Analog Beauty

Analogy | 05.08.2009 | New Age
9:35

Tykkään niin tämän Yamaha CS-40M synan saundista... Kerta kaikkiaan upean kaunis ja erittäin expressiivinen ja omaluonteinen, (omasta mielestäni) jäljittelemätön saundi!

Hienona lisänä vielä Roland SH-09 brass saundi joka ajoittain jopa sulautui jammun sekaan sekä sitten pari digisynaa kuten tuolla JD-990:llä itse tekemä Roland VP-330 stringi-emulointi.

Uppouduin jälleen improvisaation syvyyksiin niin paljon että ajantaju meni ja vasta liian myöhään tajusin että aika ylittikin jo 8 minuuttia vaikka piti tulla vain 4... =D No jaa, tutkimattomia ovat improvisaatioiden hetket... eikös se olekin juuri tarkoituksena ettei tiedä etukäteen mitä tehdä ja kappaleen pituudeksi tulee juuri se mikä siinä pitääkin olla tunnelmasta riippuen.

Käytetyt synat: Yamaha CS-40M, Roland SH-09, Roland Super JD-990 sekä Generalmusic S3 Turbo.

P.S. Hetken aikaa ihmettelin miten mp3 muunnos aiheuttaa kummallista äänen katkeilua, sanoilla kuvailisin "neliöitymistä". Hetken aikaa yritin säätää että saisi paremmaksi, mutta sitten tajusinkin että se neliöityminen johtuukin juuri mp3:sta... Juuri tässä kappaleessa sen kuulee liian selvästi... 160 kbps on PASKA LAATU!!! Seuraavaksi isompi 192 kbps olisi jo huomattavasti parempi! Erittäin säälittävää tämä mikseri.net'in ihme mp3 rajoitus. Suosittelen WAV laatua ja sitä mulla kyllä löytyy ja saa kun kauniisti sitä pyytää! xD

9.00   775 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
JPQ 09.01.2010
Wav laadusta suosittelen analoogista tallennetta ja jousi emulaatio mainio.
ja tosin itse en tuota ongelmaa havaitse juurikaan mutta tottakai asiaan vaikuttaa etten ole alkuperäistä kuullut. ps. hyvin samanlaista kuin vangelis mutta tunnelmallisempaa ja ilman tiettyä rasittavuutta jota sanoisin hälyksi jos sallitte tämän käsitteen käytön.
0   +1 +2
 
9
wtsalmela 13.12.2009
Kaunista sointia. Hyvin minimalistisessa maisemassa soolosaundin täyteläisyys kuitenkin kantaa loppuun saakka. "Köyhän miehen CS80:n" (jos sallitte ilmaisun;) miellyttävää pehmeyttä on mukava kuunnella ja itse melodia leijuu sopivan ilmavasti joutumatta turhan päällekäyviin jännitteisiin.
Jopa jousikone-emulointi ajaa asiansa hyvin. Muutama pieni lipsahdus näinkin pitkässä vedossa on tietenkin vähintäänkin luonnollista eikä se riko kokonaistunnelmaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat