Black Dream

COB99 | 05.11.2004 | Progressive Metal
2:29
7.38   1213 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
SaunaChum 14.04.2005
Äänenlaatu vähän käy minunkin korvaani jonkin verran ärsyttävästi kuten myös liian peruskompilla koko ajan hakkaavat rummut.... Pitäisi siihen osastoon saada jonkin verran vaihteluakin...
Rummuista saa tosiaan ilmaisillakin ohjelmistoilla PALJON paremman kuuloisen ja monet "oikeatkin" bändithän mikserissäkin käyttävät konerumpuja nauhoittaessaan..
Sinänsä kitarariffi kuulostaa tuollaiselta doom tunnelmoinnilta tosiaankin... Synat kuulostavat ehkä jopa oikeiltakin....

Cembalo-kohta tosiaan oli tämän biisun parasta antia ja jos koko biisi olisi mennyt samanlaisella tunnelmalla ja vähän paremmilta kuulostavilla soittimilla olisin ehkä voinut nostaa numeroa reilustikin...
Tuo kitarasaundi kuulostaa välillä ihan hyvältäkin, kuten ennen hidasta sooloa....
0   +1 +2
 
7
windwalker 19.11.2004
Ei tos "nokia"saundis mitää vikaa ollu, iha hyvin se saundas...Mukavan kuulosta...heh.
0   +1 +2
 
8
Darchik 18.11.2004
suoraan sanoen rummut on aika... mutta noi syna hommat on pirun hyviä.
0   +1 +2
 
5
Juho Lepistö 07.11.2004
Hoho! Tämä on todellakin jokin Doom MIDI. Joo. Erityisesti pidän tuosta elävästä kompista. Oho, hidas soolo. Jopas. tästä voisi jopa löytää jotain ideaa... se siitä ideasta sitten. Meni taas överiksi. Ahaa, Lovejoyn tunnaria. Hoho. Jos nyt listaisin mitä tästä biisistä pitäisi vaihtaa:

1. Soundit. Ilmaisellakin rupusoftalla saa parempaa jälkeä. En tiedä millä hiton SoundBlasterin MIDI-setillä tämä on tehty, mutta on kyllä aika dadaa. Ei voi puhua paljoa miellyttävyydestä. Soolon soundi on ehkä rumpujen ohella pahin. Käytä pehemitä leadeja tuollaiseen. Ei tuollaista helvetin Nokia-soundia kukaan tervejärkinen jaksa kuunnella.
2. Tuo kappaleen aloittava teema 80-luvun orch hitteineen roskakoriin, koska se on vain koominen. Ei edes mahdu kokonaisuuteen millään muotoa.
3. Kukaan ei oikeasti jaksa kuunnella Nintendo-arpeggioita. Se soolon hidas kohta oli jees (paitsi se leadi-soundi latisti senkin), mutta sitten meni taas naurettavasti överiksi ja koko homma lässähti täysin.
4. Kohdassa 1:39 alkava cembalo-viritelmä on ihan eksoottinen. Oikeastaan paras kohta koko kappaleessa. Ihan hieno. Pelastaa tuon klipin täydeltä kakkamaisuudelta. Hienoa!
5. Panostaisit hyvä mies rumpuihin. rumpujen soundit ovat ihan kakkaa ja tilannetta ei helpota yhtään se, että rummut ovat ohjelmoitu tyyliin tökö-tökö-tökö-tökö. Eli tuosta kyllä pitäisi repiä nuo rummut pois kokonaan ja tehdä ne uusiksi. Nuo rummut ei käy yhtään koko biisiin ja komppikaan ei vaihdu missään vaiheessa, vaikka biisi sitä selkeästi vaatii.

Tämä siis nyt on sellainen teos, mikä on todennäköisesti tehty MIDI:llä noin alle tunnissa. Toisin sanoen ei tällaista kyllä kehtaisi jakoon pistää.

Tästä on vaikea antaa mitän järkevää arvosanaa. Tässä on niin hitosti elementtejä, jotka tekevät kuunteluelämyksestä rasittavan, mutta silti yksi tai kaksi hyvää kohtaa, jotka nekin sitten menevät lähes täysin dadaksi totaalisen amatöörimäisen tuotannon ansiosta. Sanotaan, että asteikolla 1-10 yleisarvosanaksi 3, ja cembalo-kohdalle 7 (rummut pilasivat senkin kohdan).

Jos pitäisi jotenkin kiteyttää, niin keskeiset ongelmat ovat tuottamisessa, kokonaisuuden hahmottamisessa, sävellyksessä ja rumpuohjelmoinnissa... Err... Siinä taisikin tulla melkein kaikki musiikkituotannon osa-alueet. Nyt tämä biisi on tällainen Frankensteinin hirviö, jonka taustalla on looppina sama rumpukomppi loputtomiin. Osa osista ovat täysin kokonaisuudesta irrallisia, mikä ei todellakaan ole hyväksi. Tästä on vielä pitkä ja kivinen tie maailmanvalloitukseen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat