Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 86 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Dance In The Snow 01.12.2008

AlfaKalle - Dance In The Snow
Jaa-a, ensinnäkin tuli mieleen, että onko laulun tarkoitus hukkua muun biisin sekaan? Miksausteknisesti sitä kannattaisi tuoda enemmän pintaan. Itse biisiä en lähde arvioimaan, genre kun ei ole muuten kovin tuttu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 01.12.2008

TOB - Wallpaper Screaming
Sävellykselliseti ihan toimiva Eagles-henkinen rokkipläjäys. Laulu sopii tämänkaltaiseen musaan hyvin. Yhteissoittoa toki voi aina petrata, ja sillä voisi saada vielä vähän tiukemman kokonaisuuden vielä aikaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Breaking the Form 01.12.2008

MAP - Breaking the Form
Aika raskaat soundit olette saaneet aikaan. Stemmalauluista myös plussaa. Sovituksellisesti biisi on täynnä koukkuja, jotka eivät kyllä välttämättä ole tarpeen kokonaisuuden kannalta. Tauot katkovat biisiä liikaa. Koko bändin taimissa ja yhteissoitossa muutenkin on petraamisen varaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Tara 01.12.2008

Marccus - Tara
Ensimmäisenä korvaan pistää laulusoundi ja ääntäminen. Kannattaa harkita suomeksi laulamista, jos yhtään helpottaisi hommaa. Tämä ei kyllä miksauksensa puolesta oikein päästä kitaroita oikeuksiinsa laulukohdissa, laulu on sen verran pinnassa ja kokonaisbalanssi hakusessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 01.12.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Jaa-a, lähtipä synkissä tunnelmissa liikkeelle. Laulu on valitettavan epävireistä, eikä soundikaan ole selvästi vielä löytynyt. Onhan tässä yritystä, mutta nuo karmeat syntikkasoundit kyllä vielä pahentavat keitosta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 01.12.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Tämähän oli sitä itseään - helppoa kuunneltavaa. Ihan harmonisesti mukava kipale. Vähän jotain Pekka Pohjolamaistakin olin biisistä löytävinäni. Eipä tässä valittamista, tarkoituksensa toteuttava biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Punainen maailma 01.12.2008

Moukka - Punainen maailma
Tässähän kuullaan raskaamman luokan saarnaamista. Valitettavasti itse pastorin puheesta on vaikea saada selvää ajoittain. Riffittelyt toimivat ja biisin tunnelma on jossain vihan ja ahdistuksen välimaastossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Freak - Without something? 26.03.2008

Electric Freak - Without something?
Mentiin kyllä genrestä lähtien metsään, tämä nyt ei jazzia muistuta millään tavalla, oli sitten kyse kuinka modernista jazzista tahansa. Tulee lähinnä mieleen guitar pro:lle satunnaisesti räpellettyä säätöä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veiled by dusk - The Blind Moment 26.03.2008

Veiled by dusk - The Blind Moment
Olihan tuo ihan mukava instrumentaalilurautus, mutta ei biisissä nyt mitään erityisen kummallista tai mieleenpainuvaa ollut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sitä ja tätä - mnet.sooloskaba121.kimurantti1 22.03.2008

Sitä ja tätä - mnet.sooloskaba121.kimurantti1
Todella näppärää latinosooloilua vahvoilla jazzvaikutteilla. Oot Ibanezin kaivanut kehiin. Taustakin on sen verran groove, jotta kyllähän tämä toimii. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele In My Darkness - The Shredder 26.03.2008

In My Darkness - The Shredder
Aikamoista puuroa koko äänitys. Missähän tuo genren "melodic" osuus on? Tuosta nyt ei saa hyvällä tahdollakaan selvää, olen pahoillani. Kitarat vireeseen ensi kerralla.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Kirje 20.03.2008

DIVARi - Kirje
Tämä on juuri sitä, mitä kuvaus antaa ymmärtää. Ei biisissä sinänsä mitään vikaa ole, mutta ehkä vähän liian makeisen siirappinen makuuni. Voisi olla esimerkiksi toivelaulukirjassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruel Persuations - Stay 19.03.2008

Cruel Persuations - Stay
Yhteissoitossa on kyllä reilusti vielä petraamisen varaa. Ottakaa se haasteena. Samaten laulusuorituksissa on parantamisen varaa sekä soundin että vireen osalta. Muutenkin jäi aika hätäinen fiilis biisin tuotanto- ja äänitysvaiheista. Kiinnittäkää niihin enemmän huomiota seuraavissa sessioissanne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric sedatives - 3.Alprazolam 17.03.2008

Electric sedatives - 3.Alprazolam
En taida olla oikea ihminen tällaisen musiikin arviointiin. Jonkinlaiseen mielentilaan saattaa sopi, ei meikäläiselle sitten yhtään. Jätänpä arvosanan antamatta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Discordance - Obscure 18.03.2008

Discordance - Obscure
Ihan mukavaa tunnelmointia, kuten sanottu tekstissäkin. Ei sinänsä pahaa sanottavaa, mutta basso on hiukan liian agressivinen mielestäni tällaiseen fiilistelyyn. Less is more, kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Monk\'s Hill - The last time 26.03.2008

Bad Monk\'s Hill - The last time
Laulumelodiat ovat melko hätäisiä, eikä virekään ole ihan kohdallaan. Niihin lisää treeniä. Muutenkin yhteissoitannollisesti on jonkin verran vielä petrattavaa. Soundit nyt ovat treenistuotannoksi ihan kohtalaiset.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruel Persuations - Pills 18.03.2008

Cruel Persuations - Pills
Laulu tuntuu olevan kovin irrallinen elementti biisissä. Tuo toki osittain johtuu tuotantoteknisistä seikoista, mutta laulun vire ja soundi vaativat silti treenaamista vielä. Muutenhan biisi on rakenteensa puolesta harvinaisen simppeli, jotain koukkua kaipaisin mukaan, jotta saisi hiukan mielenkiintoisempaa keitosta aikaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Pilvilumilinna 26.03.2008

T.Rautakari - Pilvilumilinna
Laulun vire on kyllä kamalaa kuunneltavaa. Samaten koko sävellys sovitusta myöten. En tiedä miten tätä voi popiksi kutsua, sillä pop on yleisesti ottaen populaarimusiikin alalaji, joka nauttii suurten yleisöjen suosiota. Tästä on vaikea sanoa samaa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele OffBlast - Donnerwetter! 26.03.2008

OffBlast - Donnerwetter!
Onhan tuo aika humoristista juu. Mutta eipä sillä nyt musiikin kanssa juurikaan ollut yhteisiä tekijöitä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oriomyth - Consulting the schizophrenic planetoid 19.03.2008

Oriomyth - Consulting the schizophrenic planetoid
Nuo konerummut nyt eivät ole kyllä jazzia ikinä kuulleetkaan. :) Muutenkin jäi kyllä varsin hätäinen fiilis tuotannon ja sovituksen osalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Minä olen tie 19.03.2008

KATARA - Minä olen tie
Ihan rankkaa menoa, homma toimii. Vähän kyllä menee tuonne Stam1na / Mokoma osastolle vaan huonommin tuotettuna, jollain sieltä tarvitsisi erottua. Hidas osa kyllä erottui biisistä, mutta ei mielestäni edukseen. Vähän kiireinen fiilis jäi biisistä, huolellisemmin sovittamalla ja tuottamalla olisi voinut saada parempaakin jälkeä aikaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Uusi aika 17.03.2008

KATARA - Uusi aika
Soundeissa olisi kyllä parannettavan varaa, mutta se ei liene pointti tässä nyt. Muuten vähän turhan tavanomaista musaa makuuni, ei oikein tarjoa mitään uutta tämänhetkiseen tarjontaan. Laulussa on kyllä munaa, siitä pointsit!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Kohtalon kivi 15.03.2008

KATARA - Kohtalon kivi
Voisin kuvitella, että teille on sanottu musiikkinne muistuttavan kovasti Mokoma/Stam1na -linjaa, toteutettuna vaan heikommilla soundeilla. Vähän kaipaisin omaperäisyyttä enemmän. Muuten soitannollisesti homma toimii kyllä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Koulubileet loppuu 17.03.2008

FEL - Koulubileet loppuu
En kyllä genreä tunne tarpeeksi, jotta arvioni kannattaisi ottaa vakavasti. En kyllä löydä tästä mitään uutta, vaikka onhan tuolla mielenkiintoisia synasoundeja ja rytmejä biisin puolivälin jälkeen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric sedatives - 2.Do you want to go to sleep? 15.03.2008

Electric sedatives - 2.Do you want to go to sleep?
Hitaasti etenevää, vaikeasti omaksuttavaa matskua näin ensikuulemalta. Tunnelmaltaan kuitenkin mukavan kuuloista ambient-henkistä kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Hic sunt diabolos (There are devils here) 17.03.2008

WRATHAGE - Hic sunt diabolos (There are devils here)
Onhan tämä genrelle uskollista synkistelyä, mutta mitään maatamullistavaa en tästä kyllä löydä, eikä tuo soittokaan nyt ihan täysin kasassa pysy. Yhteissoittoa vaan treenailemaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Crown of Briar 19.03.2008

Beautiful Betrayal - Crown of Briar
Kyllähän tämä mikseristä erottuu edukseen, mutta mites laajemmalla skaalalla? Hoen tätä edelleen, mutta tällaisella musiikilla on todella vaikea erottua masssasta, jos niin haluaa. Musiikilliset ambitiot pitää olla helvetin korkealla, ja pitää pystyä tekemään musaa helvetisti paremmin kuin kaikki muut saman genren viritelmät, jotta potentiaalia olisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Blind Spot 17.03.2008

Beautiful Betrayal - Blind Spot
Ihan perusmukavaa poppimetallia, mutta ei tarjoa kyllä kauheasti mitään uutta. Yleensäkään tuo naislaulajan käyttäminen tällaisessa metallissa ei vaan mielestäni toimi, vaikka tasa-arvoa kovasti kannatankin. Jää väkisin puuttumaan se "muna", jota tässä mielestäni kaivattaisiin, jotta saataisiin toimiva soppa aikaiseksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Without My Woman 15.03.2008

MAP - Without My Woman
Kitaroinnin ja muun soitannan puolesta ihan toimivaa kamaa, mutta laulu jätti kyllä meikäläisen vähän kylmäksi. Vireeseen tulisi kiinnittää enemmän huomiota. Myöskin rakenteensa puolesta käy hiukan pitkäveteiseksi tällainen junnaava bluesrokki, kun näinkin paljon on pituutta biisille suotu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Hear My Call 18.03.2008

vanhat ehjät - Hear My Call
Vähän tuollaista Hendrix-meininkiä yhdistettynä jonkin sortin brittipoppiin. Mielestäni ihan toimiva yhdistelmä. Soitto toimii, eikä sounditkaan ole huonot näin yleiseen mikseritasoon nähden. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 15.03.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Tunnelmaltaan synkkää ja vellovaa meininkiä, siitä diggaavalle voi toimiakin. Soundit eivät maailmaa mullista, kuten eivät myöskään vokaaliosuudet.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soku08 - Taivaalta sataa paskaa 17.03.2008

Soku08 - Taivaalta sataa paskaa
Aika yksiselitteinen sanoma kyllä biisissä. Laulusuoritukset yllättivät silti positiivisesti muuten biisiin ja lyriikoihin nähden. En tästä kyllä muuten mitään irti saa. Onhan biisiin jätetty muutama mieleenpainuva melodia ja stemmalaulusuoritus, mutta ei mitään järin omaperäistä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele VTFF - Coq I Lévre 19.03.2008

VTFF - Coq I Lévre
Laulusoundi ei kyllä ihan toimi, vaikka onhan siinä tuollaista eteläeurooppalaista aksenttia. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Salingerin lapset 01.12.2008

Kalashnikov - Salingerin lapset
Komppiryhmä ja muu bändi soittaa varsin kelvollisesti, mutta lauluun kaipaisi vähän lisää vahvuutta, ja tietenkin nuotissa olisi suotavaa pysyä paremmin. Biisin sanoma ja idea kuitenkin tulee esille, jos antaa anteeksi tiettyjä soitannollisia puutteita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Valehtelet Remix 19.03.2008

Muistikuva - Valehtelet Remix
Peruspoppista, jossa tuotanto on ihan hyvää luokkaa. Laulajan äänestä tulee jokseenkin mieleen Jenni Vartiainen. Soitto ja laulu toimivat kyllä, ei sinänsä pahaa sanottavaa. Omaan makuuni kuitenkin se viimeinen koukku ja käännekohta suhteellisen simppelistä biisistä jää puuttumaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sental - Keinuu Veneessä 20.03.2008

Sental - Keinuu Veneessä
Taustasta pointsit. Vaikka en kyseistä genreä kuuntele enkä tunne, tausta erottui edukseen muusta massasta. Ja kai tuo flow:kin oli ihan kunnossa, mikäli nyt tiedän mistä puhun. :) Kuuntelin kuitenkin loppuun saakka, mikä tämän genren biiseissä on harvinaista omalla kohdallani.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Swamp Intention - Stone Cold Rain 20.03.2008

Swamp Intention - Stone Cold Rain
Yhteissoittoon enemmän huomiota, nyt vähän ihmiset soittelevat omiaan niin sanotusti. Ja rumpukone vaihtoon, kuulostaa aika kamalalta suoraan sanottuna, varsinkin tuossa kasibiitti b-osassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele =MastaC= - Ilman Liikettä feat. Katya 20.03.2008

=MastaC= - Ilman Liikettä feat. Katya
Onhan tuossa sanomansa, mutta biisillisesti vaikea erottaa massasta, varsinkin kun en genreä muuten juuri kuuntele.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Life Depraved - Life Resigned 17.03.2008

Life Depraved - Life Resigned
Erittäin hitaasti etenevä, ja siksi vaikeasti lähestyttävä biisi ensikuulemalta. Laadullisesti melko heikkoa jälkeä, eikä itse biisikään kyllä tarjoa mitään uutta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Sweet Entwined Escape 17.03.2008

Re-Pulse - Sweet Entwined Escape
Tavanomaista metallimusaa, ei sinänsä tarjoa kauheasti uutta. Naislaulaja sopii yllättävän hyvin kyllä soppaan, mutta kaipaisin sävellyksen puolesta jotain omaperäisempää, millä erottua massasta. Kaikesta huolimatta tsemppia jatkoon!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Loudrunner 17.03.2008

Loudrunner - Loudrunner
Ei tarjoa genressään mitään uutta, laulajan soundissa on myös parantamisen varaa. Koittakaahan löytää vähän omaa tyyliä enemmän, jotta voisitte erottua massasta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Yövieras 17.03.2008

Pääoma - Yövieras
Nyt ei kyllä laulu oikein toimi. Vireeseen tulisi kiinnittää enemmän reilusti enemmän huomiota, sekä monotonista soundia kehittää ja hakea sitä omaa saundia rauhassa. Soitannollisesti biisi pysyy kasassa, mutta itse sävellys ei tarjoa mitään uutta genreen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Järvi - Pieni sydän 18.03.2008

Järvi - Pieni sydän
Ihan mukavaa balladipoppia. Ei sinänsä mitään maatamullistavaa uutta, mutta tuskin se on tarkoituskaan. Perus mukavaa kuunneltavaa, ei pahaa sanottavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Eyes Of Fire 15.03.2008

Re-Pulse - Eyes Of Fire
Soitannollisesti ja sovituksellisesti mukavasti toimivaa kamaa. Olen aina ollut vähän naislaulajia vastaan tällaisessa musiikissa, mutta yllättäen ääni istui kyllä biisiin, ja laulusuoritukset olivat onnistuneet.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Taivaisiin 18.03.2008

DIVARi - Taivaisiin
Iloinen ja positiivinen meininki. Vähän tuollainen Eppu-henkinen alku. Rakenteensa ja soitannon puolesta jaksaa pitää mielenkiinnon yllä. Tuollaiseen äijämäiseen lauluun kaipaisin ainoastaan soundeilta vähän enemmän rumuutta ja rankempaa soundia, tai sitten laulua hiukan kultakurkumpaan suuntaan. Biisi Jää jotenkin hiukan ikävästi ikään kuin kahden tyylilajin välimaastoon. Kaikesta huolimatta biisi sekä soitto toimivat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flies Around The Light - Ghost in the Machine 18.03.2008

Flies Around The Light - Ghost in the Machine
Vähän turhan peruskamaa minun makuuni. Tarkoitan, että tällä on vaikea erottua massasta. Pitäisi saada jotain persoonallista mukaan soppaan. Ei sinänsä pahaa sanottavaa soitosta muuten, mutta yhteissoittoa kannattaa toki treenata.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - A Picture 17.03.2008

Above Sanity - A Picture
Soundien puolesta melko kehnoa tavaraa, mutta muuten kyllä ihan homma toimi. Vähän voisi kompaktimmaksi paketiksi toki biisin muotoilla, vähän rakenne hakee vielä muotoaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Nasty Little Devil 17.03.2008

electrichaos - Nasty Little Devil
Biisi junnaa kyllä vähän paikoillaan minun makuuni, ei tarjoa kauheasti mitään uutta. En tunne genreä tarpeeksi jotta voisin mitään rakentavaa palautetta antaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Kummajainen 19.03.2008

PahaTuuli - Kummajainen
Vähän tallaista apulanta / don huonot -meininkiä. Kaipaisin vähän enemmän omaperäistyyttä ja omia ideoita biisiin. Menee vähän edellämainittujen esikuvien jalanjäljissä ilman suurempaa persoonallisuutta. Silaus omaa joukkoon, niin voi erottua massasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xiuhcotal - Exitium 20.03.2008

Xiuhcotal - Exitium
Genrelleen varsin ominaista paahtoa, mutta eipä tässä oikein mitään uutta ole. Varsinkin kun laulut puuttuu, ei tätä black-metal-karaoken taustanauhamassasta erottaisi omakseen. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Ihmisen Laulu 18.03.2008

ranca - Ihmisen Laulu
Positiivinen yllätys kommenttiringissä. Soundeiltaan ja sovitukseltaan toimivaa kamaa. Ei pahaa sanottavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Medication 18.03.2008

Mind Factory - Medication
Tässä oli sentään jotain omaa ja mielenkiintoista, kun vertaa muuhun loputtomaan biisimassaan mitä löytyy täältä mikseristä. Örinästä ja jousista plussaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Court of Wolves - Fucking Fuck 18.03.2008

Court of Wolves - Fucking Fuck
Huhhuh, ei tällaista kyllä kestä biisiä kauempaa, hyvä jos sitäkään. Mutta hyvä jos olette täysillä hommassa mukana, nauttikaa siitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Rainy Day 26.03.2008

TOB - My Rainy Day
Laulusoundi on vähän väkinäinen, kuulostaa hiukan kärsivältä tuo laulanta. Yhteissoitossa on myös petraamisen varaa jonkin verran, lähinnä tuolla komppiosastolla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix) 18.03.2008

TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix)
Kyllähän tuo taustamusiikkina menee, mutta en kyseistä genreä kuuntelemalla kuuntele. Varmasti genressään ihan ok kamaa, mutta meikäläiselle ei oikein uppoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPA - Kanssamatkaaja 17.03.2008

VPA - Kanssamatkaaja
Laulu ei kyllä kuulu miksauksesta juuri ollenkaan, joten mahdoton siitä sanoa mitään muuta kuin että vireessä on parantamisen varaa. Ei kyllä toimi meikäläiselle. Vähän omaperäisyyttä kaipaisin lisää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 15.03.2008

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Kyllähän tuo toimii, biisi etenee hyvin. Soitanta toimii moitteetta, tiukka paketti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 15.03.2008

Marccus - Liar
Kitara tuppaa jäämään vähän taka-alalle, kun tarkoitus olisi tuoda sitä mielestäni juuri esille, varsinkin soolossa. Muuten erittäin peruskaavalla menevää kamaa, ei tarjoa suurempia yllätyksiä. Basso on miksattu vähän turhan pintaan, pakko jopa itse basistina myöntää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Pimeä Puoli 20.03.2008

Satakätinen - Pimeä Puoli
Rumputyöskentely ei pysy kasassa, eli treenie treeniä siihen, kuten koko yhteissoittoonkin. Soundeista turha valittaa, mutta tosiaan soittoon huomiota enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - SOME DAY ONE DAY 20.03.2008

Mahan - onemanband - SOME DAY ONE DAY
Ihan mukavasti tuo rullaa eteenpäin, ei sinänsä pahaa sanottavaa. Vähän jotain koukkua voisi matkan varrelle laittaa mielenkiinnon ylläpitämiseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac 18.03.2008

Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac
Tästä en kyllä saa mitään irti, sori nyt vaan. Kyllähän biisi nyt kasassa pysyi soiton kannalta, mutta ei tämä mitään maatamullistavaa ole ainakaan sävellyksen puolesta. Kyllähän tätä yhden biisin kuuntelee vieno hymy kasvoilla, mutta ei kyllä enempää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - Blow Me Out 18.03.2008

Art Alta - Blow Me Out
Melko simppeliä kamaa kyllä, laulu jätti vähän kylmäksi sekä soundiltaan että vireeltään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 18.03.2008

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Ihan mukavaa rockia, piristi sentään vähän kommenttiringin loppumatonta kurapolkua. Musassa on asennetta, ja soittokin toimii mukavasti. Ei pahaa sanottavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Baikonur 26.03.2008

Metaplasm 646a - Baikonur
Kyllähän tämä suun hymyyn sai, tosin itse en tällaista musiikkia juurikaan kuluta. Olihan tuossa ihan kekseliäitä elementtejä, ja saa varmasti yhden jos toisenkin sykkimään musiikin tahdissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuoleva Luonto - Vuori 01.12.2008

Kuoleva Luonto - Vuori
Erikoinen ratkaisu tämän genren biisissä lähteä ilman komppia vetämään tällaista pläjäystä, asettaa kyllä haastetta jo hiukan kokeneemmallekin poppoolle saada homma toimimaan. Nyt havaittavisssa melko paljon epätarkkuutta soitossa. Ei oikein jaksa kyseinen riffi kantaa lähes kolmea minuuttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Almost Human 26.03.2008

Van der Phunck - Almost Human
Melkoisen hitaasti etenevää. Tunnelmaltaan kyllä varsin hämyistä kamaa, joka saattaisi sopia taustamusiikiksi peliin tai elokuvaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kountry vesa 18.03.2008

DuO KäSäMä - Kountry vesa
Noh, ihan letkeää meininkiä, mutta ei mitään maatamullistavaa. Lauluun voisi kiinnittää enemmän huomiota, vire ja soundi vähän hakee vielä. Kyllähän tuosta joku voi iloiselle tuulelle tulla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - What If 17.03.2008

TOB - What If
Ihan letkeää meininkiä, tosin laulun kaiku jää kyllä hämäämään. Rumpuihin kaipaisin vähän lisää groovea, vähän monotonista komppia tuppaa olemaan. Sopisi Silja Linen hyttimusiikiksi, tai muuten odotusmusiikiksi, mutta pitkäksi käy aika meikäläisen osalta jos ihan kuuntelemaan lähdetään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gary "the Finn Rock" Blue - First Jam (on Friday night) 15.03.2008

Gary
Tällaiseen bluesjamiin mielellään kaipaisi vähän komppia mukaan. Muuten jää vähän taustamusiikkilinjalle ainakin meikäläisen makuun.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-03 (Part 1 of 1) 18.03.2008

Extracorporeal Shock Wave - Melua-03 (Part 1 of 1)
Nimensä mukaista melua, en löydä etsimälläkään musiikkia tästä. Jos se on tarkoitus, siinä on onnistuttu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Credits (Ur-Quan Masters) 17.03.2008

TÄDÄÄ - Credits  (Ur-Quan Masters)
En kyllä tiedä, tarjoaako tämä nyt mitään uutta genressään. Näin genreä tuntemattomalle kuulostaa hyvinkin samalta kuin kaikki muukin massassa. Parempi jättää arvosanan antaminen genren ystäville.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 17.03.2008

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Melko paikoillaanjunnaavaa kamaa meikäläisen makuun. Onhan tämä mukavan kokeellista näin biisin harmonioiden kannalta, mutta vaikea tästä on löytää mitään mihin tarttua. Genrelajittelua "indie" en kyllä ymmärrä missään nimessä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 17.03.2008

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Melko paikoillaanjunnaavaa kamaa meikäläisen makuun. Onhan tämä mukavan kokeellista näin biisin harmonioiden kannalta, mutta vaikea tästä on löytää mitään mihin tarttua. Genrelajittelua "indie" en kyllä ymmärrä missään nimessä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 17.03.2008

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Melko paikoillaanjunnaavaa kamaa meikäläisen makuun. Onhan tämä mukavan kokeellista näin biisin harmonioiden kannalta, mutta vaikea tästä on löytää mitään mihin tarttua. Genrelajittelua "indie" en kyllä ymmärrä missään nimessä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - I thought you were the one (but then I got bored) 20.03.2008

Snakepath - I thought you were the one (but then I got bored)
Erikoista soundia kyllä minun makuuni. En oikein saa irti tästä mitään. Ehkä jossain kamapäissä vois mennäkin. Mutta rehellisesti en musiikillista sisältö tästä löydä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Kyynelvirta karjatilalla 15.03.2008

Takalo & Turunen - Kyynelvirta karjatilalla
Meikäläisen makuun ei kyllä istunut millään tavalla, ehkä jollekin toiselle kolahtaa. Vaatii ehkä tietynlaisen mielentilan, jotta pääse sisään tällaiseen meininkiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 17.03.2008

SOULTRAY - My name on your stone
Soundeihin lienee turha puuttua, joten keskitytään itse biisiin. Onhan tässä kuultavissa Meshuggah-vaikutteita, mutta rytmisesti silti pysytäään erittäin peruskamassa, eikä odottamiani polyrytmejä eksynytkään itse biisiin ollenkaan. Tällä on melko vaikea erottua joukosta, sillä tällaista musaa vaan sattuu olemaan melko paljon tarjolla. Jotain tuohon täytyy keksiä, jos meinaa joukosta erottua.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - Devil's Kiss 26.03.2008

Thunderbaum - Devil's Kiss
Melkoisen kulunut sointuharmoniallisesti, eikä laulukaan valitettavasti pelasta muuten kliseistä sävellystä, vaikka soundissa on kyllä myös munaa toisaalta. Intro voisi näin kuulijaa ajatellen olla myös puolta lyhyempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 15.03.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Jylhää menoahan tuo on, massiivisista vokaaliosuuksista plussaa. Laulussa vielä hieman petraamista vireen osalta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Stop The Bus 19.03.2008

Mean Street - Stop The Bus
Yhteissoitossa on kyllä vähän puutteita, siihen huomiota reilusti enemmän! Laulusoundikaan ei ole maatamullistava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laklandclips - Laklandslap 10.10.2006

Laklandclips - Laklandslap
Onpas Mark King soundi! Eikä se ole huono asia ollenkaan, oon mä levelini kuunnellut! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 20.03.2008

POLTE - Lennetään taivaalla
Todella perus suomirokkia, ei oikein säväytä suuntaan eikä toiseen. Tuotannollisesti kyseessä kuitenkin keskitasoa parempi kipale mikseristä. Kyllähän tätä ihan kuuntelee, en sitä sano, mutta vaikea erottua massasta tällaisella musalla jota on suomessa veivattu jo melko pitkään. Stemmat kyllä toimivat.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes 26.03.2008

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes
Laulu on hiukan monotonista, tosin tulee mieleen väkisinkin YUP. Vähän kaipaisin lisää sävyä siihen, sekä myös vireeseen voi kiinnittää vähän huomiota ensi äänityksissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen 19.03.2008

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen
Soitannollisesti homma ei pysy kyllä aivan kasassa. Yhteissoittoa treenaamaan, sekä laulutunneille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Entropy 18.03.2008

Van der Phunck - Entropy
Enpä ole jäävi arvioimaan kyseistä genreä. Kontrabassomaisesta soundista plussaa. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 15.03.2008

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Tehkää nyt tuolle laululle jotain, se on suoraansanottuna karmeaa kuunneltavaa. Muuten voisi perusballaditasolla toimiakin, mutta nyt ei aiheuta muuta kuin harmaita hiuksia.
5