Biohazard Bang Bang

Suruton itkee | 08.01.2011 | Mun eka biisi
0:06

Ensimmäinen kerta kun kokeilen FL Studioo. Meni vitun hyvin.

4.00   229 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

4
veezay 08.01.2011
teknobiisinä melko kehno, rytmi ei saa otteeseensa tuon ylisynkopaattisen bassorummun takia, eikä biisissä oikein ole edes mitään sisältöä tuon mitäänsanomattoman synasoundin lisäksi. basarissa on kyllä biisin alkuvaiheilla ihan hieno filli, mutta sen heittäminen heti alkuun nostaa odotuksia liian korkealle, joita ei sitten myöhemmin onnistuta lunastamaan. synasoundi on myös turhan melodinen ja sen itse soundi on vähän liian selkeä teknoteokseen. kappale ois saanut huomattavasti enemmän syvyyttä ja luonnetta lisäsoundeilla ja harkitummalla rakenteella.

miksauksen kommentointi on vaikeampi pala, koska biisin konstailemattoman naiivi motiivi tulee selväksi heti alussa. vaatii siten uskomattoman tarkkaa korvaa, että tästä saisi puristettua irti mitään merkityksellistä kritiikkiä. sen takia on ainoastaan kappaleen funktiosta ja henkilökohtaisista soundimieltymyksistä kiinni, millaisen kappaleen yleistunnelmasta haluaa tehdä. toki, bassorumpu voisi potkia syvemmältä ja synasoundissa voisi niin ikään olla jokin mielenkiintoinen, jos kohta huomaamaton modulaatio, mutta kappaleen kaikki elementit kuuluvat selkeästi ja tasapainoisesti näinkin, ja se on tietenkin miksauksen päätavoite.

sen sijaan kevyttä närää aiheuttaa kappaleen pituus. koko setti kuulostaa enemmänkin vaan pelkältä loopilta eikä biisiltä. tästä ei näin lyhyenä riitä oikein mihinkään, mutta olet varmaankin tajunnut, ettei tää ois pidempänäkään toiminut tämän paremmin. kokonaisuutena siis huomattavan tyhjä ja merkityksetön, joskin soundipolitiikaltaan selkeä, ellei liiankin.

annan kympin siitä, että sait fl studiosta ääntä ulos, mutta itse biisistä tulee nelonen. otin painotetun keskiarvon noista arvosanaksi, joka on täten 4.
+4   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat