Asfalttiin

Kehä | 31.05.2009 | Indie
3:25

31.3.2009 Julkaistu single "Asfalttiin" nyt kuunneltavissa mikseri.netissä.

14.1.2010 - 1000 latausta täynnä!

ASFALTTIIN NOUSI LISTALLE!

Top-40 24/2009 28.
Rock/Pop 24/2009 5.

Kiitos ladanneille, kuunnelleille ja kommenttinsa jättäneille!

Tsekkaa lisää

www.kehamusic.net
www.myspace.com/kehaband

9.08   1843 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
uninen runoilija 13.08.2011
Pidän. Hyvää musaa.
0   +1 +2
 
9
alias Tuma 16.11.2009
AIKA MIELENKIINTOSTA MATZKUA,HINEO ALKU: )VAIKKEN TÄTÄ genree juurikaan niin kuuntele mut silti iski varsinki ku laulut alko
0   +1 +2
 
Sackgasse 20.07.2009
Nooh, olihan tässä ainesta. Soundit kohdallaan, laulu toimii, tarttuva biisi jne. Mutta vähän se omaperäisyys puuttui, sille en tosiaankaan voi mitään. Ammattitaitoisen kuuloisesti tehty tää kipale ja luulen, että moneen kolahtaa kyllä ja kovaa. Itse en vaan taida kuulua siihen porukkaan.

Olisin kaivannut lisää potkua, vähän säröä, jotain omaperäistä, mistä tää biisi olisi jäänyt mieleen. Nyt sitä ei vaan löytynyt. Alkoi käydä vähän tylsäksi.

Kyllä mä luulen, että teistä kuullaan vielä, kasaatte sen oman faniryhmän, mutta muhun ei kolahtanut. Hohto ja koukku puuttui.
0   +1 +2
 
Paintaster 18.06.2009
Ammattimaisen kuulosta setitystä. En itse noista indie-jutuista kovin paljon tiedä, mutta tämä on oikein mukavaa kuunneltavaa. Kaikki toimii hyvin.
0   +1 +2
 
8
Telaketju 08.06.2009
Hyvät on soundit ainakin, tällainen happoradion tyylinen popitus ei hirveämmin vaan iske allekirjoittaneelle mutta biisi on kyllä taitavasti tehty. Tämän vois kuvitella soivan radiossa jokapäivä. Laulaja ei välttämättä parhain mahdollinen mutta sehän onkin vain yks osa bändiä eikä se pilaa muuten hyvin tehtyä/soitettua biisiä. Kyllä teistä taidetaan vielä kuulla.
0   +1 +2
 
HW 08.06.2009
En ole kommentoinut mitään pitkään aikaan, joten suonette anteeksi mikäli olen hiukkasen ruosteessa. Analysoidaanpa osio kerrallaan. Aloitetaan rummuista.

Komppi oli tylsä, fillit yllätyksettömiä ja tomeissa oli liikaa echoa. Komppipelti muodosti kertsissä kerrassaan vittumaisen vallin oikean korvan tuntumaan, ja kun joku oli vielä osannut miksata sen hienosti kitaroiden kanssa samalle taajuudelle, tuli keskelle puuroa. Oikeastaan pitäisi kai onnitella kritisoinnin sijasta, tuo temppu on nimittäin aika hankala tehdä.

Sitten oli kitaroita. Särö oli mukavan murea, varsin sopiva yleistunnelmaa katsoen, mutta henkilökohtaisesti olin kolmannen kierroksen puolivälin kohdalla ihan valmis pistämään soolokitaran palasiksi. Se oli raivostuttava. Myönnettäköön, että keskiverto radion kuuntelija innostuu kokolailla kovasti moisesta, mutta... nii. Ei tykätty kitaroistakaan.

Bassojakin siellä varmaan sitten oli. Taisivat mennä aikalailla käsikädessä kitarojen kanssa, kun eivät hypänneet esille. ::paavitoru

Sitten se laulu. Ihana nasalli. Jotenkin voimattoman oloinen ääni. Tuplaukset riepoivat, koska niistä kuului niin selvästi läpi, että on koetettu saada hirmuisella kliseellä kertsiin enemmän munaa. Se ei toiminut, ja siksi nauratti. Bridgessä oli kiva efekti. Lyriikka oli jotenkin ponnetonta, siitä ei jäänyt mieleen yhtään mitään. Neljännellä kuuntelullakaan ei muistanut kertsiä ulkoa, mikä on tosi paha asia, kun näinkin selvästi pyritään hittibiisin luontiin.

Kokonaisuus oli kaavanmukainen, tylsä ja tavallinen. Radiopoppia. Iskelmällisyyttä kiedottuna siloiteltuun rokkiin. Jotenkin yliyritettyä. Persoonatonta. Pakotettua.

Tiivistänpä konmenttini yhteen sanaan: bluargh
0   +1 +2
 
9
zantse 08.06.2009
Järkyttävää... tämähän saa vannoutuneen hiphopfaninkin puntin vipattamaan, tai ehkä se olen vain minä... ei pidä yleistää :)
0   +1 +2
 
10
AnzintrancE 14.06.2009
Olipahan muuten ihan mieletön biisi. Tää tykkää tästä paketista ku muksu kaikesta siitä mitä joulu tuo mukanaan(pois lukien väkivalta ja mielipaha). Täällä on yks saletti fani lisää!!
Biisin äänimaailma kuvineen on yksinkertaisesti vain niin kaunista katsottavaa, ettei siihen ihan heti kyllästy.
Tätä mä rokkaan!
0   +1 +2
 
10
makes69 11.06.2009
Taattua kesähittikamaa 2009!! Foofighters like a intro oli hyvä ja biisin edetessä huomaan vaikutteita kys bändiltä. Tyylikäs veto!10 points!
0   +1 +2
 
10
fani:D 06.06.2009
huuuiih.. alku kuulosti sellaselta keikoilla olevilta mikkien vinkunalta.. mutta sitte se räjähtiki!:O herrrttine.. ihana karhea ääni=) harvemmin tällästä kuuntelen enää mutta MAHTAVAAAAAAA herranjestas! jätkä osaa laulaaa!! soittajat soittaa.. mikä tässä muutako ratioon tällästä <333 HYVÄÄ KESÄÄ PERHANA! trrrtttittittiiih.. tästä tuli tosi hyvä fiilis ko kuunteli!=)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta