Blues Jam with kake!!

IKEE | 23.10.2009 | Blues
4:10
9.50   403 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Dexteri 06.11.2009
Mainio jami biisi. Fiilis on erittäin tärkeätä...ei väliä sillä, jos laulu puuttuu. Mutta toisaalta Kakella olis ollut asiaa jopa sanoittaakin tämä biisi. Erittäin loistava biisi joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
mahan 05.11.2009
Jou! Aikamoista revittelyä, kyllä kuulee että hauskaa oli tehdessä, hyvä feelinki, hyvät sooloilut! Kunhan saatte miksauksen kohalleen niin varmaan paranoo. Eli nyt sooloskitta vie koko potin eikä jätä paljon pelivaraa kompille joten sen tasoa reippaasti alas. Ja sitten olis hyvä jos sooloon vois valita yks tai korkeintaan kaksi soundia, nyt tää on vähän uuden "kitarasoundboksin" esittely. Eli pyrkiä saamaan samantyyppinen soundi kuin komppikin, ettei kuulosta kuin soitaisivat eri huoneissa. Ja kyllä pari verssyä laulakin sopis tuohon mainiosti... että jos voin olla avuksi... :) Eiku miksautasot kohalleen ja sellainen "klubikaiku" masteriin niin vot, jalka väpättää ihan kummasti! Well done boys! t. johan
0   +1 +2
 
10
Gartza1962 29.10.2009
Kyllä se oli niin että vanha äijä yritti hiki päässä ja sormet ruvella pistää nuoremmalle kampoihin...!!! :-))

4-soolo nostaa ihokarvat pystyyn ja polttavan kylmät väreet kulkevat läpi koko kehon! This is blues, man!!! Iirolle täydet pojot!!!

Vahinko että tausta on jo alunperin feidattu, jää myös liian lyhyeksi ja loppuhuipennus uupuu kokonaan, mutta tämän tulemme aivan takuulla korjaamaan!!!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta