Celebrate the Dawn of New Age

6:50
8.25   491 kuuntelua

Kappaleen sanat

All of you.
Face the truth,
your time has come.
Time to surender,
time to know,
that your thoughts
are sick lies!

Prepare for war,
prepare for end.
Your gods reign will end.
And sun
will never
shine to you again.
A new era is coming,
a new era of Satan.
The dawn of darkness
is near,
and cancer
shall be cured.

Watch at your priest,
as they pray.
Praying for their god,
the god that never saves.
And their prayers
flow into void.
Like your savior
you shall fall!

Celebrate the dawn of new age!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Enlil 07.03.2010
Tässähän on varsin mukavan kuuloinen kappale! Riffit ovat aika mukaansa tempaavia, bassoriffeistä en osaa sanoa kun kannettavalla kuuntelen para-aikaa. Hieman yksitoikkoinen rakenne kappaleessa tosin on. Varsinkin rumpujen osalta. Bassari kuulostaa omaan korvaani hyvältä, vaikka koneellahan nuo selvästi onkin tehty. Hieman balanssia kaipaa enemmän, muutakin kuin bassaria jos saisi kuulumaan niin olisi ihan ok. Rumpufillit ovat kyllä minun mielestäni aivan kamalia. Johtunee varmaan siitä, että rummut ovat tehty kitaran multieffektilaitteen rumpukoneella (?)
Noh joka tapauksessa mennään eteenpäin. Vokaalit kunnossa, kuulostaa tosin hieman siltä, että olisi väkisin väännety kurkulla, tai banaanilla.
Tuo genreluokittelu on kyllä mielestäni hieman turhaa. Satanic black metal... Noh miten tykkäätte, itsen kutsun black metalia ihan black metaliksi itsessään. siihen sisältyy kaikki BM alagenret.

Ihan hyvää keittoa tämä kyllä loppujen lopuksi on. läpsäytän kahdeksikolla.
0   +1 +2
 
Nagh 03.01.2010
muuten ihan hyvän kuullosta, mutta itelle ei kolahtanu noi triggeri rummut..
0   +1 +2
 
8
Groathor 28.12.2009
No ihan ekana sanon, että noi konerummut helvettiin ja äkkiään. Biisi on tavallaan aika kesy satanic black metalliks on tää biisi kyllä ja hiukan kyllä riffit toistaa itseään, mutta kyllä tätä kuuntelee ja oon 100% varma että tulevaisuudessa tulee olemaan paljon parempi kun pistätte noi kuntoon mitä noi muutkin on sanonu, eli ihan ekana kone rummut helvettii, se parantaa jo biisejä kummasti, sitten vaan keksimään rujompia riffejä ja ei muutakun antaa mennä.

Numeroa on aika vaikee tästä pierasta toho, se ois varmaa 7, mutta joulun kunniaks annan sen 8
0   +1 +2
 
7
HMorg 25.12.2009
Muodollisesti pätevää kamaa, mutta ehkä hieman liian kiltin kuulosta. Jos on konerumpuja pakko käyttää, niin jotain soraa niihin vois laittaa tai miksata niistä vähän yläpäätä pois. Tai sekä että. Biisi myös toisti itteään vähän liikaa. Kyllähän tähän tyyliin voi pitkiä ja jumittavia kappaleita tehä, mutta riffien pitää sitten olla tarttuvampia. Mutta seuraava yrityshän on sitten jo parempi, eikö niin?
+2   +1 +2
 
Abyssium 25.12.2009
Todella tarkka rumpali teidän yhtyeessänne !
+2   +1 +2
 
9
Dodih! Yleisvaikutelma kappaleesta on aika ohkainen ja vailla bassoa. Jos soundit olisi vähän selvemmät ja bassoisemmat, niin prkle tämä jytisisi kovaa! Rummut ovat vähän semmoset, että ei meinaa kuulua musiikin joukkoon, kun tuollaiset rummut vaatii aika selvät soundit kaikilta muilta instrumenteilta. Ja koska kyseessä on konerummut, niin en sano "rumpalin" soitosta sitten paljoa. Ainoa, mitä voisin sanoa, on että vähän lisää fillejä ja pieniä teknillisempiä kuvioita olisi kiva kuulla ja samoin tuo vähän lisää mielenkiintoa kehiin!
Sitten ylistyksiin ja kritiikkeihin, joita haluan korostaa: Ensinnäkin, riffit ovat todella hyvänkuuloisia ja näiden tahtiin on mukava fiilistellä synkkiä. Mutta en ole varma, olenko kuullut pääriffin jossain muualla, kun niin tutulta kuulostaa! Mutta antaa sen asian olla...
En paljoa tästä biisistä löytänyt kritiikkiä, mutta vain haluan sanoa, että aika Windirin tapaista tavaraa, mutta saatanallisilla teemoilla. Koska Windir oli loistava bändi(ennen laulajan/päähahmon kuolemista ja hajoamista), niin bändin vaikutteet tässä bändissä on hyvät, vaikkei Windir vaikuttajana olisikaan.. Vai onko?
Haluan puuttua lauluihin siltä osin, että vähän enemmän aggressiivisuutta sieltä keuhkoista ja vähän selvemmät laulut olisi jees. Muuten laulajan ääni oli kiinteä, eikä hassuja äännähtelyjä pahemmin löytynyt.
Eli pähkinäkuoressa: Todella hyvä kappale, mutta soundit kuntoon ja vähän lisää omaa inspiraatiota ja ideamaailmaa kehiin, niin voi jäädä bändi nimeltä (The True) Rienaus paremmin mieleen! Annan 9.
0   +1 +2
 
7
Azag 22.12.2009
Riffit on ihan hyviä, samoin vokaalit. Konerummuista en tykkää yleensäkään, mutta tässä ne kuulostaa todellakin liian konemaisilta. Basaria olis voinu laittaa vähän pienemmälle ja virveliä enemmän esiin. Sanat olis mukava saada luettaviks.
Tässä ei oikeastaan ollu mitään, mikä olis erityisesti iskeny, mutta kuitenki ihan kehityskelposta tavaraa. Äänimaailma oli myös jotenkin köyhä.. ehkä (vieläkin) liian kliiniset saundit, rosoisilla saundeilla sais paljon enemmän tunnelmaa aikaseks. Eniten tämä kaipaa niitä oikeita rumpuja.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat