Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 105 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Kuka Välittää 06.06.2006

Satakätinen - Kuka Välittää
Enpä osanut tällasta odottaa kun näin bändin nimen...Ahaa se olikin vaan alku. Nyt kuulostaa tutummalta. Tästä tulee vähän vanha CMX mieleen. Mutta ei pahassa joten ottakaa se ihan kehuna. En tiedä noista soundeista..tämä saattais toisaalta menettää kiehtovuuttaan jos soundit "Hyvät". Jotain tässä kuitenkin oli minkä vuoksi tää pitää vielä kuunnella uudestaan : )
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Kaatopaikka - live 06.06.2006

Virasto - Kaatopaikka - live
Vähän vaikea sanoa paljon...Hieman haittaa nuo osin epäselvät soundit..Eivät haittaisi lähellekään niin paljon jos olisi kuullut tän biisin aiemmin, mutta tän liven perusteella on vaikea kehua tai tuomita. Kyllähän tuo livesoitto kuulosti ihan tiukalta, mutta tosian nuo soundit vähän sotkivat. Varsinkin tuo Wah kitara hyökkäs jotenkin liian pintaan. Varmasti tämä on paikanpäällä rokannut kympillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Mikä sekaa mitä 02.06.2006

Aresti - Mikä sekaa mitä
Enpä ole tällaista vielä kommentoinut...Alku ainakin kuulostaa lupaavalle...Hmm. Laulajan ääni voisi olla vahvempi tuntuu jotenkin ohkaselta tällasessa kitaravallissa. Muuten laulaja kyllä osaa asiansa ja äänelleenhän ei kukaan hirveasti voi tehdä...tässä tapauksessa voisi riittää ihan joku miksauskikkakin millä ääntä saisi voimallisemmaksi. Soitto toimii hyvin...tästä nyt vaan tuntuu vähän puuttuvan tarttuvuus...eikä sellasta heavy mahtipontisuuttakaan oikein tunnu olevan. Mielipiteeni on että tässä on hyvät soundit, hyvä toteutus, mutta biisi on vähän keskinkertainen ja tasapaksu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Syyllisyyden tuolissa 03.06.2006

Aresti - Syyllisyyden tuolissa
Tässä on selvästi heavy vaikutteita mutta ei tämä ei kyllä ihan perus heviltä kuulosta...mikä on ihan hyvä asia. Tarttuvampi..ja ehkä muutenkin parempi kuin aimmin kommentoimani kappale. Soitto ja laulu toimii hyvin niinkuin siiä aiemmassakin, mutta tämä kappaleena tämä uppoo mulle kyllä paljon paremmin. Soundit on myös hyvät..hmm tuliko tossa biisin loppupuolella basistilla moka vai minne se basso hävis? No eihän tuo hirveän paha ollut vaikka erottuikin kyllä aika selvästi...johtuen hyvästä miksauksesta. Kyllä tästä ysi pitää antaa : )
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Elä enää 30.05.2006

Grosal - Elä enää
Ainakin miksaus mättää kertosäkeessä sillä laulut sotkevat toisensa ihan täysin. Jos taustoja panorois vähän enemmän laitaan ja leikkais alapäätä pois niin olis varmaan selvempi. Hmm. Toinen kertsi oli jostain syystä vähän selkeempi. Silti vähän sekava sekin vielä oli. Liekö sitten ollu taustat liian kovalla ekassa. En oikein tykännyt tuosta mustalais vibraatosta mikä tuli ennen kertsiä. Laulajan ääni muuttui aivan liikaa siinä. Soitannollisesti tämä on minusta ihan hyvä. Soolosta on mun ihan turha sanoa mitään kun ei ne meikeläisen soolot yllä tuollekaan tasolle : ) Jätti vähän ristiriitaisen tunteen...Toisaalta tykkäsin mutta toisaalta tässä oli juttuja jotka häiritsi. Pahimpana ehkä tuo laulajan väkinäinen äänen muuttaminen...Se ei mun mielestä vaan kuulostanut hyvälle. Ja sitten tuo miksaus jätti vähän toivomisen varaa. Varsinkin se kertosäe oli vähän kaaosta. Vaan ei mikään huono kuitenkaan ja tässä oli myös omaperäistä otetta. Siitä iso plussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Dear Sweet Barbie 30.05.2006

Her Wickedness - Dear Sweet Barbie
Tää on kyl jänskää musaa. Tää on just niin kipeetä et tää toimii. Rummut toimii tosi hyvin. Laulu on kans hyvä ja taustalaulun harmoniat on mukavan oudot. Tämä on kyllä niin erilaista, että jo omaperäisyydestä täytyy antaa lisäpisteitä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele teemu t vs human dextroid - epiloque I-II (ambient mix) 29.05.2006

teemu t vs human dextroid - epiloque I-II (ambient mix)
Nyt vetää kyllä sanattomaks...Ei tähän rokkipoika osaa sanoo juuri mitään. Pituutta on mun mielestä aivan liikaa...ja olis siis vaikka tämä olis esim. rokkia. Mulla se raja menee suunnilleen siinä 7 minuutin kohalla edusti musa mitä genreä tahansa. Jänniä ääniähän tässä on mutta ei mun mielestä mitään ihmeellistä. Olen kyllä kuullut muutamassa noise pläjäyksessä omaperäisempääkin. Jotakin tästä vaan puuttuu. Liian elektroninen että menis rentouttavana tausta ambienssina. No elä pahastu tää e vaan ollu mun juttu. En osaa pahemmin arvostella tätä tekniseltä pohjaltakaan kun mulla ei ole mitään hajua Siitä tekniikasta millä näitä tehdään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa 05.06.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa
Mä repeen joka ikinen kerta kun mä nään nuo soittajien nimet : ) Hyvin toteutettua tämäkin. Kappaleena ehkä jopa parempi kun se aiemmin kommentoimani. Ei tätä ole ainakaan pituudella pilattu. Voisin jopa olla sitä mieltä että oli jopa vähän liian lyhyt. Ei tämä nyt ihan sydämestä koskettanu mutta kyllä tälle kasi tippuu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Underground Groovement - Driver 29.05.2006

Underground Groovement - Driver
Tästä tykkäsin. Jotenkin erottuu joukosta. Tollaset vähän lofi soundit toimii tässä helkkarin hyvin. Jotenkin tästä tulee pleikkarin iki-ihana Driver peli mieleen...ja tietty se kadotettu nuoruus kun sitä pelaili : ) Hmm...niin tän nimikinhän on Driver... Soittajatkin hoitaa hommansa hyvin, mikä on hyvä sillä jos soitto ei ois tiukkaa niin groove häviäis justiinsa, mut tää kyl groovas ku hirvi. Me like!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele She-Goat - The Goat Rethroned 29.05.2006

She-Goat - The Goat Rethroned
Hmm. Tämä kyllä mielestäni kaipaisi vokaaleja. Vika voi kyllä olla minussakin, mutta jotenkin en osaa tälläista musaa mieltää toimivaksi ilman laulua. No pituus oli sopiva instrumenttaaliksi. Ei tässä sinällään ollut mitään vialla. Vähän jäi vaan etäiseksi kun ei ollut laulua eikä hirveästi muutakaan melodista osuutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Elizan sääli 29.05.2006

Satakätinen - Elizan sääli
Nyt ei voi vältyä siltä että ei Yup tulisi mieleen. Ja kyllähän se CMX:kin vähän kuuluu...Taitaa olla aika ongelma näissä proge / metalli biiseissä joissa lauletaan suomeksi. Toteutus on hyvä, eikä nuo sounditkaan minusta mitenkään karmeat ole. Jotenkin minä kyllä tästä tykkään...No ei liene yllätys kun Yup ja CMX kuuluu kuitenkin mielibändeihin : )

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Raha on valtaa 29.05.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Raha on valtaa
Nyt on niin paljon Cohonesia ettei tämä voi olla huono : ) Vähän tästä tulee paikoitellen yup mieleen. Toteutus on kyllä todella hyvää niin laulun kun soitonkin osalta. Soundit toimii myös. Ongelma on ehkä siinä ettei tämä hyvästä toteutuksesta huolimatta kuitenkaan kuulosta paljon muulta kun yup kopiolta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Hakija 30.05.2006

Satakätinen - Hakija
Nyt on vähän vaikea kuunnella kun tulee jostain netin syövereistä jotain ihme hairiöö. Ainakin mä toivon ettei tuo vinkuminen kuulu biisiin. Valitettavasti vaan tuo biisi jää vähän tuonne taka-alalle. Ihan toimivaa punk tokahtavaa metallia tämä kuulostais olevan. Ehkä vähän tunkkaset soundit...Mutta soitto toimii eikä sounditkaan ole niin häiritsevät että pilaisivat biisin. Laulajakin kuulostaa osaavan hommansa. En nyt valitettavasti tuon vinkunan alta osaa oikein muuta sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Yksiöelämää 31.05.2006

Satakätinen - Yksiöelämää
No johan läks : ) Vois olla voimallisempi jos kitarassa olis vähemmän säröä. Mutta ei tämä huono ole näinkään. Hieman on kotikutoisen kuuloinen, mutta se taitaa kuulua teidän tyyliin. Eikäpä se kyllä tällaisessa musassa niin haittaakaan. Ei ehkä niin hyvä kun edellinen biisi, mutta ei huonokaan. Varmasti livenä mukava tykitys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Miltä tuntuu maanantaina (versio b) 02.06.2006

POLTE - Miltä tuntuu maanantaina (versio b)
Kyllä teillä soitto sujuu. Välillä kuulostaa vähän tutulle, mut enpä saa mieleen mitä muistuttaa. Kertosäe kaipaisi mielestäni parempaa sanojen rytmistystä. Muutenkin meininki vähän katkeaa kun tuossa kertsissä on niin usein tuo katkos....jotenkin olis kiva saada siihen pidempää linjaa ja se katkos vaan sillon tällön...Vaan ei huono ollut tämäkään. Ei mielestäni kyllä aivan edellisen tasoinenkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 29.05.2006

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Heti kuulee että soittajat osaavat hommansa. Soundit on myös hyvät. Ehkä tämä vaan on aika perus suomi poppia. Sellainen turvallinen sekoitus Kolmatta naista ja Suurlähettiläitä. Toteutus on hyvä, mutta omaperäisyyttä on sitten kyllä vähemmän. Ei sillä kyllä minä uskoisin että tätä myötäs ku leipää suomessa jos tän levyttäs ja julkasis joku iso yhtiö joka sais tälle radiosoittoa. Laulajalla on kyllä tosi hyvä ääni. Tää oli tämmönen ihan hyvä, mut vähän liian perus suomipop mun makuun. Ei tämä toisaalta ärsytäkään. Eli en viiltelis ranteita auki vaikka tätä radiosta tehosoitolla tuliskin. Kyllä tästä kasin voi pistää vaik ei mun juttu ollutkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Call My Name 29.05.2006

Loudrunner - Call My Name
Ei tämä nyt ehkä kuitenkaan klassikko ole. Vähän liian laiska kuitenkin eikä myöskään kauhean tarttuva. Laulu on vähän liian kilttiä tällaiseen kappaleeseen. Kyllä viimeistään kertosäkeessä pitäis karjaista korkealta ja kovaa. Mutta on tässä hyvääkin eli älkää masentuko. Soitto toimii ja laulajalla on hyvä ääni (siihen vaan pitäisi saada vähän enemmän särmää).

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Kossu pakkasessa 02.06.2006

POLTE - Kossu pakkasessa
Ei mut täähän rokkaa. Helkkarin hyvä meininki ja vaikka tässä vähän ehkä popeda kuuluukin (enimmäkseen ehkä sanoituksen takia tuli Popeda mieleen), on biisi kuitenkin enimmäkseen itsensä kuuloinen eikä mikään suora kopio niin kuin niin monet suomirock bändit mikserissä. En nyt itse niin älytön suomirock fani ole, mutta tässä tuo drive pitää otteessaan hyvin alusta loppuun. Tässä oli hyvät soundit helkkarin hyvä toteutus ja biisikin oli omassa genressään hyvä. Kyllä tälle joutuu ysin antamaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 29.05.2006

POLTE - Lennetään taivaalla
Toteutukseltaan teidän biisit on kyl ihan omassa luokassaan. Vähän tästäkin tulee se Kolmas nainen mieleen. No pahemminkin voi olla : ) Ja on tämä ehkä omaperäisempi kun edellinen biisi. Kyllä se on pakko myöntää, että tämäkin varmasti tarttuis suomalaiseen kansaan ku kossupullo käteen perjantaina. Ja kyllä tuo kertsi minustakin on ihan hyvä. Sitäpaitsi radiossa soi nytkin niin paljon suomenkielisiä biisejä jotka on reilusti huonompia kun tämä, että kyllä toivoisin että nämä vielä joskus radioon päätyisivät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele CORA - Tatuoitu Maa 31.05.2006

CORA - Tatuoitu Maa
Sounidt on hyvät. Biisi on kyllä minusta aika tavanomainen. Semmosta perus nyky suomirokkia. Ei mitenkään huono mutta toisaalta ei sisällä mitään mikä pakottaisi kuuntelemaan tämän uudestaan. Soitannollinen puoli pelaa kyllä hyvin. Samoin laulut. Oikeastaan tämän ainut ongelma on se että biisi ei mielestäni sisällä tarpeeksi koukkuja että tästä jäisi erityisesti mitään mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream X Project - The Ancient Machine 30.05.2006

Dream X Project - The Ancient Machine
Ihan kulkeva komppi. Ehkä tähän kuitenkin kaipais enemmän melodiaa. Nyt jää vähän turhan monotoniseksi...ainakin minun makuun. En minä tästä nyt oikein muuta osaa sanoa. Tämä on kilinää ja sirinää lukuunottamatta melko tavallinen genrensä edustaja ja melodian puutteesta johtuen tästä ei jää hirveästi mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream X Project - Last Wish of a Dying Man 30.05.2006

Dream X Project - Last Wish of a Dying Man
Tämä oli ehkä parempi kuin aiemmat...tai ainakin omaperäisempi. Koukuttaa kivasti tuo sointukierto. Tää on just hyvällä tavalla kipee : ) Vois toimia hyvin peli tai leffamusana. Miksaus on mielestäni hyvä ja kaikki soittimet" on tasapainossa. Kyllä minä tästä ihan tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 29.05.2006

Aresti - Käärmeenkieli
No nyt rokkaa...eka biisi tänä iltana mistä voi sanoo et rokkaa. Tästä on paha sanoa mitään pahaa. Soundit on hyvät. Samoin miksaus. Soitto ja laulu toimii ja laulajalla on ääntä vetää heavyä. Ehkä tähän olis voinu toivoa vielä jonkun pienen koukku kohdan, mutta muuten tää oli kyllä aika nyrkillä silmään. Pituuskin oli sopiva ja tästä jäi sellanen maku et tää oli helvetin tiukka veto missä ei ollu mitään ylimäärästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 29.05.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Hmm.. Nyt on kyllä aikamoinen sekametelisoppa... Soundit vaihtelee elektrosta heavyyn, mikä ei sinällään välttämättä ole paha juttu, mutta tässä on nyt viekä toteutus vähän turhan sekainen. Lisäksi kiinnostaakseen tämä kaipaisi muutakin vokaalia kun ulinaa ja kähinää. Miksaus on myös aika sekainen...rummut ei kuulu juuri ollenkaan (onko tarkoituksellista) ja kitarat on välillä todella etäisiä. (hirveästi kaikua) Voihan tuo olla tehokeinokin, mutta samalla se tekee särökohdista aika voimattomia. En kyllä tätä siihen karvanoppa Corollaan yhdistäisi...Rummut on niin hiljasella ettei tässä saa bassoja jytkämään vaikka olis millanen suppari : ) Vaan oli tässä ihan hyviäkin ideoita, eli siitä vaan jalostamaan juttua eteenpäin...keksitte vaikka kokonaan uuden tyylisuunnan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Holy Water 07.06.2006

Sigil - Holy Water
Jyräkkä veto. Hyvät ja voimalliset soundit. Laulaja hoitaa hommansa helkkarin hyvin. Samoin soittajat. Joku bändi tästä vähän tuli mieleen, mutta en nyt saa päähäni mikä... Helkkarin tykki vetohan tämä on. Ainut että loppuun olisin toivonut vielä semmosta räyhäkämpää tykitystä..varsinkin lauluun. Eli olis voinu toistella jotenkin nopeemmassa tahdissa vaikka tuota "holy water" ...Muuten tämä oli varsin hyvä....kävinpä tuossa kuuntelemassa sen verran noita muita kappaleita, että uskaltautuu fanittamaan : )
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko 29.05.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko
Hmm. Tästä tuli vähän mieleen vanha Don Huonot. Ei mitenkään huono biisi..mut ei kyl ihan tarttunutkaan ainakaa yhdellä kuuntelulla. toisaalta osan suurempaa kokonaisuutta tämä varmasti toimii hyvin. Ja oli tässä jotain jännää. Ehkä se on tuo villi meininki. Tykkään myös riimeistä. Soundit vois ehkä olla vähän paremmat...tai sit ne pilais koko jutun...en oo ihan varma...voi kyl olla et tää on hyvä just näin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - What I See 05.06.2006

Mojo Swing - What I See
Vaikka pääriffi kuulostikin osittain hälyyttävän tutulta, niin tämä piti kuunnella oikein monta kertaa. Tämä meinaan rokkaa kun Pearl Jam niinä vanhoina hyvinä aikoina. Varmasti livenä helkkarin hyvää musaa. Soundit vois ehkä olla paremmat, mut toisaalta ne tuo tähän kivaa särmää. Laulajalla mukavan rosoinen ääni. Soittajat osaavat asiansa ja biisi rullaa hyvin. ...Hei tehän olittekin joensuusta...laittakaas pikaviestiä jos joskus eksytte varkauteen keikalle. Joo kyllä tälle on pakko antaa ysi. Ihan jo tuon rokkaavuuden vuoksi. Lisää vaan tällaista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Found my Head - Paint the river on the wall 29.05.2006

Found my Head - Paint the river on the wall
Laulun särö kuulostaa välillä vähän väkisin tehdyltä, mutta sitten taas toisaalla hyvinkin luonnolliselta. LAulu olis ehkä kaivannu enemmän kompuraa, kun tuntuu välillä pomppaavan liian pintaan. Samoin kaikua vois olla laulussa enemmän niin yhdistys musaan paremmin. Tää on nyt taas niitä biisejä missä ei oo oikeestaan mitään huonoo, mut toisaalta ei myöskään mitään mikä laittas kuuntelemaan tän uudestaan. Vähän enemmän tarttuvuutta melodioihin. Soitto kyllä toimii hyvin eikä laulussakaan mitään vikaa ole tuotta liikaa dynamiikkaa lukuunottamatta. Soundit on sellasta peruskauraa tän tyyliseen musaan. Lopun huutokohta toimii varmaan livenä hyvin : )
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dark Ritual - Alert 30.05.2006

Dark Ritual - Alert
Ei tämä ensimmäiseksi kappaleeksi mikään huono ole. Ehkä vähän monotoninen kuitenkin. En ole pahemmin perehtynyt konemusan teko prosessiin joten en osaa sanoa kuinka helppo tai vaikea tämä on ollut tehdä. Soundit on mukavan rosoiset, mutta vaihtelua tosiaan kaipaisi enemmän. Väliosa oli hyvä, muttei silti täysin pelasta tätä sillä niin pitkälti ollaan saman rytmin ja melodian varassa. Vaikka pituutta ei hirveästi olekaan niin kyllä tämä käy itseään toistamaan. Eli enemmän vaan variointia teemasta. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään 31.05.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään
Laulu menee särölle..onko tarkoituksellista? Hmm. Tämä voisi olla melkoisenpaljon parempi jos soundit olisivat paremmat. Jotenkin tästä kuulee, että siellä on taustalla taitoakin. Laulajalla on hyvä ääni, mutta siitä vois tehdä kompuralla vähän tasaisemman ja kitaroihin vähän lisää potkua ja kirkkautta niin johan jyräis. Nyt laulu on vähän liiankin pinnassa muuhun nähden ja se ei välttämättä ole laulajan kannalta imartelevinta, sillä kaikki pienetkin virheet nousevat esiin. Muutenkin kyllähän tuo rokkais paremmin jos rummut ja kitarat olis paremmin esillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Moses - Love In Vain 30.05.2006

Sweet Moses - Love In Vain
Hmm. Tää on mukavan simppeli biisi ja toimii just siks. Ehkä joissain kohtaa vois petrata laulun rytmitystä tai sit kattoo sanoja uusiks, koska jossain kohtaa säkeessä jotkut rivit kuulosti vähän väkisin laulamiselta. Eli sanat ei oikein uponnu biisiin luonnollisesti. Kertsistä tykkäsin. Kyllä tästä voi kasin antaa. Vaikka joitain puutteita onkin. Se on kai tuo simppeli drive minkä vuoksi voi antaa paljon anteeks : )
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neljäs Vasemmalta - Niin kuin ennenkin 03.03.2006

Neljäs Vasemmalta - Niin kuin ennenkin
Tämähän oli helkkarin hyvä. Soitto toimi soundit oli just sopivan rososet ja laulaja osaa hommansa hyvin. Muutenkin tää oli parasta suomenkielistä rokkia mitä on tullu vastaan...hm..piiitkään aikaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 29.05.2006

Kalkutan Konepaja - Money
No soundit on ainakin melko autenttiset : ) Ei vaan on tää ihan toimiva. Ehkä laulu vois olla enemmän pinnassa ja ehkä laulussa on vähän sellasta teko ärhäkkyyttä sen aidon vihan sijasta...Mutta ihan virkistävä välipala tämä oli. Soundeista en sen enempää puhu kun mun mielestä niiden pitääkin olla punkissa vähän kälyset. (eihän se muuten mitään punkkia ole) Ehkä vielä vähän lisää tiukkuutta soittoon ja lauluun kaipais, mutta ei ollu huono näinkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Hell of a man 29.05.2006

Cold Shot - Hell of a man
Hmm. Ei tämä nyt hirveästi iskeny. En oikein tiedä miksi. Kyllähän tässä kaikki palaset oli ihan kohillaan. Laulajalla on hyvä ääni ja soittajat osaa hommansa. Luultavasti tää iskis livenä kovemmin. Mulle ei kyl yleensäkään oo tän tyylinen rokki uponnu levyltä kovin hyvin. En osaa oikein muuta sanoa toteutus on hyvä, mut ei vaan iskeny.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - In the Gym with Dr Vostok 05.06.2006

Radio Pohmelye - In the Gym with Dr Vostok
Hmm. nyt en oikein tiedä onko tämä ihan hyvä vai eikö. No onhan tämä jumppamusaa joo...jotenkin mulle tulee tästä mieleen packman tai joku vastaava kasari peli. Ehkä ne on nuo soundit :) Pituus oli ainakin hyvä, eikä biisi alkanut tympiä. Miksaus tuntui olevan ihan reilassa ja soundit oli mitä oli ivarmasti han tarkoituksella. Ei tämä nyt ehkä ollut ihan mun mielimusaa, mut ei tämä millään tavalla ärsyttänytkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 29.05.2006

Sonicmind - Reflections
No nyt lähti : ) Oho aika yllättävä muutos...hmm. En oikein tiedä toimiiko laulajan ääni tuossa säkeessä...ainakin tuntuu tulevan ehkä liiankin pintaan tuo puhdas laulu...ehkä johtuu siitä että tuntuu irralliselta. Ainakaan tämä ei oli ihan sitä tavallisinta vääntöä. Tuntuu vaan ettei tässä oli kuitenkaan ihan vielä kaikki osaset täysin yhdistyny parhaallla mahdollisella tavalla. Ehkä enemmän tarttuvuuttakin pitäisi saada melodioihin, että biisi jäisi paremmin päähän. Toteutus on kyllä ihan toimiva ja paljon hyviä osiakin on mutta muutamassa kohdassa vaihdokset ei vielä tunnu täysin sujuvilta. Vaan jatkakaa samaan malliin niin eiköhän ne osaset loksahda paikoilleen. Tässä oli kuitenkin selkeästi haettu jotain uutta ja siitä tykkäsin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 30.05.2006

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
Tämähän rokkaa oikein hyvin. Ihan koukuttava tuo "we keep the beat" toisto. Ehkä tämä kaipais kuitenkin vielä vähän suorempaa menoa jossain vaiheessa. Nyt vähän junnataa liikaa tuon saman rytmin ympärillä ja se vähän tappaa itse itsensä. Eli sinällään tarttuva rytmi kulutetaan loppuun. Yks suorempi osa lisää ja tää olis pirun hyvä. Nyt tuo rytmi kyllä koukuttaa mut kappaleen lopussa siihen alkaa jo olla kyllästyny. Toteutus on muuten kyllä todella hyvä. Sopivasti on särmää soundeissa ja semmonen mukavan hullu meininki. Kasi tälle tippuu, jos olis ollu vähän enemmän vaihtelua niin olis tullu enemmän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - FEL-tunnari 05.10.2005

FEL - FEL-tunnari
Nyt menin kyl aika sanattomaks. En kyl oikein osaa arvostella tätä. Toisaalta nää FEL:n biisit on kaikki ollu omalla tavallaan melko hilpeitä tapauksia, mut varsinkin tästä on tosi vaikee mennä sanomaan mitään kun oli niin lyhytkin. No soundit oli kyllä tälläkin kertaa kohdallaan ja toteutus muutenkin. Vaan mikä on tällasen kappaleen kohdeyleisö? Toi genrekään ei sano mulle yhtään mitään, mutta ei siinä mitään ihan hilpeä tapaus silti. Eli jatkakaa samaan malliin ...Niin ja mulla oli valot päällä valmiiks : )

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 05.10.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Laulu kuulostaa hieman tuskalliselta. (eikä hyvällä tavalla) Muuten biisi rullaa ihan kohtuullisesti. Oikeestaan tän biisin suurin ongelma on keskinkertaisuus ja laulajan "pakotettu" ääni. Tää on ihan ok biisi mut ei kuitenkaan kovin tarttuva ja kun soundit ja laulu ei ole kuitenkaan ihan viimesen päälle, niin tää jää vähän tasapaksuks. Ei huono kuitenkaan. Paremmalla miksauksellakin saattais saada ihmeitä aikaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Pekka's Electronic Pop Music Song 30.09.2005

FEL - Pekka's Electronic Pop Music Song
Ammattitaitoisesti toteutettu.Toimis hyvin mainos tai vastaavana musana. Ei tässä oikeastaan ollu mitään virheitä. Toimiva ammattitaitosesti toteutettu biisi, joka ei kuitenkaan ole kauhean tarttuva tai erikoinen. Vaan eihän sitä aina ole tarviskaan olla tarttuva. Musaakin kun tarvitaan niin monenlaista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Kusipulli 27.09.2005

FEL - Kusipulli
Jaa no nyt tuli paha. En nyt ehkä vaan ymmärtäny vitsiä...kai tässä oli sellanen? Toteutus oli kyllä pari astetta parempaa, kun tälläsissä vetäsyissä yleensä, mutta ei tästä mulle kyllä oikein mitään irronnu...Valitan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaotic & Dekadent - Inasnum..Creperum.. Nex v1.1 30.09.2005

Chaotic & Dekadent - Inasnum..Creperum.. Nex v1.1
En minä ehkä lapselleni tätä soittaisi. Tosin ei mulla oo aikomusta niitä lapsiakaan tehdä...eikä ilmeisesti kannatakkaan jos lastenlaulutarjonta on nykyään tällasta : / Kappaleena tämä on toteutukseltaan ihan hyvä, mutta genre on toivottavasti vitsi...onhan? Tämä oli juuri sopivan mittainen ettei käynyt tylsäksi ja basso kuviosta poinseja ole melko tarttuva. Tosin täytyy sanoa että jossain mainoksessa muistelen kuulleeni vastaavaa. Soundit oli muutenkin kohallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version) 29.09.2005

Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version)
Hmm. Tää oli mun mielestä ehkä hieman tasapaksu. Menis hyvin tausta tai valikkomusana vaikka jossain pelissä, mutta en kyllä oikein päätoimisesti jaksais innostua kuuntelemaan tätä kovin montaa kertaa. Soundit oli ehkä jopa vähän liian hyvät ja siloitetut, ehkäpä sekin tavallaan vei mielenkiintoa tästä. Toteutus oli sinällään hyvä. Eli sovituksessa tai soitossa ei ole mielestäni korjattavaa. Lähinnä vaan mietityttää onko tässä tarpeeks koukkuja että mielenkiinto pysyy yli kuus minuuttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Metalmen 27.09.2005

DIRTY CLUB - Metalmen
Ei tämä nyt sitten niin hirveän tykistystä ollutkaan. Laulumelodia on ihan hyvä mutta laulu jotenkin tekemällätehdyn kuulonen eikä irtoa ihan niinkuin parhaissa hevipläjäyksissä mitä mikserissä on vastaan tullut. Sävellys kuulostaa kyllä ihan toimivalta. Varsinkin kertsin "Metalmen" toisto on hyvinkin addiktiivinen. Tosin siihenkin toivoisi enemmän potkua, kun se on nyt vähän turhan kiltti. Muutenkin soundit voisivat olla voimallisemmat. Varsinkin kitaroihin kaipaisin lisää midleä. Eli enemmän semmosta perinteistä heavysoundia, eikä tota scoopattua nyky heviä, kun tämä nyt kuitenkin on muuten tällänen perinteitä kunnioittava veto. Jos kappaleelle 8 mutta toteutuksestä johtuen tippuu seiskaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lihavat Pojat - Kuka söi mun pitsan 29.09.2005

Lihavat Pojat - Kuka söi mun pitsan
Rento meininkihän tässä on. Melkein menee välillä reggaen puolelle. Soitto toimii hyvin. Soundit vois olla paremmat, mutta koska nauhoituksen toteutustapaan nähden lopputulos on ihan kelvollinen. Pituuskin on ihan sopiva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat 28.09.2005

Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat
Toteutus on hyvää. Kappale ei vaan hirveesti iske. Ei toki tarkoita sitä että siinä olis jotain vikaa. Ei vain taida olla ihan mun musaa. Kuitenkin kun sävellys, sovitus ja toteutus toimivat, ei tätä voi oikein haukkuakaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Kakkatsippi 28.09.2005

FEL - Kakkatsippi
Jahas jos ei muuta niin esittäjä jäi mieleen eillisestä. Tää onkin sitten jo ihan oikea kappale : ) Noi nintendo/c64 soundit on ihan hauskat ja melodiatkin samaa linjaa eli soundit tukee melodioita kivasti. Tulee oikein vanhat hyvät ajat mieleen...ja tippa silmään. Nykyäänhän EA julkasee kaikki pelit kerran vuodessa ja taustalla huutaa sen hetken radiopoppis. Toista oli ennen. (nyyh) Ei vaan nyt takas asiaan. Hyvin tässä on osiakin noin pituuteen nähden eikä ala käymään tylsäksi. Ehkä lopussa jotkut soundit ja efektit vähän vei mielikuvia pois tuosta kasari peli musasta, kun alko soundit olla liian hyviä, mutta kokonaisuutena kuitenkin hyvä ja kyllähän nuo lopun soundit tähän kävi ihan kohtuullisesti kuitenkin. Parhaimmillaan biisi oli mun mielestä kuitenkin tossa keskivaiheilla. Kyllä tällä kasi tippuu ihan kevyesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Without Label (Special Track) 27.09.2005

Mind's Pressures - Without Label (Special Track)
Soundit kohallaan. Samoin soitto. Sävellys ehkä vähän harhailee liikaa välillä. Varsinkin lähtö häröilyosasta kuulostaa jotenkin töksähtävältä mun korviin. Voi tietty johtua miksauksestakin. Kaikenkaikkiaan ihan hyvä veto, mutta pakko sanoa ettei tästä lopun häröilyjä lukuunottamatta kyllä paljon jäänyt mieleen ja se on huono juttu se varsinkin kun juuri tätä musalaatua on tällä hetkellä tarjolla niin paljon ja vielä yleensä hyvin toteutettuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 27.09.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Hyvin toteutettua ja hauskaa. Kyllähän tämä rokkaa kun hirvi. Laulu vois ehkä olla hieman enemmän esillä. Vaan kyllä tämä on tähän mennessäillan iskevin veto ringissä. Tässä on kivasti revittelyä ja hillitöntä meininkiä, niinku rokissa pitää ollakkin. kyllä tästä kasi paukkuu niin ettei mitään...melkein kyllä jo ansaitsis ysin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protect The Hostile - Darkness 14.03.2005

Protect The Hostile - Darkness
Tää polkee mukavasti eteenpäin. Sounditkin toimii. Ainakin tän mittasena tässä riitti mielenkiintoa rokkarillekkin, eli vaihtelua oli kivasti. Vielä kun tuota kehittää niin hyvä tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Naakat 14.03.2005

Olavi Takatalo - Naakat
Aika jännä. Ihan kiva pala näin illaks. Välillä kyllä meni nuo viuluhommat kaoottisuuden puolelle. En tosin tiedä oliko se ees huono juttu. Hyvältä tämä kuulostaa. En kyllä löydä tästä mitään vikaa. No ehkä tää on vähän tasapaksu. Vois muuten toimia hyvin jos tässä olis laulu. Vaan ei todellakaan huono näinkään. Hyvin tässä kaikki osat loksahtaa paikalleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silmätön tarkkailija - Keijo 13.03.2005

Silmätön tarkkailija - Keijo
Vaikka en niin huumorimusasta tykkää, niin tavallaan tää oli toimiva. Varmaankin sen takia, että tästä kuuli, että siellä on taitoakin takana. Vaikka soitossa ja laulussa oli vähän heittoja ja muutenkin varmaan aika nopeesti tehty, niin kokonaisuus toimii. Varsinkin nuo kotitekoiset + muut oudommat soittimet ja nuotiolaulu toteutus toimii. Jotenkin tästä tulee mieleen Don huonojen alkuaikojen jutut sekoitettuna YUP:mn kanssa. En tiedä jostain syystä tää ei ainakaan hirveesti ärsyttäny. (toisin kuin huumori musa yleensä)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Sankari osaa juosta vaikka kuinka lujaa 15.03.2005

Rami Airola - Sankari osaa juosta vaikka kuinka lujaa
Hyvin kasarihenkiset soundit. (Voisin hyvin kuvitella tän jonku kasarileffan tunnariks) Niin onhan tässä tällasta vanhan ajan pelimusankin tunnelmaa tosiaan. Hyvin on mun mielestä saatu vangittua se mitä ton esittelytekstin mukaan on haluttukin. Tässä on vielä vaihteluakin sen verran, että tätä kuuntelee ihan mieluusti ja pituuskin on järkevissä mitoissa. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revolution monkeys - Depressionspider 13.03.2005

Revolution monkeys - Depressionspider
En kyllä ole ihan tämän genren kuuntelijoita, että anna anteeksi jos tuomitsen väärin perustein. Ei tämä huono ollut, mutta vähän sellainen tunne jäi että jotain puuttuu.. Ehkä se johtuu siitä että tässä mentiin samalla rytmillä oikeastaan koko biisi ja se tekee tästä tasapaksun, vaikka muutoksia muuten olikin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nimettömät. - Uudelleen 12.03.2005

Nimettömät. - Uudelleen
Suomirokkia. Ja hyvin toteutettuna. Tästä tuli mieleen Yö. (ei kylläkään liikaa) En nyt ole mikään kova suomirokin fani, mutta kyllähän tämä on sen verran hyvin toteutettua, että ei tätä voi paljon haukkua. Hyvä laulaja. Samoin sovitus, joka sisältää kaikken tarpeellisen eikä mitään liikaa) Pituuskin oli just sopiva. Oikeastaan Mä kyllä tykkäsin tästä noin kokonaisuutena.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Chevy Truck -- You Gotta Let Me Drive 01.03.2005

Antti Kaukomaa - Chevy Truck -- You Gotta Let Me Drive
No mua ei ainakaan hirveesti haittais jos olisin jumissa tällasen kaavan ympärillä. No tosissaan onhan se tietysti aina huono homma jos jumittuu johonkin, mutta kyllähän tämä sen verran hyvälle kuulostaa, että ehkä se ei ole niinkään jumittumista kun itsensä löytämistä...no en tiesä kun en noita aiempia ole kuullut, mutta pitänee käydä kuuntelemassa joskus, kun tästä ainakin tykkään. Toteutukseltaan tämä toimi hyvin, enkä muustakaan osaa valittaa. Sanotaan vaikka niin että oli genrensä kuuloinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Dissataan Mikseriä 12.03.2005

FEL - Dissataan Mikseriä
Alussa olin, et voi jee tää ei oo ees biisi, mut olihan siihen saatu sentään musaakin mukaan. Ja kyllähän tässä varmaan taitoo on takana. (mulla kun ei oo mitään tietookaan konemusan teosta, niin en oikein osaa sanoo onko helppoo vai vaikeeta tehä tällanen) No tää kun on kuitenkin huumorimusaa, niin tää on vähän liian pitkä. Muutenkin tuo alun vitsi osuus tuntuu olevan hieman irrallaan muusta biisistä. Eli jää kysymys pitäiskö tää ottaa tosissaan vai ei?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Christ - Centurion Of Prix 12.03.2005

Black Christ - Centurion Of Prix
Pituus on ainakin sellainen, ettei liika toistoa tule. Tämän biisin ongelmana oli kyllä se että siitä ei oikein jäänyt mitään mieleen. Eli puutui kunnon koukku. Toteutuksessa ei ole valittamista. Kaikki kuului selvästi, mikä pitääkin. Vähän täytebiisin olonen tämä kuitenkin oli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Christ - Hellborn 11.03.2005

Black Christ - Hellborn
Toteutus oli hyvää ja sounditkin kohdallaan. Itse en nyt niin hirveästi tällaisesta välitä. Tää oli kuitenkin hyvin kasassa ja toimi hyvin. Ihan jännä laulu. Vaikea tästä on mitään heikkouksiakaan sanoa. On muuten genrelle epätyypillisen lyhyt. Mulle jäi muuten vähän epäselväksi mitä tässä on tehty itse ja mitä samplattu muualta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Artificial Darkness - St. Mary 12.03.2005

Artificial Darkness - St. Mary
Aluksi tämä tuntui hyvältä, mutta sitten jotenkin vaivuttiin tuon örinälaulun kanssa vähän turhan melodiattomiin tunnelmiin. Heti parani taas kun naisääni astui mukaan kuvioihin, mutta saisi olla enemmän esillä. Voi tietty johtua mun musa maustakin, et ei tuo örinä oikein uppoa. Menee vähän liian laidasta laitaan tää biisi ja tulee jotenkin sekava tunnelma. Enemmänkin tuntuu kuin tässä olisi kyse irtonaisista osista eikä biisistä. Osissa ei sinällään ole mitään vikaa, mutta jotenkin kokonaisuus tuntuu sotkuselta. Toteutus on sovitusta lukuunottamatta hyvä, niin soiton kun soundienkin puolesta. Tietysti tässä genressä sais olla vieläkin mahtipontisemmat soundit, mutta, ei siitä voi sakottaa näin demotasolla. Eli tuosta sovitus puolesta tulee miinukset tän biisin kohdalla. Ei vaan toiminu kokonaisuutena mun mielestä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 12.03.2005

Salaliitto - Uni
Tää oli ihan kiva. Jotenkin taustan kitarat oli ehkä vähän turhan heavyt ja niin ollen laulu ja kitarat ei oikein missään vaiheessa tuntuneet olevan samasta biisistä. Sävellys kyllä sinällään toimii, mutta olisi ihan kiva kuulla tästä versio kevyemmillä kitaroilla. Jotenkin tuo heavy särö vie tästä sitä unenomaisuutta pois. Kyllähän siellä voisi tuo särökitarakin olla taustalla, mutta kaipaisin päälimmäiseksi jotain pehmeämpää. Muuten toteutus oli hyvä. Laulaja osasi asiansa ja soittokin groovasi hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Kahleissa 22.03.2005

Gazablanca - Kahleissa
Tästä tuli vähän CMX mieleen, mutta ei kuitenkaan niin että tätä olis mitenkään erityisesti matkittu. Oikeestaan jos sanois, että tämmöstä tulis jos yhdistettäs CMX ja Apulanta, niin ei vamaan menis kauheen kauas totuudesta. Vaan kyllä minä tästä ihan tykkäsin. Tämä eroaa sopivasti valtavirrasta. Hyvää myös se, että kaikki efektien käyttö tukee musiikkia. Jatkakaa samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Christ - In Madness I Die 12.03.2005

Black Christ - In Madness I Die
Kylläpäs on metallimiehet liikkeellä ringissä tänään. Joo kirkkumis vokaalit on joo. EI ole välttämättä laulajan vika, mutta kyllä tähän pitäisi vähän paremmat laulumelodiat että iskis. Laulussa oli myös aikapaljon epätarkkuuksia ja saisihan sitä voimaakin olla enemmän, mutta pahiten tässä kuitenkin häiritsi nuo heikot melodiat. Sitten soittoon: Soitto toimi hyvin ja oli tarkkaa. Soundipuolikin oli kitaroille ja rummuille hoidettu hyvin. Sävelyksenä: toisaalta hyvä, toisaalta huono. Eli instrumentti puoli hyvä ja laulumelodiat (varsinkin korkean laulun kohdalla) aika heikot. Laulun vuoksi tämä jä tuohon seiskan tasolle. Jotenkin tuntuu, että tässä oli kaikki muu hoidettu hyvin, mutta sitten tuo laulu oli jäänyt vähän puolitiehen, niin sävellyksen, toteutuksen kun miksauksenkin suhteen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava (ReMixit) - Se Nainen (MärkäPusuPoskelle ReMix) 10.03.2005

Haava (ReMixit) - Se Nainen (MärkäPusuPoskelle ReMix)
No olihan räimettä. Paha sanoa sinällään tästä reimiksauksesta, kun en ole alkuperäistä kuullut. Vähän tästä tuli CMX:n oudoimmat vedot mieleen. (ja tuo on siis kehu) Eikä tämä muutoinkaan todellakaan huono ole. Itse asiassa aika hyvä. Tuohon laulu säröön olisin toivonut pientä muutosta selvempäänpäin. se oli jotenkin vähän liian terävä ja kihisevä (vai johtuiko sitten vaan näistä kuulokkeista) Oikeastaan muuta sanomista ei ole. Pitäisi varmaan käydä joskus ihan mielenkiinnosta kuuntelemassa alkuperäinenkin versio, jos se mikserissä on. Selvästi tästä huomasi, että homma on hallussa niin tässä remiksushommassa, kun alkuperäisessäkin. Ei tässä voi kun kiittää ja kumartaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Muka 15.03.2005

Stupor Mundi - Muka
Hyvin toteutettua, muttei kuitenkaan liian siloiteltua. Ihan toimiva sovitus. Ei tässä mitään vikaa ole, mutta ei silti oikein iske minuun. Vika kyllä taitaa vaan olla mun musamaussa, kun en tästä nyt oikein mitään vikaakaan löydä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 12.03.2005

G.O.R.E. - 5:1
No johan läks : ) Hyvin tää toimii. Soitto on vaudikasta ja tarkkaa. Laulu on myös biisiin sopiva ja voimaakin löytyy ihan sopivasti. Ja suuri plussa pituudesta. Ei tullut turhaa toistoa vaan tykitystä riitti alusta loppuun. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superstar - Feel Free to Ask 12.03.2005

Superstar - Feel Free to Ask
Ihan kivaa rokkia tuntuu olevan. Ehkä kuitenkin vähän tasapaksua. Hyvä vahva laulu. Ehkä kertsissä vois revitellä enemmän.(pistää enemmän tunnetta peliin ja vaikka vähän antaa äänen särkyä) Soitto rullaa hyvin, eikä sillä puolella ole valittamista. Vähän tästä varmaan voisi miksata ja masteroida tiukemmankin paketin, mutta toisaalta tällaisenaan kuulostaa hyvinkin rokilta. Ihan muutaman kerran kävi ääntäminen korvaan laulajalla, muuta valittamista ei löydy. Kyllä tästä ysi tippuu. Jos laulaja revittelisi enemmän (mihin varmasti rahkeita olisi) Voisin jopa kymppiä harkita.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Edge of pain 15.11.2005

DIRTY CLUB - Edge of pain
Soittopuoli toimii. Laulu ei lähellekään yhtä hyvin...Ehkäpä laulua olisi voinut upottaa hieman syvemmälle, kun nyt on aika pinnassa ja senkin takia kuulostaa hieman irralliselta. Muutenkin soundit vähän munattomat, mutta eipä niitä bassoja nyt niin hirveesti sillon kasariaikaankaan ollu, eli menköön genren piikkiin. Tämä oli vähän tälläinen keskiverto vetäisy. Ei hirveesti iskeny, mutta ei toisaalta ollu mitenkään erityisen huonokaan. Suurimmat miinukset tulee laulusta ja toteutuksesta, mutta toisaalta jos biisissä olis ollu jokuk oikein nerokas idea niin tuo laulu ja miksaus ei luultavasti olis haitannu aivan näin paljon. Tämä oli kuitenkin sen verta tavallista kamaa, että soundit olis pitäny olla paremmin kohillaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revolution monkeys - Napalminaapuruston sikiölapset 11.03.2005

Revolution monkeys - Napalminaapuruston sikiölapset
No olihan...Hmm mistähän sitä aloittaisi. Toteutus oli tavallaan ihan toimiva. Tosin puhe olisi saanut olla aivan himpun verran selkeämpi. Toisaalta tosi hyvä että tässä oli tuo puhe. Lopun oli voinu kyllä hoitaa paremmin. (vai loppuko tuo ku seinään netin takii) Tää oli ihan ok. Ei mitään maailmaa mullistavaa, mutta omassa genressään erooaa varmaan edukseen jo tuon puheen ansiosta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 14.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Jahas lisää metallia ja nyt on sitten jo laulajan äänialakin siellä missä pitää. Hyvät soundit on ja soitto kulkee. Ja laulajalla on ylä-äänet tosiaan hallussa. Ysiä jo aattelin antaa, mutta tuo lopun "PERKELE" tuo kyllä kympin : )
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Monk - 21st Century Roulette Ring 10.12.2004

Electric Monk - 21st Century Roulette Ring
Tämä on kyllä sen verran ammattitaitosen kuulosta, että ei tästä paljon parane mennä meikeläisen mennä sanomaan. Pirun hyvin groovaa. Ja sounditkin tuntus olevan tyylisuuntaa kohillaan ja kun laulajakin hoitaa hommansa noin hyvin niin eipä tästä voi sanoo oikeinmitää pahaa. Tää toimii! Eikä edes ollut yli pitkä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele chda - tunnit 10.03.2005

chda - tunnit
Tämä oli ehkä vähän sekava. Pikkuisen liikaa kaikkea. No ehkäpä se oli tarkoituskin. Sinällään tässä oli ihan toimiva idea. Siis tuon kellontikityksen mieleentuova rumpukomppi toimi hyvin. Välillä tuntuivaan että homma hajoaa kasaan. Lisäksi biisi oli liian pitkä. Eli joko lisää ideoita( voi tosin olla hieman hankalaa, kun tämä perustuu niin yksinkertaiseen juttuun) ja reilusti pituutta pois. Lopussahan tuota muutosta tulikin, mutta keskimmäinen osuus olisi voinut olla lyhempi. Toteutus puolella ei valittamista löydy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele UnleasHer - Mindcollapse 22.03.2005

UnleasHer - Mindcollapse
hmm. mites nyt tulee samalta bändiltä 2 biisiä peräkkäin? No kuitenkin...Soundipuoli toimii samoin kun äskeisessäkin, vaan vähän tuntuu tätäkin vaivaavan pieni tasapaksuus. Ei oikein iske minuun kunnolla, mutta tässä on kuitenkin huomattavasti enemmän saatu vaihtelua ja sitä kautta myös mielenkiintoa. Muuten tämä on samaa tasoa kuin edellinenkin. Välillä tosin yhdessä kohti tulevan sellainen riffi missä kitara vähän tökkii. Laulajalla on ääntä laulaa myös puhtaalla äänellä. (Hyvä!) Tämä oli hivenen parempi kuin edellinen, mutta kasiin jäädään yhä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään 16.10.2004

Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään
Hyvinhän tää on tehty...ei vaan iske minuun yhtään tällanen musa. No kuitenkin paha tätä on haukkuakkaan vaan sen takii että en ite tällasesta tykkää ja muutenhan tästä ei paljon voi pahaa sanoa, kun soundit oli ihan radiokelposta. Ja kyllähän tälle musa tyylille löytyy suomessa varmasti paljonkin yleisöä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mad Scientist - Sine is an Odd Function 21.10.2004

The Mad Scientist - Sine is an Odd Function
Jaahas onhan tää aika moinen pala tällaselle rokkarille. Päättelen tosta esittelystä et tän tekemisessä on jetenkin käytetty noita matemaattisia funktioita...vai onko...mites noilla saa ääntä...jos olen oikeessa niin kyllähän tämä jonkunlainen taidonnäyte lienee. En osaa oikein muuta sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abstract Aspects - Seven 14.03.2005

Abstract Aspects - Seven
Plussaa siitä että tässä on käytetty oikeita soittimia ja ilmeiseesti livenä nauhotettu. Valitettavasti tää olis kaivannu jotain lisää, että olis ollu kunnolla mielenkiintoinen. Esim. laululla tästä olis saanu sellanen Nirvanan Endless nameless tyylisen jutun. Eikähän siinä olis edes tarttenu käyttää sanoja hyräilykin olis riittäny. Kunhan vaan olis jotain lisää. Tällaisenaan ehkä hieman liian pitkäkin, mutta toisaalta tavallaan kiehtova. Jos olis vaikka se laulu ees jollainlailla onistuneesti toteutettuna, niin tippus ainakii kasi, mut nyt jää seiskaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele UnleasHer - Nitrogenhell 22.03.2005

UnleasHer - Nitrogenhell
Juuri kun meinasin alottaa, että tää on laulua vaille valmista kamaa, niin ilmaantukin laulu ja se on hyvä se. Soitto kulkee hyvin ja on tarkkaa. Soundit toimii myös hyvin. Tykkäsin tuosta kosketinsoundista, kun oli erilainen ku näissä metalli vedoissa yleensä. Kyllä tämä vaan on aika valmista kamaa. Oikeastaan ainut asia mistä voi valittaa on se että biisi ei mielestäni ole hirveän tarttuva. Eli ei välttämättä mikään singlebiisi kyseessä. Soundeista ysi mutta biisi ei sytyttäny kun kasin verran.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pakkoliike - Ville antaa aina (varsinkin jos olet nai 27.08.2004

Pakkoliike - Ville antaa aina (varsinkin jos olet nai
Kokeellistahan tämä on, mut ei oikein minuun uponnu. Tämä nyt oli vaan jotenkin rasittavan riitasointunen ja itseään toistava. Ritinää, rutinaa ja vinkunaa eikä paljon muuta...Kaiken lisäks tää on vielä aivan liian pitkä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edelläkävijä - Uudet Kuviot 25.08.2004

Edelläkävijä - Uudet Kuviot
Tässä oli hyvät soundit. Muutenkin ihan ammattimaisesti tehty. Kaipais ehkä vähän tarttuvamman kertsin tai ainakin jonkunmoisen taustalaulun Sanoitus ihan toimiva ja tarina etenee kivasti. Tästä tippuu kasi (jos kertsi olis tarttuvampi ois tullu enempi.)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Nuori Poika -- ajaa kuin Saarinen 27.08.2004

Antti Kaukomaa - Nuori Poika -- ajaa kuin Saarinen
Tää oli hyvin toteutettu. Biisikin oli ihan toimiva lajissaan. Tosin ei sois kyllä levylautasella mulla, mut toisaalta en mä kanavaakaan vaihtais jos radiosta tulis. Ihan harmiton ja kiva. Ei tässä mitään vialla ole, ei vaan satu oleen mun mielimusaa. Hyvästä toteutuksesta kuitenkin kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele quuqqeli -orkesteri - ulkona ukkosella 20.08.2004

quuqqeli -orkesteri - ulkona ukkosella
Jotenkin tästä tuli mieleen commodore 64. Siis en väitä että tuo olis muistuttanu jotain peliä, vaan et siinä oli jotain samaa henkeä ja saundia , ku sen aikasissa pelimusiikeissa. (jotka mielestäni kyllä pesee nykyset 10-0) Ehkä loppua kohden kyllä alko vähän karata käsistä. Mut ihan ok silti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Children of Europe: El Spaghetti 04.10.2004

Love Factory - Children of Europe: El Spaghetti
Tää olis voinu paremmalla toteutuksella olla hyväkin huumoribiisi. Mutta lauluun pitäis panostaa aika paljon enemmän, että tää oikeesti toimis. Nyt oli vähän liian mongerrusta. Hyvä idea , mut melko huono toteutus.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Susanna 27.08.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Susanna
Laulu oli aika tukkoinen. Hmm...olisikohan tuon Philipsin vika : ) Nuo synäsoundit oli ehkä vähän pilipalin kuuloset, mut omalla tavallaan se kävi tähän...tiedä sit olisko parempi eri soundeilla, vai ei. Biisinähän tää on ihan mukava. Sovitus toimii ja osat kohdallaan, ehkä olis kylläkin voinu loppua paremmin. (nyt töksähti aika pahasti) Eniten tää kärsii laulusoundista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 21.08.2004

Kongo - Tyhjä Huone
Ihan hyvää ja tarttuvaa rokkiahan tämä. Soundit hyvät ja soitto varmaa. Laulaja voisi ehkä vähän rohkeammin vetää joissakin kohdissa (lähinnä muutama korkeammalle menevä kohta säkeessä), mutta muuten laulukin on kunnossa. Kertosäkeestä tykkäsin paljonkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tosi Hevi - Kaos Master Word Proselytizer 16.10.2004

Tosi Hevi - Kaos Master Word Proselytizer
No ei nyt ihan mun musaa, mut kommentoidaan kuitenkin. Eniten tää kärsi soundeista. Säröö oli kyllä ja vähän liikaakin, koska koko homma oli hieman surinaa. Ymmärrän kylllä että tyylisuunta vaatii sitä säröä, mutta usein ne kovimmat kitara soundit on nauhotettu vähän vähemmällä säröllä. Nyt tämä jäi vähän voimattomaks ja epäselväks. Eli enemmän selkeyttä soundeihin ja parempi miksaus niin tää olis paljon toimivampi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiova - Lost dog 25.08.2004

Kiova - Lost dog
Tassä oli aika jänniä melodioita välillä. Tykkäsin ketsistä. Laulussa oli välillä epävireisyyttä, mutta toisaalta se tavallaan sopi tähän biisiin. (kun nyt ei kuitenkaan oltu ihan metsässä) Miksaus olis voinu olla ehkä hiukkasen parempi. Kyllähän tämä näinkin toimii, mutta toimis varmasti vielä paremmin hyällä miksauksella ja masteroinnilla. Toisaalta ei tätä ehkä ihan siistiks kannata lähtee säätään, ku tässä oli nyt sellanen kiva särmä, mikä toimii tässä....niin ehkäpä sitä on haettukin : )
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Gei-type: Love Tower 27.08.2004

Love Factory - Gei-type: Love Tower
Joo tolle tojota linjallehan tää menee. Pohja oli oikeestaan ihan kunnossa, mut laulussa oli kyllä menty efektien käytössä vähän yli. Alun laulu efekti toimi, mutta sitten alko jo kaipaamaan puhdasta laulua. Varsinkin kertosäe olisi kaivannut sen aidon naisäänen. (tai mikä ettei sellanen kasarihevi miesäänikin olis käyny...ois einakii erilainen : ) ) Jos laulut olis kunnossa niin kasi, mut nyt on tyytyminen seiskaan. Ja nää on sit ihan tekniikka pisteitä, kun en tällasesta musasta innostu ite yhtään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele kitsch - Cpt. Rowley's Magical Bus 27.08.2004

kitsch - Cpt. Rowley's Magical Bus
Laulun voimakkuus heitteli ihan miten sattuu. Välillä ei kuulunut mitään ja välillä tuli tosi kovaa. (ehkäpä kompura olis paikallaan tai sit automaatiota kehiin) Kitarassa tuntuu olevan hiukan liikaa säröä, ja turhan tumma soundi...menee puuroksi. Muutenhan tässä on ihan ideaa ja sellanen kiva 60-luvun meininki. Tuo miksaus varsinkin laulun ja särökitaran osilta kuitenkin vähän vammauttaa tätä. Muuten soitto kyllä tuntuu rullaavan. Jos laulu olis paremmin aisoissa, niin numero nousis.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cover Girl (Quaint unplugged) - Perfect Day (unplugged) 29.08.2004

Cover Girl (Quaint unplugged) - Perfect Day (unplugged)
Ai tästä mä tykkäsin. No mä oon aina ollu heikkona pianoon ja naisääneen. Soundit nyt ei ollu ihan kohallaan, mut sen ymmärtää ku on live kyseessä. Selkeästi tässä on soitto hallussa. Yksinkertaisesti tää oli hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 28.09.2005

Kalkutan Konepaja - Taxi
Ja taas mennään : ) Tästä kuulee jo heti alussa, että tää tulee rullaamaan hyvin. Soitto puoli toimii ja soundit on kans ihan genrelleen uskolliset. Toimivaan peruskamaahan tämä on. Vaan eipä tämän genren musassa yleensä kannata mitään yllätyksiä odottaa...Miksipä muuttaa sitä mikä toimii ja on toiminu jo vuosikymmeniä : ) Joo kyllä tästä tuli hyvälle mielelle. Se on varma kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Kivellä päähän 04.10.2004

WaurionVanhat - Kivellä päähän
hmm. Vaikka soundit ei nyt ollu ihan parhaasta päästä, niin silti se ei jotenkin haitannu tässä yhtään. Vois jopa olla että menis huonompaan suuntaan jos soundit olis liian siistit. Tuli vähän jopa Sielun veljet mieleen tosta alusta. Aika lyhythän tää oli mut toisaalta eipähän tullu ainakaan liikaa toistoa. Ihan toimivaa kamaa. Piru kun on tuo bändin nimi tuttu, mut ei tuu mieleen , et mistä...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 21.08.2004

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
Säkeistössä vois sanojen rytmityksen kannalta olla hieman tarkempi. Lauluäänestä tykkään ja kertosäe kyllä rokkaa. Tässä oli kiva rosonen kokonais soundi ja kitarat jyräs hyvin kertsissä. Jos säe olis tiukempi niin paketti ois koossa, mut tollasenaan se vielä vähän häiritsee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Find it 04.10.2004

Beaner - Find it
Kyllähän tämä ihan rokkas. Soundit olis voinu olla hiukan paremmat ja laulussa olis aika paljon parantamista, mutta kokonaisuus pysyy kyl plussan puolella. Eniten olis tuon ääntämisen kanssa tekemistä ja sit tietysti soundit kohalleen. Tässä nyt kuitenkin oli se jokin juttu, että vaikka soundit oli mitä oli niin silti tää jollain tapaa toimi. Paremmat soundit ja ehkä vaikka kertsiin stemma laulua niin jopas olis hyvä. Nyt seiska paremmilla soudeilla olis tullu ainakii kasi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - Desert War 15.03.2005

Saddam's Family - Desert War
Englannin lausumisessa paikoitellen ihan hieman huomauttamista, mutta kelläpä ei olisi. (ja siis vain parissa kohtaa) Varsinkin korkeisiin kohtiin toivoisi lisää vapautta ja voimaa. Nyt tuntuvat olevan hieman tuskallisen kuuloisia, muilta osin laulu on hyvä. Soitto toimii myös. Soundit voisivat olla paremmat, mutta ovat kuitenkin sellaiset, etteivät millään lailla häiritse kuuntelu elämystä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - Harulf The Warulf 14.03.2005

Saddam's Family - Harulf The Warulf
Laukkalinjoilla mennään. Hyvin kulkee soitto. Soundit on myös hyvät, ehkä rumpuihin voisi saada enemmän jytyä. Laulaja ei vedä aivan niistä korkeuksista mitä on tällasessa musassa tottunu kuulemaan, mutta muuten suoriutuu hommasta ihan hyvin. Voisihan se laulajan ääni olla voimallisempikin, mutta ihan hyvin tuo toimii nytkin. Miksaus on ihan selkeä. Sopivasti oli tavaraa biisin pituuteen nähden. Kuin riivattuna hakeutuu hiirikäsi kasin kohdalle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make=Porn - Undefined commercial artist 12.03.2005

Make=Porn - Undefined commercial artist
Nyt en tiedä oikein mitä sanoisin. Aikamoinen pläjäys. Kyllähän siellä oli taitoakin takana, mutta ei tämä minuun oikein iskenyt. Ihan hyviä kohtiakin siellä oli välissä, mutta kokonaisuus oli vähän turhan sekava. Nopeet oli sormet soolossa ja kyllä se tuohon ihan hyvin kävikin. Liikaa tekniikkaa ja liian vähän biisiä mun makuun. Pituus oli kuitenkin sopiva. Jätän tämän arvostelematta, kun en osaa oikein tästä mitään antaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fonaatio - Hyvä paha 16.10.2004

Fonaatio - Hyvä paha
Soundit on ainakin aika kohillaan. Laulusoundikin toimii ja on kyllä mikseritavaraks tosi hyvää. Nyt pitää vähän otta sanomisia takas ton kertosäkeen kitara soundin kohalla, eli siinä on sevästi liikaa säröä ja menettää vähän voimaansa. Muuten kertis toimii perhanan hyvin ihan tällaselle rock miehellekkin. Kokonaisuutena hiton hyvä,, mut pieni miinus siitä kertsin kitarasta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kisastudio - Kehä kolmosta itään 29.08.2004

kisastudio - Kehä kolmosta itään
Tää oli ihan hyvä, mutta en tykännyt laulaja tavasasta painottaa sanoja. (oli vähän semmonen tasanen taka taka taka taka) Tämä olis myös kaivannu tarttuvan kertosäkeen, että tästä olis hitiksi asti. Muuten kyllä perusasiat ihan kunnossa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalusto - Getting Dark 10.12.2004

Kalusto - Getting Dark
Alusta tuli mieleen 70- luvun leffat. Aika maukkaasti vei soundit siihen suuntaan, mutta sitten biisi tipahti vähän turhan melodiattomaksi, kunnes taas tuo alkuriffi pelasti lopussa. Alu/loppu riffi on helkkarin tarttuva, josta johtuen muut osat eivät kuulostaneet oikein miltään, mutta jos niihinkin saisi jotain hieman tarttuvampaa, niin tää toimis tosi hyvin. Tuohon jos muuten sais laulajatyttösen (mieluiten sellasen jolla on voimakas ääni) laulamaan jotain tyyliin sopivaa melodiaa, niin tää olis melko varma hitti. Pakko antaa kasi ihan ton alkuriffin takii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa 14.07.2003

Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa
Aika täydellistä...Vaikka jollain tavalla pidänkin ehkä enemmän Englanninkielisestä materiaalista, mut kyllä kelpaa tämäkin : ) Soundeista en sano mitään, kun en oo päässy kuunteleen kunnon laitteilla.
9

Sivu: 1 2