Step Back (Original Mix)

Frostbite | 31.10.2004 | Melodic Trance
9:55

Energistä kiksuttelua 99-vivahteiden saatelemana.

Radio Edittikin ehkä tulossa tässä joskus, jos vaan jaksan säätää sellaisen.

9.00   1104 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Lumonia 20.11.2004
Alun harpsi pimputtelu kuulostaa ihan kivalta ja bassolinja rullaa mukavasti. Ehkä bassolinjassa sais olla lisää murinaa, mutta toimiihan se noinkin. Perkussioita sais olla ehkä vähän lisää, nyt vain haitsut ja bongot soivat taustalla.

Plucki syna kuulostaa siltä miltä sen pitää, mutta matalia taajuuksia soisi kuuluvan ehkä vähän lisää. Taustalla taitaa soida stringline jota ei kuitenkaan oikein kuule, sitä enemmän esiin tai toinen selvempi ja kirkkaampi päälle mukaan. Mainlead soundi lähtee aika mukavasti puoliavattuna ja laskeutuu syvyyksiin nousten taas mukaan. Soundi tässäkin on kuitenkin taas vähän laiha.

Toinen syna liidin kanssa on kiva näpäytys silloin tällöin. Se toimii tuollaisena laihana, mutta mainlead kärsii kyllä anoreksiastaan. Äänimaailma on ihan suht kohdallaa, mitään suuria rätinöitä ja muuta falskailuja ei esiinny. Volyymit toistensa kesken ovat ehkä hieman hakusessa.

Kappale on tällä kokoonpanolla hieman tylsä. Varsinaista pääkohtaa ei oikein näy, joka on yleensä kyllä varsin hyvin nähtävissä melotrancekappaleissa. Suvantokohta nyt ei ole välttämätön, mutta senkin yleensä kuulee useimmissa kappaleissa ja en huomannut kummoisempaa muutosta mainleadin lähtiessä käyntiin. Pientä lähetystä siihen myös mukaan! Bassolinja on myös aikas tylsä koska se menee joko samaa rataa tai kahta eri nuottia. Lisää vaihtelua tähän myös!

Hyvä pohja tässä kyllä on ja soundit on jo kohdallaan, mutta kappaleen vaihtuvuus on kyllä korjaamisen tarpeessa ja muutamat soundit tarvitsisivat hieman hiontaa. Lähinnä muhkeutta lisää ja se stringline enemmän esille tasutalta.
0   +1 +2
 
9
Flinck 31.10.2004
Lähtee ihan mukavasti, kiva toi filtteroitu basso. Rummut tuntuu olevan myös kunnossa, kivaa kolinaa siellä täällä :) . Eka melodia on hyvä. Ton pikku breakin jälkeen kuulostaa ihan kivalta. Tää biisi on aika tämän päivän trancen kuulosta, toimii. Olisin ite tykänny semmosesta enemmän supersaha soundista tossa pää leadissa, vähän turhan heikon kuulonen mun mielestä.

Sait just uuden fanin tän biisin takia :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat