Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 7 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moneyfest - Boat 28.07.2004

Moneyfest - Boat
Hauska kontrasti tulee rauhallisesta yleistunnelmasta, ja sitten rumpukomppi on todella kiireinen, hyvä "vastakkaisuus". Seesteinen ja toimiva lauluääni. Saundit ovat todella hyvin tasapainossa, basson kävelevä kuvio on tosi kivan kuuloinen. Hyvä meininki, ja kiva biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Millipede March 28.07.2004

Averell - Millipede March
käsittämätön tuotos! hauskaa pelitaustamusiikkia tms. jokin tässä viehättää, vaikka oli hieman puuduttavakin tuo alun melodiariffi. poikkeava kappale, mistä ehdottomasti lisäpisteitä. loistavaa!! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - I want my money back 28.07.2004

Thego - I want my money back
Oolrait, nyt sait uuden fanin. Toinen biisi, jonka kuuntelin. Loistava meininki! :) Saundimaailma toimii erittäin hyvin. Hieno kertosäe ja pianosta erikseen plussat. Hauska erikoisuus tuo pianosaundi/soitanta – tuo selkeästi lisää koko touhuun. Erottava tekijä monista muista kitararock-bändeistä. Jes! Valitettavasti en voi kymppiä antaa, koska se pitää aina pitää varalla.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - Chair in your head 28.07.2004

Thego - Chair in your head
Loistavat saundit!! Kitaraintro herätti heti kiinnostuksen ja se pysyi loppuun asti kohdallaan. En keksi oikein mitään moitittavaa, ehkä laulusaundi hieman erottuu soitannasta. Rosoisuutta ehkä enemmän. Tai, no..Ihan turhaan. Hieno vetäisy, ja toimiva kertsi!! Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Silmiin 28.07.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Silmiin
erittäin mukava pop-tarina. tavalliseksikin moitittu kappale, mutta minusta oikein toimiva koukku kertsin melodiassa. kitaroissa saundit sekä soitanta kohdallaan - toimii erinomaisesti kokonaisuutena. rumpusaundit ainoa miinus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Perfect Day 28.07.2004

Quaint - Perfect Day
Pianosaundi oli kamala, mutta siitä huolimatta pidin kappaleesta. Laulu on taitavaa, mutta ehkä hieman liikaa kikkailua. Olisin pitänyt helpommasta ja suoremmasta laulusta. Taitavasti tehty kappale kuitenkin. Radiosta soidessa kuuntelisin mieluusti loppuun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon 27.07.2004

Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon
Aluksi tyylikkäät saundit, mutta miksaus hieman tökkii. Laulu pitäisi olla enemmän edessä ja rumpusaundit ovat liian muoviset. Mukava ja kunnianhimoinen versio tosin.. :)
5