Filthy

Tuskin | 22.06.2004 | Grindcore
1:23

Tämän siitä saa kun on pari tuntia ylimääräistä. Tämä on pre-demo versio, soitan vielä kitarat kunnolla ja säädän soundit kohdalleen.

8.75   886 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
K-E 02.09.2005
Vaati muutaman kuuntelukerran avautuakseen hyvin. Vokaalit ovat hyvät ja vaihtelua löytyy rääkynästä kurmutukseen. Rummut ovat melko taustalla. Kitaroista löytyy hyviä juttuja. Soundit tosiaan vaativat hieman säätämistä.
0   +1 +2
 
8
trikrank 30.12.2004
Kitarasoundi ja -työskentely oli aivan Saatanan mättävää. Heti alusta asti alkoi tulla turpaan oikein kunnolla ja paskaa puskemaan housuun. Hetken aikaa mietittyäni, että koskahan tämä kitaraintro loppuu, tajuan että rummut ovat koko ajan säksättäneet anteeksipyytävinä taustalla. Kerrotkin tuossa, että "...säädän soundit kohdalleen," joka on siinä mielessä huojentava uutinen, että laita nyt jumaliste hieman köröä ja rötjöä sinne patteristoon.

Laulu onkin sitten se toinen kehujen aihe. Likaista rääkynää, joka tuo välittömästi mieleen TUBE:n, kuten yleinen tunnelma muutenkin. Tämä ei ole ensinkään huono asia, vaan kertoo materiaalin vihaisuudesta paljon. Laululle soisin kuitenkin ehkä vielä hieman aggressiivisemman otteen, jotta se tukisi kokonaisuutta täydellisesti.

Kokonaisuus ei juuri yllätyksiä tarjoile, vaan jyllää tunti turpaan -periaatteella päälle, kuin härkälauma. Toivottavasti lisää tulee, mutta pienen viilauksen kera.
0   +1 +2
 
9
Happokanttori 27.06.2004
HYvät on saudit. Loistava laulajakin!
0   +1 +2
 
10
Tappajamureena 24.06.2004
ei ollu yhtään huonompi! taidolla ja huolella tehty grincore biisi.
0   +1 +2