Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 39 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Tears - Dead Silence 30.12.2005

Crimson Tears - Dead Silence
Kitara on miksattu liian pintaan, särö tukkii soundin kokonaan ja tekee biisistä kovin räkäisen kuuloisen. Pianotunnelmointi on mainio ja laulut sopivat biisiin hyvin. Aika perinteinen HIM-biisi, mutta paremmalla laululla :D Kyllä tuota ennemmin kuuntelee kuin Vinkuja Valoa ;) Hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystal Keep - Raven 02.01.2006

Crystal Keep - Raven
Noh, melkein puolet biisin lyriikoista kirjoitettiin alle viikko ennen studioon menoa, viimeiset säkeistöt edellisenä iltana, jos sillä olisi osansa :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystal Keep - Forbidden Dreams 31.12.2005

Crystal Keep - Forbidden Dreams
Kiitos kommentista. Laulaja saanut palon harjoitusta tuon demon jälkeen, joten toivotaan että Tolkishmi on vähentynyt ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Leskenlehtiallergia 29.12.2005

Stupor Mundi - Leskenlehtiallergia
Tämä kappale on yrityksellä tehty ja ideaakin on. Musiikkityyli ei vain iske. Hauskan oloinen kappale, jos musiikkityylistä pitää. Hyvin soitettu, mutta laulu kaipaa enemmän yritystä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rautaholvi - Lasta Ei Saa Satuttaa 02.01.2006

Rautaholvi - Lasta Ei Saa Satuttaa
Alun koskettimet ovat todella nätit. Soundit ovat puhtaat ja tarkat. Laulajan ääni on myös hieno, ensimmäinen korkea laulu nosti kulmakarvat ylös, se kuulosti melko hienolta. Harmi vain, että biisi päättyi juuri siihen, mistä sen olisi pitänyt alkaa :D Mutta kaiken kaikkiaan hieno teos, varsinkin lyriikoiden osalta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - For His Dead Children 30.12.2005

Mensura - For His Dead Children
Tyylilaji ei <u>todellakaan</u> ole Melodic heavy. Huijaatte kauniisti lauletun musiikin ystäviä ;) Mutta omassa lajissaan hyvin soitettua teknisesti pätevää musiikkia. Biisi pysyy hyvin kasassa ja rumpalikin kuulostaa pätevältä. Ei mitään CoF:iä, mutta ei kai sitä ole haettukaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rautaholvi - Rautaholvi 02.01.2006

Rautaholvi - Rautaholvi
Soundit on hyvät, haitsut ehkä puskee hieman läpi. Hieman yksitoikkoinen biisi, laulaja kaipaa hieman harjoitusta ja potkua ääneen, mutta hyvin vedetty sairaaksi mieheksi ;P Sovituksiin kannattaa panostaa hieman enemmän, lyriikat vaikuttivat hieman päälleliimatuilta, tyyliin "sanotaan näin, kun tää kuulostaa rankalta ja siistiltä", mutta elämä on =)>
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama 29.12.2005

DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama
No jopas jopas... Aika radiokamaa. Alkoi kuin joku madonna, mutta sitten särökitarat hyökkäsivät kuin nurkan takaa. Kyllä tämä kaikki umts-umts-biisit hakkaa =)>
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dienecia - River Of Blood 03.01.2006

Dienecia - River Of Blood
Tässä biisissä laulumelodia ja kitaramelodia ei oikein kohtaa, joten irtonaisuudesta miikkaa. Ja muutenkin tässä biisissä mennään muutamalla nuotilla, joten tämä ei iskenyt kuten Liar.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dienecia - Liar 03.01.2006

Dienecia - Liar
Ah, kertosäkeestä tulee mieleen Edge Of Sanity, eikä vertaus bändiin ole muutenkaan kovin kaukana. Miksaaja olisi saanut tehdä äänimaailmasta hieman rouheamman, mutta makeastihan tämä jyrää näinkin. Lyriikat oli aika kliseet, mutta sopii musiikkiin. Enemmän melodioita kertosäkeen tyyliin olisi kaivannut pitkin biisiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Penetraatio - Salaisuus 29.12.2005

Penetraatio - Salaisuus
Ilman laulua ei saa oikein kuvaa kappaleesta. Tähän sopisi kovaa ja korkealta laulettu melodia, mutta tällaisena vielä aika ranka. Soolo oli aika takkuinen, muuten ei pahemmin korviin pistänyt. Ihan menevää heviä :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapteeni Hurja - Kapteeni Hurja 30.12.2005

Kapteeni Hurja - Kapteeni Hurja
Lyriikat tässä aika kornit, melkein nolottaa kuunnella. Sovituskin kaipaisi hiomista. Mutta tuotantopuoleen ja miksaukseen jos petrataan, niin kyllä tämä paranee paljon.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele northernd - fantasy 30.12.2005

northernd - fantasy
Sen kerran kun kuulee lupaavaa musiikkia, niin sekin on kesken... Huoh. Hanki bändi ja laita uudestaan esille. Mutta propsit kauniista sävellyksestä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapteeni Hurja - Meri Alla Jalkojen 30.12.2005

Kapteeni Hurja - Meri Alla Jalkojen
Alku kuin jostain blackmetal biisistä, eli nätti melodia. "HIP HEI!" pitäis vetääkunnon porukan voimin. Laulu ei kuulu kunnolla ja tilutuksetkin vähän hukkuvat. Laulu kaipaisi muutenkin potkua. Vähän väsyneen oloista... Mutta biisit ovat hauskoja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Forever and Ever 29.12.2005

Project Divinity - Forever and Ever
Ups. Nukahdin kesken biisin. Taustalla kuuluu suhinaa ja ajoittaisia plopsahduksia, en kutsuisi tätä muuten musiikiksi, mutta kun hip-hopiakin... Mutta vakavasti ottaen, ei tällaista voi oikein kappaleena arvostella ja soundtrackiksihan tämä on luokiteltukin. Aika mielialamusiikkia; vaellat veden alla katselemassa kaloja, liikut hitaaaaaasti.... Noh, taustamusiikkia ja ennemmin tätä kuuntelee hississä, kuin räpin räpätystä :) Mutta ei arvosanaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapteeni Hurja - Kapteeni Hurja - Tuulta Purjeisiin 30.12.2005

Kapteeni Hurja - Kapteeni Hurja - Tuulta Purjeisiin
Tätä nyt pitää kannattaa ihan periaatteesta :D Merkkariheviä löytyy kyllä meiltäkin, luultiin olevamme vain ihan yksin. Video keikalta löytyy sivulta www.crystalkeep.net se mainostuksesta, tämä on varsin mainio biisi. Kaipaisi vain lisää potkua ja vaihtelua. Tätä kun tehtäisiin Running Wildin tyylillä (mutta kuka tekee parodiaa tosissaan?;) Voisi olla tysi hitti!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Jihad 29.12.2005

Soundslay - Jihad
Räjähtävä alku eikä meno hyydy missään vaiheessa. Silti biisissä on riittävästi vaihtelua, että sitä jaksaa kuunnella. Itämaiset melodiat ovat kivoja, mutta laulun puuttuminen silti antaa miinusta. Mutta parempi ilman laulua, kuin huonolla laululla =) Taidokasta soittoa ja hyvin sävelletty kipale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ageless Kingdoms - Let the Quest Begin 30.12.2005

Ageless Kingdoms - Let the Quest Begin
Tee ennemmin vaikka kunnon softalla nuo biisit. Soundit ovat hirveät, mutta sävellystyöstä annan kasin. Hanki kunnon bändi ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epiclore - Cycle of Light and Shadow 06.01.2006

Epiclore - Cycle of Light and Shadow
Tää biisi lähti kyllä soittolistalle, on sen verran maistuvaa tunnelmointia. Laulajan ääneenkin tottui yllättävän pian, mikä tuossa avausraidassa särähti pahasti. Nyt sen huomaa, että taitoa ja hallintaa piisaa. Laulu vaan on miksattu turhan pintaan, pari prosenttia kun olis ollu pienemmällä, ettei joissain kohdissa peitä muita instrumentteja. Jotain efektiäkin siihen olisi ehkä kaivannu, maybe enemmän kaikua... Nyt ääni on turhankin paljas. Taidokasta sävellystyötä ja tarkkaa soittoa, näkee että tähän on panostettu. Jos arvostaa Musiikkia (isolla ämmällä) niin ei tälle voi antaa huonoa arvosanaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epiclore - They War the Fallen Lords 06.01.2006

Epiclore - They War the Fallen Lords
Jep, tässä laulu pistää korvaan ainakin kovaa kuunneltuna. En osaa kuvailla sitä, joten jätän sen tällä erää tähän. Muuten miksaus on melko kohdallaan, jotenkin kuulostaa keskiäänivoittoiselta, mutta kaikki soittimet kuuluvat selkeästi. Kuljetukset on nättejä ja tarkkoja. Todella hieno kappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Winterheart - Out of Your Hands 30.12.2005

Winterheart - Out of Your Hands
Perinteistä powermetallia, mutta ei se haittaa :) Meininki on hyvä, kaikista soittimista saa selvää ja pätevästi soitettua. B-osan kierto on tuttua huttua, mutta C-osassa jo yritystä. Laulaja sopii hommaansa hyvin ja nuoteissakin pysytään. Vähän enemmän asennetta hommaan, niin johan alkaa puremaan. Soolo jotenkin tuntui haparoivan, kiipparisti tuntui olevan enemmän tehtävänsä tasalla, mutta soolon jälkeinen harmonia saavuttaa jo tyylilajin eeppisyyden mainiosti. Vähän lisää työtä sävellyspuoleenkin. Mainio läjäys joka tapauksessa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Sauna - The Oracle of Nothing 29.12.2005

Black Sauna - The Oracle of Nothing
Hyvinhän tämä lähtee menemään. Kyllä sävellyspuoli on ihan kohdallaan, hankit vaan kavereita soittamaan, niin kyllä tuosta noustaan :) Lyrikat olisi ihan toivottavia, niin tietäis miten tarina kerrotaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatred - Path of flames 05.01.2006

Hatred - Path of flames
Tässä biisissä ei ollut samanlaista koukkua kuin noissa kahdessa alemmassa... Kantavat melodiat tuntuivat unohtuneen kokonaan, hirveästi vaan kromaattista asteikkoa ja tilutusta, kun tärkeämmät asiat on nyt unohtuneet tuossa sävellyspuolessa. Se on se tarttumapinta. Tässä biisissä ei vain ollut sitä jotain.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatred - Abstract divinity 05.01.2006

Hatred - Abstract divinity
Ikinä ei olla Bodomia kuunneltu?? =D Olisin veikannu ensikuulemalta jotain biisiä ekalta levyltä, jos laulajalla olis ollu vähän mureampi ääni. Ei helkkari, tää on ihan täyttä... Bodomia! No jos joku kuulostaa näin paljon bodomilta, ni ei se voi olla huonoa :) Ei mennä ihan samalla tasolla, mutta sinnepäin. Soundit on kohdallaan ja soittajat ovat hyvin taitavia, rummutkin nakuttavat todella hienosti.. Ainut mistä pitää antaa miinus on laulu. Tuosta vaan on paha yrittää parantaa, jos sitä ääntä ei oo, niin sitä ei oo =/ Mutta kovaa kamaa \m/ \m/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatred - Visions of night 05.01.2006

Hatred - Visions of night
Eijeiei näin! Nätti biisi, mutta nyt se oikein pistää korvaan tuo laulajan ääni. Ääni on liian.... miten sen nyt sanoisi... ehkä "puhdas" tällaiseen. Siitä puuttuu se voima, mitä siinä kaipaisi. Mutta muuten samat jutut pätee, kuin alemmissa kommenteissa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatred - Eternal hate 05.01.2006

Hatred - Eternal hate
No mulla kun tuo bodomi ei vielä valu korvista ulos, niin tätä kuuntelee mielelään. Tässä kaivataan kyllä <b>paljon</b> lisää omaperäisyyttä. En mene sanomaan plagioinniksi, mutta läheltä vetää... Vaan viis siitä, kun on näin hyvää musiikkia :D Eiköhän se oma juttukin löydy ajan mittaan, kun taitoa tuntuu olevan. Kuunnelkaa pojjaat vaan välillä muutakin, kuin samoja bändejä :) 9 soittotaidosta ja tyylin handlaamisesta, 7 omaperäisyydestä. Eli pannaan 8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatred - Ashes of hatred 05.01.2006

Hatred - Ashes of hatred
Nämä nyt eivät pääse siihen samaan kastiin, kuin nuo alemmat biisit. Tuntuu niinkuin parhaat melodiat olisi säästetty viimeiseksi. Tämä on kanssa hyvä biisi, ja päätyy soittolistalle, mutta mutta... Kasia pukkaa, oli tämä kuitenkin parempi kuin huono :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele My Synapse - Thunder and rain 30.12.2005

My Synapse - Thunder and rain
Tönkön kuuloinen alku. Tämä biisi on selvästi koneella tehty. Sävellyspuoli on aika yksipuolista, samaa riffiä jauhetaan liian pitkään. Laulu puuttuu kokonaan, eikä biisissä ole minkäänlaista kantavaa voimaa. Rummut ovat oikeastaan ainut hyvän kuuloinen osa-alue tässä kappaleessa. Takaisin pöytälaatikkoon.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatred - Weakness among us 05.01.2006

Hatred - Weakness among us
Näitä ei kuuntele niin mielellään, kuin noita alempia, johtuen alempien paremmasta äänenlaadusta. Samaa settiä. Ja siitä syystä annan koko bändin arvosanan kerralla johtuen biisien samankaltaisuudesta; 9 soitosta ja 7 omaperäisyydestä. Vähän enemmän vaihtelua kaipaisin...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absence - Everlasting Moment 30.12.2005

Absence - Everlasting Moment
Melodisen metallin määritelmä ei tunnu koskevan laulua... Harmi sinänsä, sillä biisi on toimivan kuuloinen. Ja selkeytän sen verran, että ei minulla hirveästi ole örinää vastaan mitään, jos se sopii musiikkiin. Tähän olisi joko kaivannut enemmän kosketinsoittimia melodiaa tukemaan tai sitten melodista laulua. Mutta tuolla asenteella :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Drifting Away 29.12.2005

Iron Sphere - Drifting Away
Biisi on hieno, miksaus toimii ja kaikki on hyvin, mutta tuo laulu... Vähän valittavaa eikä sitä nuottia tunnu löytyvän millään. Melodia ikäänkuin leviää käsiin. Tarkkuutta siihen lauluun, niin tämä olisi täysi kymppi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uncle Foe - Gravelike 29.12.2005

Uncle Foe - Gravelike
Ok, soundia en arvostele, koska se on tehty selvästi mahdollisuuksien rajoissa. Koko ajan ikään kuin odottaa biisin muuttuvan tukevasoundiseksi, kuten joissain kappaleissa on tehty. Biisi on melko yksinkertainen läpimätetty thrashmetalkappale, jossa laulu on yllättävän hyvä huonosta miksauksesta huolimatta. Sopii mainiosti musiikkityyliin. Odotellaan parempaa versiota.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drown Me Blue - Gone 01.01.2006

Drown Me Blue - Gone
Laulajan ääni hieman horjuu, eikä muutenkaan vakuuta. Tästä puuttuu jokin koukku, mikä esim. Deep Red Divinessä oli. Ei huono kappale kuitenkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Alone 01.01.2006

Deep Red Divine - Alone
Alun melodia todella kaunis. Ei liikaa teknistä esittelyä, vaan rehellistä melodioihin luottamista. Tulee vähän 69 Silmää mieleen, muttei ollenkaan niin väsynyttä. Tämä on hyvää musiikkia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Two Horn Unicorn - Until Tomorrow 31.12.2005

Two Horn Unicorn - Until Tomorrow
Kyllä harjoittelu on jättänyt jälkensä lauluääneen! Paranee koko ajan. Teknisemmäksi menee yhä vain, kunhan ei tarttumapintaa kadoteta kitaratilutuksen alle. Mutta todella hienosti soitettu yhä vain, tätä kuuntelee mielellään uudestaankin! Pakko jättää arvosanaan vähän parantamisen varaa ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Two Horn Unicorn - Treadmill 31.12.2005

Two Horn Unicorn - Treadmill
Tässä biisissä lausunta on aika hyvää ja laulu kuulostaa paremmalta kuin Desperate Timesissä. Lisää efektiä vaan mukaan. Biisi on muuten kiva, mutta kantava rumpukomppi ei iskenyt A-osan taustalla, kertsiin se sitten sopikin kuin rumpukapula nenään :) Mutta hyvin rakennettuja biisejä yhä ja kitaratyöskentely on taidokasta, kun pystyisi itsekin samaan...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Two Horn Unicorn - Desperate Times 31.12.2005

Two Horn Unicorn - Desperate Times
Todella iskevä bassosoundi. Mukava kuunnella tätä biisiä, soundit vaatisivat vaan jykevämmän miksauksen. Soittokuviot ovat mukaansatempaavia ja biisi rokkaa kuin hirvi. Lauluun pitäisi vain panostaa enemmän, nykyisellään se on jotenkin epävarman kuuloinen ja lausuntakin on mitä on... Mutta hyvä meininki, lisää tällaista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Too Late 01.01.2006

Deep Red Divine - Too Late
Jälleen loistava biisi! Miksauksesta päätellen samalta levyltä kuin Better Day, eli ei siitä sen enempää. Fanituksen arvoinen bändi! Tarttuvat melodiat ja kaikki soittimet kuuluvat hyvin -> soittolistalle :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Better Day 01.01.2006

Deep Red Divine - Better Day
Hieno kappale, laulu vaan jää vähän taka-alalle. Tarkasti soitettu ja laulajan ääni sopii hyvin musiikkiin. Laulajalla on hyvä ääni, saisi vain kuulua paremmin. Kyllä tätä kuuntelee mielellään \m/
9