Pretty Japanese Schoolgirl

Qu Loops | 23.09.2004 | Techno
5:05

Hehee, tästä rankkaa technoa. Varoitus! Sisältää tuhmia sampleja. :)

9.00   620 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Toimivaa mätkettä kyllä. Yhdyn kuitenkin valitukseen rideistä ja muista kilinöistä. Liian kovalla ovat. Omasta mielestäni rideä voisi jotenkin elävöittää jollakin kivalla säröllä ja equttamalla sitä hieman. "Niin minä olisin tehnyt". Snarefillistä tossa ennen kahta minuuttia en oikein tykännyt. Se on jotenkin hölmö. Pilaa fiilistä pikkusen. Parempi lähtö olisi voinut olla ihan sellanen kiva yhdentahdin breakki ennen kun tasabiitti lähtee taas mätkimään. Noita höpinöitä ja pöpinöitä olisi voinut tosiaan vähän efektoida ja upottaa paremmin biisiin. miksata siis siistimmin ne osaksi biisiä. kuulsotavat irrallisilta tällä hetkellä. basari on erittäin jyhkeä ja potkii kivasti.

Biisinä siis ok mutta miksaus vaatisi vähän vielä viilausta.
0   +1 +2
 
9
Abrymoth 23.11.2004
Lisää Lisää... Tätä ollaan jo viikko tolkulla hakattu, mutta ei koskaan kyllästytty... en jaksa valittaa mistään, ku kaikki on jo valittanut lautasista...
0   +1 +2
 
9
t.a.blomqvist 25.09.2004
Kawaii! Näkisitpä mun virneen tän kuuntelun jälkeen. Mahtava teknokappale. Tosin kuten tuossa jo mainittiinkin, ridet ja muut lautaset olivat kenties hitusen lujalla. Noi Hentait tuo hauskaa psykopaattista tunnelmaa tähän, tosin tuon yhden henkilön ääni oli rasittava (se noidalta kuullostava). Basso on asenteellinen, ei mikään aivan jokapäiväinen potku. Mahtava biisi ja tekis mieli remixaa tää. Ota yhteyttä ja pistä ihmeessä lisää kappaleita tänne jakoon.
0   +1 +2
 
Fakap 24.09.2004
Täs oli ihan hyvää menoa. Soundit oli mukavan raa'at ja jo pelkkä nimi houkuttelee kuuntelemaan. Ride ja crashi oli mun makuun liian kovalla ja vaikka basari oli tosi tyly muuten, niin siinä ois saanu olla jotain vatsanpohjassa tuntuvaa subia. Kivaa maustetta noi hentaispiikit, mutta niitä ois voinu jotenkin efektoida.. choppailla, venytellä ja rytmittää. Aika simppeli biisi muuten ja sen puolesta pituus onkin ihan passeli. En ees kuuntele technoa pahemmin. Kohtuu hyvä biisi kuitenkin, pitäs vaan saada luukuttaa lujempaa..
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta