Laitteet irroitettakoon ja kannettako...

Moldova | 07.12.2003 | Experimental
8:15

"Laitteet irroitettakoon ja kannettakoon metsään"

Voin luvata, että tämä intensiivinen teos ei petä. Se onkin syytä kuunnella alusta loppuun ajatuksen kanssa.

Ingrid on matkalla pienellä venellä aaltoilevalla merellä. Myrskyn noustessa hän joutuu menemään turvaan pienelle saarelle, jolla on sysimusta, korkea jättiläisen talo. Ingrid unohtaa sitoa veneensä rantaan, ja se karkaa. Saarella on kuitenkin suuri käärme, joka rohkaisee Ingridiä hakemaan pelastusveneen luotaantyöntävästä talosta. Ingrid rohkaisee itsensä, ja seuraavana päivänä Ingrid ja suuri käärme lähtevät matkaamaan kohti auringonnousua.

10.00   537 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

bize 05.05.2004
Niinjoo, kirveelle ja kaikille muillekkin tiedoksi kun ei ole tullut aiemmin ilmi: näitä biisejä on ollut tekemässä kolme henkilöä. Kolme ihmistä ei löydä sisältöä biiseihin, kurjaa..
0   +1 +2
 
10
DoubleM 18.04.2004
nää on kylläkin hauskoja!varsinkin nämä nimet!ainakin omaperäistä :D siitä plussaa
0   +1 +2
 
Disposition 18.02.2004
Tämäkin on tylsä. Olen pahoillani, mutta "intensiivinen" teokesi petti minut. Lopetan tämän projektin arvostelun, sillä en tunne löytäväni kappaleistasi sisältöä. Jätän numeron merkitsemisen sikseen.
0   +1 +2
 
Piiska 18.12.2003
Hyvät bassot oli ainakin! sai vaan odottaa liian pitkään vähän rytmikkäämpää meininkiä. Aika hypnoottista musaa on tämä kappale. Aika tylsä vaan minun makuuni, mutta aaah! kun alkoi tulla vähän melodiaa peliin. Sillon olin kyllä niin fiilareissa, että ei mitään rajaa! Linnunlaulut sopivat myös kivasti. Ihan kelpokamaa... en ole vaan tämän musiikkityylin suuri ystävä. Varmasti tykkää sellanen ihminen kun tätä kuuntelee useammin. Kuten sanoin, ihan kelpokamaa...
0   +1 +2