T. o. U. s. H. (Free Mix)

He-Q-Ma | 10.12.2003 | Eurotrance
4:21

Avaruus teemassa pysytään ja kallistetaan tyyliä gallonanverran euro-tranceen ja muutamalla Saksankielisellä vokaalilla höystetään pieni trippi kohti ääretöntä...olaapa hyvät ja nauttikaa silmät kiinni.. tämä hetki on sinun ;-)

8.67   886 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Sky Gate 26.01.2004
Hauzkaa oli kuulla tällasta vähän "Berlin-henkistä" tavaraa. Tyly saundi ja jymisevä biitti tuo hyvää vaihtelua perus trankelle.. Lopussa vois tulla sisään ehkä vielä joku pikku teema, niin tulee vähemmän toistoa.
0   +1 +2
 
9
Dubbha 19.01.2004
Äh tuos nyt vaikuttaa olevan virhe.. Tarkoitin et sanoissa Fly (ja Bass) tuntuu olevan liikaa puuhkua. Ei sanan "Fly" bassossa. :)
0   +1 +2
 
9
Dubbha 19.01.2004
Joo aika selvästi sama teema :) Heti alussa pisti korvaan raskas dynaamiikan vaihtelu johon ei Trancessa yleensä ole tottunut... Onko se sitten huono asia en tiedä..?
Mukava tuo sun käyttämä soitin mikä täs mm. soittaa tuota arpeggiomaisesti menevää soitinta. Pianokin ihan mukava vaikka huomaa ettei ihan aito taida olla ;)
Saksavoxut just hauskat! Tuos Fly sanassa (Bass) tuntuu olevan ehkä liikaa puuhkua... Voi myös johtua miksauksesta, mutta kuulostaa vähän liian "jymähtävälle".
Missä se kliimaksi viipyy?
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta