Lespon Hautakivi

Virus | 30.10.2004 | Party Rap
4:47

Heittojärjestys: Mola-NPD-Hämärävaras-Virus-Peto.
Biitti: Paukkutukka
Sessiomeiningillä tehty biisi.

8.50   1352 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Asa---- 04.11.2005
Jaa´a. enpä tiiä. iha jees biitti. Toi teiä kertsi huohotus on aika outo. kyl täst 8 irtoo
0   +1 +2
 
BigSimon 25.05.2005
Biisin kokonaisuus on pahasti sekasin.

Jokanen vetää jotain omia juttuja, vetää versensä ja poistuu ja ketään ei kiinnostanu se millanen siitä tulee (kokonaisuudesta), tai ainakin tuntui siltä, että kukaan ei ollu aidosti kiinnostunu.Paitsi siinä vaiheessa alko kiinnostaa kun verset oli valmiit kertsi puuttu.Pedon verse on kyllä kaikista selvin näistä ja siitä jää jotain käteen.Kertosäe on turha, siihen oisi pitäny ehdottomasti tehdä hyvät lainit eikä mitään väkisin keksittyä.Biitti on kova mutta possebiisin ainekset on kaukana.Oisitte tehny tähän samanlaista läppää kun siihen Ristiinnaulittuun.Biisin nimi on eniten perseestä.Oisin odottanu kunnon panostusta, mutta meniki juomiseks ja pelleilyks.

Mola: Jätkä vetää niin nopeest et mun hitaat aivot ei pysy perässä.Alussa särisee ääni, kenties liian kovalla vokaalit, tai mikki on paska, tai mikki on ollu turhan lähellä suuta, tai sitte se oli suussa.Kovat kikkailut, en ota selvää riimeistä.Toisinaan kuulostaa kivalta, mutta toisinaan harmittaa kun pystyt monta kertaa parempaan.Ei todellakaan parasta Molaa.

NPD: Tuoppi alottaa asiallisesti, ja ekat lainit on sitä mitä pitäis olla.Sitte meneeki jo huonosti siitä eteepäin kun alat kertoo kuinka sua paskatti kerran koulussa.Vedät rennosti ja se kuulostaa hyvältä heti tohon Molan nopeen versen perään, mutta puuduttaa hetken päästä.

Hämärävaras: Tuplaukset käy korvaan.Flow on ihan hyvä. Mutta jää jotenki mitäänsanomaton olo versestä.

Virus: Hyvät riimit, mutta paikoitellen menee offbeattiin.Vedät paremmin tosin kun aikasemmin.

Peto: Ääni on kaikkein selkein.Diggaan tästä eniten, läpät on hyvät ja ei oo nauhotettu tylsästi.Äänen sävy vaihtelee niinkuin pitääkin ja läpät on edelleen hyviä.
0   +1 +2
 
9
Bad Dog 23.05.2005
täähän on iha ku joku meikäläisen härö biisi....hyvä kieliposkes meininki. vielä ku saatas äänet vähä "kirkkaamiksi" niin täähn ois kesä hitti ! sanat hyvät, flow ihan jees....puutteita on, mutta meininki on mahtava. rehelliset hopit kunniaan !! hyvä jäbät.....
käykää joskus tsekkaa meitsin räpit: www.mikseri.net/baddog tää sen verran tykkii et faniudun 1
0   +1 +2
 
GSiZ 17.01.2005
Tää on kyl vitun hauska!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat