DayDream

DoggyStar | 19.06.2004 | Eurotrance
4:24
8.00   1645 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fleeticer 06.07.2004
Tuo kitaramelodia ona aika hyvän kuuloinen, lupailee alussa hyvää, mutta loppujen lopuksi kuultuani biisin loppuun, olin hieman pettynyt. Sisällöltään jää turhan vaisuksi, enemmän kaipaisi kaikenlaista tämä biisi. Melodiat ihan hyvät, mutta ainakin soundien osalta kaipaisi lisää hiomista. Rummut ok, mutta hihatteja saisi olla kyllä pelissä enemmän, ja missä on clap/snare? Aika tyhjäksi jää rumpujenkin osalta. Rakenne ihan hyvä, vaihtelua löytyy sopivasti, mutta miksi ei soiteta esim. kaikkia melodioita samaan aikaan? Siitä tulee hieman miinusta. Kaiken kaikkiaan tämä oli ihan ok biisi, mutta kaipaisi paljon parantelua, kitara oli hyvän kuuloinen. 7½ -> 8.
0   +1 +2
 
9
Flikka89 20.06.2004
ööh.. ihan hyvä mut jotain puuttuu:D:DDDD
0   +1 +2
 
8
D-Saster 19.06.2004
Tää oli ihan jees...vaikka oonkin enemmän Hoppi miehiä. Melodia oli aika jännä.
0   +1 +2
 
7
Dj Future 19.06.2004
Kitara on hyvän kuuloinen. Snare rollit olisi voinut olla kovemmalla.Crashissa ei ole oikein tehoa, sitä olisi voinut laittaa kovemmalle.Ja kick olisi saanut olla kovemmalla.
Rakenteessa olisi myös parantamista. Clap(jos istä edes oli)ei kuulunut yhtään. Melodiat olisi voinut olla parempiakin vaikka ainakin osa kuulostikin hyviltä. Rummut olisi voinut olla paljon monipuolisemmat. Miksaus on muuten hyvin onnistunut, mutta crashin ja snaren liian hiljaisuus on miinusta. Kaikenkaikkiaan biisissä paljon paranneltavaa.
Mutta tuo kitara äänellä tehty melodia jäi kyllä soimaan päähän. Eli se on plussaa!
0   +1 +2
 
8
Jaasu 19.06.2004
Aika hyvä biisi, olisin toivonut rummuilta enemmän...
aika pitkäveteinen biisi ehkä liikaa sitä samaa siinä alussa.
Muuten hyvä biisi!
0   +1 +2
 
7
furiousanger 19.06.2004
tulin arvostelemaan kappaleesi kuten pyysit. Ensinnä huomautan että olen ko. genren rankka välttäjä, mutta pyynnöstäsi arvostelen.

Oletko soittanut itse kitaran ko. kappaleeseen? lisäpointseja jos olet! Millä softalla oon biisin kasannu?
Biisi on tosi kesänen ja kulkee tasapainosesti. Hirveesti vaihteluja ei ole. Soudipuolessa / miksauksessa on vielä parannettavaa. Suurin ongelma on ehkä juuri biisin tasapaksuus. Elementtejä saattaa olla turhan vähän. Taustamusiikkina näin kesällä kappale on ok.

lisää materiaalia -> lisää arvosteltavaa -> lisää kokemusta
0   +1 +2