All at Sea

4:54

Haikeudesta hanakkaan paahtoon - yhden-miehen-orkesterin teos on vahvasti melodinen alusta loppuun.

Sakari Salonen (aka Sikki-six) soittaa rummut, kitarat ja bassot.

Boonuksena biisin musiikkivideo!
https://www.youtube.co...

8.33   251 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Pitkästä aikaa ringissä ja heti vedetään matto jalkojen alta. Loistava äänimaailma ja soundien kirkkaus vakuuttavat. Melodioiden kirjo ja musiikin eteneminen soljuvasti osasta toiseen tekevät tästä kuuntelemisen arvoisen myös uudemman kerran. Lopun rytke yllättää kovasti ja positiivisesti ennen kaikkea.
+2   +1 +2
 
7
Ei missään nimessä huono, Led Zeppelin tulee mieleen. Tuli kuitenkin mietittyä että koskahan tämä biisi oikeastaan alkaa kun meinasi alkaa kyllästyttää alun fiilistelyt. Keskivaiheillahan se sitten alkaakin, oikein hieno osio! Biisi muutenkin paranee loppua kohti, mutta ei kuitenkaan herätä missään vaiheessa mitään isompia tunteita. Hyvää soittoa ja potentiaalia löytyy.
0   +1 +2
 
8
Asamael 16.05.2021
Blastbeatit pääsi vähän yllättämään. Alcestia ehkä kuunneltu? Kelpo fiilistelyähän tämä, joskin soundeista huokuu liikaa semmonen makkariprojektin tuntu, mistä toisaalta myös respektit että yks äijä pystyy soittamaan noin hyvin instrumentit. Taustamusana menee oivasti, mutta mikäli tän haluais seuraavalle levelille niin laulut vaatis. Ne mahtuis ihan hyvin tähän biisiin.
+1   +1 +2
 
8
Pitk 14.03.2021
Kivaa tunnelmointi, biisi itsessään hyytyy vähän taustatapetiksi. Soolo hiukan nostaa ja onneksi ei oltu sorruttu mihinkään tilutteluun vaan pysytään melodisemmassa ilmaisussa. Polkkahomma on jotakuinkin turha, etenkin noin pitkänä (lyhyempänä tosin saattaisi olla vain hölmö kuriositeetti). Rytmitysasioista plussaa plop-plop.
+1   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 03.02.2021
Mukavan unenomainen ja Kingston Wallmainen meininki alkuun. Tosi kiva, että ei ollut mitään riffi-salaattia, vaan biisi kasvoi kivasti läpi sävellyksen. Mukavia tarttuvia melodioita löytyi, joka helpottaa itselleni kappaleen tarttumiseen. Ehjä teos, joka polveili mukavasti läpi kappaleen.
+2   +1 +2
 
8
Sunt1o 24.12.2020
Hyvää soittoa ja ihan ok sävellys, ehkä kaipaisi jonkin vielä semmoisen erityisen melodisen jutun mihin keskittyä kuuntelijana.

Lopun pauhaus on ihan mielenkiintoinen ratkaisu, kun se alkoi pelkäsin että tässä on taas joku mättö vaan ihan sen takia että olisi mättö mutta kyllähän se sinällään toimi sävellyksestikkin.

Biisin paras: Clean kitara
Biisin huonoin: Haitsusoundi
+1   +1 +2
 
9
Niemelä 18.12.2020
Voisi kuvitella tällaista musaa aivan hyvin leffaan tai sarjaan vaikka alkukohtaukseen soimaan.
+1   +1 +2
 
Kostiainen 29.11.2020
Hyväsaundinen eepos. Syksyinen tunnelma.
+1   +1 +2