Shine Of The Sky

JuZSa | 21.09.2004 | House
4:15

Rauhallinen, laahaava ja hyvin melodinen house kipale... :) Arvostelkaa... ;D

7.75   795 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JamesMercy 01.03.2006
Oikein mukavaa keikuttelua tämäkin. Jyrääkin jo vähän tehokkaammin kuin tuo Wonderful Time. Nuo phaseroidut padit ovat ihan kivoja, mutta voisi tuo efekti jossain vaiheessa väistyä poiskin. Pianomelodiat ovat ehkä vähän turhan katkonaisia, iskut eivät miellytä niin paljon kuin sitten nuo pimputtelut. Bongot toimivat loisteliaasti. Joitain pieniä elementtejä voisi kaivata vielä lisää, nyt on vielä vähän köykäinen kokonaispaketti. Oikein mieluusti tämänkin kuunteli. Housesta tulee aina kesäinen olo, ja sama fiilis oli tässäkin saavutettu.
0   +1 +2
 
9
cj.6 13.11.2004
rauhallisesti biisi starttaa ...kiva piano saundi ja kivat bongot ja mukaan tulee hyvä biitti ja just sopivan tehokas...ihan hyvin mennään ja sit tulee tommonen rauhallinen kohta ja kivat saundit ja taas ampaistaan matkaan...hyvä melodia täs on ja saundit ihan hyvin hoidettu kuntoon...efektit oli ihan hyvii, niitä olis voinu jonku verra viä hioo...rakenne ja miksaus ihan hyvin hallussa ja mielestäni ihan kelpo biisi
0   +1 +2
 
9
jokytol 29.09.2004
Hyvä biisi. Lähtee hyvi käyntii ja jaksaa kuunnella alusta loppuun kelaamatta xD. Rummut on hyvät, kicki on hyvän kuulone ja hihatit kans. Melodia on loistava, hyvät äänet. Stringiäänet sopii tähä biisii hyvin alusta asti. Kivoja efectejä oot saanu biisiin ja neki sopii loistavasti. Basso ehkä hiukan häirittee... Hyvä biisi, minkä voi kuunnella monta kertaa ilman kyllästymistä.
0   +1 +2
 
9
DO 22.09.2004
Jaahas... hauskankuuloinen biisi paitsi että toi bassline häiritsi jollaintavalla... saisi olla enemmän rullausta????
mut eiköhän tuo tuosta :) .... hauskan näköinen logo!
0   +1 +2