Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 10 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram 05.02.2006

DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram
Aivan hieno tunnelmainen piisi jota kehtaa kuunnella vähän kovempaakin, pelkäämättä että naapurit riehaantuu. laulussa on parantamisen varaa, väkisin on yritetty kuulostaa acdc.ltä.. mutta munakkaat on kompit ja riffit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama 06.01.2006

DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama
komiastihan se laulelee kyllä kieltämättä. laulu ei ehkä sovellu aivan niin hyvin tuohon raskaampaan osuuteen(kertsi), mutta akustiskitaran rinnalla hyvinkin kaunista kuultavaa. Ja soolokin menettelee. kuuntelen kyl toisenkin kerran irvistelemättä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiskias Möttö & Mojakka - Laulu taiteilijoista 28.02.2005

Hiskias Möttö & Mojakka - Laulu taiteilijoista
Harvinaista mikserimusiikiksi. siitä plussaa. miinuksia ropisee äänen laadusta ja ylimääräisistä kohelluksista alussa ja lopussa. Meininki on rento kumminkin ja hymy leviää korviin kun tämän kuulee. eipä silti miellyttänyt erityisesti.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Adastra - Crossroads 03.02.2005

Adastra - Crossroads
Rajuaaaaa!! vaikkakin herkkää. mutta ah, niin upeata.. siis kaikki tässä!! harvoin sitä mikseristä mitään näin laadukasta löytyy. En ala luettelemaan kaikkea mikä tässä on hyvää, mutta ainoat miinukset tulevat piisin tunnelmaan sopimattomasta kertosäkeistöstä. Parhaat palat löytyvät moitteettomasta laulusta huolimatta introsta ja kitarasoolosta. Loistavan tarkkaa työtä ja hieno sävellys kaiken kaikkiaan! JES!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zembalo El Capitain - On My Way to Nowhere 02.01.2005

Zembalo El Capitain - On My Way to Nowhere
Kyllä tässä alkaa jalka hieman vipattaa, aika tarttuvia melodioita on. Paljon huonompiakin kuulee :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Hide & Seek 18.01.2005

Formed - Hide & Seek
Joo on tullu lostprophetsit tullu kuunneltua. omaperäisyyttä kaipaisin lisää, ei tästä hittiä synny. Kitara soolon efektit (tai niiden puute) pisti korvaan, soisin tämän kaltaiseen musiikkiin jopa hieman ylilyödyt efektit, en mitään blacksabbath soundia. Tämä piisi ei minun koneellani tule soimaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. Crab - Spray 02.03.2005

Mr. Crab - Spray
Heh, omaperäisen tyylikästä!! kokonaisuus on kerrassaan kahlitsevan mielenkiintoinen. tämä "ylväs" breakki tuossa minuutin kohdalla rikkoo tunnelman aivan täysin, mutta sekin on tehty tyylillä. Noilla soundeilla on vaikeaa saada mitään järkevää irti kitarasta, rohkea vetäisy! hyvä Rapu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. Crab - Falling Leaves (live) 02.03.2005

Mr. Crab - Falling Leaves (live)
Upeat delayt. sopii täydellisesti piisin tunnelmaan. tuo hämää ku piisin nimen perässä lukee live ja kuitenkin piisi nauhoitettu Fat Crabbin' studioilla. noh siitä huolimatta uppee repääsy! heleästi soi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. Crab - Doesn't Really Crab Me 02.03.2005

Mr. Crab - Doesn't Really Crab Me
eihän tätä oikein tiedä että kuinka ottaisi. liian hyvää otettavaksi pelkällä huumorilla. mut silti huvittaa. rohkea veto jälleen. ja jälki on hienoa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. Crab - Fat Lazy & Handsome 02.03.2005

Mr. Crab - Fat Lazy & Handsome
Aivan mieletön efekti!! saako tiedustella sen alkuperää? eli mistä laitteesta lähtee ja onko joltakin artistilta lainattu vai ihan itte väännelty namiskoja mieleiseksi? Joo muistan kuulleeni BTS2:ssa mutta en silloin kiinnittänyt huomiota erityisesti. onhan tämä sellainen hiomaton timantti, eli siitä saisi vielä jonkun historiankirjoihin jäävän piisin pikku hiomisella :D no joo...
10