My Child Is Growing

3:54
8.09   444 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Ozzyboyremix 29.12.2010
Hienoa! En ole ennen tälläistä koneilla tehtyä jazzia kuunnellut mutta hyvin se näyttää kulkevan. Tykkäsin tästä paljon. Kitara, pianot sun muut oli miksattu hyvin yhteen ja melodiakin oli kohdallaan.
0   +1 +2
 
Begemot 30.08.2009
Tällästä on mukava väsäillä kotona koneella. HYvä fiilis, hyvin rakennettu biisi. Soundipuolta olisi ehkä voinut vielä hioa. Biisissä oli soitontuntua mikä on aina hvyä juttu.
0   +1 +2
 
6
SIAR 26.08.2009
sama vika ku suurimmalla osalla täällä. soundit heikot. panostakaa soundeihin ensi kerralla enemmän. Laulua ois voinnu heittää sekaan
0   +1 +2
 
HumongousFungus 24.08.2009
Tää oli mukava herätys aamuun..tämmöstä rauhallista ja jokseenkin mielialaa kohottavaa :). Olisin ehkä jotain pientä piikkiä kaivannut johonkin keskivaiheille, missä ääniä tulee enemmänkin mutta kaikenkaikkiaan hyvä vetäsy.
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 20.08.2009
Tää menee ihan hienosti nuoren jampan tekemäksi. En kyllä ymmärrä pätkääkään tämmmösestä musasta. eikö ne amöriikassa tällästa vetele enemmänkin. ihan hienot melodiat, tuli mieleen nintendo 8-bit. jep.
0   +1 +2
 
Mukelo 31.07.2009
Downtemposta heittäisin oikeesti pois, ei se liity pelkkään bpm:ään. Vähän tylsät soundit meikäläisen makuun, kuulostaa GM-MIDI väsäykseltä ja omiin korviini se lopputulos on tärkein. Melodisesti ihan jees, kaipaa kuitenkin olemusta ja eloa etenkin perkussioihin.
0   +1 +2
 
6
Freyelise 30.07.2009
Alun rhodesit kyllä heijaa komeasti! Bassokin vielä toimii hyvin, mutta biitti oli selkeä pettymys. Lisää hinkuttamista rytmisoittimiin, mielenkiintoa, perkussioita, kolinaa jne. Muuten ihan hyvä sävellyshän tämä on, mutta huonot pohjat verottaa kokemuksesta paljon pois. Lopetustakin vois vähän mietiskellä vielä, enemmin kuin vain feidata ulos kuin seinään. :) Lupausta tässä on, mutta jäi vielä tekemistä.
0   +1 +2
 
8
Mr Fobias 29.07.2009
Hienoa tunnelmaa koko biisi ajan, komiaa tulkintaa. Biisin rakenne on erinomainen ja meldodiat toimivia. Saundi puoli taas ei iske ollenkaan, varsinkaan rummuissa. On ne hienoja kaikenkaikkiaan saundit (ilman rumpuja), mutta liian suoria meikäläisen makuhermoihin, efektointia peliin. No ehkä se ei ole biisin ydin. Todella letkeetä ja toimivaa ajanviete musiikkia esittelet meille.
0   +1 +2
 
Ekstaasi 26.07.2009
ei yhtään mun makuun mutta pakko jotain kommentoida kun kommenttiringissä tuli vastaan. aika rento fiilis biisissä ja muutenki tulee rauhallinen olo.. matkamusaa autoon..
0   +1 +2
 
8
Lenno 24.07.2009
Toimii kyllä oivasti. Sopivan rauhallinen ja tsilli meininki. Rumpusaundit vähän rikkoo kokonaisuutta - vaikkapa sudeilla soitetut liverummut olisi mun mielestä sopinut tähän biisiin paremmin. Toki ymmärrän jos tässä haettiin elektronisempaa meininkiä, mutta jotenkin olisi noita voinut jotenkin pehmentää.

Bassosaundi sen sijaan on loistava. Istuu miksaukseen todella hyvin. Tähän sopisi mun mielestä sellainen chorukseen hukutettu kitara aika hyvin. Siis oikea kitara.

Vähän tää nyt toista kertaa kun kuuntelee on turhan konemainen mun korviin. Kun sellanen lounge/downtempo vaatisi kyllä jotain livesoittimiakin, vaikka sitten sämpläämällä. Jotkut pehmeät torvet esim ois tosi jees.

Mutta tästä on kyllä erittäin hyvä lähteä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4