Risk of rain

BAIT-MS | 10.07.2014 | Trance
5:54

Lisää B-laatua

9.00   265 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Rakis34 15.07.2014
Loistavaa matskua
0   +1 +2
 
8
veezay 11.07.2014
soundit ovat hyväntasoisia ja niitä on käytetty tyylikkään maltillisesti. miksauksessa on tosin erityisesti alussa delayn ja reverbin mentäviä aukkoja. erityisesti 0:35 alkavaan soundiin (joka on ilmeisesti bassolinja koko biisin ajan) ois voinut laittaa jonkun delayn täyttämään noita orpoja tyhjiöitä joita rytmissä on. bassolinja ei myöskään missään vaiheessa tunnu bassolinjalta, vaan jää tuollaiseksi hiljaiseksi naputteluksi. siihen kaipasin lisää alapäätä tai jotain subosc-tyyppistä layeriä kaveriksi.

melodiat ovat enimmäkseen harmittomia ja kulkevat omaa määrätietoista polkuaan. 2:57 lähtö tapahtuu vähän antiklimaattisissa merkeissä soundien puolesta, ja jäinkin odottamaan, että esimerkiksi 3:25 ja 3:53 tulisi mukaan vähän massiivisempia melodialayereitä soundia biiffaamaan, mutta meno jää edelleen vähän vässykäksi. biisin outro tuntuu siltä kuin rumpuraitoja olisi copypastettu yksi tahti liikaa, ja viimeinen henkäisyefekti tulee oudossa ja yllättävässä kohdassa.

bassolinjaa hivenen muhkeammaksi ruuvaamalla ja biisin pääosaa hillitysti uusilla synalayereillä tukevoittamalla biisi vois olla yhdeksikkö, mutta nyt jää vähän uupumaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat