Proc

PainLab7 | 24.09.2004 | Melodic Trance
5:55

Tällanen perus jumppabiisi. Säätämistä olis ollu mut ei jaksanu nysvätä enempää...

7.50   697 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Latch 28.03.2006
Alku vähän kyllästytti, pelkkä kick soi ihan liian kauan.

Vaikka taustalta tuleekin satunnaisesti tuollainen tranceleadi niin tuo melodia alkaa ihan liian suoraan. Siihen joku leadi lisää?

Joo ja jumppabiisiksi ehkä tuon taustakickin kanssa ihan hyvä, saa aika hyvin pidettyä temposta kiinni.

Mutta jos nyt niin kuin yleisesti biisinä: se tökkii. Melodiat alkoivat/loppuivat joka kerta ilman mitään varoitusta, eikä niitä oltu miksattu korvalle sopiviksi?

Jäljelle jäi vain fiilis "tämmöinenhän tämä". Ehkä hiomisella saaaisiin tästäkin ihan kunnon biisi... Eli vähän keskenjääneen kuuloinen kokonaisuus.

Mutta siitä 6, että kuitenkin siellä saattoi olla timanttikin jossain sen sumpun alla..
0   +1 +2
 
8
Furry 25.04.2005
Korkeuksia!
Melodic trance!? Aivan.. Vähän eri säveleiltä! Fatit.. Ooohh!!

Rillit tulee arvosanaksi. Eri korkeudet, Basso vaihteluun, Kickiin jonnekkin pikku breikit ja siinä se. Sitten tulisi kaksinumeroinen luku. ;)
0   +1 +2
 
8
cj.6 25.09.2004
biisi alkaa ihan kivasti...ja sit alkaa kivan näköinen saundi...rummut on ihan kivasti väännetty kuntoon...tos 2 minsa kohdal tulee nätit padit.ja siit sit biisi lähteeki rullailee eteenpäin..toi piipitys ääni on kiva.ehkä tost puuttu viä jotakin.pari saundii olis menny kivasti ton taustal....mut on näinkin ihan hyvä....ja biisi on ihan hyvä
0   +1 +2
 
8
Protush 24.09.2004
mun mielestä biisi alkaa heti oikein jykevästi niinku hyvässä trancessa kuuluukin! ja toi heti alussa tuleva melodinen saundi on vitun siisti! päämelodia ei kyllä oikeen iske... mutta ihan hyvin onnistunut miksaus ja hyvät linjat taustoilla.. ehkä turhan rauhalliset melodiat taustoihin nähden..
0   +1 +2
 
DjLime 24.09.2004
Jokseenkin tylsä alku. Ensin tasaista paukutusta ja sitten saman melodian toistoa. Päämelodia kuulostaa siltä, että se olisi jäänyt vähän puolitiehen. Erittäin lupaava yhdellä soinnulla pysyvä kuvio, mutta olisi saanut mennä välillä ylemmäs ja alemmas kokonaisuudeltaan. Vähän sama juttu tuon bassolinjan kanssa. Koko biisi tuntuu pyörivän samassa sävelessä vaikka paremmin tämä toimisi eri vaihteluilla. Ei kyllä näin jaksa iskeä, sillä koko biisi jurraa bassolinjan ja päämelodian puolesta samassa tasossa. En tiedä tajusitko mitä yritän sanoa, kuitenkin jos vain tajusit, niin toivottavasti teet asialle jotain, sillä näin tämä on erittäin rasittavan kuuloista.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat