Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 4 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. J - Fly To The Moon 08.09.2005

Mr. J - Fly To The Moon
Tota tossa storm of trancessa oli rutkasti enemmän asennetta ku tässä kipaleessa. Rupes toistamaan itseään ekan puolentoista minuutin jälkeen aika lailla. Voisit miettiä tota rakennetta uudelleen (nousuja ja suvantoja jne.) Haitsulooppien kanssa kannattaa viettää myös rutkasti aikaa ja tutkia miten niistä saa läskimmät (Esim kokeile mitä shufflella saa aikaan, sekä testaile kaikenlaista hauskaa kilinää kopinaa). Toi tausta Stabi oli kyllä aika hauska, siitä tulee mieleen junan puksutus. Ja pikku vinkkinä voisin sanoa että voisit kokeilla vähän erillaisia sävelkaavoja sekä niiden tahdituksia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. J - This Is Sound (Club Mix) 07.09.2005

Mr. J - This Is Sound (Club Mix)
Aika hauska peruskipale. Kickiin vois laittaa enemmän potkua. Elikkä kannattaa laittaa vaikka pari eri kikkiä päällekkäin ja tehdä niistä sen verran lyhyempiä, ettei ne mene basson päälle. Sitten päästiinkin siihen että tuntuu ettei tässä ole ollenkaan bassoa. Eli voisin ihan suositella vaikka perus junttabassoa ja sen päälle vaikka joku keskitaajuksille jäävä rullaava basso. Leadia vois hieman tehdä "paksummaksi".
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Me Käymme Joulun Viettohon 08.09.2005

Fakap - Me Käymme Joulun Viettohon
Jos tohon jotain oisin lisänny ni varmaa tohon suvantoon vielä pikkasen lisää joulumieltä ja piparin tuoksua eli jotain mieletöntä kellojen tiuketta ja joulutähden pilkahduksen ääniä (extreme esanssia). Miksaus kohallaa ja samat läpät mitä oot kuullu multa tuhannesti aikasemminki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix) 08.09.2005

Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix)
huhu. Kiccki pumppaa suoraan sydämmestä vatsanpohjaan ja ilmavat sekä erittelevät soundit on ehdotonta kermaa korville. oisin toivonu että toi 1:22 tuleva "Subsirkkelisaharätinä" ois kestäny pidempää sen lähdön jälkeen ja vaikka pannannu aikalailla. noi akan kiekasut on aika kulahtaneet... että enempää en nyt keksi valitettavaa.
9