Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 49 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - The Jakarta Project 23.07.2006

Acrobite - The Jakarta Project
Hienoa soundimaailmaa jälleen kerran. Miksauksesta kuulee kyllä, että on kauan hiottu, eikä sieltä mitään ärsyttävää löydy. Alku lupaa parempaa kuin biisi tuo tullessaan. Jotain jäi tuosta huippukohdasta puuttumaan, jotta se iskisi kunnolla. Ehkäpä jokin "terävä" syna olisi tuonut siihen eloa ja massaa, kuten se soundi jolla biisi alkaa? Tuo slide-soundi ja muut härösoundit siellä seassa ovat piristäviä. Rakenne on kunnossa ja polkee eteenpäin niin kuin pitääkin. Tuotantopuoli siis kunnossa. Vain lisää ideaa mukaan ni alkaa hittejä syntymään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunriders - Summerbreeze (Radio Edit) 01.06.2006

Sunriders - Summerbreeze (Radio Edit)
Alusta lähdetään äkäseen liikkeelle ja heti kuulee, että soundit ovat kirkkaat ja raikkaat, muutenki miksauspuoli on hyvässä kuosissa. Vaikutteet kuulee kyllä hyvin :) Kick on mukavan munakas ja biitti pelittää. Snarerollit on vähä heikon kuulosia, johtuisikohan siitä kun soundi on aika kuiva. Melodiat ei vaan iske muhun sitte yhtään. Tuollasta vinguttelua ja kikkailua, ei mitään tarttumapintaa. Rakenne ei mitään ihmeitä tarjoile, eteenpäin mennään ja loppuun tullaan. Perus mukava veisu raikkailla soundeilla, mutta itse en tätä montaa kertaa jaksaisi soittaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Come With Me (Short Clubby Cut) 17.03.2006

Outset - Come With Me (Short Clubby Cut)
Ei saatana kerran jo kirjotin ja kämmäsin niin että kadotin koko kommentin, mutta yritetään uudestaan. Olen näitä sun biisejä kuunnellu paljon, mutten ole kommentoinut. Nyt tämä vääryys korjataan :) Tässä biisissä on mahtava meno ja upeat soundit. Mulla ei oo mitään hajua miten sä saat kickistä noin jykevän ja bassosta noin paksun. Eli biitti toimii mahtavasti ja nappaa mukaansa. Liidisoundi on mukavan rosoinen ja naputtaa erittäin koukuttavaa linjaa. Miinusta tulee siitä, että se jauhaa samaa kokoajan. Toimiihan se mutta ei se kyllä olisi tämän pidempään jaksanut viihdytää. Spiikit ja muut vokaalit ovat korneja, mutta mitä sillä on väliä kun ne tomivat näin hyvin. Hieman Scooter meininkiä oli tässä havaittavissa, tai sitten mä olen kuunnellu vaan liian vähä polkkaa. Lyhyt ja piristävä jumppa joka toimii. Taidankin tästä lisätä itseni tuonne fanilistaan ja jäädä odottamaan uusia hittejä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix) 23.09.2005

Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix)
Näin aluksi heti pahoitteluni ku en ole aikasemmin tätä tullut kommentoimaan, vaikka kuunnellut olen kylläkin. Nyt on mies iskenyt kultasuoneen, nimittäin tämä on paras tähän astisista biiseistäsi, ainakin musta. Soundi kehittyny kovasti parempaan suuntaan toisin kuin täällä, kun en ole saanut mitään aikaiseksi. Basso potkii ja kompit naputtaa nätisti, eikä mikään pistä korvaan. Paljon on miksaukseen saatu mahtumaan eikä se puuroudu, joten mukava on kuunnella :) Vokaalibiisinä tämä toimii ja ideat hyviä, mutta kun tuo laulajan ääni ei vain yllä biisinkanssa samalle tasolle, vaan jää pahasti jalkoihin. Onhan se kuitenkin keskitasoa, mutta nyt kun biisi on parempaa kuin keskitaso, tarvitaan jotain parempaa :) Kokonaisuudessaan siis todella upea biisi vokaaleiden tomimattouudesta huolimatta. Erinomainen, ei täydellinen ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Tietenkin 21.03.2005

Salaliitto - Tietenkin
Kivan kuuloista rokkia ja miksaus ja masterointi on kunnossa, hyvältä kuulostaa. Soitto kulkee nätisti ja kitarat murisevat. Laulajan äänestä en tykännyt, siinä ei oikeen oo munaa. Kertsissä tulee mieleen leevi and the leavings noista laulustemmoista. Kyllä tämä ihan toimivaa settiä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Don't Follow the Trail of the Lost 21.03.2005

Diffusion - Don't Follow the Trail of the Lost
Kivasti alkaa, ensimmäisen pistää englanninkielen lausuminen korvaan nimittäin se ei ihan kärkipäästä ole, vaikkei huonokaan ole. Soitto rullaa nätisti ja soundipuolella tuntus olevan asiat ihan oikealla mallillaan. Soolot oli maukkaita. Joku muna tästä kuitenkin puuttuu kun ei iske kympillä. Peruskiva rallatus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vortech - Asphyxiation (instr.) 11.03.2005

Vortech - Asphyxiation (instr.)
Dodiin menoahan on heti alkumetreiltä asti. Mahtavat soundit! tosi paksua soundia ja kivasti nuo syntikat sopivat piipittään tuonne sekaan. Tuo breikkailu tuossa 1:30 minuutin kohdalla oli makean kuuloinen. Lyhyeksihän tämä jää ei siitä voi kiistellä. Kyllä tämä kaikenkaikkiaan loisto biisu on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 15.03.2005

Salaliitto - Uni
Ihan mukavan kuuloista rokkia, mutta miksaus-/masterointipuolella olisi petraamista. Kovin tunkkaisen kuuloinen tämä on. Rummut hukkuvat ja ovat varsin latteat. Kitarat eivät oikeen olleet läsnä, vaan etäisinä mumisivat. Laulu toimi hyvin ja ääni oli miellyttävä, paitsi kaikua olisi saanut olla hiukkasen vähemmän. Kokonaisuudessaan mallikas biisi kunhan äänipuoli saadaan kuntoon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alek Szahala - Darkstar 26.12.2005

Alek Szahala - Darkstar
Tässä on menoa! Tulee ihan hyperenerginen fiilis tätä kuunnellessa. Soundit on mahtavat vaikka mp3-pakkaus on vain 56kbps. Olisi todella mukava kuulla tämä parempana versiona. Itse en yli 6min biiseistä niin välitä, mutta tässä kyllä riitti mielenkiintoa alusta loppuun. Tällainen musa toimii kuitenkin parhaiten tanssilattialla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solar Syndicate - About Silence 11.02.2005

Solar Syndicate - About Silence
Tosiaan surullista elokuvamusiikkia, soundit ovat hyvälaatusisia ja tunnelma on mitä hienoin. Pianosta ja loppupuolen kuoro äänistä pidin eniten tässä. Tällaisenaan tämä ei oikeen kuunelua pitkään kestä, nimittäin on niin minimalistista, eikä tuota pituuttakaan niin paljon ole. Mielellään kuvitusta tämänkanssa katsoisi. Hyvää settiä kaikenkaikkiaan :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Christ - In Madness I Die 11.03.2005

Black Christ - In Madness I Die
Mikäs trolli sielä kiljuu =D Oli hieman koomisen kuuloisia nuo matalan örinän ja korkean kiljumisen yhdistelmät. Musiikki on varsin loistavaa, kitarat jyrää makeasti ja soitto kulkee. Rummut pysyy rytmissä ja paukkuu voimakkaasti. Varsin mallikasta mäiskettä vaikken vokaalipuolesta perusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Erotiikan - Mikä mies 11.03.2005

Erotiikan - Mikä mies
Tässä nyt on enemmän järkeä kuin edellisissä. Ihan mukavaa fiilistelyä, mutta huilu soi pahasti epävireessä niinkuin laulukin, jonka takia tämä saa kylmiäväreitä aikaan aivan väärästä syystä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 17.03.2005

G.O.R.E. - 5:1
Uuh tämä potkii kyl munille niin että tuntuu! Todella muhevat kitarat ja miksauspuolikin todella hyvin kuosissa. Laulajalla kunnon matala mörinä ääni, aika hienon kuuloista kyllä. Todella laadukasta matskua, jota kuunnellessa tekee mieli ruveta riehumaan ja pistämään paikat paskaksi x)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Erotiikan - Puerto Portto 11.03.2005

Erotiikan - Puerto Portto
Kohtuu sairasta meininkiä, tuli mieleen Kummelin vanajaläpät. Kyllä tälle kerran nauraa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Erotiikan - Turha Mies 11.03.2005

Erotiikan - Turha Mies
Eipä enään naurata yhtään. Ehkä tämä menisi siinä taustalla kun katutaiteilijat esittävät jotain esitystä kerjäten rahaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Erotiikan - Rakkaus on leipää 11.03.2005

Erotiikan - Rakkaus on leipää
Tämä oli mielenkiintoinen tapaus. En oikeen saanut tästä mitenkään päin kiinni vaikka yritin. Tämähän on enemminkin kertomus tai intro kuin kokonainen biisi. Kitara ja perkussiot toimivat mukavasti kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Hot For Your Loving 17.03.2005

Vicious Minds - Hot For Your Loving
Aah laulajalla mukavan karhea ääni, siihen ihastuin heti. Soitto toimii loistavasti ja kuulostaa hyvältä. Englannin lausuminenkin on hyvää verrattuna mikserin keskitasoon, siitä paljon plussaa. Kertsissäkin on menoa ja meininkiä. Tämän biisin heikkous on kuitenkin miksaus/masterointipuolella, kovin on utusen ja löysän kuuloista. Miksauspuolelle enmmän munaa niin tässä on varma hittibiisi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 15.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Lähtihän jytäämään heti alusta asti. Huomaa kyllä että ammattitaitoa on tämän biisin takana runsaasti, nimittäin soitto rullaa ja miksaus/masterointi on hoidettu kunnolla. Hyvin toimii, vaikkei mitään uutta tai erikoista tarjoilekkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Waia Vee 17.03.2005

MaTaM TooT - Waia Vee
Pelottavia äänimaailman maalausta heti aluksi. Kovin on jännittynyt ja painostava fiilis. Heti tuli mieleen että tämä toimisi tosi hyvin jossain kauhuleffassa. Aika yskinkertainenhan tämä on kun varsinaisesti ei mitään suuria muutoksia tapahdu, mutta niinsen varmaan kuuluukin tällaisessa pykedeelisessä musiikissa ollakkin. Ihan toimivan pelottavaa settiä, mutta ei tätä tällaisenaan huvikseen kuuntele.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taciturn Project - Sentiment 25.11.2004

Taciturn Project - Sentiment
Loistava yhdenmiehen bändi! Soitanta toimii ja kuulostaa hyvältä. Laulu oli hyvää ja mahtavaa eteenkin revittely kohdissa. Laulun miksaus oli mielestäni liian tunkkainen ja sisälsi liikaa kaikua, joka teki laulusta sekavan. Ehkä hieman olisi pituudesta voitu karsia, koska lopussa olkoi jo paras fiilis hiipumaan. Kokonaisuudessaan kuitenki tiukkaa ja laadukasta kamaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hapa - Unlucky 08.10.2004

Hapa - Unlucky
Alkaa kivalla efectilla ja strigeillä, sitten alkaa itse liidi soitin, joka liian kuiva ja ärsyttävä. Eli liidi olisi vaihdon/säädön tarpeessa. Kick humisee liikaa ja sen miksaus liian kovalla. Melodiat eivät oikein soi yhteen eikä myöskään bassline, joten kaikki vetää omaa sooloaan. Pianokin kuulostaa epävireiseltä joka sekin kaipaisi tuninkia. Rakenne hallussa ja ideaa tässä on, mutta kaatuu soundeihin ja epävireisyyteensä. Työtä on vielä edessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yes Ma´aM - I Miss You 20.02.2005

Yes Ma´aM - I Miss You
Kivasti alkaa tunkkasilla rummuilla ja tiesi heti, että kertsissä kyllä räjähtää. Laulajan äänestä pidän, se on hyvin persoonallinen ja kun kertsiin sitten vihdoin päästiin petyin hieman. Vaikka biisi räjähtikin liekkeihin niin samalla miksaus puuroutui yhdeksi mössöksi, eikä mitään tuntumaa irtoa. Ideana oli hyvä mutta miksauspuolelle on vielä hiomista. Soundillisesti noin muuten kiitettävää tasoa kyllä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - We are the Dogshitboys 16.03.2005

Saddam's Family - We are the Dogshitboys
Hyvin paukuttaa! Ammattitaitosesti duunattua matskua. Yläpäätä ei oikeen tunnu olevan tarpeeksi, nyt kuulokkeilla kuunnellessakin ääni kuulostaa hieman tunkkaiselta, vaikka muuten soundi on laadukasta ja hyvin miksattu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele artsi - Rhapsody in deep 04.06.2005

artsi - Rhapsody in deep
Kova biisi vaikka oinkin lyhyt. Kaikki mallillaan ja tuota ääntä ei voi kuin ihailla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harken - Long Time Ago 17.03.2005

Harken - Long Time Ago
Kovin chillaavasti alkaa ja päästään hyvää tunnelmaan. Laulu on kyllä kaunista ja englannin lausunta hyvää. Ehkä hitusen turhan kovalle on tuo laulu miksattu verrattuna taustaan. On tämä kyllä sen verran hyvää fiilistelyä, että ei tässä voi kuin sulkea silmänsä ja vaipua horrokseen. Kokonisuudessaan laadukkaasti tuotettua poppista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Savisalo - Underneath 24.08.2004

Juha Savisalo - Underneath
Keskiajan musiikkia, todella mielenkiitoisia kuunnella. Ei näistä mitään pahaa sanottavaa ole, hyvin sopisivat musiikiksi keskiajan elokuviin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Nuori Poika -- ajaa kuin Saarinen 23.08.2004

Antti Kaukomaa - Nuori Poika -- ajaa kuin Saarinen
Kiva kertomus :) Tämä on kyllä taattua kaukomaalaatua. Kaunista fiilistelyä uruilla ja kitaralla. Empä mitää pahaa osaa tästä sanoa, kyllä tämän kuuntelee kerran jos toisenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele F-43 - stupid liar 17.03.2005

F-43 - stupid liar
Heti tunkkaisuus iski korvaan, mutta huomasin sitten että kovin huonolla laadulla on biisi pakattu. Soitto toimii ihan ok, mutta tuntuu välillä junnaavan. Laulajan englannissa olisi todella paljon petrattavaa, senverta pahasti se suomienkulta kuulostaa. Skitta soolo oli makean kuuloinen. Perus settiä jossa kaikki toimii ihan ok, mutta töitä vielä on edessä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Kfied vs. Kiili - Navawhore 01.08.2004

Juha Kiili - Kfied vs. Kiili - Navawhore
Hyvin erikoinen veto, mutta mielestäni toimiva. Oli mukava kuunnella biisiä kun ei tiennyt yhtään mitä seuraavaksi tapahtuu tai kuuluu =) Tuotantopuoli on aivan käsittämättömän laadukasta ja Kfieldin räbät sopii ku nyrkki silmään. Erinlaista mut me like, Hyvä äijät!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix) 27.07.2004

Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix)
Onhan kerrassaan mallikas biisi, huomaa että tätä on hiottu ja tehty sydämmellä. Soundit oli puhtaita ja kirkkaita aah.. Laulu on mahtava, tää Theah vetää kyl ihanan haikeesti. Ainut minkä mua jäi vaivaan oli se ettei ollu taustalauluja, omassa päässä tuntuisivat sopivan tuonne jos ne osaatte toteuttaa. Lisää säätöö viel ni kymppi tulee, tää alkaa oleen jo aika nannaa =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix) 28.07.2004

Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix)
Voi luoja, pitää pahoitella. Täs on käynyt perinteinen rullahiiri kämmi, eli väärä numero =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sami & Friends - Need More Time (ft. Juha Kiili) 05.07.2004

Sami & Friends - Need More Time (ft. Juha Kiili)
Huh ku oli järisyttävä biisi, kitarat jyrää ja laulu rokkaa! Tuotantopuolellakin kaikki hanskassa. Upeeta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - Desert War 28.06.2004

Saddam's Family - Desert War
Tämä kipale oli biisinä ihan hyvä (tosin alku oli korni, sireenit ja kaikki), mutta laulaja saisi treenata lisää (ei kannata yrittää laulaa noin korkealta jos ei osaa) ja soolo oli liian pitkä. Äijät osaa kuitenki selvästi soittaa. Jatkakaa niin kyllä siitä hyvä tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - Harulf The Warulf 17.03.2005

Saddam's Family - Harulf The Warulf
Saddamin perheenjäsenet taas repivät taivaita ja aiheuttaa niskakipua :) On tämä kyllä niin laadukasta settiä kun kaikki osa-alueet toimivat niin hyvin, ettei tästä oikeen keksi mitään pahaa sanottavaa. Hyvää työtä tämä on! Tuo tunkkaisuus johtuukin tuosta mp3 pakkauksesta, kun huomasin että aikasta huonolla laadulla olette biisinne tänne pistäneet.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Halon - The meaning of love (demo) 09.05.2004

Hate Halon - The meaning of love (demo)
Biisi on hyvä, eikä laulussakaan muutavikaa ole kuin tuo englannin kielen lausuminen. Se vei fiilikeset pois tästä biisistä. Mallikas biisi tosiaan, mutta minä haluaisin kuulla jonku biisin suomeksi laulettuna =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - episode1 08.05.2004

MALfUNCTION - episode1
Hupsis, se mailfunctionin arvostelu piti tulla tälle biisille mutta sopiihan se sinnekki =) Tämä siis ehdottomasti parhain teidän biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kuitunen - Voit Lentää 08.05.2004

Ville Kuitunen - Voit Lentää
Kaunista tämäkin! =) Kiva tuo pikkunen kitara tuossa ja muutenki oli tunnelmallisia soundeja. Muutamassa kohdassa mennään kyl liian korkealle kuulostaa tuskalliselta =P Sun äänes just mahtava hitusen matalemmalta. Ei saakeli tää on kyl sellasta musaa mitä itekki haluas osata tehdä ja fiilistellä itekseen. Taidampas faniutua =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kuitunen - Ikävä Kuolee 08.05.2004

Ville Kuitunen - Ikävä Kuolee
Ompas kaunista... tuli kyllä todella haikea fiilis. Sulla on aivan älyttömän hyvä ääni. Simppeli biisi sopii kyl ihan just hyvin, ei tämmösessä tarvita mitään ihmeellisiä kikkailuja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kitaranraiskaaja - Margoth 24.03.2004

Kitaranraiskaaja - Margoth
Tämä oli kyllä hauska, naureskelin muutamaan otteeseen. Kunnon sekoilua =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Hauta 29.04.2004

Minoria - Hauta
Erittäin mukavan kuuloinen biisi ja mikä parasta niin tarttuva kertosäe. Huomasin tuossa kuunnellessani, että rupesin kertsiä hoilaan itekseni joten hyvin tarttui =) äänimaailma oli mukavankuuloista ja laulajalla todella hieno ääni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark TJ - Beach(Extended Mix) 25.02.2004

Mark TJ - Beach(Extended Mix)
Tämä extended mix on parempi. Näin usean kuutelukerran jälkeen tämäki avautuu hyvin, että kyl mä tän tahtiin bilestäsin ihan kympillä =) mutta en kymppiä kuitenkaan anna ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele dimi goes solo... - My dreams 09.05.2004

dimi goes solo... - My dreams
Hyvin potkii, tulin hyvälle mielelle tästä biisistä ja jalka rupes vipattaan. Enkunlausuminen oli hyvää =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronosis - Night travel 20.06.2004

Chronosis - Night travel
Oli kyl uskomattoman energinen veto, pisti jalat hytkyyn vaikka kello on jo puol viis ja rankka työpäivä(yö) takana. Soundit oli hienoja eikä niin perinteisiä ja vauhtia piisas tarpeeksi. Magee biisi eikait siinä muuta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eveliina 30.01.2004

Antti Kaukomaa - Eveliina
Hieno biisi ja hyvin groovaa =) letkeä melodia ja mukavat sanat. Vähä hämmennyin ku tuli englantia välistä, mut ei se mitään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalusto - Ultima (Other mix) 29.01.2004

Kalusto - Ultima (Other mix)
Joo turhan sekavan olonen kyllä. Kuulosti siltä ku olis trackeihin työnnetty ihan mitä vaan ja pistetty vaan yhtäaikaa soimaan, soittimet ei oikeen toimi keskenään. Lisää säätöa kaipailee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version) 22.01.2004

Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version)
Ihan ok iskelmämusiikkia =) Koitahan laulaa niinkuin kovaa äläkä tuollain kuiskaile, laulu muutenkin oli paskalaatuista. Tietty en tiedä miten paska mikki sulla on. Viilaamista ja reeniä vaan niin hyvää tulee. Tsemppiä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - All the mistakes I made (feat. Vivalti) 02.01.2004

Enkeli - All the mistakes I made (feat. Vivalti)
Parempaan suuntaan ollaan menossa =) Tää oli mukava biisi. Ihan ok stemmat kertosäkees, nätisti soi teidän äänet yhteen. Ainut oikeestaan mikä mua häiritsi oli tuo enklantin lausuminen. Tehkää vaan lisää yhteisiä projekteja ja hyvää tulee =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keje's - GooDoNefAsTremiX 07.11.2003

Keje's - GooDoNefAsTremiX
Sori vaan mutta tässä ei ole päätä eikä häntää... ja mä luulin että oon huono käyttään fruityä...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa 05.11.2003

Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa
Aivan upea biisi tämä, tuli kylmiäväreitä kuunnellessa.
9