Towards the Dark Clouds

Project Atmophos | 18.05.2004 | Soundtrack
3:37

Viimeinen matka johonkin tuntemattomaan..

9.00   414 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Darchik 18.11.2004
joo. tää on aika. tuli mieleen yks ff 5 kipale.
0   +1 +2
 
Bluefever 19.05.2004
Näistä kappaleistahan tulee mieleen heroes of the might & magic alkupään pelit (1&2). Hieno synä/urku leadi taas. Rummut voisivat olla hieman rohkeammat (enemmän kaikua ja matalien äänien buustausta). Hienoa toteutusta taas kappaleesta ja jälleen voi huomata, että kappaleen kulku, samplet, riffit sekä toteutus on mietitty tarkkaan. Uskaltaisin jopa sanoa, että erittäin hyvää musiikkia nyt jollain it:llä tehtynä.

Tämä kappale ei ollut myöskään liialla pituudella pilattu, vaan se sopi jopa kuunneltavaksi. Näitähän voisi ladata vaikkapa koneelle.

Näissä on sellainen omanlainen tunnelma. en nyt arvostele pelkästään tätä kappaletta vaan tämän projektin yleistä linjaa, josta on selvästi huomattavissa, että toteuttajalla on selkeä näkemys siitä, millaiseen suuntaan hän musikkiaan vie. Suurin yleisön musiikiksi tästä ei sitten millään, mutta eikös sitä suuren yleisön musiikkia ole ennestään jo aivan liikaa.

Kappaleista on tosin helposti huomattavissa pientä plaginointia suuria pelimuusikoita/elokuvamuusikoita kohtaan (esim. Nobuo) mutta pieni yksityiskohta ei varmasti tätä prokkista pilaa. Tosin uskon, että pienellä vaivalla (kaijuttamalla, EQ:uttamalla) kappaleihin saisi roimasti lisää henkeä. Ei se masterointi ja miksaus nyt kuitenkaan ihan tyhjänpäiväistä ole ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat