Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 27 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Memories 19.04.2006

The Noose - Memories
Säkeistö on vähän nii ku metallica, mut laulu ei kyllä samalle tasolle pääse, mut tosi hyvä yritys kuitenki eikä jameskaa alusta lähtien nii kovi kummosesti laulanu, hyvä laulusaundi saatu siihe II osaan. kitarat hyviä niin ku muuki soiktto. vähä vielä huvaa melodiaa lisää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Star without fame 17.03.2006

Twiline - Star without fame
Hei tässä on stemmat kohillaan ja ne vielä lauletaankin hyvin. Tää on vitun hyvää fiilistelyy. Poikain soitto otehan on just kaa mitä pitää. Kyllä tätä kelepaa kuunnella. Ainoo miinus, että studio ei vissii oo ollu niitä kaikkein parhaita. Vielä parempaa masterointii nii johan potkis. Ja potkis bassoki. Siks vaa 9. Ilman sitä kymppi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Echoes from the past 17.03.2006

Twiline - Echoes from the past
On se hienoo kuiteski että uskalletaan laittaa puhasta kitaraakin mukaan. aina kuiteski saa helpomman kuulosta pelkillä särökitar9oilla. Nää kaikki biisit on tehty huolella, laulut on tosi hyvin sovitettu ja sanoihin nähty vaivaa. tai ainakin noi sovitukset on hyvät. Sit negatiiviset. Ehkäpä pikkasen liian yksinkertanen biisi, siis vaihtelut puuttuu. 8 1/2 ois paras, mutta annan 8, kun ei ihan ollu äskesen tasonen. Kuiteski tää on melkee parasta mikserissä, että siihe kahtoon. Thanks Vice.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Swedish Girls 24.03.2006

Mean Street - Swedish Girls
tässä on jotenki hienosti yhdistetty enkkupunkki ja hanoi rocks. ihmeen hyvinhän tää pysyy kasassa tollasella kikkailulla. on joo hyvää rokkii ja kivan erilaista ku mitä nyt yleensä kuulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Lanewalker 16.03.2006

Twiline - Lanewalker
Tää vois olla tosi hyvä. Tässä on tosi hyvä biisi soitto skulaa ja laulu raikaa. Laulajalla on hieno ääni. Voisko olla, että saundit ja tai masterointi kun ois parempi, nii tää olis jo valmiilta levyltä. Hyvä enklannin lausunta. Ai nii ja taustalauluja kovemmalle ja stemaa vaa nii perkeleesti chorukseen. hienoo tää on. pisteet musatyylin omassa lajissaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monday Disaster - Dance 14.03.2006

Monday Disaster - Dance
Hyvä... kitarat kuulostaa hyvältä-liveltä-ei liian siloteltuu. Ei oo laulaja yhtää huonompi. Oikeestaa tosi rock ja laulustaili just ku pitää. Onha tää yksinkertasta nii ku pitää, mut ainoo mikä nostas tänkin klassikkojen joukkoon on, et hitti kertsi mukaan. No ei kai kaiken tarvii sit hittii olla. Kiitti jätkät "streetrock rocks" "messerschmitt pilots"
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Turnarounds - Sunset beach 16.03.2006

The Turnarounds - Sunset beach
Tää ei oo oikein hyvin miksattu. Biisi tosin on kyllä hyvä, mutta kannnattais laittaa ihmisten kuunneltavaks, jos se ei oo valmis. Muuten voi kiinnostus loppua. Biis on loistava taas ja tykkään taas laulajasta. Ostakaa protools, kyllä sillä parempaa saa. Sit tää tosin vois olla liian hyvä. Muute toi soolo staili on hyvä. Ruikki ruikkii vaan. Vittu tää kertsi lähtee. Kuuntelisin uuvestaan mut pomo tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Turnarounds - Let it go 16.03.2006

The Turnarounds - Let it go
Hyvin lähtee ja yhtä hyvin jatkuukin. Hienosti soitettuu tarpeekksi yhsinkertasta muttei liian rokkii. Tykkään tollasista melodisista "hitti" kertseistä. Laulajalla hyvä ns. löysä svengi ääni, tosin tarkasti laulettu. Hei hyvä tässä on myös jotain koukkuukin. Tää on taas parasta pitkää aikaan. Sanoisin, että kahden parhaan joukossa mikserissä. Muista myös "The Messerschmitt Pilots"
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele StAr - All About You 24.03.2006

StAr - All About You
onhan yuo tuollainen. aika tylsä biisi, joka on ihan hyvin laulettu. sanoija en jaksanut kuunnella kun ne nyt ei enkuks kovin tärkeitä ookaan ymmärtää. mutta voishan biisissä olla muutakin takana ku synaa ja pianoo.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram 01.02.2006

DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram
Jos tää ei nii ei mikää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eyescream - Basic Story 17.03.2006

Eyescream - Basic Story
Meinasin lopettaa kuuntelun 2 s. jälkee, onneks en. Vitsi tässähä on draivii, laulaja nuolee pussii tosi hienosti aja vieläpä korkeelta. Nettisivun punaset tekstit ei oikei erotu. Soittoo kulkee myös. Tää ku ois vielä masteroitu peree, nii jo vot t'ätä vois soittaa missä vaa. Älykästä punkkii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JACKDUFF - Good bad boy 16.02.2006

JACKDUFF - Good bad boy
Upeeta lauluu, melkein kuulostaa ku ois kaks eri laulajaa, siis hienoo venymistä. Soitto kulkee niin ku pitääki, oikeestaa vaa jos särökitarassa ois ollu sellane Zakk soundi nii pisteet ois noussu +1. Makee meininki "praise rokkenroll".
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JACKDUFF - Can't get enough 16.02.2006

JACKDUFF - Can't get enough
Hieno pop riffi etten sanos ja jatkuu yhtä hienosti, kyllä vaa kuuntelee ilokseen "ihan tosi" tässä ollaan sydämmen asialla. Miksei tätä tuu radiosta... Ton kympin päälle tulis vielä kaks +, jos sais vielä ite vääntää masterit.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Burn - 911-1 (demobassot) 16.03.2006

The Burn - 911-1 (demobassot)
eihän tää oo valmis ja konebassot tosiaan ja kovaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - The Bassplayer 15.02.2006

Rabble At Therapist - The Bassplayer
Tää toimii. Varsinki nuorisoseuralla, soittosaundit hyvät ja selkeet, mut onkohan ehkä liiankin selkeet, masterointiin ainakin lisää puukoo. Vielä pari vuotta ja tää vois olla hyvä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Beneath The Surface 03.02.2006

Bitch So Sweet - Beneath The Surface
het ekaks. heleveti hyvä, sentää kieli on jotai muuta ku suomee. kertsi loistava, eikä muutenkaa säk. hyvä. ehkä jos jotai nii herkistelyy vähemmälle ja lisää vaa voimaa. sillä tiet silottuu. ei toi oo ku voimarokin kuunteluu ja attitude nii tie taipuu vaikka mihi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Bore Me (idiot radio version) 16.03.2006

Creepy Dölls - Bore Me (idiot radio version)
Hei hei hei Nythä löytyy jo meininkii. Jättäkää tollasten biisien teleminen ja keskittykää vaan olennaiseen. Edellisen biisin täytyki olla uran alkutaipaleelta, nii kumma se oli. Tää on asennemusaa. Laulaja sopii hyvin tähän ja soolosta mie piän. Miksauksessa mun mielestä kuitenkin löytyy eniten parannettavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Huominen (Vanha versio) 24.03.2006

PahaTuuli - Huominen (Vanha versio)
tää kuulostaa ihan samalta kun kaikki nykysuomirokki, ei tää vetele, et lähetään vaan samaan uniklupisarjaan. ei tällä enää pinnalle ponnista, varsijnkaa ku ei tää ihan yhtä hyvää okaan. omia ideoita vaa kehiin. kyllä te soittaa ja laulaa osaatte.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Ilman Sua 14.03.2006

Avidé - Ilman Sua
Tässä on kaikki hyvin balancessa. Kuulostaa ihan oikeelta musalta. Sanoitukset vois olla sovitettu vielä paremmin, jotta sopisivat yhteen paree. Vaikeetahan tuo on "en osaa itekään sen paremmin". Eikö oo hienoo kun on tehnyt piisin ja saa sen cd:nä takasi. On tehny jotain erikoista. Soitto sujuu oikee hianosti samoin laulu. Hyvä kun ootte tehny stemmoja. Niistä pidän. Ei täsät etee päin kuin treeniä vaan, jotta tulee rutiinii. Vuos pari nii tik tak on paperii. Sitä paitti ootte nätimpiikin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saffron - Saturated Love 01.02.2006

Saffron - Saturated Love
täähä tuli just emteeveeltä ja tulee nytki ja varmaa kohtaki.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Decadence Overdrive - Devil Bitch 14.03.2006

Decadence Overdrive - Devil Bitch
Vähän oudostihan tuo kuuluu. Mutta nii kai pitääki ja muute ihan mielipuolinen meininki. Helevetti että tästä päivästä ei tuu ainakaan ton biisi takia paskaa. Draivi tässä on kyllä parasta. Kertsi ois vielä olla vähäån hitimpi, mut ei kai sen aina tarvii olla. Kiitti
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Rowe - You and I 03.02.2006

Misty Rowe - You and I
jee hyvä meininki, tota studioo vaa nii vois alkaa saundaankin, kertsi vois erottua vähä paremmin muusta, siis hitti choordii enempi putkee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anonyymit - Miltä tuntuu olla hullu? 24.03.2006

Anonyymit - Miltä tuntuu olla hullu?
Harmi, et ollaan taas tässä uniklupigenressä, alkaa kyllästyttää. ei näitä erota toisistaan, biisit on ihan samanlaisii. mut onha tää hyvin soitettuu ja laulettuu. tätä on vaa liikaa kun tää on muotii. pitääks aina olla muotii.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Love/Death 15.03.2006

Silent Dream - Love/Death
Nää on näitä. Harmi ettei tätäkään soiteta radiossa, tai ootas... En pidä laulajan äänestä liian tehty ääni, munaa saa olla, mutta toi jyrkimörinä alkaa kyllästyttää "persoonatonta". Laula vaa omalla äänelläs, jos se ei riitä nii sit ei. Minä tiijän. Muutren biisi on hieno, just tätä mitä pitääkin, kaikki viimesen päälle tekee biisin mielenkiintoiseksi. Hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulava Alkoholisti - Kaunis Uni 02.02.2006

Laulava Alkoholisti - Kaunis Uni
Mainio styke. Tää on kuunneltavaa, vaikka aika kaukana omasta mausta, muttei haittaa. Hyvää meininkii ja ei ku peukkuu pystyy.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele StAr - Brokenhearted 24.03.2006

StAr - Brokenhearted
taas samanlainen biisi. nää vois olla hyviä kun ois bändi soittamassa, siis näistähän vois saada ihan kivaa hevii.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Potkut 17.03.2006

Boredomi - Potkut
Mitäpä tähän. No vaikka, että sama kuin edellisetkin paitti, että laulut kuulostaa huonolta varmaa kun niissä on nii huono saundi. Vähä nii ku ois mankalla nauhotettu karaokekasetin päälle. Ideahan on hyvä ja soittotaitoo löytyy. sanat on hyvät.
8