Taso

Juhlamestari | 16.10.2004 | Breakbeat
4:40

Tässä biisissä, ei taustaäänenä ole Kate Bush vaikkakin yhtäläisyyksiä löytyy.

8.50   3642 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Michikawa 16.10.2005
Mielenkiintoinen yhdistelmä 80-lukuisia soundeja ja modernia biittiajattelua. Tulee mieleen joku avaruushenkinen Amiga 500-peli. Persoonallisen kuuloinen kokonaisuus, soundit tukevat aika hyvin toisiaan. Harmonisesti kappale jää kuitenkin omaan makuuni hieman turhan toisteiseksi, olisin ehkä hieman voimakkaampaa dynamiikkaa ja vaihtelua kaivannut. Mutta teknisesti tosi laadukkaasti tuotettu teos ja nimenomaan persoonallinen
0   +1 +2
 
7
Jahman 20.08.2005
Hmmm.............onhan tää ihan nätti biisi,mutta vähän noi rummut jää ohkasen kuulosiks,kannattaa noita Reasonin luuppeja vähän muokata,siis niitä saundeja,ne on niin hepposen kuuloset.Ja sitte toi subbibasson sävelet jää alakanttiin koko ajan,kyl tälläsessä biisissä pitää soittimet olla vireessä.Mut toi laulu on ihana,voisin kyl vannoa että oot samplanny Kate Bushia.......
0   +1 +2
 
10
Dj Hand 28.07.2005
OK...siis täähän on ihan saatanan hyvä biisi! Niin kaunis ja hyvin rakentuva ja kaikkee, tykkäsin todella paljon. Toi "taustalaulu" oli tosi messevä padin/harmonian whatever kanssa.
0   +1 +2
 
7
Heidi-Maarit 01.12.2004
mun paha sanoo mitää ku en perusta tälläsee, mut hyvä toi kyl oli..
0   +1 +2
 
K2SnowGirl 27.11.2004
Joo ihan ok. Ehk vähä tylsä, mut kyl se siit meni kuunnellessa.. eli soli hyvä! :)
0   +1 +2
 
8
Bemary 27.11.2004
Tästä tykkäsin. Oon tainnu tähä enneki törmätä. Ei oo nii "konemaista" ku muut sun biisit - vähä ehkä melodisempaa = mun mielestä parempi. Oottelen suurella mielenkiinnolla millasta biittiä laitat seuraavaks kuunneltavaks :)
0   +1 +2
 
7
Dida 18.11.2004
Ihan mielenkiintosta, ei ollenkaan huonoa matskua.
Muuttuisi vielä paremmaksi, jos toi tränsetujutus vaihtuisi johonkin toiseen.
0   +1 +2
 
9
Tää on musta melko tavallista roketteri Rollia. Alku on aloitettu ja sitten vaan jatketaan. Kertaus kertaukselta eteenpäin.
Summa summarum : tää oli ihan kiva kokemus oikein hyvin esitettynä.
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 18.10.2004
No nyt taas juhlamestari yllättelee todella positiivisesti!

Biitti on erittäin freesin kuuloinen ja siitä löytyy tämän päivän breikki/bigbeatille ominaista säröä basarista ja virveli/tamburiinisektiot helisevät ja nasahtelevat oikein mukavaisesti. Selkeää moby-maisuutta havaittavissa, toi vokaaliulina toimii aivan loistavasti, joskin se kuulostais olevan vähän turhan heleäksi ja särkyväksi reverboitu/delaytetty, joten se kuulostaa tulevan vähän liikaa ulos kokonaispaketista.

Melodiat ja arpeggiontyngät saavat mulle kivan leijanomaisen fiiliksen päälle, ja tässä tulee tavallaan sellanen toiveikas meininki..futuristista, kauaskatseista raskasbiittistä downtempoisaa breakbeattiahan tämä! Tekisi mieleni melkein nimetä tällaselle tyylittelevälle paukuttelulle ihan oma genre... breakfastbeat? :D

Loppu tulee aivan liian hätäisesti..feidaus toimii kuitenkin introna tällaseen biisiin oikein hyvin, mutta jotenkin tuntui et tää ois voinut kestää hitusen pidempään..ja että fade out ois kestänyt vaikkapa 10-15 sek pidempään..nyt kadottiin sinne kauas hiljaisuuteen turhan nopeasti enkä ehtinyt oikein nollata koko ihanaista kuuntelutilannetta, ja siksi jouduinkin kuuntelemaan tämän heti toisen kerran putkeen :P Sinänsä ihan hyvä kikka saada soittamaan tätä uudelleen ja uudelleen :)

Biisi voisi sopia myöskin johonkin tv-introon tai näyttelyyn tms. , eli tällainen makustelu vaatii ehdottomasti jotain visuaalisuuttakin rinnalleen... musavideota esimerkiksi.

Kiteytettynä jokseenkin näin :

+Freshiä komppirakentelua
+kivoja rumpusoundeja
+Tunteikas arpeggiointi
+visuaalista musiikkia
+persoonallista ja kuitenkin helposti omaksuttavaa ja selkeitä vaikutteita moby yms. edustaa soundia

- rakenne piirun verran hätäinen
-outro liian lyhyt
-vokaalien reverbointi/delayt

Moby-Fatboy Slim-Massive Attack-Juhlamestari-Hybridi!

85,657/100

Se on ysi!
0   +1 +2
 
MCMLXXXVIII 16.10.2004
Ihan ok mut oon kuullu parempiakin tekeleitä... kyllä se siitä
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat