Release

Hans | 16.10.2004 | --
5:10

Tuskan täyteinen tarina menneisyydestä. En ole itse kirjoittanut lyriikoita, vaan eräs brasilialainen kaverini, joka haluaa pysyä mysteerinä teille kaikille. Viittaan häneen nimimerkillä "Eternal Dawnie"

7.44   1096 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Manta Ray 05.11.2004
Kyllä tämä on melankolinen.
Slideskeba on hyvä.
Kauniit viulusovitukset.Soolokitaran karu koruttomuus on jotenkin vetoavaa.
Mutta toivottavasti ei tekijä kuitenkaan vielä aio vaipua ikuiseen uneen....
0   +1 +2
 
overlord 05.11.2004
Pidän melodiasta. Laulu ei kyllä korosta mielestäni mitään mutta kaipa se on pakollinen osa kappaletta. Sanomaa en jaksa ruveta sen tarkemmin kuuntelemaan. Rappaus saattaisi sopia tuohon pohjaan.
0   +1 +2
 
jherrane 04.11.2004
Surumielinen ja mystinen tunnelma. Loppu oli jopa vähän synkän pelottava. Jousista pidin aivan erityisesti. Ne loivat omanlaisensa synkän hämyisen vivahteen kokonaisuuteen. Laulussa häiritsi vähän se, että välillä se tuntui menevän joko liian alas tai olevan liian hiljaa. Intron melodia ei jotenkin tuntunut istahtavan kokonaisuuteen. Ikäänkuin se olisi ollut vähän eri vireessä tai jotain. Kokonaisuudessa oli jotain synkän tuttavallista Kalle Aholamaista kunhan laulaja vain laulaisi rohkeammin. Olethan tärkeällä asialla, ei sinun sieluasi ikinä vapauteta jos pyydät sitä noin ujosti :) Kokonaisuutena pidin tästä varsin paljon. Tässä tunnelmassa oli jotakin syvästi vetoavaa; surureunaista kauneutta.
0   +1 +2
 
8
Pelon Enkeli 04.11.2004
Ihan hyvän kuuloista. Laulu kuului aika vaisusti, mutta toisaalta sopi tunnelmaan... Mukava kappale!
0   +1 +2
 
7
Einsteins 04.11.2004
Mukavat kitarat biisissä, mutta vähän apaattiseksi ja tylsäksi pakkaa jäämään. Johtunee Värittömästä laulusuorituksesta, ei nouse. Rumpusoundi konemaiseisen naks. Mutta....
ei silti huono, jos tässä jotain olisi lisää, nyt jää liian henkilökohtaiseksi.
0   +1 +2
 
9
semisuper 04.11.2004
Hieno tunnelma. Ja kerrankin konerummut, jotka ei hämää. Pieni, todella mieto kaiku olisi peittänyt niin etten olisi edes huomannut. Tuo virvelisample on kuitenkin melko käytetty.

Vähän säätöä vaatii kuitenkin: englannin lausuminen ei ollut kunnossa. Sanoissa oli tahattomia hassuuksia. Laulussa kuului hämäävästi ylimääräiset jutut, kuten kielen litinät. Ei kovin herkkää tuo syljen ääni. Lopun sydämenlyönnit saisivat olla tahdissa.

Pienellä hiomisella levylle. Pistepirkko-Jolly Jumpers-fiilikset tuli. Jee.
0   +1 +2
 
7
tomign 04.11.2004
tykkään, ainakin alussa, mutta olisi tässä jotain muutakin saanut olla, jäin kaipaamaan siis jotain..
0   +1 +2
 
7
chezmoreau 04.11.2004
No tässä nyt on ainakin EI-geneeristä musiikkia. Serge Gainsbourg meets Tom Waits, A Perfect Circle, Lovage and Massive Attack. Jousisovitukset olivat erittäin hienoja (olisipa minulla mahdollisuus tehdä samanlaisia). Tää on tunnelmamusiikkia. Hmm vielä kun saisi sanoista selvää... ok.
0   +1 +2
 
9
tammina 04.11.2004
Pidän tunnelmasta. Tavallisesti tällaiset epäortoksiset
miksaukset(virveli ei keskellä) nyppivät, mutta
tässä tuo ratkaisu jättää sopivasti tilaa laululle.
Hyvin soitettu ja hyvät saundit.
Tasapainoinen biisi, herkkää..
0   +1 +2
 
thepax 04.11.2004
Tunnelman voi kappaleesta aistia, harmi vaan ettei saanut lyriikoista mitään selvää :/ Laulu oli muuten ihan kivan kuuloinen, toimii vähän niinkuin instrumenttina pehmentämässä kokonaisuutta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat