Sattuuko?

Jetsulleen | 27.04.2010 | Hip-Hop
4:06

Biisi kertoo valheita kertovista ämmistä,Ihmisistä jotka ovat kateellisia,Ja niistä joilla ei ole omaa elämää TAI KETKÄ LUULEVAT OLEVANSA JOTAIN.

7.75   1873 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Susimies 17.01.2012
hyvän kuulosta! :)
0   +1 +2
 
SaastanenHippi 15.09.2010
Koitetaampa pitkästä aikaa kommentoida räppiä :)

Riimittely ja sanat on ihan jees :D En oo koskaan ollu kauheen hyvä kommentoimaan sanoituksia, joten tän enempää en niistä sano.

Räppien miksaus on ehkä vähä liian "pinnassa" ja jollakin tapaa vähä liian kirkas soundiltaan. Biitti on semi räkänen, joten räppisoundiki vois olla vähä epäpuhtaampi tms. Tää ny on oikeestaan vaan mielipide.

Flow on rytmillisesti oikein hyvä, mutta äänenkäyttö on ehkä vähän yksitoikkoinen tässä biisissä. Itse tykkään, kun räppäri räpätessään eläytyy ja tuo sen myötä vaihtelua soundiinsa. Mun mielestä räppärin eläytyminen saa mennä vähän överiksi jopa. Hyvä räppilaini toimii hyvin ilman sen kummempia tuplauksiakin. Eli lyhyesti, vähän vähemmän keskittymistä rytmiin (se kun näyttäis jo sujuvan ihan hyvin) ja enempi keskittymistä äänenkäyttöön.

Jotain pientä hiomista siellä täällä, mutta kokonaisuudessaan ihan näppärä tää biisi kuitenkin on ja jos nyt vertaa suurimpaan osaan biiseihin, mitä mun free beatteihin on tehty, on tää sieltä paremmasta päästä.
0   +1 +2
 
7
LAZ_onemanband 28.04.2010
Jees, naispuoliset räppärit on aina tervetulleit miun mielest. Ootki varmaan yksi parhaita.

Mie en flowsta välitä mutta koska se on nii monelle nii iso asia ni sanotaan nyt kehuks et siul on kyl hyvä :) Biitti vaan ei ehkä ollu siule sopivin ni välil jäädit räpeissäs.

Nooooh sit miun mielest siihen pääasiaan eli riimeihin. Sie oot kirjoittanu tosi simppelt 1-3 tavulla rimmaavat sanat. Senlisäks sie teet sen aloittelijan virheen et änget riimiparit saman lainin sisään. Esim täs
"mua ei hiljennä ykskään vasikka tai pentu joka valittaa"
Tuon voin jakaa kahteen osaan ja lisätä pari sanaa siihen väliin ja mikäettei ne sanat vois viel rimmata keskenään.. esim
"mua ei hiljennä ykskään pupuhousu vasikka
tai pentu joka joka jutust touhust valittaa"
jutust - pupu
housu - touhust
vasikka - valittaa
yhteensä 7 tavua joille löytyy riimiparit kun siulla oli vain 3.. nyt noi lainit on miun mielest paljon mieluisammat kuulla ja mie arvostan ainaki niit ketkä osaa noin kirjoittaa. Mut suuri yleisö (nuoret hopparit) ei edes tääl kokosuomes tiedä moisest joten jos aiot täl feimii ja massii hankkii ni ihan sama mitä teet. Rispektit saat kuitenki noil monen tavun riimeil.

Biisin aihe oli ihan jees mut ei aihe tainnu kokoajan pysyä kasassa.. esim mitä noi patsaat mihinkää liittyy ja tollane omakehu ja uhoominenki ku luulin et tän tarkoitus oli haukkua noit kateellisist. No mut ihan jees et on jotai omakohtaistakin mut jotenki kuvaus vain johti kuulija harhaan.

Siul on hyvät pohjat kuitenki vaikka mihin. Ois kiva tietää tavotteistas ni tietäis kertoo enemmän ja tarkemmin ohjeit ja vinneki.

Onnea matkaan ^^
0   +1 +2