Solitude (I Feel So Alone) [extended]

Red Trax | 12.11.2003 | Trance
7:21

Solituden extendi, paremmilla saundeilla varusteltuna.

8.86   2759 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Meikku 15.12.2003
Noniin. Tämähän lähti aika jytisemällä käyntiin , hyvä niin.
Basarissa on potkua ja muutkin rumpuäänet kuullostavat maukkailta.
Tuo alun 303- riffittely (whatever) on ihan mukava lisä alun jumputtelun lisäksi.
Soundi on hyvänkuuloinen ja melodia myös mukava. 1.01 lähtee hyvän kuuloinen bassoääni mukaan.
1.28 lähtevä synamelodia junnaa miltei kokokappaleen lävitse , enkä itse ainakaan olisi sitä tehnyt sillain.
Ääni on sinänsä ihan hauskan kuuloinen mutta outo delay haittaa asiaa (tai johtuu näistä kajareista sitten).
3.18 lähtevä pimputtelu melodia on mukava lisä kappaleeseen nuotteineen päivineen.
Biisin suurin vika on omasta mielestäni päämelodian puuttuminen.
Mutta onhan tämäkin melodiccia siinä missä muukin.
9 tulee äänimaailman puolesta , mutta joudun antamaan 9- , koska kaipaisin todella sellaista mahtipontista päämelodiaa nostamaan tämän kappaleen klassikoksi :). 9!
0   +1 +2
 
9
Deep Cold 28.11.2003
Tosi hienot soundit varsinkin toi acidtausta oli tosi siisti. Melodia oli hyvä ja rakennekin tuntu olevan kondiksessa, Ei voi muuta sanoa kuin tosi laadukkaasti toteutettu kappale, joten ysi napsahtaa
0   +1 +2
 
10
Jollas 21.11.2003
En tota alku perästä oo ees kuullut, mutta helvetin hyvinhän tää toimii. Tulee mielee jotktu 90l lopun trancet joissa oli just tommonen tunnelmallinen melodia eikä semmosta revittelyä ku normaalisti, iskee muhun ihan sairaan hyvin. Lisää kiitos!
0   +1 +2
 
8
Rion 20.11.2003
Alusta en hirveästi pitänyt..tai oikeastaan tuosta "arpeggiosta". Ei vaan sopinut mielestäni heti alkuun. Minuutin kohdalla meno sitten alkaa. Loistavan kuuloista! Kommentoin samalla kun kuuntelen, joten voi olla aika sekavaa tekstiä. Eka breikki oli juuri sellainen mitä odotinkin ja tuli juuri sopivaan kohtaan. Toisen breikin nostatus olisi saanut olla astetta kovempi ja meno ehkä hieman kovempaa..olisiko siihen auttanut jokin ylimääräinen sahaleadi? Voipi olla. Tässä biisissä ei tullut omasta mielestäni sellaista orgasmin tapaista huippukohtaa missään kohdassa ja se jäi hieman kismittämään. Kuitenkin, soundeiltaan laadukasta kamaa ja kyllä tätä voisi tanssiakkin jos baarissa sattuisi soimaan.
0   +1 +2
 
8
a98 19.11.2003
tuotannosta plussaa, se on oikein hyvä! :)
hitto ku joutuu olee muitten kanssa samoilla linjoilla, alku oli ihan kybä! mut sitte mene meni yhtäkkiä ihme venailuks ja chillailuksi. spiikit oli mun mielestä aika turhat, ei ne huonot ollut, mutta oikeastaan ihan yhdentekevät. ja toi delay noissa acideissa yms oli just hieno, varsinkin ku onnistuit silti pitämään biisin puuroutumattomana. no varsin pätevää matskua, harmi että melodiat oli aika mitään sanomattomia ja alun kovan intron jälkeen meininki laski.. noh kyllä tätä silti popittelee.
0   +1 +2
 
9
Buhis 12.11.2003
No nyt basari on jo paljon parempi, ja muutenkin biisi toimii paremmin. Bassolinja toimii moitteetta ja perkussionpuolikin on kunnossa. 1:02 alkava leadi on oikein lennokkaan ja mukavan kuuloinen. vaikka tuo breikin napsuminen johtuukin buzzista, ei se poissulje sitä että tuo hiukka häiritsee :P Mutta breikki on kuitenkin ihan onnistunut. Soundeiltaan ja toteutukseltaan todella hyvää trancea, mutta melodiat eivät oikein iskeneet kunnolla.
0   +1 +2
 
Deltaforest 12.11.2003
Todalla miellyttävä biisi, joka lähtee jouhevasti käyntiin eikä käy tylsäksi. Melodia on kyllä onnistunut ja pitää hyvin biisin meinigin koko ajan katon rajassa.
0   +1 +2
 
9
DjLime 12.11.2003
Tuo kehitys melodia kuulostaa ihan alphazonen rockin' biisin melodialta. Pitää hyvin siksi menon korkealla. Kun tuo eka kehitys melodia vaihtuu toiseksi melodiaksi odotin, että päämelodia irtoaisi heti, mutta sainkin ikävästi odotella hetken. Ja kun melodia sitte lopulta ampaisee joudun pettymään sen yksinkertaisuuteen. Silti täytyy äänimaailmaa kehua. Ihan kiva paketti vaikka melodia ei vastannutkaan odotuksia.
0   +1 +2
 
Red 12.11.2003
Napsunta edelleenkin johtuu niistä buzzin saatanan paskoista softasynista, koko biisi on tarkotuksella tehty ilman VST instruja tai VST efektejä. Biisi-infon saa lukea.
0   +1 +2
 
10
Imp 12.11.2003
Edelleen hyvää.alku oli nyt parempi.muutenkin biisissä on enemmän sisältöä ja kikkailua ja melodioiden yhteyskäyttöä enenmmän.en osaa sanoa muuta.mitään noobi virheitä ei ole. paitsi tuo yhden soundin valinta kun se napsuu.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta