den

olli molli | 09.10.2004 | Electro
4:28

tollanne tuli tänää

7.67   1091 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Einsteins 11.10.2004
Melko tylsä biisinä, eikä sounditkaan miellyttänyt. Armahdan itseni ja totean että rajallinen ja konservatiivinen musiikkimakuni rajoittaa kuuntelua.
0   +1 +2
 
8
MastaC 10.10.2004
kiva äänimaailma tos alus. tosta tasa biitistä en niin välitä... mut on täs mukavia ääniä. ootsä koittanu leikkii äänimiksauksella. tähän vois sopii analogi soudilla jokin miksaus..
0   +1 +2
 
7
teabeat 10.10.2004
Ihan lepposan kuuloinen tuo perusmelodia.. Potentiaalia tässä biisissä olisi mutta se on jotenkin jäänyt käyttämättä - biisi on ikäänkuin juuri lähdössä käyntiin muttei koskaan lähde vaan feidaa takavasemmalle. Ehkä joku soolo tai vastaava tekisi ihmeitä.
0   +1 +2
 
8
theplan 10.10.2004
Tässä on aika kivan jännä tunnelma... Mutta sitten kun alkoi tulla tota suoraa bassari niin vähän petyin, vaika olihan se tavallaan vähän yllättävää, mikä on sinänsä hyvä juttu... Mitään muuta hirveän omaperäistä tässä ei mun mielestä sitten ollutkaan, mutta sangen toimiva ja tasapainoinen kokonaisuus kuitenkin!
0   +1 +2
 
7
blindspot 10.10.2004
Elektronisen musiikin arvosteleminen on minulle vaikeata, kun en siitä erityisemmin välitä. Mutta yritetäänpä kuitenkin!

Ensiksikin, rumpusamplet ovat aivan liian synteettisen kuuloisia minun makuuni. Tämä tietysti on genren vika, eikä suinkaan biisin. Tosin muutenkin samplejen laatu oli aika vaihteleva, esimerkiksi tuo basari (tai mikä lie) iskee ikävästi korvaan. Itse biisi sen sijaan oli ihan mukava, sen rakenne oli vain vähän turhan tavanomainen ja yllätyksetön. Neljän ja puolen minuutin kesto oli kuitenkin hyvin täytetty, eikä mitään kyllästymisen tunnetta tullut. Olisin kuitenkin kaivannut hitusen lisää omaperäisyyttä ja kekseliäisyyttä, koska tällaisenaan tämä on aika lattea. Äänimaailmakin olisi kaivannut lisää syvyyttä, vaikka kieltämättä esim. rummutus toimi paikoitellen todella hyvin.
0   +1 +2
 
hipit 09.10.2004
Ohimennen sanottuna eräs komeimmista mikserisivuista Ollilla. Ja musakin menettelee.
0   +1 +2
 
lovefactory 09.10.2004
Jännä tuo biisin aloittava "bassonapsutus"... Rummuissa muuten aika karmeet trackerisoundit. Bassomelodioissa ei oikein mitään ihmeitä ole eikä oikein nuo syntikkajututkaan tajuntaa laajenna. Tulee mieleen joku vanha amigapelin musiikki. Ei valitettavasti minun makuuni.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 09.10.2004
Tää on aika tylsä. Enemmän vaihtelua kaipaisin. En ole kyllä tän musatyylin ystävä, mutta kaipa tää tän tyylin ystäville iskee.
0   +1 +2
 
qerre 09.10.2004
Kivaa tällaista menomusiikkia. Vaikka en itse tällaista kuuntelekaan, väitän tätä oikein kivaksi. Alku vähän ankea mun makuuni, mutta melodian tultua oikein hyvää. En osaa oikein arvostella tämän genren musiikkia, ku ei ole aiempaa kokemusta asiasta.
0   +1 +2
 
8
Ekan kombin aikana oli rauhoittava tunnelma, sen jäälkeen tuleva kohta pilaa tunnelman, mutta onneksi päästään takaisin siihen vanhaan. Toi päämelodia on aivan loistava, jos tunnelma olisi pysynyt koko biisin niin olisi ansainnut ehkä jopa kympin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2