The Antidepressant Suite

12:08

Sane EP track 1

Three-part 12 minute tale about depression, treatment and perhaps the eventual failure of the treatment. Don't worry, the whole song isn't a bass drone. You got some x0x-breaks, crystalline melodies, 4/4 beats and bizarre, "cute in an insane way" synth lines too. Prog-technoid? Ohh yyeeaahh.

8.50   427 kuuntelua

Kappaleen sanat

I am a nobody wanting to be even more Nothing
But wanting is a wrong term as total throughout
anhedonia has burned out all my aspiration
What is left of me here is still living sensory organs
hiding neurons firing blanks inside my organic cage
A black film covers every inch of my perception
I see but I do not comprehend anything
I don't know if I even think anymore
What I think are my thoughts are locked into
repetive serrated neurotic patterns
and even though what used to be myself
doesn't really even exist anymore
I sort of know some form of "I" still exist somehow
Though I've become spectaculary nothing
I've become my own prison cell

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
TomyS 18.09.2009
Alusta tuli välittömästi yksi Imminent Starvationin kappale mieleen, ja se on yksi pelottavimmista kappaleista. Tämän kappaleen tarinan kun lukee, niin ymmärtää kuinka hyvin musiikki sopii sen kanssa yhteen. Todella hienoja ääniä. Kahden minuutin kohdilla tulee upea kohta, se kylmän teräksinen padi taustalla.. ja se kuinka bassolinja liikkuu sävelen mukana, mieletöntä! Menee hieman sanattomaksi kun yrittää kuvailla kuulemaansa.. tää on vain niin robottia, koneellista, orgaanista.. ? Erinomaista rytmiä seuraavaksi, taputukset menee kivasti! Erittäin tunnelmallista menoa. Hieman töksähtävästi ehkä vaihtuu 4/4 rytmiin, mutta siihen tottuu kyllä ja tykkään varsin siitä matalasta bassolinjasta siinä. Tuo padi luo taas tunnelmaa, niin ihanan kylmän sumuista. Melodiat on loppupuolella myös erittäin.. erilaisia. Haha, mutta toimivia. Ei jumaliste, toi lopetus oli aivan uskomaton!
0   +1 +2
 
9
Lihis- 11.05.2009
Melodisesti tuo mieleen NIN:in, hyvällä tavalla. Kylmä tunnelmointi yhdistettynä breikkeihin toimii allekirjoittaneella aina. Intron dronetus uppoaa mainiosti, eikä siihen ehdi kyllästyä, jos uppoutuu vivahteisiin. Puhesämplit ovat mainioita.

Toisin kuin useimmat muut, tykkään rumpusoundeista kovasti. Ne ovat sopivan läsnä, ja toimivat muun äänimaailman kanssa hyvin: Lämpimät ja täyteläiset rummut todennäköisesti kuulostaisivat vain väärältä tässä biisissä. Haikka ja pellit ovat kivan rupisia, mutta kaipaisivat ehkä vähän equtusta.

Tamppausosion bassolinja hieman tiputtaa pisteitä mielikuvituksettomuudellaan, mutta homma rullailee muuten mainiosti. Mieleeni nousee kuva käkikellosta.

Aivan loppu = <3
0   +1 +2
 
9
Da Izolator 17.08.2009
Tää on MITÄ MIELENKIINTOSIN biisi :D alkuun ambiennttii bassoo ja dronea, sitten häiriintyneitä komppeja, ja loppupäähän tasasempaa tahtia ja nintendoääniä :D ei voi muuta kun tykätä
0   +1 +2
 
8
Gonduumi 17.04.2009
Alun pitkä ambientti osuus piti mukavasti jännityksessä, vaikka olisi se ehkä voinut hieman lyhyempi olla... äänet ovat omasta mielestäni erittäin onnistuneet, varsinkin tuo biisin läpi soiva syntikka. myös tuossa 3.30 min ennen loppua alkava hieman omituisempi melodia sopii biisiin erinomaisesti. Rummut on kai tahallaan tehty hieman pelkistetyn kuuloisiksi ja minusta se toimii. Toimiva kokonaisuus.
0   +1 +2
 
Begga(R) 13.04.2009
Hyvin miellyttävää tuo rauhoittavan kylmä syntikka-ambienssi. Sellainen yksinäisyyden vivahde joka raastaa mieltä, mutta pirteällä tavalla.
0   +1 +2
 
8
accent 13.04.2009
Hienot saundit ja tiukka toi alun puhe. Rumpusaundeista en aluksi tykkää mutta niihin kasvaa sisälle tai silleen miten nyt sanoisi. Ennen rumpujen mukaantuloa oleva pitkä ambienssiosio on pitemmän päälle vähän ärsyttävä. Ei ehkä huono mutta omaan makuuni epäsopiva. Semmoista "kyyniset elämään vittuuntuneet ihmiset suoltavat oman mielensä landscapen äänenä kuultavaan muotoon" hommaa. :( Forget black metal, this is black electro.
0   +1 +2
 
7
Quo messiah 14.04.2009
mukavan kone utuisesti intro lähtee käyntiin,jokseenkin ehkä hieman liian pitkä mutta toimii silti ihan mukavasti..

rummut on mun mieleen liian yksinkertaiset ja muovisen kuuloiset.miksaus varsinkin rummuissa on liian lattea ja tasapaksu....kuulostaa viinin maistiaiselta tämä mun kommentointi..hehe

jos fl studiolla teette niin parametric eq 2 kehiin ja kaikki ei aktiiviset alueet leikatkaa kokonaan pois+limitteriä kehiin+filtereitä...että äänet ei tuu yhdessä jonossa..

Melodiat varsinkin lopussa toimii mukavan härösti mutta silti jonkinsortin vaihtelua toivoisi...potentiaalia kyllä löytyy ,varsinkin jos osaa ottaa tän tyylisen musiikin jonnekin tuonne alitajuiseen atmosvääriin...

lisää erillaisia sampleja,vst instruja ,limittereitä ja filttereitä....niin pienen panostuksen jälkeen varmasti onnistuu paremmin...keep it going..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat