Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 10 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Funeral Day 15.11.2005

Beautiful Betrayal - Funeral Day
Ei kauhee yllätys, et tää iskee muhun kaikkein eniten. Alku on niiin ihanan nyyh. :) En ymmärrä mitä muut aikasemmin on kirjottanut laulajan värittömyydestä jne. Mun mielstä laulu kulkee upeasti, vahvasti, koskettavasti ja just oikealla tunteella. No, tietty makuasia. Taitaa olla paras BB biisi tähän mennessä. Tietty Endless Morning olis mahtava kuulla, nyt kun kokemusta on kertynyt lisää :))
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Circle Of Three 15.11.2005

Beautiful Betrayal - Circle Of Three
Itse kun en melod. metallia kuuntele (tai muutakaan näin "rajua" :) ) on hieman vaikea arvioida esim. soittotaitoa tai biisin rakennetta jne. Mutta täytyy sanoa, että lisää kokemusta niin lauluun kuin soittookin on tullut. Lauluun tullut voimakkuuta jopa niin paljon, että eka kerralla ihmettelin, mutta mitä useammin biisejä kuuntelee, sen paremmalta se kuulostaa. HIENOA!! Ja niin.. eihän BB voi olla kuuntelematta, onhan se kuitenkin parasta "tällasta" musaa ;) Se vähän on harmi, että Mikserissä tuo musan laatu kuulostaa hieman tönkömmältä/heikommalta kuin itse demossa. Nyt vaan demoa joka paikkaan ja tänne etelä-Suomeenkin keikalle!!!!! Lupaan olla eturivissä BB-paita päällä ja ehkä jopa osata muutamat sanatkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Follow The Waves 15.11.2005

Beautiful Betrayal - Follow The Waves
En tiedä miksi, mutta pidän tästä biisistä enemmän kuin Circle of Three -biisistä. Ehkä tässä on musta jotenkin enemmän tunnetta mukana. Ei sitä ed. mainitustakaan puutu, mut jotenkin tää biisi sykkii mulle henk. koht. enemmän. Follow the waves -kuiskahdukset on jees. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avaintekijät - Pakko Pumppaa 09.06.2005

Avaintekijät - Pakko Pumppaa
Wow! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul Flow - Tell Me Now 16.12.2004

Soul Flow - Tell Me Now
Laulaja todella lahjakas, kaunis ääni. Mukavaa chillaus-musaa. Hienosti tehty biisi, taitoa näköjään löytyy!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - My Bleeding Scars 13.12.2004

Beautiful Betrayal - My Bleeding Scars
Ihan OK biisi. Laulu ja soitto menee hyvin. Mut ehkä jotain jää puuttumaan, et iskis kunnolla.. ainakin muhun. Ehkä mun pitää kuunnella vielä pari kertaa uudestaan. Tai sit tää on ihan liian metallia mun makuun :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Black List - Portrait 17.12.2004

The Black List - Portrait
Mun makuun huomattavasti parempi, kuin edellinen. (Goddess Of Cruelty)Laulajan ääni kiehtoo kerta kerralla enemmän. Mut hieman taas jäi taustalle, mut ei niin paljon kuin edellisessä biisissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Black List - The Ever Rising Moon 17.12.2004

The Black List - The Ever Rising Moon
Hieno kitara alussa ja joku soolokin tais olla? Mun mielestä biisi olis ollu parempi niin soitettuna miten ihan alussa, ilman "hevi-kitara"-juttuu mikä jossain vaiheessa tuli mukaan. Mut no joo, mä oon vähän huono kommentoimaan tällasta musaa, ku ei kuulu mun musiikkimakuun. Muuten ihan nätti biisi. Ja laulajan ääni on edelleenkin hieno. Ja pojat osaa edelleenkin soittaa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Black List - Goddess Of Cruelty 17.12.2004

The Black List - Goddess Of Cruelty
Hmm.. Tää on just sellasta musiikkia mitä mä EN kuuntele. ARGH! :P Mut mua vähän käskettiin laittaa kommenttia :) Eli.. Ainakin oli menoa ja mäiskettä. Laulajan ääni on jännä ja käy ihan hyvin biisiin. Ekax olin toista mieltä, mut kun kuuntelin kauemmin ni totuin ja tulin toisiin ajajatukseen. Mut liian hiljaa jäi taustalle. Soittotaitoa löytyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talentti (vanhat) - Illan viimeinen hidas 14.12.2004

Talentti (vanhat) - Illan viimeinen hidas
Kaunista!
10