Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 25 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Master H - This is my life feat.Nasty flash (Original versio) 13.02.2015

Master H - This is my life feat.Nasty flash (Original versio)
Pidän tän biisin uhmakkuudesta ja muistutatkin oldschool räppäreitä! Se highschool juttu oli toisaalta vähän "läppä". Onko muuten uutta tuotantoa luvassa?

Kommentti kappaleesta Kuuntele mickecz - Templeton 13.02.2015

mickecz - Templeton
Tulee heti lapsuuden suosikkipelit mieleen. Hyvällä tavalla. :) Tulee mukava nostalgia-fiilis!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niktech - Tough Plate 14.02.2006

Niktech - Tough Plate
wow! todella upee! ehkä oli parempi, ettet välittäny kauheesti ääniseikoista - tulos ei välttämättä ois ollu vastaavanlainen. omasta mielestäni ainakin idea on joskus äänenlaatua parempi, ja siinä sä ehdottomasti onnistuit. mukava biisi esim. johonkin actionleffaan - ei hirveen päällekäyvä, ja jättäis tilaa visuaaliselle ilmaisulle. lofi äänenlaadusta huolimatta vuorottelit hienosti äänenvoimakkuutta ja kaikua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Forget myself 11.05.2004

Bluefever - Forget myself
Vihdoinkin löysin Mikseristä englanninkielistä reggaeta! Rakastan tätä genreä ja oli mielenkiintoista kuulla, miten sitä täällä tehdään, ja ihan hyväähän tämä oli. Onnistuit loistavasti yhdistämään reggaen, countryn ja rockin eikä tietääkseni kukaan Mikserissä ole siihen vielä pystynyt. Propsit siitä sinulle! Sanoitus oli toisaalta hieno ja toisaalta huono: "you make me forget myself" kuulosti esteettiseltä säkeistöjen lopussa, mutta joissakin kohdissa sanat töksähtelivät. Tästä puuttui kertosäe, ja kappale alkoikin käydä pitkäveteiseksi loppua kohden. Myös tiiviimpi toteutus olisi auttanut asiaa. Mutta ihana ja sielua lämmittävä kappale kaiken kaikkiaan - sellaista reggae aina on. Olisiko tässä ainesta kesähitiksi?..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Halon - The meaning of love (demo) 09.05.2004

Hate Halon - The meaning of love (demo)
Biisi tuntui alusta alkaen jotenkin läheiseltä - sävellyksessä, sanoituksessa ja saundeissa oli samanlaista sielunherkkyyttä kuin omissakin kappaleissani. Juuri sellaista musiikkia, jollaisesta pidän. Sovituksessa on kuitenkin parannettavaa. Jatkaisin intron rentoa kitarariffiä verseen ja tekisin kertosäkeistöstä kiihkeämmän. Lisäksi toisen säkeistön rumpukomppi ei oikein istunut tähän biisiin ja puheosuus kappaleen loppupuolella kuulostaisi paremmalta sitä varten erikseen tehdyssä C-osassa. Mutta säveltäjänä olet nerokas, ja se on tärkeintä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riemukas Riimikirja© - Just Walking Around 31.05.2004

Riemukas Riimikirja© - Just Walking Around
Tässähän oli todella rento meininki - harva valkoihoinen pystyy tämmöiseen! Luuppien leikkaamisessa sinulla on kyllä vielä parannettavaa - alussa ne töksähtelivät, kun reverbi loppui kuin seinään, ja bassoakin olisin kaivannut lisää, mutta kokonaisuudessa ei ole kyllä mitään moitittavaa. Sinulla on lahjoja!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riemukas Riimikirja© - And Party On 31.05.2004

Riemukas Riimikirja© - And Party On
Kappaleen introna kymppi - omana biisinään kasi. Melodian olisi voinut hiljentää hieman ja se olisi kaivannut vaihtelua - nyt puolitoista minuuttia samaa teemaa tuntui kyllästyttävältä. Feidauksen olisi voinut toteuttaa paremmin. Koska -db:t kasvavat eksponentiaalisesti, (mitä hiljemmaksi menee, sitä suurempi voimakkuusero samaa korkeuspätkää kohden) biisi ei hiljene tasaisesti, vaikka piirtäisitkin suoran fade curven. Loppupään loivennus auttaa - kannattaa kokeilla. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atone - 2X 09.05.2004

Atone - 2X
Menevä biisi alusta loppuun! Saundit olivat hienot - pidin varsinkin ylinousevista soinnuista ja sähköpianokompeista kappaleen keskiosassa. Glamrock - tyyliset laulupätkät kuulostivat myös hienoilta. Hyvää työtä - asennetta löytyy!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atone - 2X 09.05.2004

Atone - 2X
Menevä biisi alusta loppuun! Saundit olivat hienot - pidin varsinkin ylinousevista soinnuista ja sähköpianokompeista kappaleen keskiosassa. Glamrock - tyyliset laulupätkät kuulostivat myös hienoilta. Hyvää työtä - asennetta löytyy!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atone - Brains in the basket - versio 2.0 09.05.2004

Atone - Brains in the basket - versio 2.0
Mukavan erilainen rock-biisi! Puheosuus kappaleen alussa valmistaa kuulijaa tulevaan ja vastaava lopussa on myös onnistunut. Syntikka verseissä kuulosti hyvältä, mutta toiseen säkeistöön olisin laittanut basson mukaan puolivälistä. Tällaisten onnistuneiden kokeilujen ansiosta kuitenkin tämä genre on vieläkin elossa - kiitos teille!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atone - Bringing the dead alive 09.05.2004

Atone - Bringing the dead alive
Tästä tulivat vanhat kunnon glam-rock bändit mieleen - biisissä on samanlaista asennetta mukana. Vocalsien efektit toimivat hyvin, mutta lopetukseen olisin laittanut kitaran lisäksi muitakin soittimia mukaan ja jättänyt feidauksen pois. Kokonaisuus on kuitenkin täydellinen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [original vocal mix] 26.04.2004

Charayana - Liberation [original vocal mix]
Ei voi muuta kuin ihmetellä, miksi tuottajat eivät huomaa nerokasta musiikkia! Jos itse saisin päättää niin... No, eipä sille mahda mitään - itse kärsin samasta epäoikeudenmukaisuudesta. Kappale eteni vuoristoradan tavoin pehmeästi ylös ja alas, avaruudesta maanpinnalle ja takaisin avaruuteen. Tällaista siis minä koin. Kokonaisuus hipoo täydellisyyttä ja biisin loppupuolella oleva valelopetus tekee siitä vielä arvokkaamman. Ainoa asia josta en kappaleessa pitänyt, olivat liian voimakkaat yksityiskohdat, mutta tämä on niin pientä, että sen voi laskea vain yksittäiseksi mielipiteeksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shade - Sober 21.04.2004

Shade - Sober
Upea kappale kaikin puolin! Mukavan erilainen, mutta äärimmäisyyksiin ei ole kuitenkaan menty. Laulun sovitus oli todella hieno varsinkin bridge - osassa, mutta verse olisi kaivannut ehkä hieman vahvempaa ääntä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - A Tale of a Warrior 20.04.2004

Asgardão - A Tale of a Warrior
Biisi on pituuden, saundin ja sovituksen puolesta aitoa leffakamaa - se sopisi täydellisesti lopputekstien taustamusiikiksi, koska kappale toi mieleen mytologisista sankareista kertovan elokuvan, jonka juonen se tiivisti kuuteen minuuttiin. Pidin todella paljon nopeista vaihteluista raskaiden ja kevyiden osioiden välillä. Conan - Barbaari - elokuvaa fantasy metalin vertailupohjana käyttäen, yhdyn kuitenkin Laihasen mielipiteeseen siitä, että biisi olisi kaivannut hieman säröisempää saundia. Pidän kyseisestä genrestä, mutta kappale muistutti kuitenkin liikaa halvan budjetin elokuvien soundtrackiä. Jos biisi nyt kohdellaan kuitenkin yksilönä, eikä välitetä vastaavanlaisten teosten runsaasta lukumäärästä, niin se on loistava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta 10.05.2004

Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta
En oikein pidä sovituksista, joissa laulu katkeilee - biisin rakenne jää näin epäselväksi. Lisäksi kertosäkeistöjen slide-kitarat olivat liian voimakkaita. Jazzahtavat saundit pitivät kappaletta kuitenkin koossa ja niistä iso plussa!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele my shined fall - The Dreams Failed 13.05.2004

my shined fall - The Dreams Failed
Hieman vaikeaa pysyä kappaleessa mukana, koska rytmit vaihtelevat ja välillä tulee kokonaisuuteen sopimattomia pätkiä. En pitänyt oikein sovituksestakaan - jotkut yksityiskohdat, kuten kuiskaukset kuulostivat todella hyviltä, mutta jotta se toimisi, sen täytyy olla ehyt kokonaisuudessaan. Muuten kaikki on ihan kunnossa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele W.A.N.T. - Unable To Love 16.05.2004

W.A.N.T. - Unable To Love
Kyllähän tätä kuuntelee - ei tämä huono ollut, mutta itse en saanut biisistä paljoakaan nautintoa. Pitkät sävelet olivat tylsiä. Itselleni tulee myös joskus vastaavanlaisia melodiakulkuja mieleen, mutta tällöin hylkään idean heti ensi kättelyssä. Laulajan ääni ja sen sovitus pelastivat kuitenkin biisin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - If I never stop loving you (feat. SyTeQ) 15.03.2004

Enkeli - If I never stop loving you (feat. SyTeQ)
Sinähän laulat Björkiä paremmin kuin hän itse!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Kaupunki Jää Taa 25.05.2004

Putous - Kaupunki Jää Taa
Loistava taidonnäyte! Kaikki on kohdallaan: soinnut ovat mielenkiintoisia, efektejä on käytetty hienosti ja soundit ovat muutenkin kaikin puolin loistavia. Biisi on paikkansa "Greatest Bits" - levyllä ansainnut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PEZ - syömään! 12.05.2004

PEZ - syömään!
Alku oli lupaava. Tunnelma oli yhtä kaoottinen kuin Männistön muorin tuvassa ennen päivällistä. Puheosuuskin oli hieno, mutta sitten soitto meni epäselkeäksi ja biisistä tuli laimea. Muuten hieno kappale - sopisi johonkin piirrettyyn taustaksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauheeta schaissee! - Lakko nooa... 19.05.2004

Kauheeta schaissee! - Lakko nooa...
Heh, onhan tuo hauska, tosin huumori ja saundit ovat kuluneet loppuun jo aikoja sitten. "Tilkkasen viinaa - ei oo" - lopetus saa kuitenkin nauramaan ja pelastaa biisin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele a_Sniper - Mursu Nakkikioskilla 07.05.2004

a_Sniper - Mursu Nakkikioskilla
Jotta huumori toimisi, sen täytyy olla joko todella nokkelaa tai todella tyhmää. Tässä laulussa se on se jälkimmäinen, mutta se ei tee biisistä yhtään huonompaa - harva osaa tehdä näin järjetöntä musiikkia. Laulun tylsä intonaatio toimi tässä biisissä loistavasti: se yksinkertaisti sanoja ja teki niistä hauskempia. Lisäksi se antoi sellaisen kuvan, että et olisi oikeasti halunnut tehdä tätä, mikä tuntui ajatuksena hilpeältä. Parasta laulussa olivat kuitenkin Mursun äänet - ne olivat karmeat! Kuulosti siltä kuin mursua olisi kidutettu. Tällainen Simpsoneista tuttu musta huumori toimii, kun ajattelee, että hellyttävää luontokappaletta rääkätään. Jos Mursu Nakkikioskilla olisi TV-sarja, se olisi ehdottomasti South Park, johon sen yhdistin heti ensimmäisistä soinnuista alkaen. Tällainen assosiaatio teki laulusta entistäkin hauskemman. Biisi on ehyt kokonaisuus: kaikki osa-alueet toimivat ja tukevat toisiaan, josta hyvä esimerkki on heikkosaundinen rumpukone kreisin laulun taustalla. Kyllä tämä kympin on ansainnut!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nummiranta - Utelias Pillereistä Kiinnostunut Mauri 06.05.2004

Nummiranta - Utelias Pillereistä Kiinnostunut Mauri
Tästä tulivat mieleen vanhat kunnon piirretyt, jotka valistivat lapsukaisia välttämään kaikenlaisten päihteiden käyttöä. Tämä laulu sopisikin niihin hyvin. Onnistunut kappale, vaikka melodia ei ollutkaan kauhean tarttuva, mutta harva asia ottaa minua päähän niin paljon kuin nuotin vierestä soitettu huilu: sitä tarjotaan täällä Mikserissä niin paljon, että siitä on muodostumassa oikea klisee. Mukava ja opettavainen biisi kuitenkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele B.A.D - Brick city 21.05.2004

B.A.D - Brick city
Aluksi ihmettelin että "eikö laulua tule?", mutta sitten kun kappaleen idea selvisi, niin ei sitä tarvittukaan. Tästä tuli monia asioita mieleen. Koko ajan oli sellainen fiilis kuin olisi Tokion keskustassa musiikkivideossa, jossa lohikäärmeet taistelevat. Tykkäsin tällaisesta ympäristöstä. Pidin myös kitaraefekteistä kappaleen alussa. Vuorottelitte taitavasti kappaleen teemoja, ja biisi oli hienoa kuunneltavaa alusta loppuun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele codea - Sweet Motion 17.11.2005

codea - Sweet Motion
En oo pitkään aikaan kommentoinu täält mitään biisei, mutta nyt oli ihan pakko ku olin tän muutaman kerran kuunellu. Upean tästä kappaleesta tekee ensinnäkin se, että kestää vähän aikaa, ennen kuin siihen ihastuu, mutta sitten kuin se tapahtuu, niin se taphtuu todennäköisesti jossakin kaukana tietokoneruudusta, ja siihen sitoutuu jokin hieno muisto. Minun mielestä ainakin paras kappale täällä, ja viikon biisi -tittelin ansainnut.
10