolla odottamaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MbS - Naiset 03.08.2004

MbS - Naiset
Kommenttirinki: Tähänkö on tultu. Räpissä ei tarvi enää olla lausunnankaan rytmissä. :) Tehdään kiva tausta ja puhutaan omia ajatuksia. Diipadaapa. Ei tätä kovin montaa kertaa jaksa kuunnella, ajatuskulku kävi selväksi jo ensimmäisellä kuuntelukerralla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - For You and Me 03.08.2004

Insert Remedy - For You and Me
Kommenttirinki: Mikäs tässä, mukavan kuuloisaa tavaraa. Voin hyvin kuvitella laulajan antaneen kaikkensa, hikikarpalot lentelevät tänne asti. Taidokasta soitantoa ja hieno biisi, muttei tästä siltikään jää erikoisemmin mitään mieleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Auditory Balance - Slash'O'Style 26.05.2004

Auditory Balance - Slash'O'Style
Ei oikein iske, intialainen norsukuski voisi olla toista mieltä. Nooh, enpä tavallisesti tällaista kuuntelekkaan, ihan kannatuksen vuoksi arvostelin..
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele R.I.P Out Of Bounds - Friday 13th- Reflections 2003 06.07.2004

R.I.P Out Of Bounds - Friday 13th- Reflections 2003
Ihan kiva, hauskasti sotkettu funkkia ja "nu-metallia". Mutta, epätarkasti soitettu, mikä on MINUN mielestäni kuitenkin nu-metallin sydän. Eli siis jos soitetaan bändillä rytmijuttusia tai polyrytmiikoita. Fuck-sanan käyttö alkaa jossain vaiheessa riepoa, koska se on ainoa mistä saa oikein kunnolla selvän. Ei minulla mitään uskonnollista tms ole sanaa vastaan, tuntuu vaan että se eli musiikissa aikansa jo 90-luvun alkupuolella. Osana sanoituksia siis.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neverstar - Hey Girl! 31.05.2004

Neverstar - Hey Girl!
Laulu kuulostaa vähän säästöliekillä päästellyltä. Siitä huolimatta kelpo mättöä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele es2 - Pisara 09.08.2004

es2 - Pisara
Kommenttirinki: En tavallisesti tällaista kuuntele, joten kommenttini on sitä mitä on. Ei tämä hölmömpää ole. Taustamusiikkina menee oikei kivasti, mikään ei särähdä korvaan, soundit ihan jees ja meininki on mukavan ilmavaa. Eihän tällaisesta voi olla pitämättä. Jostain syystä ei tule edes mikään luuppimainen olo tuota kuunnellessa, kyllähän minä tällaista voin kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - White Tower 29.06.2004

Force Majeure - White Tower
Hieman keskinkertaista tusinaa. Ei iskenyt toisin sanoen. Laulu on kuin jostain punk-biisistä, soitto kohtuullisen tiukkaasentään. Ratsastuskomppia kuuntelee kyllä hetken aikaa ihan vaan nostalgiasyistä, mutta ei sillä pitkälle pötki.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Teaser 02.07.2004

SILVERINE - Teaser
Hmmm. taisin tätä samaa bändiä kuunnellakin jo tässä päivänä muutamana. Kenties. Laulaja kuulostaa niin jotenkin mahtipontiselta ja Scott Weilandilta että voi perkele. Tämä on musiikkia isolla ÄMMÄllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shade - Sober 01.07.2004

Shade - Sober
Oh fuckin' yeah! Vai tekee joku tällaista suomessakin. Jollei nimilistassa olisi ollut noita minunkin kalenteristani löytyviä nimiä en olisi IKINÄ kuvitellut tätä suomalaiseksi. Hienoa lausuntaa, hienoja ideoita, eikä saman toistamista. Ja kuvassa tytsyllä mahtavan kokoinen tukka. :D Mutta siitä ei tule pisteitä. Jatkakaahan samalla linjalla niin ostan levynne (ainakin lainaan kirjastosta, sen lupaan)!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MbS - Vihdoinkin 02.08.2004

MbS - Vihdoinkin
kr Tylsä. Myönnän, olen huumorintajuton, mutta se on vamma jonka sain hirveän onnettomuuden tuloksena lapsuudessani. Ja olen vielä selvinpäin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MbS - Vihdoinkin 02.08.2004

MbS - Vihdoinkin
Tylsä. Myönnän, olen huumorintajuton, mutta se on vamma jonka sain hirveän onnettomuuden tuloksena lapsuudessani. Ja olen vielä selvinpäin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Pleasure In Hate 04.08.2004

G.O.R.E. - Pleasure In Hate
Ei hölmömpää. Voisin tätä kuunnella melkein kotonakin, pikkupäissäni.. :) Ei muussa tilassa nämä genret oikein iske. Kitarasoolo on valonnopeudessaan melkein hauska, siitä boonuksia. Muutoin biisi ei tarjoa oikein kovinkaan monta yllätystä. Nooh, tietysti tuo kirkaisu.. Juuh. En tästä oikein osaa sanoa mitään. Ei nyt erikoisesti jää mitään mieleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prologue - Spies 02.07.2004

Prologue - Spies
Ei ollenkaan hölmömpää, kitaroissa mahtavaat saarenkankaan lavatanssien sounndit, laulaja(t) osaa hommansa ja kaikki toimii juuri niinkuin kuuluukin. Ei erityisesti mitenkään valtavan erikoinen, mutta silti ylemmässä papistokastissa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Vikke feat Arvi Lasso - Movin' (like a homosexual) 27.05.2004

DJ Vikke feat Arvi Lasso - Movin' (like a homosexual)
Huonoa huumoria. Tai ehkä vaan aikansa elänyttä. (Ja silti nauroin noille falsettikertseille....) Itte biisi kuulostaa siltä JackAssin partyboyn bilemusalta. Pitäkäähän hauskaa!!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Love 29.07.2004

SILVERINE - Love
Mahtipontista ja erikoisen mukavaa voimapoppia/rockia. Nuo synakilahdukset tekee aivan erikoisen kepeän muuten tummanpuhuvaan biisiin. Lisäksi säröbasson käyttöä arvostan ja mikäli se on vielä pystymalli entistä enemmän ropisee pisteitä kokeilunhalusta. Laulaja tuntuu vetelevän äärirajoillaan, mutta mielestäni se on paljon mukavempaa kuultavaa kuin kädet taskuissa laulaminen. Yllättävän hienoa tavaraa. Olen hämmentynyt taas kerran mikserin tarjonnasta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - Auditorium 29.05.2004

Albert Roxtone - Auditorium
Juu. Rummut vaihtoon.... Hauska kuunnella kyllä, osaat soittaa. Pidähän hauskaa!!!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta 29.06.2004

Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta
Voi vidura, tämähän on hyvää!! Melkein kuin Heikki Hela parhaimmillaan (hyvällä tarkoitettu). Soundit kohdallaan, rummut rupeaa vähän nyppimään loppua kohden mentäessä, mutta kaikenkaikkiaan ihan todella toimivaa matskua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ichtus - Kaipuu Jää 06.07.2004

ichtus - Kaipuu Jää
Alun aikana vaihdoin jo pari kertaa biisiä, mutta eksyin jossain vaiheessa takaisin ja kuuntelin kokonaan. (kuvittelin joksikin hophopiksi tahi tesnoksi...) Asiaan: Ei lainkaan pöllömpää, hieno biisi, loppuun asti mietityn kuuloisia juttuja, jotka ei lähde toistamaan itseään. Sanoista tulee kieltämättä hieman rautiainen mieleen. "Karu suomalainen tuulentuivertama maisema, kuolema pakollinen ja itkeminen kielletty" Muuuutta päättäkäähän herrat itse onko se hyvä asia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ichtus - Maan Tomua 06.07.2004

ichtus - Maan Tomua
Puhdasta poppirokkia. Kitarat kalskahtaa melkoisesti rautiaiselta, mutta eihän se ole huono asia. Sopivan jyhkeää. Jos itse saisin päättää (en saa) olisin erotellut soundeja selkeämmin toisistaan. Kaikki on jotenkin raskasta kumista mössöä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ichtus - Voin Vain Huutaa 06.07.2004

ichtus - Voin Vain Huutaa
Vanha helloween elää ja hengittää, laulaja on vaihtunut... Nojoo, onhan tämä tämmöistä. Kyllä tätä jaksaa kuunnella, juttuja jos olis enempi, niin kenties useammankin kerran. Tauot tuntuu jotenkin oudoilta (kenties tarkoituskin) kun ne ei johda oikein mihinkään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist Lodge - Loading the coffins 02.07.2004

Arsonist Lodge - Loading the coffins
Juupajuu. Soundit tylsät. Laulajan soundi ei mitenkään kovin erikoinen myöskään. Kyllähän tämä menettelee.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Churchill - Sister 06.07.2004

Churchill - Sister
"But I fucked your sister"???? What the fuck?? Mitä tämä on? Oon nyt jo vissiin viitisen kertaa kuunnellu tämän läpi, enkä vieläkään oikein pysty päättämään mitä mieltä olen tästä. Meininki on niinkuin kuularingissä kymmenen vuoden takaisen rasmuksen kanssa. Laulajalla on ihan ikiomat pirskeet, tai sitten useampia promilleja veressä, taikka todennäköisimmin molempia. Mikäli saan nyt yhtään selvää sanoista (en usko kuulemaani ja silti naurattaa niin perkeleesti). Juu. En kyllä uskalla antaa tälle numeroa. Hienoanhienoa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alex Inc - Love&Lose 29.05.2004

Alex Inc - Love&Lose
Petri Munck!!! Ei! Mutta kuulostaa siltä. Eikä se VÄLTTÄMÄTTÄ ole huono asia. Laulusaundi on puhdas, siisti, KAUNIS, soittajat hyviä, soolosta päätellen kitaristillakin on tyylitajua(!!!) mutta itse biisi on loppuviimein sellainen radionovajumputus. Kiva kuunnella, muttei tästä paljoa jää käteen. Ehkä joku muu saa enemmän irti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist Lodge - Gegen Kristus! 02.07.2004

Arsonist Lodge - Gegen Kristus!
Eipä kyllä oikein iske tämäkään.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Alone 26.07.2004

Deep Red Divine - Alone
Leppoisan rauhallista. Olikos tuo filen koko sattumaa :) Juu. Tuo pienosoundi tekee hienon säväyksen omaperäisyydellään. Ei löydy valittamista biisistä, mutta pienoa lukuunottamatta biisi ei oikein erotu massasta eikä jää mieleen. Toisaalta olen vapaaehtoisesti kuunnellut biisin jo kolme kertaa. Taitaa siinä jotain olla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Finding 03.08.2004

Formed - Finding
Kommenttirinki: Lähtee leppoisasti, mutta laulun alkaessa hieman fiilis putoaa. Peräänkuuluttaisin huolellisempaa lontoon lausuntaa, jos kerran välttämättä kaunisten kielellä haluaa laulaa. Biisi itsessään on hyvä, taitaa jäädä playlistille, ainakin joksikin aikaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - The Easiest Moments 29.07.2004

Formed - The Easiest Moments
Biisin käynnistyminen kestää jonkin aikaa. Mielessäni jo moitin hieman genren nimenvalintaa, mutta tulihan sitä rautaakin sieltä. Junarumpu toimii ihan mukavasti biisiin. Yllättävän mukavasti. Itse jos olisin saanut olla päättämässä miksauksesta olisin jättänyt rummut selkeästi taaemmas, tällä hetkellä kitaroinneista ei tahdo saada selvää. Biisin arvostelu vaikeutuu kun ei tiedä mitä kuulee. Siis raskaammissa kohdissa. Biisi toimii hienosti ja luonnollisesti kaikenlaisista bassosooloista/filleistä kuuluu antaa erikoisbonus, joten tässä nallekarhu ja ilmapallo. Olkaa hyvät. kr
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Out from the Shadows ( Master ) 05.08.2004

Soulburn - Out from the Shadows ( Master )
Perkele. Kirjoitin jo hienon ja erittäin syväluotaavan arvion, joka sitten otti ja lähti kohti bittitaivasta. Kommentti meni kutakuinkin näin: Tämän voisi olla ihan hyvin vaikka sountrack, pystyn hyvin kuvittelemaan Mel Gibsonin juoksevan Skotlannin niittyjen halki kiltin ja sotamaalauksensa kanssa tämän soidessa taustalla. Biisi on erittäinkin taidokkaasti toteutettu ja soundit ovat minun mittapuullani aivan helvetin hyviä. Ei tästä valittamisen sanaa löydy, menee hieman ohi siitä tavallisesta musiikista jota kuuntelen, mutta pystyn luultavasti siitä huolimatta kuuntelemaan tätä jatkossakin. Hyvää työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bizita Q - Inhaling The Infinite Sadness 29.05.2004

Bizita Q - Inhaling The Infinite Sadness
Alussa ihmettelin että mitä ihmettä, huomasin sitten tuon performance-genren tuossa. OK,jaksoin pidemmälle. Mutta hohhoijaa. Ei pahalla, en ymmärrä tällaista yhtään.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bullett - Renegade Child 29.05.2004

Bullett - Renegade Child
Autoilukesämusaa!!! Loistavaa!!!! Hyvät saundit, hyvä meininki!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Förster Band - Mind Game (chain train) 31.05.2004

Förster Band - Mind Game (chain train)
Kuuntelin ja näin. Tässä on kyllä jotain todella oudon kiehtovaa. Kaikissa biiseissä tähän mennessä. Tässä alkaa olla pikkuhiljaa sanaton.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Förster Band - komputer 31.05.2004

Förster Band - komputer
Mahtavaamahtavaa!!! Ei voi kuin kuunnella ihastellen. Olette vain 30 vuotta ajastanne jäljessä jos kaupallista menestystä havittelee.... :( Mutta tämä on kyllä sitäkin suuremman hatunnoston arvoista tavaraa sen vuoksi. Keep on Rockin'!!!
8

Sivu: 1 2