Enemy box

master carisma | 01.05.2004 | Trance
5:17

no en osaa kuvata

4.67   651 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

5
Anssi H 23.07.2005
mitä järkeä on levittää sellainen biisi jossa on pari kummosta instrumenttia, ja vielä huonoilla soundeilla. en kyllä ottanut biisistä selkoa. :/
hioisit kunnolla biisit loppuu! harjoitus tekee mestarin.
0   +1 +2
 
5
Graft 04.06.2005
onnetont!!.....mauttomampaa kikkii saa ettii, melodia on tyhmän yksinkertanen ja bassolinja puuttuu kokonaan?!¤/
0   +1 +2
 
Trace 02.07.2004
Kuten yllä onkin jo sanottu, kannattaa yrittää väsätä bassolinja. Myöskin efektien käyttämistä kannattaa kokeilla, nimittäin niillä saa paljon hienouksia äänimaailmaan. Myöskin kokeilet erilaisia kompinaatioita noihin rumpuihin. Käytä myöskin enemmän aikaa melodioiden suunnittelemiseen. Rakenne puoli myöskin on aika hakusessa. Kappaleessa ei tapahdu oikeastaan yhtään mitään ja se on todella puuduttavaa. Kannattaa todellakin apinoida alkuunsa eri trance kappaleita. Varsinkin rakenne sommitelmat saat selville kun vain kuuntelet ja kuuntelet eri Trance biisejä. Tietenkin näin syntyy kliseisiä rakenteita, mutta rakenne kuitenkin... Ei muutakuin uusia haasteita kohti! Joka päivä oppii jotain uutta.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 12.06.2004
Yllä on paljon asiaa sanottu ja yhdyn lähes kaikkeen, mutta kyllä huonompaakin tavaraa on joskus tullut täältä mikseristä ladattua. Suurin puutos jota ei yllä jo ehditty mainita on bassolinjan puute. Trancebiisin selkäranka on bassolinja. Pelkällä basarin hakkaamisella ei pitkälle pääse. Kokeilehan vaikka seuraavaksi kehitellä bassolinjaa mukaan. Eipä tämä biisi oikeastaan mitään tarjoa, mutta jostainhan se on aloitettava. Hiukan enemmän kuuntelet trancebiisejä ja koita vaikka perusasioita apinoida niistä. Näin tämä biisi jää kyllä valitettavan tylsäksi, kun tuo ainoa naputusmelodiakin on tehty aika rasittavalla äänellä. No jostain se on lähdettävä. Lisää yritystä vaan kehiin, kyllä se siitä!
0   +1 +2
 
4
Veneficus 02.05.2004
Ensimmäisen irvistyksen aiheutti napsubasari ja aivan liian tutun "Plucked String"-soundin tullessa kehiin aloin rehellisesti jo luopua toivosta. Biisin heikoin lenkki löytyy rummuista, niiden napsuna ja sihinä valitettavasti söi hermoja suuresti. Biisi itsessään ei tuntunut oikein liikkuvan mihinkään parin ensimmäisen miinuutin aikana. Yhtä ja samaa melodiakulkua toistettiin yhdellä ja ainoalla instrumentilla. Sen jälkeen sekin jäi pois ja pelkät rummut jäivät sihisemään.

"Tauko" ei toimi, varsinkaan kun sen jälkeen ei tapahdu mitään jota tauko antaisi odottaa, sama napsubasari ja haitsusihinä jatkuvat eikä mistään melodiaintsrumentisa ole havaintoa... Kunnes tämä sama rakas, jo alkupuolelta tuttu "melodiakulku" hyökkää jälleen esiin.

Muutaman rumpusoundin ja yhden melodian varaan kyhättynä ja ilman vaihtelua tämä ei vain oikeasti toimi. Biisi on äärimmäisen tylsä ja muuttuu jopa häiritseväksi sekä ärsyttäväksi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat